Hlavná Zoznamka David burke

David burke

David burkeVek 53 rokov Zodiac Blíženci

S kým momentálne chodí?

Podľa našich záznamov je David Burke možno nezadaný.

Vzťahy

O Davidovi Burkovi nemáme záznamy o minulých vzťahoch.



O

David Burke je 53-ročný americký herec. Jeho znamení zverokruhu je Blíženci.

kto randí s Kerrym Washingtonom

David Burke je členom nasledujúcich zoznamov: americkí televízni herci, narodenia v roku 1967 a televízne herecké stuby.

Shay Mitchell, ktorý chodil s kým

Prispieť

Pomôžte nám zostaviť náš profil Davida Burkeho! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



Detaily

Krstné menoDávid
PriezviskoBurke
Narodeniny18. júna 1967
StavaťPriemerná
Farba vlasovHnedá - Svetlá
Znamenia zverokruhuBlíženci
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Text povolaniaHerec
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuChuck

David Burke (narodený 18. júna 1967) je americký televízny herec. Navštevoval Vysokú školu Williama a Márie, kde mal najslávnejšiu rolu Eugena Morrisa Jeromeho v pamätiach na pláži v Brightone a ako Artura v The Tick (2001 - 2002).

Viac o Davidovi Burkovi Menej o Davidovi Burkovi

Fotogaléria

David burke David burke David burke

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Reverie2018Jack SelveTelevízna šou
Sneženie2017Jeffrey PearsonTelevízna šou
Skákanie z pištole2017Film
Notoricky známy2016Ted ParkerTelevízna šou
CSI: Cyber2015.Clayton CarverTelevízna šou
Nehovor to Kim2015.KenFilm
Ako sa dostať preč s vraždou2014Matthew ThomasTelevízna šou
NCIS: New Orleans2014Bernard LanierTelevízna šou
Tisíc slov2012Gil ReedFilm
Longmire2012Dan KeslowTelevízna šou
Bunheads2012Jerry MortonTelevízna šou
Nashville2012DR. SugrueTelevízna šou
Franklin & Bash2011ProkurátorTelevízna šou
The Exes2011JerryTelevízna šou
Dôveruj mi2009JimTelevízna šou
Hrad2009Náčelník BradyTelevízna šou
Drop Dead Diva2009Phillip NeelyTelevízna šou
Eli Stone2008Alvin BergTelevízna šou
Mentalista2008HrozneTelevízna šou
Valentína2008Peter KirbyTelevízna šou
Veľké strely2007KevinTelevízna šou
Chuck2007HR manažér, pán MercerTelevízna šou
Súkromná prax2007Pán SpencerTelevízna šou
Bratia a sestry2006Jack BishopTelevízna šou
Viď Arnold Run2005Paul MinerTelevízny film
Kosti2005Otec Matthew SandsTelevízna šou
Duch Whisperer2005Thomas EversTelevízna šou
Grey's Anatomy2005DonTelevízna šou
Stredná2005Gavin FinchTelevízna šou
Numb3rs2005Jim MazzollaTelevízna šou
Bližšie2005Pán MurdochTelevízna šou
Rovná bunda2004RayFilm
Boston Legal2004D.A. Casey MathiasTelevízna šou
CSI: NY2004Stanley FisherTelevízna šou
House M.D.2004EverhardtTelevízna šou
2003Brad BenderKrátky film
Johanka z Arkádie2003Otec Ken MalloryTelevízna šou
NCIS2003George IngramTelevízna šou
Projekt Nicole Sullivan bez názvu2003Televízny film
Lev2002Thomas KingsleyFilm
Boomtown2002Jay ColsonTelevízna šou
Bez stopy2002Advokát DeamesTelevízna šou
Prechod cez Jordán2001Michal BranchTelevízna šou
The Guardian2001RobTelevízna šou
Kliešť2001ArturTelevízna šou
CSI: Vyšetrovanie kriminálnej scény2000Don CookTelevízna šou
Malcolm v strede2000WheelerTelevízna šou
Neviditeľný muž2000Kevin FawkesTelevízna šou
Súdiac Amy1999Otec Paul GirardiTelevízna šou
Každý deň1998Televízna šou
Držanie dieťaťa1998AlecTelevízna šou
Ally McBeal1997HarryTelevízna šou
Proste ma zastreľ!1997EthanTelevízna šou
Pán a pani Smithovcidevätnásť deväťdesiat šesťPán DauphinTelevízna šou
Testament: Biblia v animáciidevätnásť deväťdesiat šesťBoh (hlas)Televízna šou
Star Trek: Voyagerdevätnásť deväťdesiat päťSteven PriceTelevízna šou
Posádkadevätnásť deväťdesiat päťPaul SteadmanTelevízna šou
Párty päť1994BillTelevízna šou
Záhady Cosbyho1994Ken MalloryTelevízna šou
Frasier1993SeanTelevízna šou
Právo a poriadok1990Gary BurnhamTelevízna šou
Guy z tajnej službyGeorgeTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Kim Restello
Kim Restello
28. mája 2021 ... Správy Kim Restell, klebety, fotografie Kim Restell, životopis, zoznam priateľov Kim Restell 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Kim Restell. História spoločnosti Kim Restell, 2021, 2020, zoznam vzťahov Kim Restell.
Chabeli Iglesias
Chabeli Iglesias
28. mája 2021 ... Správy Chabeli Iglesias, klebety, fotografie Chabeli Iglesias, životopis, zoznam priateľov Chabeli Iglesias 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Chabeli Iglesias. História datovania Chabeli Iglesias, 2021, 2020, zoznam vzťahov Chabeli Iglesias.
Victor French a Judith Schenz
Victor French a Judith Schenz
28. mája 2021 ... Victor French a Judith Schenz fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Celebrity Hapa s ázijským rodičom
Celebrity Hapa s ázijským rodičom
Zoznam slávnych ľudí, z ktorých niektorí sú ázijskí, zoradení podľa slávy a popularity. Každý rok dostáva čoraz viac ľudí rodičov rôznych ...
Michael A. Goorjian
Michael A. Goorjian
28. mája 2021 ... Michael A. Goorjian správy, klebety, fotografie Michaela A. Goorjiana, životopis, zoznam priateľiek Michaela A. Goorjiana 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Michaela A. Goorjiana. História datovania Michaela A. Goorjiana, 2021, 2020, zoznam vzťahov Michaela A. Goorjiana.
Najobľúbenejšie ženské youtuberky roku 2020
Najobľúbenejšie ženské youtuberky roku 2020
Od guru pre krásu a líčenie až po domácich majstrov - sú to najobľúbenejší youtuberi roku 2020. Medzi najlepších youtuberov súčasnosti patria ...
Tajomstvá zákulisia „Cena je správna“
Tajomstvá zákulisia „Cena je správna“
'Poď dole! Ste ďalším kandidátom na cenu je správna! „Päť dní v týždni, po celé desaťročia, tieto nesmrteľné slová pochádzali z miliónov ...