Hlavná Vzťahy Daniela Merkúr

Daniela Merkúr

Daniela Merkúr VydatáVek 55 rokov Zodiac Lev Vzťahy 4 spolu Deti
5 detí

S kým momentálne chodí?

Daniela Mercury a Malu Verçosa Malu Verçosa a Daniela Merkúr sú od marca 2013 manželmi 8 rokov. pohľadový vzťah

Vzťahy

Daniela Mercury bola predtým vydatá Marco Scabia (2009 - 2013)a Zalther Póvoas.

Daniela Mercuryová sa stretla s Marcelom Porciúnculom(1997 - 2003).



O

Daniela Mercury je 55-ročná brazílska speváčka, ktorá sa narodila 28. júla 1965 v Salvadore. Jej znamenie zverokruhu je Lev

Daniela Mercury je členom nasledujúcich zoznamov: narodených 1965, brazílski rímskokatolíci a ľudia zo Salvadoru v štáte Bahia.

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Daniela Mercury! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá312 rokov8 rokov, 5 mesiacov5 rokov
Stretnutie16 rokov--
Celkom412 rokov7 rokov, 10 mesiacov5 rokov

Detaily

Krstné menoDaniela
Stredné menoStreda
PriezviskoAlmeida
Celé meno pri narodeníDaniela Mercuri de Almeida
Alternatívny názovDaniela Merkúr
Vek55 rokov
Narodeniny28. júla 1965
RodiskoSalvador, BA
StavaťPriemerná
Farba očíHnedá - Tmavá
Farba vlasovOdfarbená blondína
Znamenia zverokruhuLev
SexualitaBisexuálne
EtnicitaMnohonárodnostný
NárodnosťBrazílsky
Text povolaniaSpevák, tanečník, producent, skladateľ, televízny moderátor
ZamestnanieSpevák
Hudobný žáner (text)Latin pop, Axé, Samba Reggae, Mpb
Roky aktívne1989 – súčasnosť
Nástroj (text)Spev
NahrávkaEstúdio Eldorado, Epic Records, Bmg / mtv, Sony Music, EMI
Súvisiace zákonySpoločnosť Clic
Oficiálne webové stránkywww.danielamercury.art.br/, http://www.danielamercury.art.br/
OtčeAntónio Fernando de Abreu Ferreira de Almeida
MatkaLiliana Mercuri de Almeida (sociálna pracovníčka)

Daniela Mercury (rodená Daniela Mercuri de Almeida 28. júla 1965) je brazílska speváčka, skladateľka, tanečnica, producentka, herečka a televízna moderátorka. Počas svojej sólovej kariéry Mercury predala viac ako 20 miliónov nahrávok po celom svete a mala 24 top 10 singlov v krajine. 14 z nich sa dostalo na prvé miesto. Víťazka latinskoamerickej ceny Grammy za album Balé Mulato - Ao Vivo, získala tiež šesť Brazílska hudobná cena, cena APCA, tri brazílske hudobné ceny Multishow a dve ceny na VMB: Najlepšie hudobné video a fotografia.

Viac o Daniele Mercuryovej Menej o Daniele Mercury

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
4 Malu Verçosa VydatáDecembra 2012prítomný8 rokov
3 Marco Scabia Vydatá2008Jan 20135 rokov
dvaMarcelo PorciúnculaStretnutie199720036 rokov
1Zalther PóvoasVydatá1987199912 rokov
Malu Verçosa #4

Malu Verçosa

2012

Malu Verçosa a Daniela Mercury boli ...[zobraziť pár] Marco Scabia #3

Marco Scabia

2008 - 2013

Marco Scabia a Daniela Mercury sa rozviedli ...[zobraziť pár] Marcelo Porciúncula #dva

Marcelo Porciúncula

1997 - 2003

Marcelo Porciúncula a Daniela Mercury sa rozchádzajú ...[zobraziť pár] Zalther Póvoas #1

Zalther Póvoas

1987 - 1999

Zalther Póvoas a Daniela Mercury sa rozvádzajú ...[zobraziť pár] #4

Malu Verçosa

2012

Malu Verçosa a Daniela Mercury sú manželmi 8 rokov. Randili spolu 3 mesiace po tom, čo sa dali dohromady v decembri 2012, a zosobášili sa v marci 2013.

Vzťah 8 rokov ZmerajteVýsledokčínsky horoskop1%Vek44%'> Kompatibilita jedenásť% pohľadový vzťah #3

Marco Scabia

2008 - 2013

Marco Scabia a Daniela Mercury boli manželia 4 roky. Randili spolu jeden rok po tom, čo sa spolu dali v roku 2008, zosobášili sa v roku 2009. O 4 roky neskôr sa rozviedli v januári 2013.



Vzťah 5 rokov Deti 3 deti pohľadový vzťah #dva

Marcelo Porciúncula

1997 - 2003

V roku 1997 sa stretli Marcelo Porciúncula a Daniela Mercury.

Vzťah 6 rokov pohľadový vzťah #1

Zalther Póvoas

1987 - 1999

Zalther Póvoas a Daniela Mercury sú rozvedení.

Vzťah 12 rokov Deti 2 deti pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Daniela Merkúr 55 LevSpevák
Brazílsky
Malu Verçosa Štyri, päť Novinár
Brazílsky
Marco Scabia - Publicista
Taliansky
Marcelo Porciúncula- Iné
Brazílsky
Zalther Póvoas- Iné
Brazílsky

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
GabrielMuž Zalther Póvoas
GiovanaŽena Zalther Póvoas
marciaŽena Marco Scabia
AnalyzovaťŽena Marco Scabia
Ana IsabelŽena Marco Scabia

Fotogaléria

Rodrigo Santoro a Fernanda Lima - 2001 Daniela Mercury a Luciana Gimenez

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Druhá šanca2018Daniela MerkúrTelevízna šou
Lady Night2017.Sama (2017)Televízna šou
Morfi, všetci za stolom2015.Samohudobný hosťTelevízna šou
Superhviezda2014Seba - ExpertTelevízna šou
The Voice Kids2014Sama - MentorkaTelevízna šou
Gonna Cola2013Sama sebaTelevízna šou
MTV Collective2013Sama (neznáme epizódy)Televízna šou
Luciana v noci2012Sama sebaTelevízna šou
Láska a sex2009Sama sebaTelevízna šou
Oi Fashion Rocks2009Seba - účinkujeTelevízna šou
CQC: Cena, čo to stojí2008Sama sebaTelevízna šou
Ó Paí, Ó2007Sama sebaFilm
Tropický raj2007Sama sebaTelevízna šou
Brazílske Beats2007Sama (1 epizóda, 2008)Televízna šou
hviezd2006Sama sebaTelevízna šou
Samba Riachão2005Sama sebaFilm
Neformálne ráno2005Seba - hosť (1 epizóda, 2008)Televízna šou
Cirque du Soleil: Polnočné slnko2004Sama sebaTelevízny film
Prevádzka spoločnosti Triumph2001Televízna šou
Festive Land: Carnaval in Bahia2001Sama sebaFilm
HermanSIC2000Sama (4 epizódy, 2000-2006)Televízna šou
Neskoré hodiny2000JaTelevízna šou
Chiquinha Gonzaga1999Sama sebaTelevízna šou
Susana gimenez1998Seba - HosťTelevízna šou
Dona Flor a jej dvaja manželia1998SpevákTelevízna šou
Mandacaru1997Maria BonitaTelevízna šou
domingão Faustão1989Sama sebaTelevízna šou
Skala v Riu1985Seba - účinkujeTelevízna šou
Video šou1983Sama sebaTelevízna šou
Roberto Carlos Special1974Sama (1 epizóda, 1995)Televízna šou
Fantastické1973Sama sebaTelevízna šou
Hebe1966Sama (2 epizódy, 2006-2010)Televízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Diskusie

Redakcia Choice

Steve-O a Kat By d
Steve-O a Kat By d
28. mája 2021 ... Steve-O a Kat Von d fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Burcu Özberk a Akin Akinozu
Burcu Özberk a Akin Akinozu
28. mája 2021 ... Fotografie, správy a klebety Burcu Özberka a Akina Akinozu. Zistite viac o ...
Vechera na khutore bliz Dikanki
Vechera na khutore bliz Dikanki
28. mája 2021 ... Vechera na khutore bliz Dikanki správy, klebety, fotografie Vechera na khutore bliz Dikanki, životopis, Vechera na khutore bliz Dikanki zoznam partnerov 2016. História vzťahov. Vechera na khutore bliz Dikanki zoznam vzťahov. Vechera na khutore bliz Dikanki Zoznamka, 2021, 2020, zoznam vzťahov Vechera na khutore Bliz Dikanki.
Keith Ferguson
Keith Ferguson
28. mája 2021 ... Správy Keitha Fergusona, klebety, fotografie Keitha Fergusona, životopis, zoznam priateľiek Keitha Fergusona 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Keith Ferguson. Keith Ferguson dating history, 2021, 2020, list of Keith Ferguson relations.
Suzi Perry a Bastien Boosten
Suzi Perry a Bastien Boosten
28. mája 2021 ... Suzi Perry a Bastien Boosten fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Max Greenfield
Max Greenfield
28. mája 2021 ... Správy Maxa Greenfielda, klebety, fotografie Maxa Greenfielda, životopis, zoznam priateľiek Maxa Greenfielda 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Maxa Greenfielda. História zoznamovania Maxa Greenfielda, 2021, 2020, zoznam vzťahov Maxa Greenfielda.
Vtip Van De Velde
Vtip Van De Velde
28. mája 2021 ... Správy Joke Van De Velde, klebety, fotografie Joke Van De Velde, životopis, zoznam priateľov Joke Van De Velde 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Joke Van De Velde. História zoznámenia Joke Van De Velde, 2021, 2020, zoznam vzťahov Joke Van De Velde.