Hlavná Vzťahy Cameron dallas

Cameron dallas

Cameron dallas Zoznamka2045. miesto -680Vek 26 rokov Zodiac Panna Vzťahy 4 spolu

S kým momentálne chodí?

Cameron Dallas a Madisyn MenchacaMadisyn Menchaca randí s Cameronom Dallasom pohľadový vzťah

Vzťahy

Cameron Dallas má vzťahy s Hailey Bieberovou(2016 - 2017).






O Cameronovi Dallasovi sa hovorí, že sa spojil s Giorgiou Caldarulo(2017)a Chase Carter (model)(2016).



kto je priateľka karan brar

O

Cameron Dallas je 26-ročná americká osobnosť. Cameron Alexander Dallas sa narodil 8. septembra 1994 v Whittier v Kalifornii v Spojených štátoch a preslávil sa najmä YouTube, videami z Vine, magcon a Chasing Cameron v kariére od roku 2012 do súčasnosti. Jeho znamenie zverokruhu je Panna.






Cameron Dallas bol v 4 zápasoch na obrazovke, vrátane Bella Thorne Žabie kráľovstvo (2013), Lia Marie Johnson v Vylúčený (2014), Olivia Stuck in Outfield (2015)a Elena Kampourisová v Americká odysea (2015).



Cameron Dallas je členom nasledujúcich zoznamov: Účastníci amerických televíznych seriálov o realite, narodení v roku 1994 a Američania mexického pôvodu.

kto je kresťanský kane ženatý s

Prispieť

Pomôžte nám zostaviť profil Camerona Dallasa! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Zoznamkadva1 rok, 7 mesiacov1 rok, 2 mesiace10 mesiacov, 4 dni
Hovorí sadva---
Celkom41 rok, 7 mesiacov7 mesiacov, 15 dní10 mesiacov, 4 dni

Detaily

Krstné menoCameron
Stredné menoAlexander
PriezviskoDallas
Celé meno pri narodeníCameron Alexander Dallas
Alternatívny názovPomaranče
Vek26 rokov
Narodeniny8. september 1994
RodiskoWhittier, Kalifornia, Spojené štáty
Výška175 cm
Váha70 kg
StavaťŠtíhla
Farba očíHnedá - Tmavá
Farba vlasovHnedá - Tmavá
Výrazná vlastnosťRoztomilý vzhľad
Znamenia zverokruhuPanna
SexualitaRovno
NáboženstvoChristian
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Text povolaniaHviezda webového videa (tvorca videa Vine), herec, spevák, model
ZamestnanieOsobnosť
Nárok na slávuYouTube, videá s vínom, magcon, prenasledovanie Camerona
Roky aktívne2013 – súčasnosť, 2012 – súčasnosť
Talentová agentúra (napr. Modeling)26 modelov MGMT, IMG - New York
Schválenie značkyReklama Aeropostale’s United XXVI Summer Collection v roku 2014
Veľkosť topánky11 (USA)
MatkaGina
SestraSierra Dallas
KamarátNash grier
Obľúbené farbyZelená, modrá

Cameron Alexander Dallas (* 8. september 1994) je americká internetová osobnosť a herec, ktorý je známy predovšetkým vďaka videu Vine a YouTube. Dallas pokračoval v hlavnej úlohe vo filmoch ako Vylúčený a Vonku.

Viac o Cameronovi Dallasovi Menej o Cameron Dallas

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
4Madisyn menchacaVzťahOktóbra 2019prítomný1 rok
3Giorgia CaldaruloStretnutie R Júna 2017Júna 2017-
dvaHailey BieberVzťahAugusta 2016Júna 201710 mesiacov
1Chase Carter (model)Stretnutie R Júla 2016Júla 2016-
Madisyn menchaca #4

Madisyn menchaca

2019

Madisyn Menchaca randí s Cameronom Dallasom ...[zobraziť pár] Giorgia Caldarulo #3Povesť

Giorgia Caldarulo

2017

Giorgia Caldarulo a Cameron Dallas sú oddelené ...[zobraziť pár] Hailey Bieber #dva

Hailey Bieber

2016 - 2017

Cameron Dallas a Hailey Bieber sa rozišli v ...[zobraziť pár] Chase Carter (model) #1Povesť

Chase Carter (model)

2016

Chase Carter (model) a Cameron Dallas sú ...[zobraziť pár] #4

Madisyn menchaca

2019

Madisyn Menchaca a Cameron Dallas tvoria pár od októbra 2019.

Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh100%'> Kompatibilita 25% pohľadový vzťah #3

Giorgia Caldarulo

2017 (fáma)

O Giorgii Caldarulo sa hovorí, že sa v júni 2017 spojil s Cameronom Dallasom.

nicole veľký brat 2 stále ženatý
ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskopdvadsať%Výška55%Vek84%'> Kompatibilita päťdesiat% pohľadový vzťah #dva

Hailey Bieber

2016 - 2017

Cameron Dallas a Hailey Bieber sa datujú od augusta 2016 do júna 2017.

Vzťah 10 mesiacov ZmerajteVýsledokZverokruh1%čínsky horoskop80%Výška55%Vek84%'> Kompatibilita 55% pohľadový vzťah #1

Chase Carter (model)

2016 (fáma)

O Chase Carter (model) sa hovorí, že sa v júli 2016 spojil s Cameronom Dallasom.

ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskopdvadsať%Výška37%Vek84%'> Kompatibilita 40% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Cameron dallas26 PannaOsobnosť
Americký
Madisyn menchaca- Býk
Giorgia Caldarulo2. 3 VáhyOsobnosť
Taliansky
Hailey Bieber24 ŠkorpiónModel
Americký
Chase Carter (model)2. 3 BlíženciModel
Bahamiansky

Fotogaléria

Cameron Dallas a Madisyn Menchaca Cameron Dallas a Madisyn Menchaca Cameron Dallas a Madisyn Menchaca Cameron Dallas a Madisyn Menchaca Cameron Dallas a Madisyn Menchaca Hailey Baldwin a Cameron Dallas Hailey Baldwin a Cameron Dallas Hailey Baldwin a Cameron Dallas Hailey Baldwin a Cameron Dallas Hailey Baldwin a Cameron Dallas Hailey Baldwin a Cameron Dallas Hailey Baldwin a Cameron Dallas

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Chelsea2016Sám sebaTelevízna šou
Harry2016Sám sebaTelevízna šou
Prenasleduje Camerona2016Sám sebaTelevízna šou
Americká odysea2015CameronTelevízna šou
Neskoré predstavenie s Jamesom Cordenom2015JaTelevízna šou
Outfield2015Frankie PaytonFilm
Hudobné ceny IHeartRadio2015Sám sebaTelevízna šou
2015 Billboard Music Awards2015Sám sebaTelevízna šou
Teen Choice Awards 20152015Sám - víťazTelevízna šou
Neskoro večer so Sethom Meyersom2014JaTelevízna šou
Ocenenie Teen Choice Awards 20142014Sám sebaTelevízna šou
Vylúčený2014Felix O'neilFilm
Žabie kráľovstvo2013Freddie (hlas)Film
Ži s Kelly a Ryanom1988Vlastný hosťTelevízna šou
Dobré ráno Amerika1975JaTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Cameron Dallas a Bella ThorneBella Thorne
    • Žabie kráľovstvo
      2013
    [zobraziť zhodu]
  • Cameron Dallas a Lia Marie JohnsonLia marie johnson
    • Vylúčený
      2014
    [zobraziť zhodu]
  • Cameron Dallas a Olivia StuckOlivia Stuck
    • Outfield
      2015
    [zobraziť zhodu]
  • Elena Kampouris a Cameron DallasElena Kampouris
    • Americká odysea
      2015
    [zobraziť zhodu]





Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Jennifer Marie Brown a Jake Tapper
Jennifer Marie Brown a Jake Tapper
28. mája 2021 ... Fotky, správy a klebety Jennifer Marie Brown a Jake Tapper. Zistite viac o ...
Krištof Svätý Ján
Krištof Svätý Ján
28. mája 2021 ... Kristoff St. John správy, klebety, fotografie Kristoff St. John, životopis, zoznam priateľov Kristoff St. John 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Kristoff St. John. Kristoff St. John zoznamka história, 2021, 2020, zoznam vzťahov Kristoff St. John.
Hande Ercel a Ekin Mert Daymaz
Hande Ercel a Ekin Mert Daymaz
28. mája 2021 ... Hande Ercel a Ekin Mert Daymaz fotky, správy a klebety. Zistite viac o ...
Yayaying
Yayaying
28. mája 2021 ... Správy Yayaying, klebety, fotografie Yayaying, životopis, zoznam priateľov Yayaying 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Yayaying. História zoznamovania Yayaying, 2021, 2020, zoznam vzťahov Yayaying.
Akákoľvek hra Legend of Zelda, hodnotená najlepšie od najhoršieho
Akákoľvek hra Legend of Zelda, hodnotená najlepšie od najhoršieho
Zaujíma vás, aká je najlepšia hra Zelda vôbec? Hráči hodnotia svoje obľúbené verzie hry Legend of Zelda. Zistite, ktoré hry sú hore.
Maria Celedonio
Maria Celedonio
28. mája 2021 ... správy María Celedonio, klebety, fotografie Márie Celedonio, životopis, zoznam priateľov María Celedonio 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov María Celedonio. História datovania María Celedonio, 2021, 2020, zoznam vzťahov María Celedonio.
14 najlepších anime hier pre Nintendo Switch
14 najlepších anime hier pre Nintendo Switch
Nintendo Switch je vynikajúce anime herné zariadenie. Zatiaľ čo predchádzajúce konzoly Nintendo, ako napríklad Wii U, trpeli obmedzenou podporou, existuje veľa skvelých ...