Hlavná Vzťahy Amanda Seyfried

Amanda Seyfried

Amanda Seyfried Vydatá108. miesto -8Vek 35 rokov Zverokruh Strelec Vzťahy celkom 12 Deti 2 deti

S kým momentálne chodí?

Amanda Seyfried a Thomas SadoskiThomas Sadoski a Amanda Seyfried sú od 12. marca 2017 manželmi 3 roky. pohľadový vzťah

Vzťahy

Amanda Seyfried mala vzťahy s Justinom Longom(2013 - 2015), Desmond Harrington(2012 - 2013), Josh Hartnett(2012), James Franco(2011 - 2012), Andrew Joblon(2011), Ryan Phillippe(2010 - 2011), Dominic Cooper(2007 - 2010), Jesse Marchant(2005 - 2007), Emile Hirsch(2005)a Micah Alberti(2002 - 2006).

O Amande Seyfriedovej sa hovorí, že sa spojila s Alexandrom Skarsgårdom(2008).



O

Amanda Seyfried je 35-ročná americká herečka. Narodila sa Amanda Michelle Seyfriedová 3. decembra 1985 v Allentowne v Pensylvánii v USA. Je známa Karen Smith vo filme Mean Girls a Sophie vo filme Mamma Mia! v kariére, ktorá trvá od roku 1996 do súčasnosti (modelka) a 1999 do súčasnosti (herečka). Jej znamenie zverokruhu je Strelec.

Amanda Seyfried bola v 24 zápasoch na obrazovke, vrátane Antona Yelchina Alfa pes (2006), Ben Barnes v Veľká svatba (2013), Christopher Egan v Listy Júlii (2010), David Gueriera v Lovelace (2013)a Dominic Cooper v Mamma Mia! (2008).

Amanda Seyfried je členom nasledujúcich zoznamov: americkí filmoví herci, americké speváčky a americké speváčky a skladateľky.



Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Amanda Seyfried! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá15 rokov, 3 mesiace--
Zoznamka104 roky1 rok, 3 mesiace2 mesiace, 2 dni
Hovorí sa1---
Celkom125 rokov, 3 mesiace1 rok, 6 mesiacov2 mesiace, 2 dni

Detaily

Krstné menoAmanda
Stredné menoMichelle
PriezviskoSeyfried
Celé meno pri narodeníAmanda Michelle Seyfried
Alternatívny názovMinge, Mandy
Vek35 rokov
Narodeniny3. decembra 1985
RodiskoAllentown, Pensylvánia, USA
Výška5 '2½' (159 cm)
Váha54 libier
StavaťŠtíhla
Farba očíModrá
Farba vlasovBlondínka
Výrazná vlastnosťVeľké oči
Znamenia zverokruhuStrelec
SexualitaRovno
NáboženstvoChristian
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Stredná školaStredná škola Williama Allena, Allentown, PA
UniverzityFordham University, NY
Text povolaniaHerečka, speváčka, modelka
ZamestnanieHerečka
Nárok na slávuKaren Smith vo filme Mean Girls a Sophie v snímke Mamma Mia!
Roky aktívne1996 – súčasnosť, 1996 – súčasnosť (modelka), 1999 – súčasnosť (herečka)
Talentová agentúra (napr. Modeling)Inovatívni umelci
Schválenie značkyCle de Peau Beaute, Esquire, Movado
Poprsie (palce)3. 4
Veľkosť šálkyC.
Pás (palce)26
Boky (palce)33
Oficiálne webové stránkywww.amandaseyfried.net, twitter.com/AmandaSeyfried, instagram.com/mingey, www.nndb.com/people/926/000159449/, https://www.instagram.com/mingey, www.kingoffighters.com
OtčeJack Seyfried (lekárnik)
MatkaAnn Seyfried (ergoterapeutka)
BratBilly Kane
SestraJennifer Seyfried (hudobník)
KamarátDominic Cooper, Abby Bluestone (manažér / agent), Josh Hutcherson, Ashley Liley, Anne Hathaway, Stacy 'Fergie' Ferguson, Jennifer Lawrence, Carrie Underwood, Katy Perry
Združení ľudiaColin Firth, Julie Walters
Domáce zvieratáNájsť (pes)
Obľúbení ľudiaOprah Winfrey, Barack Obama, Ellen Degeneres
Obľúbené filmyMamma Mia !, Epic, Mean Girls, Hunger Games
Obľúbené televízne programyShow Ellen Degeneres, The Voice, The Big Bang Theory
Obľúbené kapelyChristina Aguilera
Obľúbené piesneKrásna-Christina Aguilera, zlato, zlato-mamma Mia! Obsadenie
Obľúbené knihyHunger Games-Suzanne Collins, moderátorka-Stephanie Meyer
Obľúbené miestaNew York, Londýn
Obľúbené jedláCheeseburger, hranolky, krava Moo, smoothies, krém z lístkového cesta
Obľúbené farbyČervená, biela, gaštanová, ružová
Obľúbené príslušenstvoNáušnice, Gucci

Amanda Michelle Seyfried (SY-fred; narodená 3. decembra 1985) je americká herečka a speváčka. Seyfried sa narodil a vyrastal v Allentowne v Pensylvánii. V 11 rokoch sa začal venovať modelingu a v 15 rokoch sa začal venovať herectvu. V role Lucy Montgomeryovej v telenovele CBS As the World Turns (1999–2001) a Joni Stafford v telenovele ABC All My Children (2003). Získala popredné miesto po debute v celovečernom filme v tínedžerskej komédii Mean Girls (2004) a opakovanej úlohe Lilly Kane v televíznom seriáli UPN Veronica Mars (2004 - 2006). Pokračovala vo vedľajších úlohách v nezávislých filmoch ako Nine Lives (2005) a Alpha Dog (2006). Sarah Henricksonovú stvárnila v seriáli HBO Big Love (2006–2011).

Viac o Amande Seyfriedovej Menej o Amande Seyfriedovej

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
12Thomas sadoskiVydatáFebruár 2016prítomný5 rokov
jedenásťJustin LongVzťahOktóbra 2013September 20151 rok
10Desmond HarringtonVzťahJúla 2012Apríla 20139 mesiacov
9Josh HartnettVzťahJan 2012Júna 20125 mesiacov
8James francoVzťah R December 2011Február 20122 mesiace
7Andrew JoblonVzťahAugusta 2011December 20114 mesiace
6Ryan PhillippeVzťahOktóbra 2010Máj 20117 mesiacov
5Alexander SkarsgardStretnutie R 20082008-
4Dominic CooperVzťahSeptember 2007Máj 20102 roky
3Jesse MarchantVzťahJúla 2005Augusta 20072 roky
dvaEmile HirschVzťahFebruár 2005Júna 20054 mesiace
1Micah AlbertiVzťah200220064 roky
Thomas sadoski #12

Thomas sadoski

2016

Thomas Sadoski a Amanda Seyfried boli ...[zobraziť pár] Justin Long #jedenásť

Justin Long

2013 - 2015

Amanda Seyfried a Justin Long sa rozišli v ...[zobraziť pár] Desmond Harrington #10

Desmond Harrington

2012 - 2013

Amanda Seyfried a Desmond Harrington separujú ...[zobraziť pár] Josh Hartnett #9

Josh Hartnett

2012

Amanda Seyfried a Josh Hartnett sa rozišli ...[zobraziť pár] James franco #8Povesť

James franco

2011 - 2012

O Amande Seyfriedovej a Jamesovi Francovi sa hovorilo ...[zobraziť pár] Andrew Joblon #7

Andrew Joblon

2011

Andrew Joblon a Amanda Seyfried sa rozišli ...[zobraziť pár] Ryan Phillippe #6

Ryan Phillippe

2010 - 2011

Amanda Seyfried a Ryan Phillippe sa rozišli ...[zobraziť pár] Alexander Skarsgard #5Povesť

Alexander Skarsgard

2008

Alexander Skarsgård a Amanda Seyfried sú ...[zobraziť pár] Dominic Cooper #4

Dominic Cooper

2007 - 2010

Dominic Cooper a Amanda Seyfried sa rozišli ...[zobraziť pár] Jesse Marchant #3

Jesse Marchant

2005 - 2007

Jesse Marchant a Amanda Seyfried sa rozišli ...[zobraziť pár] Emile Hirsch #dva

Emile Hirsch

2005

Amanda Seyfried a Emile Hirsch sa oddelili v ...[zobraziť pár] Micah Alberti #1

Micah Alberti

2002 - 2006

Micah Alberti a Amanda Seyfried sa rozišli ...[zobraziť pár] #12

Thomas sadoski

2016

Thomas Sadoski a Amanda Seyfried sú manželmi 3 roky. Randili spolu 7 mesiacov po tom, čo sa dali dohromady vo februári 2016. Po 6 mesiacoch zásnub sa zosobášili 12. marca 2017.



Vzťah 5 rokov ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop1%Výška73%Vek69%'> Kompatibilita 41% Deti 2 deti pohľadový vzťah #jedenásť

Justin Long

2013 - 2015

Amanda Seyfried a Justin Long chodili spolu od októbra 2013 do septembra 2015.

Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop1%Výška73%Vek69%'> Kompatibilita 61% pohľadový vzťah #10

Desmond Harrington

2012 - 2013

Amanda Seyfried a Desmond Harrington chodili spolu od júla 2012 do apríla 2013.

Vzťah 9 mesiacov ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop1%Výška73%Vek69%'> Kompatibilita 61% pohľadový vzťah #9

Josh Hartnett

2012

Amanda Seyfried a Josh Hartnett chodili spolu od januára do júna 2012.

Vzťah 5 mesiacov ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop1%Výška91%Vek69%'> Kompatibilita Štyri. Päť% pohľadový vzťah #8

James franco

2011 - 2012 (fáma)

O Amande Seyfriedovej sa hovorí, že sa v decembri 2011 spojila s Jamesom Francom.

Vzťah 2 mesiace ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop1%Výška73%Vek69%'> Kompatibilita 56% pohľadový vzťah #7

Andrew Joblon

2011

Andrew Joblon a Amanda Seyfried spolu chodili od augusta do decembra 2011.

Vzťah 4 mesiace ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop60%Vek84%'> Kompatibilita 41% pohľadový vzťah #6

Ryan Phillippe

2010 - 2011

Amanda Seyfried a Ryan Phillippe chodili spolu od októbra 2010 do mája 2011.

Vzťah 7 mesiacov ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop1%Výška73%Vek44%'> Kompatibilita 35% pohľadový vzťah #5

Alexander Skarsgard

2008 (fáma)

O Alexanderovi Skarsgårdovi sa hovorí, že sa v roku 2008 spojil s Amandou Seyfriedovou.

ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop1%Výška91%Vek69%'> Kompatibilita Štyri. Päť% pohľadový vzťah #4

Dominic Cooper

2007 - 2010

Dominic Cooper a Amanda Seyfried randia od septembra 2007 do mája 2010.

Vzťah 2 roky ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop1%Výška73%Vek69%'> Kompatibilita 61% pohľadový vzťah #3

Jesse Marchant

2005 - 2007

Jesse Marchant a Amanda Seyfried spolu chodili od júla 2005 do augusta 2007.

Vzťah 2 roky pohľadový vzťah #dva

Emile Hirsch

2005

Amanda Seyfried a Emile Hirsch spolu chodili od februára do júna 2005.

Vzťah 4 mesiace ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskopdvadsať%Výška55%Vek98%'> Kompatibilita 48% pohľadový vzťah #1

Micah Alberti

2002 - 2006

Micah Alberti a Amanda Seyfried randili v rokoch 2002 až 2006.

Vzťah 4 roky ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop100%Vek98%'> Kompatibilita 70% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Amanda Seyfried35 StrelecHerečka
Americký
Thomas sadoski44 RakovinaHerec
Americký
Justin Long42 BlíženciHerec
Americký
Desmond Harrington44 VáhyHerec
Americký
Josh Hartnett42 RakovinaHerec
Americký
James franco43 BaranHerec
Americký
Andrew Joblon38 rybyObchodné
Americký
Ryan Phillippe46 PannaHerec
Americký
Alexander Skarsgard44 PannaHerec
Švédsky
Dominic Cooper42 BlíženciHerec
britský
Jesse Marchant- Spevák
Kanaďan
Emile Hirsch36 rybyHerec
Americký
Micah Alberti36 LevHerec
Americký
Viac partnerov Menej partnerov

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
NinaŽena24. marca 20174 roky starý Thomas sadoski
NeznámeMuž28. september 20207 mesiacov Thomas sadoski

Fotogaléria

Amanda Seyfried Amanda Seyfried - Obrázkový magazín Petra [Nemecko] (jún 2021) Amanda Seyfried - Obrázkový magazín Petra [Nemecko] (jún 2021) Amanda Seyfried Mank (2020) Mank (2020) Mank (2020) Mank (2020) Mank (2020) Mank (2020) Mank (2020) Mank (2020)

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Veci, ktoré ste počuli a videli2021Catherine ClaireFilm
Scoob!2020Daphne Blake (hlas)Film
Mali ste odísť2020SusannaFilm
Mank2020Marion DaviesFilm
Umenie závodiť v daždi2019EvaFilm
Gringo2018SlnečnoFilm
Anon2018DievčaFilm
Prvý reformovaný2018Mary MensanaFilm
Mamma Mia! A sme tu znova2018SophieFilm
Svätý Mojžiš2018MaryKrátky film
Keď si želáte nálev: Špeciál sezamovej ulice2018Natalie NeptúnTelevízna šou
Twin Peaks2017Rebecca 'Becky' BurnettTelevízna šou
Posledné slovo2017AnneFilm
Klapka2017JudyFilm
Nájdené rozprávania2016ModelKrátky film
Milujte Coopers2015RubyFilm
Ted 22015SamanthaFilm
Otcovia a dcéry2015Katie DavisFilm
Chlieb2015MaryFilm
Kým sme mladí2014DarbyFilm
Cosmos: Priestorová odysea2014Marie TharpTelevízna šou
Milión spôsobov, ako zomrieť na západe2014LouiseFilm
Psie žrádlo2014EvaKrátky film
Epické2013Mary Katherine (M.K.) (hlas)Film
Lovelace2013RoztomilýFilm
Veľká svatba2013MissyFilm
Preč2012JillFilm
Biedny2012CosetteFilm
Koniec lásky2012AmandaFilm
Taška s kladivami2011Amanda (uncredited)Film
Červená Karkulka2011ValerieFilm
Na čas2011Sylvia WeisFilm
drahý John2010Savannah CurtisFilm
Listy Júlii2010SophieFilm
Boogie Woogie2009Paige OppenheimerFilm
Jenniferino telo2009PotrebnéFilm
Chloe2009ChloeFilm
Mamma Mia!2008SophieFilm
Slnovrat2008ZoeFilm
Oficiálny výber2008EmilyKrátky film
Alfa pes2006Julie BeckleyFilm
Cigáni, trampi a zlodeji2006ChrissyKrátky film
Veľká láska2006Sarah HenricksonTelevízna šou
Spravodlivosti2006Ann DiggsTelevízna šou
Ukážka naratívnej réžie2006ChrissyKrátky film
Americká pištoľ2005MyšFilm
Deväť životov2005SamanthaFilm
Americký otec!2005AmyTelevízna šou
Lesný požiar2005RebeccaTelevízna šou
Zlé dievčatá2004Karen SmithFilm
House M.D.2004PamTelevízna šou
Veronica Mars2004Lilly KaneTelevízna šou
CSI: Vyšetrovanie kriminálnej scény2000Lacey FinnTelevízna šou
Rodinný chlap1999EllieTelevízna šou
Zákon a poriadok: jednotka osobitných obetí1999Tandi McCainTelevízna šou
Všetky moje deti1970Joni StaffordTelevízna šou
Ako sa svet otáča1956Lucinda Montgomery, Lucy MontgomeryTelevízna šou
VýpadokElizabeth HolmesFilm
Plný vzduchJulie davisFilm
Pozorovanie vtákovMladá ženaFilm
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Amanda Seyfried a Anton YelchinAnton Yelchin
    • Alfa pes
      2006
    [zobraziť zhodu]
  • Amanda Seyfried a Ben BarnesBen Barnes
    • Veľká svatba
      2013
    [zobraziť zhodu]
  • Amanda Seyfried a Christopher EganChristopher Egan
    • Listy Júlii
      2010
    [zobraziť zhodu]
  • David gueriera
    • Lovelace
      2013
    [zobraziť zhodu]
  • Amanda Seyfried a Dominic CooperDominic Cooper
    • Mamma Mia! A sme tu znova
      2018
    [+1 ďalší]
  • Amanda Seyfried a Gael Garcia BernalGael Garcia Bernal
    • Listy Júlii
      2010
    [zobraziť zhodu]
  • Amanda Seyfried a Jason DohringJason Dohring
    • Veronica Mars
      2004
    [zobraziť zhodu]
  • Amanda Seyfried a Julianne MooreJulianne Moore
    • Chloe
      2009
    [zobraziť zhodu]
  • Amanda Seyfried a Max TheyotMax Ichot
    • Chloe
      2009
    [zobraziť zhodu]
  • Amanda Seyfried a Megan FoxMegan Fox
    • Jenniferino telo
      2009
    [zobraziť zhodu]
  • Amanda Seyfried a Neil Patrick HarrisNeil Patrick Harris
    • Milión spôsobov, ako zomrieť na západe
      2014
    [zobraziť zhodu]
  • Amanda Seyfried a Nicholas DNicholas D'Agosto
    • House M.D.
      2004
    [zobraziť zhodu]
  • Amanda Seyfried a Peter SarsgaardPeter Sarsgaard
    • Lovelace
      2013
    [zobraziť zhodu]
  • Amanda Seyfried a Sebastian StanSebastian Stan
    • Preč
      2012
    [zobraziť zhodu]
  • Amanda Seyfried a Shiloh FernandezShiloh Fernandez
    • Červená Karkulka
      2011
    [zobraziť zhodu]
  • Channing Tatum a Amanda SeyfriedChanning Tatum
    • drahý John
      2010
    [zobraziť zhodu]
  • Ed Helms a Amanda SeyfriedEd Helms
    • Klapka
      2017
    [zobraziť zhodu]
  • Eddie Redmayne a Amanda SeyfriedEddie Redmayne
    • Biedny
      2012
    [zobraziť zhodu]
  • Harry Hamlin a Amanda SeyfriedHarry Hamlin
    • Veronica Mars
      2004
    [zobraziť zhodu]
  • Johnny Simmons a Amanda SeyfriedJohnny Simmons
    • Jenniferino telo
      2009
    [zobraziť zhodu]
  • Josh Hutcherson a Amanda SeyfriedJosh Hutcherson
    • Epické
      2013
    [zobraziť zhodu]
  • Liam Neeson a Amanda SeyfriedLiam Neeson
    • Chloe
      2009
    [zobraziť zhodu]
  • Mark Wahlberg a Amanda SeyfriedMark Wahlberg
    • Ted 2
      2015
    [zobraziť zhodu]
  • Seth MacFarlane a Amanda SeyfriedSeth MacFarlane
    • Milión spôsobov, ako zomrieť na západe
      2014
    [+1 ďalší]
Viac zápasov Amanda Seyfried na obrazovke Menej zápasov Amanda Seyfried na obrazovke

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Steve Martin
Steve Martin
28. mája 2021 ... Správy Steva Martina, klebety, fotografie Steva Martina, životopis, zoznam priateľov Steva Martina 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov so Stevom Martinom. Steve Martin dating history, 2021, 2020, list of Steve Martin relationships.
Najlepšie páry superhrdinov všetkých čias
Najlepšie páry superhrdinov všetkých čias
Najlepšie superhrdinské páry už existujú, odkedy prví superhrdinovia začali bojovať proti zločinu. Spisovatelia a umelci im dali lásku ...
15 najlepších hier pre viacerých hráčov v Apple Arcade práve teraz
15 najlepších hier pre viacerých hráčov v Apple Arcade práve teraz
Apple Arcade má oveľa viac titulov, ako by ste si mysleli. S viac ako 100 novými a exkluzívnymi hrami (a ich počet stúpa) ponúka herná služba založená na predplatnom ...
Alison Dickey
Alison Dickey
28. mája 2021 ... Správy Alison Dickeyovej, klebety, fotografie Alison Dickeyovej, životopis, zoznam priateľov Alison Dickeyovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Alison Dickey. Alison Dickey dating history, 2021, 2020, list of Alison Dickey relations.
14 šialene presvedčivých teórií fanúšikov o tom, čo motivuje White Walkers
14 šialene presvedčivých teórií fanúšikov o tom, čo motivuje White Walkers
Každý vo Westerose má nejaký motív. Malý prst bol bábkoherec; Varys je najčistejší druh preživšieho; Cersei urobí absolútne všetko, čo je potrebné ...
Rinke Rooyens a Malwina Wedzikowska
Rinke Rooyens a Malwina Wedzikowska
28. mája 2021 ... Rinke Rooyens a Malwina Wedzikowska fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Celý zoznam epizód Hot Wheels Highway 35
Celý zoznam epizód Hot Wheels Highway 35
Nižšie je uvedený úplný zoznam 35 epizód filmu Hot Wheels Highway, ktoré trvali na celom televíznom seriáli. Fotografie z každej epizódy Hot Wheels Highway 35 sú ...