Hlavná Vzťahy Austin Butler

Austin Butler

Austin Butler293. miesto -18Vek 29 rokov Zodiac Lev Vzťahy 2 spolu

S kým momentálne chodí?

Podľa našich záznamov je Austin Butler možno nezadaný.

Vzťahy

Austin Butler bol vo vzťahoch s Vanessou Hudgensovou(2011 - 2019)a Cody Kennedy(2007).



O

Austin Butler je 29-ročný americký herec. Austin Robert Butler sa narodil 17. augusta 1991 v Anaheime v Kalifornii v Spojených štátoch a preslávil sa Zoey 101, Aliens in the Attic a The Carrie Diaries. Jeho znamení zverokruhu je Lev.

koľko rokov má Justin Hayward

Austin Butler bol v 5 zápasoch na obrazovke, medzi nimi bola aj AnnaSophia Robb The Carrie Diaries (2013), Poppy Drayton v Shannarské kroniky (2016), Ivana Baquero v Shannarské kroniky (2016), Jamie Lynn Spears vo Zoey 101 (2005)a Katie Leclerc v Prepnuté pri narodení (2011).

Austin Butler je členom nasledujúcich zoznamov: americkí filmoví herci, herci z Kalifornie a americkí televízni herci.



Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Austin Butler! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Zoznamkadva14 rokov, 4 mesiace11 rokov, 4 mesiace8 rokov, 4 mesiace
Celkomdva14 rokov, 4 mesiace11 rokov, 4 mesiace8 rokov, 4 mesiace

Detaily

Krstné menoAustin
Stredné menoRobert
PriezviskoButler
Celé meno pri narodeníAustin Robert Butler
Vek29 rokov
Narodeniny17. augusta 1991
RodiskoAnaheim, Kalifornia, Spojené štáty
Výška6 '0' (183 cm)
Váha150 libier (68 kg)
StavaťAtletický
Farba očíModrá
Farba vlasovBlondínka
Výrazná vlastnosťPysky
Znamenia zverokruhuLev
SexualitaRovno
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Text povolaniaHerec, spevák, model
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuZoey 101, Aliens in the Attic a The Carrie Diaries
Roky aktívne2005 – súčasnosť
Talentová agentúra (napr. Modeling)Agentúra Williama Morrisa
Veľkosť topánkyjedenásť
Oficiálne webové stránkytwitter.com/austin_butler, www.myspace.com/officialaustinbutler
OtčeDavid Butler
MatkaLori Butler
SestraAshley Butler
Združení ľudiaJamie Lynn Spears, Mathew Underwood (spolubývajúci), Christopher Massey (spolubývajúci), Victoria Justice (priateľ), Erin Sanders (priateľka), Miranda Cosgrove (priateľka), Jennette McCurdyová (priateľka), Nathan Kress (priateľka), Jesica Grifin (priateľka) ), Sean Flyn (priateľ), Lindsey Shaw, Carter Jenkins, Vanessa Hudgens (priateľka), Ashley Tisdale (priateľ)
Obľúbení ľudiaVanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Miley Cyrus
Obľúbené kapelyFreddie Mercury
Obľúbené miestaMiami
Obľúbené farbyČierna, modrá
Obľúbené príslušenstvoŠiltovka NY, slnečné okuliare Rayban

Austin Robert Butler (narodený 17. augusta 1991) je americký herec a spevák. Je známy svojimi úlohami ako James 'Wilke' Wilkerson v televíznom seriáli Switched at Birth, Jordan Gallagher vo filme Ruby & the Rockits, Sebastian Kydd v snímkach The Carrie Diaries, Tex Watson v snímke Once Upon a Time v Hollywoode a Wil Ohmsford v snímke The Shannara. Kroniky.

Chris Webber a Nia Long
Viac o Austinovi Butlerovi Menej o Austinovi Butlerovi

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
dvaVanessa HudgensVzťahAugusta 2011Decembra 20198 rokov
1Cody KennedyNeznáme R 20072007-
Vanessa Hudgens #dva

Vanessa Hudgens

2011 - 2019

Austin Butler a Vanessa Hudgens sa rozišli ...[zobraziť pár] Cody Kennedy #1Povesť

Cody Kennedy

2007

Cody Kennedy a Austin Butler sa hovorili o ...[zobraziť pár] #dva

Vanessa Hudgens

2011 - 2019

Austin Butler a Vanessa Hudgens sa datujú od augusta 2011 do decembra 2019.



Vzťah 8 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop1%Výška91%Vek52%'> Kompatibilita 56% pohľadový vzťah #1

Cody Kennedy

2007 (fáma)

O Cody Kennedyovi sa hovorí, že sa v roku 2007 spojil s Austinom Butlerom.

ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop80%Výška55%Vek98%'> Kompatibilita 78% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Austin Butler29 LevHerec
Americký
Vanessa Hudgens32 StrelecHerečka
Americký
Cody Kennedy29 StrelecHerečka
Americký

Fotogaléria

iCarly (2007) Yoga Hosers (2016) Yoga Hosers (2016) Yoga Hosers (2016) Yoga Hosers (2016) Yoga Hosers (2016) Yoga Hosers (2016) Yoga Hosers (2016) Yoga Hosers (2016) Yoga Hosers (2016) Yoga Hosers (2016) Vanessa Hudgens a Austin Butler na showtime „Mayweather vs. McGregor“ pred VIP udalosťou v Las Vegas

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Projekt Elvisa Presleyho bez názvu2022Elvis presleyFilm
Bol raz ... v Hollywoode2019Tex WatsonFilm
Mŕtvi neumierajú2019JackFilm
Váhajte2018ThomasFilm
Shannarské kroniky2016Wil OhmsfordTelevízna šou
Yoga Hosers2016Hunter CallowayFilm
Votrelci2015.Noah HenryFilm
The Carrie Diaries2013Sebastian KyddTelevízna šou
Môj strýko Rafael2012Cody Beck (ako Austin Robert Butler)Film
Ste tam, Chelsea?2012LukeTelevízna šou
Šípka2012naháňačkaTelevízna šou
Život vo vesmíre Vesmír2012Asistent ShnotzyKrátky film
Zachytiť2012DevonTelevízny film
Prepnuté pri narodení2011James 'Wilke' Wilkerson IIITelevízna šou
Blingov prsteň2011Zack GarveyTelevízny film
Život neočakávaný2010Jones MagerTelevízna šou
Ochrancovia2010Cody DennisTelevízna šou
Betwixt2010Cameron Brower (ako Austin Robert Butler)Televízny film
Cudzinci v podkroví2009Jake PearsonFilm
Zeke a Luther2009Rutger DundeeTelevízna šou
Jonáš2009Stone StevensTelevízna šou
Ruby & the Rockits2009Jordan GallagherTelevízna šou
Verní2007Danny (ako Austin Robert Butler)Krátky film
iCarly2007Jake KrandleTelevízna šou
Z Jimmyho hlavy2007OštepTelevízna šou
Čarodejníci z Waverly2007GeorgeTelevízna šou
Hannah Montana2006Derek Hanson, TobyTelevízna šou
Zoey 1012005Danifer, James GarrettTelevízna šou
CSI: NY2004Benjamin GoldTelevízna šou
Nedova odtajnená príručka o prežití v škole2004Zippy BrewsterTelevízna šou
CSI: Miami2002Jason ChapmanTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Austin Butler a AnnaSophia RobbAnnaSophia Robb
    • The Carrie Diaries
      2013
    [zobraziť zhodu]
  • Poppy Drayton
    • Shannarské kroniky
      2016
    [zobraziť zhodu]
  • Zástupný obrázok pre Ivana Baquero
    • Shannarské kroniky
      2016
    [zobraziť zhodu]
  • Jamie-Lynn Spears a Austin ButlerJamie Lynn Spears
    • Zoey 101
      2005
    [zobraziť zhodu]
  • Katie Leclerc a Austin ButlerKatie Leclerc
    • Prepnuté pri narodení
      2011
    [zobraziť zhodu]

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Bruce Campbell a Christine Deveau
Bruce Campbell a Christine Deveau
28. mája 2021 ... Fotografie, správy a klebety Bruce Campbell a Christine Deveau. Zistite viac o ...
Laura Fernandez
Laura Fernandez
28. mája 2021 ... Správy Laury Fernandezovej, klebety, fotografie Laury Fernandezovej, životopis, zoznam priateľov Laury Fernandezovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Laury Fernandezovej. Laura Fernandez zoznamka história, 2021, 2020, zoznam vzťahov Laury Fernandezovej.
Vicky karayiannis
Vicky karayiannis
28. mája 2021 ... Správy Vicky Karayiannis, klebety, fotografie Vicky Karayiannis, životopis, zoznam priateľov Vicky Karayiannis 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Vicky Karayiannis. História randenia Vicky Karayiannisovej, 2021, 2020, zoznam vzťahov Vicky Karayiannisovej.
Josh Peck
Josh Peck
28. mája 2021 ... správy, klebety, fotografie Josha Pecka, životopis, zoznam priateľiek Josha Pecka 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Josha Pecka. História datovania Josha Pecka, 2021, 2020, zoznam vzťahov Josha Pecka.
Zeynep Eronat
Zeynep Eronat
28. mája 2021 ... Zeynep Eronat správy, klebety, fotografie Zeynep Eronat, životopis, zoznam priateľov Zeynep Eronat 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Zeynep Eronat. História datovania Zeynep Eronat, 2021, 2020, zoznam vzťahov Zeynep Eronat.
Michal Zewlakow
Michal Zewlakow
28. mája 2021 ... Michal Zewlakow správy, klebety, fotografie Michala Zewlakowa, životopis, zoznam priateľiek Michala Zewlakowa 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Michala Zewlakowa. Michal Zewlakow Zoznamka História, 2021, 2020, Zoznam vzťahov Michala Zewlakowa.
Andreas Kisser a Patricia Perissinotto Kisser
Andreas Kisser a Patricia Perissinotto Kisser
28. mája 2021 ... Andreas Kisser a Patricia Perissinotto Kisser fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...