Hlavná Vzťahy Christopher Lambert

Christopher Lambert

Christopher Lambert2301. miesto -240Vek 64 rokov Zodiac Baran Vzťahy 6 spolu Deti 1 dieťa

S kým momentálne chodí?

Podľa našich záznamov je Christopher Lambert možno nezadaný.

je venus williams ženatý alebo zasnúbený

Vzťahy

Christopher Lambert bol predtým ženatý s Jaimyse Haftovou(1999 - 2006)a Diane Lane(1988 - 1994).



Christopher Lambert bol vo vzťahoch so Sophie Marceauovou(2007 - 2014), Alba Parietti(devätnásť deväťdesiat šesť), Monacká kňažná Stéphanie(1986 - 1987)a Dayle Haddon(1984).

O

Christopher Lambert je 64-ročný francúzsky herec. Christopher Guy Denis Lambert sa narodil 29. marca 1957 v Great Neck na Long Islande v New Yorku. Preslávil ho Connor MacLeod z Highlanderu. Jeho znamenie zverokruhu je Baran.

Christopher Lambert bol v 11 zápasoch na obrazovke, vrátane Andie MacDowellovej Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes (1984), Barbara Sukowa v Sicílčan (1987), Beatie Edney Highlander (1986), Deborah Kara Unger v Highlander: Posledná dimenzia (1994)a Diane Lane vo vnútri Rytier sa pohybuje (1992).



Christopher Lambert je členom nasledujúcich zoznamov: Herci z New Yorku, americkí filmoví producenti a nositelia ceny César.

Prispieť

Pomôžte nám zostaviť náš profil Christophera Lamberta! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatádva9 rokov, 3 mesiace9 rokov, 1 mesiac-
Zoznamka437 rokov, 5 mesiacov11 rokov, 7 mesiacov6 mesiacov, 4 dni
Celkom637 rokov, 5 mesiacov10 rokov, 9 mesiacov6 mesiacov, 4 dni

Detaily

Krstné menoKrištof
PriezviskoLambert
Celé meno pri narodeníChristophe Guy Denis Lambert
Alternatívny názovChristophe Lambert
Vek64 rokov
Narodeniny29.03.1957
RodiskoVeľký krk, Long Island, New York
Výška6 '0' (183 cm)
StavaťAtletický
Farba očíModrá
Farba vlasovHnedá - Svetlá
Výrazná vlastnosťPatentovaný, intenzívny pohľad, ktorý často ukazuje vo svojich rolách (výsledok krátkozrakosti v ranom veku)
Znamenia zverokruhuBaran
SexualitaRovno
Etnicitabiely
NárodnosťFrancúzsky
UniverzityParížske konzervatórium
Text povolaniaHerec, producent, spisovateľ
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuConnor MacLeod na Highlanderi
Roky aktívne1978 – súčasnosť
Talentová agentúra (napr. Modeling)UBBA (Talent Agency) (Francúzsko), Agency for the Performing Arts N.Y. (Talent and Literary Agency)
Schválenie značkyVyšehradská minerálna voda
KamarátSean Connery, Mario Van Peebles

Christophe Guy Denis Lambert (narodený 29. marca 1957), ktorý sa profesionálne volá Christopher Lambert, je americký herec, prozaik a producent. Kariéru zahájil hraním vedľajších rolí vo viacerých francúzskych filmoch. Medzinárodne sa preslávil rolou Tarzana v snímke Greystoke: Legenda o Tarzanovi, Pán opíc v roku 1984. Za účinkovanie vo filme Metro v roku 1985 dostal Lambert Césarovu cenu. pre najlepšieho herca. Jeho najznámejšou úlohou je Connor MacLeod v kultovom dobrodružno-fantasy filme Highlander z roku 1986 a v následnej rovnomennej franšízovej sérii. Zahral si tiež boha hromu Raidena v prvom filmovom spracovaní videohry Mortal Kombat (1995). Medzi ďalšie filmy, ktoré je známy, patria Milujem ťa (1986), Sicílčan (1987), Rytierske pohyby (1992), Pevnosť (1992) a jej pokračovanie Pevnosť 2: Nový vstup (2000), Druidi (2001), Absolon ( 2003), White Material (2009), Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011), Kickboxer: Retaliation (2016) a za produkciu N'oublie pas que tu vas mourir (1995), francúzsky komediálny film Neuf Mois (1994) ) a jeho americký remake Deväť mesiacov (1995).



kto je Theo James priateľka
Viac o Christopherovi Lambertovi Menej o Christopherovi Lambertovi

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
6Sophie MarceauVzťahJan 2007Júna 20147 rokov
5Jaimyse HaftVydatá199720069 rokov
4Alba PariettiVzťahMáj 1996Novembra 19966 mesiacov
3Monacká kňažná StephanieVzťah198619871 rok
dvaDiane LaneVydatáDecember 19841. marca 19949 rokov
1Dayle HaddonVzťah19841984-
Sophie Marceau #6

Sophie Marceau

2007 - 2014

Sophie Marceau a Christopher Lambert separa ...[zobraziť pár] Jaimyse Haft #5

Jaimyse Haft

1997 - 2006

Jaimyse Haft a Christopher Lambert boli div ...[zobraziť pár] Alba Parietti #4

Alba Parietti

devätnásť deväťdesiat šesť

Christopher Lambert a Alba Parietti sú sep ...[zobraziť pár] Monacká kňažná Stephanie #3

Monacká kňažná Stephanie

1986 - 1987

Monacká kňažná Stéphanie a Krištof ...[zobraziť pár] Diane Lane #dva

Diane Lane

1984 - 1994

Diane Lane a Christopher Lambert sa rozviedli ...[zobraziť pár] Dayle Haddon #1

Dayle Haddon

1984

Dayle Haddon a Christopher Lambert sú samostatní ...[zobraziť pár] #6

Sophie Marceau

2007 - 2014

Sophie Marceau a Christopher Lambert boli manželmi od roku 2012 do júna 2014 (2 roky).

Vzťah 7 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskopdvadsať%Výška55%Vek69%'> Kompatibilita 46% pohľadový vzťah #5

Jaimyse Haft

1997 - 2006

Jaimyse Haft a Christopher Lambert boli manželmi 6 rokov. Randili spolu dva roky po tom, čo sa dali dohromady v roku 1997, a zosobášili sa 6. februára 1999. O 6 rokov neskôr sa rozviedli v roku 2006.

Vzťah 9 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskopdvadsať%Vek13%'> Kompatibilita 33% pohľadový vzťah #4

Alba Parietti

devätnásť deväťdesiat šesť

Christopher Lambert a Alba Parietti sa datovali od roku 1996 do novembra 1996.

Vzťah 6 mesiacov ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop80%Výška55%Vek72%'> Kompatibilita 57% pohľadový vzťah #3

Monacká kňažná Stephanie

1986 - 1987

Monacká kňažná Stéphanie a Christopher Lambert mali vzťah v rokoch 1986 až 1987.

kto chodí s Joeom Jonasom
Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop1%Výška55%Vek69%'> Kompatibilita 51% pohľadový vzťah #dva

Diane Lane

1984 - 1994

Diane Lane a Christopher Lambert boli manželmi 5 rokov. Randili spolu 4 roky po tom, čo sa dali dohromady v decembri 1984, a zosobášili sa 1. októbra 1988. O 5 rokov neskôr sa rozviedli 1. marca 1994.

Vzťah 9 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop1%Výška73%Vek69%'> Kompatibilita 56% Deti 1 dieťa pohľadový vzťah #1

Dayle Haddon

1984

Dayle Haddon a Christopher Lambert mali vzťah od roku 1984 do roku 1984.

ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop100%Výška55%Vek1%'> Kompatibilita 64% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Christopher Lambert64 BaranHerec
Francúzsky
Sophie Marceau54 ŠkorpiónHerečka
Francúzsky
Jaimyse Haft46 BlíženciHerečka
Americký
Alba Parietti59 RakovinaHostiteľ talk show
Taliansky
Monacká kňažná Stephanie56 VodnárLicenčný poplatok
Monaka
Diane Lane56 VodnárHerečka
Americký
Dayle Haddon72 BlíženciModel
Kanaďan

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
Eleanor JasmineŽena5. september 199327 rokov Diane Lane

Fotogaléria

Christopher Lambert a Dayle Haddon Christopher Lambert a Dayle Haddon Christopher Lambert a Dayle Haddon Christopher Lambert a Dayle Haddon Christopher Lambert a Dayle Haddon Christopher Lambert a Dayle Haddon The Hunted - Christopher Lambert Zdroj Zdroj Zdroj Andie MacDowell a Christopher Lambert Christopher Lambert a Diane Lane - Obrázkový časopis Ekran [Poľsko] (23. marca 1989)

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Niekto dnes večer zomrie2021Plk. Leroy WilsonFilm
Tmavá miestnosť2020Robert SpierFilm
Zdroj2019Tony Lamouche (ako Christophe Lambert)Film
Kickboxer: Odplata2018Thomas MooreFilm
Bel Canto2018Simon thibaultFilm
Sobibor2018Karl FrenzelFilm
Vlčí hlas2018Film
Na chuzhbine2018Alfons ChampagneKrátky film
Život každého človeka2017Antoine de VidasFilm
Matky2017Sam COHENFilm
Špinavá hotovosť2017Cesar DoltanFilm
Zdravas, Caesar!2016Arne SeslumFilm
slnko2016KramerTelevízna šou
Zlomený kľúč2016Gróf František RosebudFilm
Šialený príbeh Maxa a Leona2016Kapitán Lassard (ako Christophe Lambert)Film
Jeden + jeden2015.Samuel Hamon (ako Christophe Lambert)Film
10 dní v blázinci2015.Dr. DentFilm
Odtiene pravdy2015.Kardinál Ennio SalveminiFilm
Desať percent2015.Christophe LambertTelevízna šou
Kapitán Marleau2015.Thierry begodeauTelevízna šou
Elektrická šmykľavka2014Roy FortuneFilm
Čierna listina2013Bastien MoreauTelevízna šou
Zdroj2013John LacanalTelevízna šou
moja dobrá hviezda2012Pierre Barthélémy (ako Christophe Lambert)Film
Obaja2012GiacomoTelevízny film
Cudzinec2012VincentFilm
Veľmi zlé Blagues2012Televízna šou
Krvavý výstrel2011PredsedaFilm
Ghost Rider: Spirit of Vengeance2011MetodaFilm
Tajomstvo veľrýb2010Chris CassellTelevízny film
Záhradník Boží2010Gregor mendelFilm
Biely materiál2009André Vial (ako Christophe Lambert)Film
NCIS: Los Angeles2009Marcel JanvierTelevízna šou
Cartagena2009Léo (ako Christophe Lambert)Film
Spoločníci2009Kaminski (ako Christophe Lambert)Televízny film
Šofér2008DevereauxFilm
Metamorfóza2007Konštantín ThurzoFilm
Triviálne2007Jacques (ako Christophe Lambert)Film
Deň hnevu2006Ruy de MendozaFilm
Southland Tales2006Walter MungFilm
Zajac Vatanen2006Tom Vatanen (ako Christophe Lambert)Film
Dalida2005Richard Chanfray, známy ako gróf z Saint-GermainTelevízny film
Na tvoj obraz2004ThomasFilm
Janis a John2003LeonFilm
Cirque du Soleil: Solstrom2003Návštevník medzigalaktickej diskotékyTelevízna šou
Kto chce kožu Roberta Santiniho?2003Podnikateľ 2 (ako Christophe Lambert)Krátky film
Klavírny hráč2002Alex LaneyFilm
Kráľ zbojníkov Jing2002Ďalšie hlasy (anglická verzia, hlas, ako Chris Lambert)Televízna šou
Absolon2001To. Norman ScotFilm
The Point Men2001Tony EckhardtFilm
Galia2001Vercingetorix (ako Christophe Lambert)Film
Bokom2001Krátky film
Pevnosť 22000John Henry BrennickFilm
Highlander: Endgame2000Connor MacLeodFilm
Beowulf1999BeowulfFilm
Prevádzka Splitsville1999Max, P.E. učiteľFilm
Vzkriesenie1999John PrudhommeFilm
Gideon1998Gideon Oliver DobbsFilm
Arlette1997Frank Martin (ako Christophe Lambert)Film
Mean Guns1997LouFilm
Nirvana1997Náboženstvo JimiFilm
Adrenalin: Fear the Rushdevätnásť deväťdesiat šesťNajlepšíFilm
Hercule a Sherlockdevätnásť deväťdesiat šesťVincent (ako Christophe Lambert)Film
Polárna hviezdadevätnásť deväťdesiat šesťHudson Saanteek (ako Christophe Lambert)Film
Mortal Kombatdevätnásť deväťdesiat päťLord RaidenFilm
The Hunteddevätnásť deväťdesiat päťPaul RacineFilm
Ozbrojenci1994Dani ServigoFilm
Highlander: Posledná dimenzia1994Connor MacLeod, Russell NashFilm
The Road Killers1994JackFilm
Pevnosť1993John Henry BrennickFilm
Nabitá zbraň 11993Muž s telefónom do auta (uncredited)Film
Rytier sa pohybuje1992Peter SandersonFilm
Max a Jeremie1992Jeremie Kolachowsky (ako Christophe Lambert)Film
Highlander1992Connor MacLeodTelevízna šou
Highlander II: Zrýchlenie1991MacLeodFilm
Prečo ja?1990Gus CardinaleFilm
Neoceniteľná krása1988MenrouFilm
Zabiť kňaza1988Otec AlekFilm
Sicílčan1987Salvatore GiulianoFilm
Highlander1986Connor MacLeodFilm
Ľúbim ťa1986Michel (ako Christophe Lambert)Film
Metro1985Fred (ako Christophe Lambert)Film
Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes1984John Clayton, Tarzan, pán opícFilm
Texty a hudba1984Jeremy (ako Christophe Lambert)Film
Legitímne násilie1982Džokej (ako Christophe Lambert)Film
Asfaltdevätnásť osemdesiat jedenNemocničný lekár (ako Christophe Lambert)Film
Kurva milostný príbehdevätnásť osemdesiat jedenPrvý inšpektor (ako Christophe Lambert)Film
Špinavá dohodadevätnásť osemdesiat jedenMullard (ako Christophe Lambert)Film
Douchkadevätnásť osemdesiat jedenTelevízny film
Telefónny bar1980Paul 'Baby' Franchi (ako Christophe Lambert)Film
Ciao, chlapci1979Lupič na tanečnej párty (ako Christophe Lambert)Film
Kino 161975MarcelTelevízna šou
Uložiť poslednú odrážkuJean NicolierFilm
Moje dni slávyBertrand Palatine (ako Christophe Lambert)Film
Shadow of the WolfFilm
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Andie MacDowell a Christopher LambertAndie MacDowell
    • Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes
      1984
    [zobraziť zhodu]
  • Christopher Lambert a Barbara SukowaBarbara Sukowa
    • Sicílčan
      1987
    [zobraziť zhodu]
  • Christopher Lambert a Beatie EdneyBeatie Edney
    • Highlander
      1986
    [zobraziť zhodu]
  • Christopher Lambert a Deborah UngerDeborah Kara Unger
    • Highlander: Posledná dimenzia
      1994
    [zobraziť zhodu]
  • Christopher Lambert a Diane LaneDiane Lane
    • Rytier sa pohybuje
      1992
    [zobraziť zhodu]
  • Christopher Lambert a Joan ChenJoan Chen
    • The Hunted
      devätnásť deväťdesiat päť
    [zobraziť zhodu]
  • Christopher Lambert a Loryn LocklinLoryn Locklin
    • Pevnosť
      1993
    [zobraziť zhodu]
  • Christopher Lambert a Roxanne HartRoxanne Hart
    • Highlander
      1986
    [zobraziť zhodu]
  • Christopher Lambert a Sophie MarceauSophie Marceau
    • Cartagena
      2009
    [zobraziť zhodu]
  • Christopher Lambert a Virginia MadsenVirginie Madsenovej
    • Highlander II: Zrýchlenie
      1991
    [zobraziť zhodu]
  • Isabelle Adjani a Christopher LambertIsabelle Adjani
    • Metro
      1985
    [zobraziť zhodu]
Viac zápasov Christophera Lamberta na obrazovke Menej zápasov Christophera Lamberta na obrazovke

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Alex Gadea
Alex Gadea
28. mája 2021 ... Správy Álex Gadea, klebety, fotografie Álex Gadea, životopis, zoznam priateľiek Álex Gadea 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Álex Gadea. História datovania Álex Gadea, 2021, 2020, zoznam vzťahov Álex Gadea.
Marcos Alonso Mendoza
Marcos Alonso Mendoza
28. mája 2021 ... Marcos Alonso Mendoza správy, klebety, fotografie Marcos Alonso Mendoza, životopis, zoznam partnerov Marcos Alonso Mendoza 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Marcos Alonso Mendoza. História datovania Marcos Alonso Mendoza, 2021, 2020, zoznam vzťahov Marcos Alonso Mendoza.
Asia Pryor
Asia Pryor
28. mája 2021 ... Novinky Azja Pryor, klebety, fotografie Azja Pryor, životopis, zoznam priateľov Azja Pryor 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Azja Pryor. História zoznamovania Azja Pryor, 2021, 2020, zoznam vzťahov Azja Pryor.
Marcello Novaes a Sheyla Beta
Marcello Novaes a Sheyla Beta
28. mája 2021 ... Fotografie, správy a klebety Marcella Novaesa a Sheyly Beta. Zistite viac o ...
Lena Katina
Lena Katina
28. mája 2021 ... Správy Leny Katiny, klebety, fotografie Leny Katiny, životopis, zoznam priateľov Leny Katiny 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Lena Katina. História datovania Leny Katiny, 2021, 2020, zoznam vzťahov Leny Katiny.
Káva Claire
Káva Claire
28. mája 2021 ... Novinky Claire Coffee, klebety, fotky Claire Coffee, životopis, zoznam priateľov Claire Coffee 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov s Claire Coffee. História zoznamiek Claire Coffee, 2021, 2020, zoznam vzťahov Claire Coffee.
Yeliz Dogramacilar
Yeliz Dogramacilar
28. mája 2021 ... Správy Yeliz Dogramacilar, klebety, fotografie Yeliz Dogramacilar, životopis, zoznam partnerov Yeliz Dogramacilar 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Yeliz Dogramacilar. História stretávania Yeliz Dogramacilar, 2021, 2020, zoznam vzťahov Yeliz Dogramacilar.