Hlavná Vzťahy Christina El Moussa

Christina El Moussa

Christina El Moussa Slobodný6387. miesto -2655Vek 37 rokov Zodiac Rakovina Vzťahy 5 spolu Deti 3 deti

S kým momentálne chodí?

Christina El Moussa je momentálne nezadaná.

Vzťahy

Christina El Moussa bola predtým vydatá za Anta Ansteada(2018 - 2020)a Tarek El Moussa(2009 - 2017).



Christina El Moussa bola vo vzťahoch s Dougom Speddingom(2017)a Gary Anderson(2016 - 2017).

O Christine El Moussa sa hovorí, že sa spojila s Natom Thompsonom(2017).

O

Christina El Moussa je 37-ročná americká televízna osobnosť. Christina Meursinge Haack sa narodila 9. júla 1983 v Anaheime v Kalifornii v USA. Je známa filmom Flip or Flop, Christina on the Coast. Jej znamenie zverokruhu je Rak.



Christina El Moussa je členom nasledujúcich zoznamov: narodenia 1983, ľudia z Anaheimu v Kalifornii a americkí televízni hostitelia.

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať náš profil Christina El Moussa! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatádva7 rokov, 8 mesiacov5 rokov, 3 mesiace2 roky, 10 mesiacov
Zoznamkadva9 mesiacov, 26 dní8 mesiacov, 29 dní8 mesiacov, 2 dni
Hovorí sa1---
Celkom57 rokov, 8 mesiacov2 roky, 4 mesiace8 mesiacov, 2 dni

Detaily

Krstné menoChristina
Stredné menoMeursinge
Meno za slobodnaHaack
Celé meno pri narodeníChristina Meursinge Haack
Alternatívny názovChristina Meursinge Haack El Moussa, Christina El Moussa, Christina Meursinge Haack, Christina Anstead, Christina Haack
Vek37 rokov
Narodeniny9. júla 1983
RodiskoAnaheim, Kalifornia, USA
Výška175 cm
Váha58 libier
StavaťAtletický
Farba očíHazel
Farba vlasovBlondínka
Znamenia zverokruhuRakovina
SexualitaRovno
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Text povolaniaRealitný investor, osobnosť televízie
ZamestnanieOsobnosť televízie
Nárok na slávuFlip alebo Flop, Christina na pobreží
Poprsie (palce)35
Veľkosť šálkyC.
Pás (palce)24
Boky (palce)35
Veľkosť oblečenia5
Veľkosť topánky7
Oficiálne webové stránkytarekandchristina.com, http://tarekandchristina.com

Christina Haack (predtým El Moussa a Anstead; narodená 9. júla 1983) je americký investor do nehnuteľností a televízna osobnosť. Spoluhráči v šou Flip or Flop na HGTV po boku svojho bývalého manžela Tareka El Moussu a v súčasnosti má vlastnú šou HGTV Christina on the Coast.



Viac informácií o Christine El Mousse Menej o Christine El Mousse

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
5Ant AnsteadVydatá R Novembra 2017September 20202 roky
4Nate ThompsonStretnutie R Októbra 2017Októbra 2017-
3Doug SpeddingVzťah R Február 2017Októbra 20178 mesiacov
dvaGary AndersonVzťah R Máj 201621. februára 20179 mesiacov
1Tarek el moussaVydatá R 1. mája 2009Jan 20177 rokov
Ant Anstead #5Povesť

Ant Anstead

2017 - 2020

Mravce Anstead a Christina El Moussa sa rozišli ...[zobraziť pár] Nate Thompson #4Povesť

Nate Thompson

2017

Christina El Moussa a Nate Thompson sú spolu ...[zobraziť pár] Doug Spedding #3Povesť

Doug Spedding

2017

Doug Spedding a Christina El Moussa boli ru ...[zobraziť pár] Gary Anderson #dvaPovesť

Gary Anderson

2016 - 2017

Christina El Moussa a Gary Anderson boli ru ...[zobraziť pár] Tarek el moussa #1Povesť

Tarek el moussa

2009 - 2017

Christina El Moussa a Tarek El Moussa sú pr ...[zobraziť pár] #5

Ant Anstead

2017 - 2020 (fáma)

Ant Anstead a Christina El Moussa sa zosobášili od 22. decembra 2018 do septembra 2020 (1 rok).

Vzťah 2 roky ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop100%Výška55%Vek72%'> Kompatibilita 62% Deti 1 dieťa pohľadový vzťah #4

Nate Thompson

2017 (fáma)

O Christine El Moussa sa hovorí, že sa v októbri 2017 spojila s Natom Thompsonom.

ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop80%Výška55%Vek98%'> Kompatibilita 63% pohľadový vzťah #3

Doug Spedding

2017 (fáma)

O Dougovi Speddingovi sa hovorí, že sa vo februári 2017 spojil s Christinou El Moussou.

kde je teraz stoney jackson
Vzťah 8 mesiacov pohľadový vzťah #dva

Gary Anderson

2016 - 2017 (fáma)

O Christine El Moussa sa hovorí, že sa v máji 2016 spojila s Garym Andersonom.

Vzťah 9 mesiacov pohľadový vzťah #1

Tarek el moussa

2009 - 2017 (fáma)

O Christine El Moussa sa hovorí, že sa 1. mája 2009 spojila s Tarekom El Moussou.

Vzťah 7 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskopdvadsať%Výška55%Vek84%'> Kompatibilita 55% Deti 2 deti pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Christina El Moussa37 RakovinaOsobnosť televízie
Americký
Ant Anstead42 BaranOsobnosť televízie
Angličtina
Nate Thompson36 VáhyĽadový hokej
Americký
Doug Spedding- Obchodné
Gary Anderson- Iné
Americký
Tarek el moussa39 LevOsobnosť televízie
Americký

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
TaylorŽena22. septembra 201010 rokov starý Tarek el moussa
Brayden JamesMuž20. augusta 20155 rokov starý Tarek el moussa
Hudson LondonMuž6. septembra 201920 mesiacov Ant Anstead

Fotogaléria

Christina Ansteadová vybavuje záležitosti Christina Ansteadová vybavuje záležitosti Christina Ansteadová vybavuje záležitosti Christina Ansteadová vybavuje záležitosti Christina Anstead - Jogging out in Newport Beach Christina Anstead - Jogging out in Newport Beach Christina Anstead - Jogging out in Newport Beach Christina Anstead - Jogging out in Newport Beach Christina Anstead - Jogging out in Newport Beach Christina Anstead - Jogging out in Newport Beach Christina Anstead - Jogging out in Newport Beach Christina Anstead - Jogging out in Newport Beach

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Christina: Dizajnovo silnejšia2021JaTelevízna šou
Christina na pobreží2019SamohostiteľTelevízna šou
E! Správy: Daily Pop2017Seba - HosťTelevízna šou
Flip or Flop Follow-Up2015.Sama seba - hostiteľaTelevízna šou
Ok! TV2013JaTelevízna šou
Flip alebo Flop2013SamohostiteľTelevízna šou
Rozhovor2010JaTelevízna šou
Extra s Billym Bushom1994JaTelevízna šou
Zábava dnes večerdevätnásť osemdesiat jedenJaTelevízna šou
Dobré ráno Amerika1975JaTelevízna šou

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Ian Paola
Ian Paola
28. mája 2021 ... Správy Iana Paola, klebety, fotografie Iana Paola, životopis, zoznam priateľiek Iana Paola 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Iana Paola. História zoznámenia Iana Paola, 2021, 2020, zoznam vzťahov Iana Paola.
Veronica Merrell
Veronica Merrell
28. mája 2021 ... Správy Veroniky Merrellovej, klebety, fotografie Veroniky Merrellovej, životopis, zoznam priateľov Veroniky Merrellovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Veronica Merrell. História datovania Veronica Merrell, 2021, 2020, zoznam vzťahov Veroniky Merrellovej.
Pihla Viitala
Pihla Viitala
28. mája 2021 ... Správy Pihla Viitala, Klebety, fotografie Pihla Viitala, Životopis, Zoznam priateľov Pihla Viitala 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Pihla Viitala. História datovania Pihla Viitala, 2021, 2020, zoznam vzťahov Pihla Viitala.
Eric Close a Keri Close
Eric Close a Keri Close
28. mája 2021 ... Eric Close a Keri Zatvorte fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Doja kat
Doja kat
28. mája 2021 ... Správy Doja Cat, klebety, fotografie Doja Cat, životopis, zoznam priateľov Doja Cat 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Doja Cat. História zoznamovania Doja Cat, 2021, 2020, zoznam vzťahov Doja Cat.
William Chan
William Chan
28. mája 2021 ... Správy, klebety, fotografie Williama Chana, životopis, zoznam priateľiek Williama Chana 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov s Williamom Chanom. História datovania Williama Chana, 2021, 2020, zoznam vzťahov Williama Chana.
Jamie Hector
Jamie Hector
28. mája 2021 ... Novinky Jamie Hectora, klebety, fotografie Jamieho Hectora, životopis, zoznam priateľiek Jamieho Hectora 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Jamieho Hectora. História zoznámenia Jamieho Hectora, 2021, 2020, zoznam vzťahov Jamieho Hectora.