Hlavná Vzťahy Amy Adams

Amy Adams

Amy Adams Vydatá1331. miesto -778Vek 46 rokov Zodiac Lev Vzťahy 1 spolu Deti 1 dieťa

S kým momentálne chodí?

Amy Adams a Darren Le galloDarren Le Gallo a Amy Adams sú od 2. mája 2015 manželmi 5 rokov. pohľadový vzťah

Vzťahy

Amy Adamsová nemala žiadne ďalšie vzťahy, o ktorých by sme vedeli.

O

Amy Adams je 46-ročná americká herečka. Amy Lou Adams, narodená 20. augusta 1974 vo Vicenze v talianskom Benátsku, je známa vďaka Enchanted a Junebug v kariére od roku 1994 do súčasnosti. Jej znamenie zverokruhu je Lev.



Amy Adams bola v 20 zápasoch na obrazovke, vrátane Bena McKenzieho Junebug (2005), Bradley Cooper v Americký zhon (2013), Chris Messina v Julie a Julia (2009), Christian Bale v Americký zhon (2013)a Garrett Hedlund v uspávanka (2014).

Amy Adams je členom nasledujúcich zoznamov: držiteľky ocenení na filmovom festivale Sundance, americkí filmoví herci a americké speváčky.

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať náš profil Amy Adamsovej! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá120 rokov--
Celkom120 rokov--

Detaily

Krstné menoAmy
Stredné menoLou
Meno za slobodnaAdams
Celé meno pri narodeníAmy Lou Adams
Alternatívny názovAmy Lou Adams, Amy Adams
Vek46 rokov
Narodeniny20. augusta 1974
RodiskoVicenza, Veneto, Taliansko
Výška163 cm
Váha52 libier
StavaťPriemerná
Farba očíModrá
Farba vlasovNet
Výrazná vlastnosťDlhé jahodovo červené / blond vlasy
Znamenia zverokruhuLev
SexualitaRovno
NáboženstvoAgnostik
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Stredná školaDouglas County High School
Text povolaniaHerečka
ZamestnanieHerečka
Nárok na slávuEnchanted and Junebug
Hudobný žánerPop
Roky aktívne1995 – súčasnosť, 1994 – súčasnosť
Talentová agentúra (napr. Modeling)Agentúra Endeavour Talent (WME)
Schválenie značkyKomerčná federálna banka
Poprsie (palce)32
Veľkosť šálkyB
Pás (palce)24
Boky (palce)3. 4
Veľkosť topánky8
Oficiálne webové stránkywww.amyadamsfan.com, www.amy-adams.org, www.rottentomatoes.com/celebrity/amy_adams/, www.allmovie.com/artist/amy-adams-p273224, www.facebook.com/AmyAdams, www.instagram .com / amyadamsgallery /, twitter.com/amyadamsfancom
OtčeRichard Kent Adams (americký opravár)
MatkaKathryn Adams
BratEddie Adams
KamarátEmily Blunt (herečka), Meryl Streep
Združení ľudiaHenry Cavill
Obľúbené filmyRaňajky u Tiffanyho, Vykúpenie z väznice Shawshank, O Brother, Where Art Thou ?, Volebné, Paulie, Vertigo, Čarodejník z krajiny Oz, Preč s vetrom
Obľúbené televízne programyZápadné krídlo
Obľúbené farbyRužová, Zelená

Amy Lou Adams (narodená 20. augusta 1974) je americká herečka a producentka. Známa pre komediálne aj dramatické úlohy, trikrát sa objavila v každoročnom rebríčku najlepšie platených herečiek na svete. Medzi jej ocenenia patria dve ceny Zlatý glóbus a nominácia na šesť cien Akadémie, sedem filmových cien Britskej akadémie a deväť filmových cien Screen Actors Guild Awards.

Viac o Amy Adamsovej Menej o Amy Adamsovej

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
1Darren le galloVydatáMáj 2001prítomný20 rokov
Darren le gallo #1

Darren le gallo

2001

Darren Le Gallo a Amy Adams boli manželia ...[zobraziť pár] #1

Darren le gallo

2001

Darren Le Gallo a Amy Adams sú manželmi 5 rokov. Randili spolu 6 rokov po tom, čo sa dali dohromady v máji 2001. Po 7 rokoch manželstva sa 2. mája 2015 vzali.

Vzťah 20 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskop1%Výška73%Vek98%'> Kompatibilita 58% Deti 1 dieťa pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Amy Adams46 LevHerečka
Americký
Darren le gallo46 RakovinaHerec
Americký

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
Aviana OleaŽena15. mája 201011 rokov Darren le gallo

Fotogaléria

Hillbilly Elegy (2020) Hillbilly Elegy (2020) Hillbilly Elegy (2020) Hillbilly Elegy (2020) Hillbilly Elegy (2020) Hillbilly Elegy (2020) Hillbilly Elegy (2020) Hillbilly Elegy (2020) Hillbilly Elegy (2020) Hillbilly Elegy (2020) Hillbilly Elegy (2020) Hillbilly Elegy (2020)

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Žena v okne2021Anna FoxFilm
Milý Evan Hansen2021Cynthia MurphyFilm
Liga spravodlivosti Zacka Snydera2021Lois LaneováFilm
Hillbilly Elegy2020BevFilm
Rozčarovaný2018GiselleFilm
Ostré predmety2018Camille PreakerTelevízna šou
Vice2018Lynne CheneyFilm
Justice League2017Lois LaneováFilm
Príchod2016Louise BanksFilm
Batman proti Superman: Dawn of Justice2016ZákonyFilm
Nočné zvieratá2016Susan MorrowFilm
Veľké oči2014Margaret KeaneFilm
uspávanka2014EmilyFilm
Muž z ocele2013Lois LaneováFilm
Ju2013AmyFilm
Americký zhon2013Sydney ProsserFilm
Sobotňajší večer naživo: Strih na čas2013AmyTelevízna šou
Na ceste2012Jane, Joan VollmerFilm
Majster2012Peggy DoddFilm
Problém s krivkou2012MickeyFilm
Muppets2011MaryFilm
Bojovník2010Charlene FlemingFilm
Priestupný rok2010AnnaFilm
Julie a Julia2009Julie PowellFilm
Noc v múzeu: Bitka o Smithsoniana2009Amelia EarhartováFilm
Pochybnosť2008Sestra JamesFilm
Slečna Pettigrew žije deň2008DelysiaFilm
Čistenie slnečným žiarením2008RoseFilm
Vojna Charlieho Wilsona2007Bonnie BachFilm
Začarovaný2007GiselleFilm
Underdog2007Polly (hlas)Film
Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby2006SusanFilm
Tenacious D in The Pick of Destiny2006Nádherná ženaFilm
Ex2006Abby MarchFilm
Haliere2006Charlotte BrownKrátky film
Junebug2005AshleyFilm
Stále stojace2005EliseFilm
Dátum svadby2005AmyFilm
Kancelária2005KatyTelevízna šou
Posledný beh2004AlexisFilm
DR. Vegas2004Alice DohertyTelevízna šou
Chyť ma ak to dokážeš2002Brenda StrongFilm
Tekvica2002AlexFilm
Slúži Sara2002KateFilm
Pravidlo zabitia2002DoreenFilm
Smallville2001Jodi MelvilleTelevízna šou
Psycho Beach Party2000Marvel AnnFilm
Chrómový hák2000Jill Royaltuber (ako Amy Lou Adams)Krátky film
Peterov princíp2000SusanTelevízny film
Drop Dead Gorgeous1999Leslie MillerFilm
Prozreteľnosť1999Rebecca 'Becka' TaylorTelevízna šou
Západné krídlo1999CathyTelevízna šou
Zoe, Duncan, Jack & Jane1999DinahTelevízna šou
Očarený1998Maggie MurphyTelevízna šou
To je show 70. rokov1998Kat PetersonTelevízna šou
Buffy, premožiteľka upírov1997Bratranec BethTelevízna šou
kráľ hory1997Merilynn, Misty, SunshineTelevízna šou
Kings of AmericaFilm
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Amy Adams a Ben McKenzieBen McKenzie
    • Junebug
      2005
    [zobraziť zhodu]
  • Amy Adams a Bradley CooperBradley Cooper
    • Americký zhon
      2013
    [zobraziť zhodu]
  • Amy Adams a Chris MessinaChris Messina
    • Julie a Julia
      2009
    [zobraziť zhodu]
  • Amy Adams a Christian BaleChristian Bale
    • Americký zhon
      2013
    [zobraziť zhodu]
  • Amy Adams a Garrett HedlundGarrett Hedlund
    • uspávanka
      2014
    [zobraziť zhodu]
  • Amy Adams a Jack DavenportJack Davenport
    • Dátum svadby
      2005
    [zobraziť zhodu]
  • Amy Adams a Lee PaceLee Pace
    • Slečna Pettigrew žije deň
      2008
    [zobraziť zhodu]
  • Amy Adams a Leonardo DiCaprioLeonardo DiCaprio
    • Chyť ma ak to dokážeš
      2002
    [zobraziť zhodu]
  • Amy Adams a Matthew GoodeMatthew Goode
    • Priestupný rok
      2010
    [zobraziť zhodu]
  • Amy Adams a Patrick DempseyPatrick Dempsey
    • Rozčarovaný
      2018
    [+1 ďalší]
  • Amy Adams a Will FerrellWill Ferrell
    • Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby
      2006
    [zobraziť zhodu]
  • Ben Stiller a Amy AdamsBen Stiller
    • Noc v múzeu: Bitka o Smithsoniana
      2009
    [zobraziť zhodu]
  • Bruce Campbell a Amy AdamsBruce Campbell
    • Slúži Sara
      2002
    [zobraziť zhodu]
  • Henry Cavill a Amy AdamsHenry Cavill
    • Muž z ocele
      2013
    [+2 ďalšie]
  • James Marsden a Amy AdamsJames Marsden
    • Začarovaný
      2007
    [zobraziť zhodu]
  • Jason Lee a Amy AdamsJason Lee
    • Underdog
      2007
    [zobraziť zhodu]
  • Jason Segel a Amy AdamsJason Segel
    • Muppets
      2011
    [zobraziť zhodu]
  • John Krasinski a Amy AdamsJohn Krasinski
    • Kancelária
      2005
    [zobraziť zhodu]
  • Mark Wahlberg a Amy AdamsMark Wahlberg
    • Bojovník
      2010
    [zobraziť zhodu]
  • Viggo Mortensen a Amy AdamsViggo Mortensen
    • Na ceste
      2012
    [zobraziť zhodu]
Viac zápasov Amy Adamsovej na obrazovke Menej Amy Adamsové zápasy na obrazovke

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Ian Paola
Ian Paola
28. mája 2021 ... Správy Iana Paola, klebety, fotografie Iana Paola, životopis, zoznam priateľiek Iana Paola 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Iana Paola. História zoznámenia Iana Paola, 2021, 2020, zoznam vzťahov Iana Paola.
Veronica Merrell
Veronica Merrell
28. mája 2021 ... Správy Veroniky Merrellovej, klebety, fotografie Veroniky Merrellovej, životopis, zoznam priateľov Veroniky Merrellovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Veronica Merrell. História datovania Veronica Merrell, 2021, 2020, zoznam vzťahov Veroniky Merrellovej.
Pihla Viitala
Pihla Viitala
28. mája 2021 ... Správy Pihla Viitala, Klebety, fotografie Pihla Viitala, Životopis, Zoznam priateľov Pihla Viitala 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Pihla Viitala. História datovania Pihla Viitala, 2021, 2020, zoznam vzťahov Pihla Viitala.
Eric Close a Keri Close
Eric Close a Keri Close
28. mája 2021 ... Eric Close a Keri Zatvorte fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Doja kat
Doja kat
28. mája 2021 ... Správy Doja Cat, klebety, fotografie Doja Cat, životopis, zoznam priateľov Doja Cat 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Doja Cat. História zoznamovania Doja Cat, 2021, 2020, zoznam vzťahov Doja Cat.
William Chan
William Chan
28. mája 2021 ... Správy, klebety, fotografie Williama Chana, životopis, zoznam priateľiek Williama Chana 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov s Williamom Chanom. História datovania Williama Chana, 2021, 2020, zoznam vzťahov Williama Chana.
Jamie Hector
Jamie Hector
28. mája 2021 ... Novinky Jamie Hectora, klebety, fotografie Jamieho Hectora, životopis, zoznam priateľiek Jamieho Hectora 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Jamieho Hectora. História zoznámenia Jamieho Hectora, 2021, 2020, zoznam vzťahov Jamieho Hectora.