Hlavná Vzťahy Chanel West Coast

Chanel West Coast

Chanel West Coast Slobodný1530. miesto 150Vek 32 rokov Zodiac Panna Vzťahy 2 spolu

S kým momentálne chodí?

Chanel West Coast je momentálne nezadaná.






Vzťahy

Chanel West Coast bola vo vzťahoch so Solo Lucci(2017)a Liam Horne(2014 - 2017).



O

Chanel West Coast je 32-ročný americký rapper. Narodila sa Chelsea Chanel Dudley 1. septembra 1988 v Los Angeles v Kalifornii v USA. Známa je pre Fantasy Factory od Roba Dyrdka, The Hard Times of RJ Berger, Ridiculousness a Wild Grinders v kariére, ktorá zahrnuje hudobnú kariéru. Jej znamenie zverokruhu je Panna.






Chanel West Coast je členom nasledujúcich zoznamov: Americké televízne osobnosti, americkí rapperi a narodení v roku 1988.



Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Chanel West Coast! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Zoznamkadva3 roky, 3 mesiace1 rok, 9 mesiacov3 mesiace, 2 dni
Celkomdva3 roky, 3 mesiace1 rok, 9 mesiacov3 mesiace, 2 dni

Detaily

Krstné menoChelsea
Stredné menoChanel
PriezviskoDudley
Celé meno pri narodeníChelsea Chanel Dudley
Alternatívny názovChanel West Coast, CC, Chelsea Chanel Dudley, Hot Chanel87, Chanel Marie, Chanel Dudley
Vek32 rokov
Narodeniny1. september 1988
RodiskoLos Angeles, Kalifornia, USA
Výška160 cm
Váha54 kg
StavaťŠtíhla
Farba očíHnedá - Tmavá
Farba vlasovHnedá - Tmavá
Výrazná vlastnosťDrobný rám
Znamenia zverokruhuPanna
SexualitaRovno
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Text povolaniaRapper, spevák, skladateľ, herečka, modelka, televízna osobnosť
ZamestnanieRapper
Nárok na slávuFantasy továreň Roba Dyrdka, Ťažké časy RJ Bergera, Ridiculousness, Wild Grinders
Hudobný žáner (text)Hip hop, pop, R&B
Roky aktívne2009 - súčasnosť, hudobná kariéra
Nástroj (text)Spev, klavír
NahrávkaYoung Money, Cash Money, Republic
Súvisiace zákonyMedový kokaín, Snoop Dogg, Robin Thicke, Shanell, Riff Raff, Lil Wayne, francúzska Montana, YG
Poprsie (palce)36
Veľkosť šálkyC.
Pás (palce)26
Boky (palce)37
Veľkosť oblečenia6
Veľkosť topánky5.5
Oficiálne webové stránkyhttp://www.iamchanelwestcoast.com, http://iamchanelwestcoast.com, www.youtube.com/ChanelWC, www.iamchanelwestcoast.com/

Chelsea Chanel Dudley (* 1. september 1988), známa skôr pod umeleckým menom Chanel West Coast, je americká televízna osobnosť, rapper, spevák, skladateľ, herečka a modelka. Dostala sa do povedomia svojich úloh vo filmoch Fantasy Factory and Ridiculousness Roba Dyrdka z MTV.



Viac o západnom pobreží Chanel Menej o západnom pobreží Chanel

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
dvaIba LucciVzťahJúla 2017Októbra 20173 mesiace
1Liam HorneVzťahApríla 2014Júla 20173 roky
Iba Lucci #dva

Iba Lucci

2017

Solo Lucci a Chanel West Coast sa rozišli v ...[zobraziť pár] Liam Horne #1

Liam Horne

2014 - 2017

Liam Horne a Chanel West Coast sa rozišli v ...[zobraziť pár] #dva

Iba Lucci

2017

Solo Lucci a Chanel West Coast boli zoznámené od júla do októbra 2017.

Vzťah 3 mesiace ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop100%Výška73%Vek84%'> Kompatibilita 84% pohľadový vzťah #1

Liam Horne

2014 - 2017

Liam Horne a Chanel West Coast boli zoznámené od apríla 2014 do júla 2017.

kto randí s danielle bregoli
Vzťah 3 roky ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop40%Výška73%Vek1%'> Kompatibilita 54% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Chanel West Coast32 PannaRapper
Americký
Iba Lucci35 BýkRapper
Americký
Liam Horne25 RakovinaSpevák
Škótsky

Fotogaléria

Chanel West Coast Love & Hip Hop: Hollywood - Chanel West Coast Chanel West Coast - MTV Video Music Awards 2019 Chanel West Coast - MTV Video Music Awards 2019 Chanel West Coast - MTV Video Music Awards 2019 Chanel West Coast - MTV Video Music Awards 2019 Chanel West Coast - MTV Video Music Awards 2019 Chanel West Coast - MTV Video Music Awards 2019 Chanel West Coast - MTV Video Music Awards 2019 Chanel West Coast - MTV Video Music Awards 2019 Chanel West Coast - MTV Video Music Awards 2019 Chanel West Coast - MTV Video Music Awards 2019

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Relácie v samoobsluhe2017Televízna šou
Výkrik: Killer Party2015Krátky film
Divoké mlynčeky2012FlipzTelevízna šou
Hollywood Sobotňajšia noc2012Hosťujúci hostiteľTelevízna šou
Ťažké časy RJ Bergera2010SheilaTelevízna šou
Ranná šou Playboy2010Televízna šou





Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Jennifer Marie Brown a Jake Tapper
Jennifer Marie Brown a Jake Tapper
28. mája 2021 ... Fotky, správy a klebety Jennifer Marie Brown a Jake Tapper. Zistite viac o ...
Krištof Svätý Ján
Krištof Svätý Ján
28. mája 2021 ... Kristoff St. John správy, klebety, fotografie Kristoff St. John, životopis, zoznam priateľov Kristoff St. John 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Kristoff St. John. Kristoff St. John zoznamka história, 2021, 2020, zoznam vzťahov Kristoff St. John.
Hande Ercel a Ekin Mert Daymaz
Hande Ercel a Ekin Mert Daymaz
28. mája 2021 ... Hande Ercel a Ekin Mert Daymaz fotky, správy a klebety. Zistite viac o ...
Yayaying
Yayaying
28. mája 2021 ... Správy Yayaying, klebety, fotografie Yayaying, životopis, zoznam priateľov Yayaying 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Yayaying. História zoznamovania Yayaying, 2021, 2020, zoznam vzťahov Yayaying.
Akákoľvek hra Legend of Zelda, hodnotená najlepšie od najhoršieho
Akákoľvek hra Legend of Zelda, hodnotená najlepšie od najhoršieho
Zaujíma vás, aká je najlepšia hra Zelda vôbec? Hráči hodnotia svoje obľúbené verzie hry Legend of Zelda. Zistite, ktoré hry sú hore.
Maria Celedonio
Maria Celedonio
28. mája 2021 ... správy María Celedonio, klebety, fotografie Márie Celedonio, životopis, zoznam priateľov María Celedonio 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov María Celedonio. História datovania María Celedonio, 2021, 2020, zoznam vzťahov María Celedonio.
14 najlepších anime hier pre Nintendo Switch
14 najlepších anime hier pre Nintendo Switch
Nintendo Switch je vynikajúce anime herné zariadenie. Zatiaľ čo predchádzajúce konzoly Nintendo, ako napríklad Wii U, trpeli obmedzenou podporou, existuje veľa skvelých ...