Hlavná Vzťahy Deepika Padukone

Deepika Padukone

Deepika Padukone Vydatá2678. miesto -580Vek 35 rokov Zverokruh Kozorožec Vzťahy 5 spolu

S kým momentálne chodí?

Deepika Padukone a Ranveer SinghRanveer Singh a Deepika Padukone sú od 14. novembra 2018 manželmi 2 roky. pohľadový vzťah

Vzťahy

Deepika Padukone bola vo vzťahoch so Siddharthom Mallyom(2010), Ranbir Kapoor(2007 - 2009)a Upen Patel(2006 - 2007).

Deepika Padukone sa stretla s Novakom Djokovičom(2016).



O

Deepika Padukone je 35-ročná indická herečka. Narodila sa 5. januára 1986 v Kodani v Dánsku. Preslávila ju spoločnosť Om Shanti Om v kariére od roku 2005 do súčasnosti. Jej znamenie zverokruhu je Kozorožec.

Deepika Padukone sa zúčastnil 13 zápasov na obrazovke, vrátane Akshay Kumara Chandni Chowk do Číny (2009), Abhishek Bachchan v Khelein Hum Jee Jaan Sey (2010), Arjun Kapoor v Hľadá sa Fanny (2014), Ranveer Singh Bajirao mastani (2015)a Upendra v Aishwarya (2006).

kto je priateľ Irina Shayk

Deepika Padukone je členom nasledujúcich zoznamov: Ľudia z Kodane, víťazi cien Filmfare Awards a indickí hinduisti.



Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Deepika Padukone! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

hilarie burton a ian prange

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá110 rokov, 4 mesiace--
Zoznamka311 rokov, 2 mesiace4 roky, 8 mesiacov1 rok
Stretnutie15 rokov, 2 mesiace--
Celkom511 rokov, 2 mesiace5 rokov, 11 mesiacov1 rok

Detaily

Krstné menoDeepika
PriezviskoPadukone
Celé meno pri narodeníDeepika Padukone
Alternatívny názovDeepi, Deepz
Vek35 rokov
Narodeniny5. januára 1986
RodiskoKodaň, Dánsko
Výška175 cm
Váha60 kg
StavaťŠtíhla
Farba očíčierna
Farba vlasovčierna
Znamenia zverokruhuKozorožec
SexualitaRovno
NáboženstvoHindu
EtnicitaÁzijský / indický
NárodnosťIndický
Stredná školaStredná škola Sophia
UniverzityMount Carmel College, Gandhi National Open University
Text povolaniaIndická herečka a bývalá modelka
ZamestnanieHerečka
Nárok na slávuO spoločnosti Shanti O spoločnosti
Roky aktívne2004 – súčasnosť, 2005 – súčasnosť
Poprsie (palce)3. 4
Veľkosť šálkyB
Pás (palce)26
Boky (palce)36
Oficiálne webové stránkywww.deepika-padukone.com/, twitter.com/deepikapadukone, http://deepikapadukone.com
OtčePrakash Padukone
KamarátShahrukh Khan, Salman Khan, Aamir Khan, Karan Johar, Sonam Kapoor, Asin Thottumkal
Obľúbení ľudiaAmitabh Bachchan, Brad Pitt, Johnny Depp
Obľúbené filmyFarba raja
Obľúbené knihyMalé ženy
Obľúbené miestaFrancúzsko, India
Obľúbené jedláJuhoindické jedlo
Obľúbené farbyBiela, červená
Obľúbené príslušenstvoHandBags, náušnice

Deepika Padukone (alebo narodená 5. januára 1986) je indická herečka a producentka, ktorá pracuje v hindských filmoch. Jedna z najlepšie platených herečiek v Indii a jej vyznamenania zahŕňajú tri ceny Filmfare. Zúčastňuje sa na zoznamoch najpopulárnejších osobností národa a Time ju v roku 2018 označil za jednu zo 100 najvplyvnejších ľudí na svete.

Viac informácií o Deepike Padukone Menej o Deepike Padukone

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
5Novak DjokovičStretnutieFebruár 2016Február 2016-
4Ranveer SinghVydatá2011prítomný10 rokov
3Siddharth MallyaVzťahFebruár 2010 -
dvaRanbir KapoorVzťah200720092 roky
1Upen PatelVzťah200620071 rok
Novak Djokovič #5

Novak Djokovič

2016

Novak Djokovič a Deepika Padukone sú oddelení ...[zobraziť pár] Ranveer Singh #4

Ranveer Singh

2011

Ranveer Singh a Deepika Padukone boli ...[zobraziť pár] Siddharth Mallya #3

Siddharth Mallya

2010

Siddharth Mallya začal randiť s Deepikou Paduk ...[zobraziť pár] Ranbir Kapoor #dva

Ranbir Kapoor

2007 - 2009

Deepika Padukone a Ranbir Kapoor sa oddelili ...[zobraziť pár] Upen Patel #1

Upen Patel

2006 - 2007

Deepika Padukone a Upen Patel sú oddelené ...[zobraziť pár] #5

Novak Djokovič

2016

Novak Djokovič a Deepika Padukone sa stretli v marci 2016.



ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskopdvadsať%Výška55%Vek98%'> Kompatibilita 48% pohľadový vzťah #4

Ranveer Singh

2011

Ranveer Singh a Deepika Padukone sú manželmi 2 roky.

Vzťah 10 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop1%Výška55%Vek98%'> Kompatibilita 59% pohľadový vzťah #3

Siddharth Mallya

2010

Siddharth Mallya a Deepika Padukone tvoria pár od marca 2010.

Vzťah 11 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskopdvadsať%Výška55%Vek98%'> Kompatibilita 68% pohľadový vzťah #dva

Ranbir Kapoor

2007 - 2009

Deepika Padukone a Ranbir Kapoor pochádzajú z rokov 2007 až 2009.

Vzťah 2 roky ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop80%Výška55%Vek72%'> Kompatibilita 57% pohľadový vzťah #1

Upen Patel

2006 - 2007

Deepika Padukone a Upen Patel mali vzťah v rokoch 2006 až 2007.

richard dreyfuss a svetlana erokhin
Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskop80%Výška55%Vek72%'> Kompatibilita 67% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Deepika Padukone35 KozorožecHerečka
Indický
Novak Djokovič3. 4 BlíženciTenis
Srbsky
Ranveer Singh35 RakovinaHerec
Indický
Siddharth Mallya3. 4 BýkObchodné
Indický
Ranbir Kapoor38 VáhyHerec
Indický
Upen Patel39 LevHerec
Indický

Fotogaléria

Deepika Padukone - časopis Elle India (marec 2020) Deepika Padukone - časopis Elle India (marec 2020) Deepika Padukone - časopis Elle India (marec 2020) Deepika Padukone - časopis Elle India (marec 2020) Deepika Padukone - časopis Elle India (marec 2020) Deepika Padukone - časopis Elle India (marec 2020) Deepika Padukone - časopis Elle India (marec 2020) Deepika Padukone - časopis Elle India (marec 2020) Deepika Padukone - časopis Elle India (marec 2020) Deepika Padukone - časopis Elle India (marec 2020) Deepika Padukone - časopis Harper’s Bazaar India (október 2019) Deepika Padukone - časopis Harper’s Bazaar India (október 2019)

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
The Intern2022Film
Prabh bez názvu 212022Film
Bojovník2022Film
'832021Romi DevFilm
Vstupenka do Bollywoodu!2021Film
Baiju Bawra2021Film
Chhapaak2020Malti AggarwalFilm
Padmaavat2018PadmavatiFilm
xXx: Návrat Xandera Cagea2017Serena UngerFilm
Raabta2017TanečnicaFilm
Festival2015Tara maheshwariFilm
Bajirao mastani2015MastaniFilm
Piku2015Piku BanerjeeFilm
Moja voľba2015RozprávanieKrátky film
Kochadaiiyaan2014Princezná VadhanaFilm
Šťastný nový rok2014Mohini JoshiFilm
Hľadá sa Fanny2014AngieFilm
2. závod2013ľahkosťFilm
Yeh Jawaani Hai Deewani2013Naina talwarFilm
Chennai Express2013Meenamma Lochini AzhagusundaramFilm
Goliyon Ki Rasleela Ram-Leela2013LeelaFilm
Kokteil2012Veronica malaneyFilm
Dum Maaro Dum2011Tanečnica v piesni „Dum Maaro Dum“Film
Aarakshan2011PoorviFilm
Desi Boyz2011Radhika AwasthiFilm
Karthik Volá Karthik2010Shonali mukherjeeFilm
Khelein Hum Jee Jaan Sey2010Kalpana DuttaFilm
Housefull2010PiesočnatáFilm
Lafangey parindey2010Pinky PalkarFilm
Break Ke Baad2010Aaliya KhanFilm
Chandni Chowk do Číny2009Sakhi, SuzyFilm
Hlavná Aurr pani Khanna2009Raina (uncredited)Film
Billu2009Tanečnica v piesni „Love Mera Hit Hit“Film
Láska Aaj Kal2009Meera PanditFilm
Bachna Ae Haseeno2008GayatriFilm
O spoločnosti Shanti O spoločnosti2007Piesočná, ShantipriyaFilm
Aishwarya2006AishwaryaFilm
PathanFilm
Ako kebyFilm
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Akshay Kumar a Deepika PadukoneAkshay Kumar
    • Chandni Chowk do Číny
      2009
    [+1 ďalší]
  • Deepika Padukone a Abhishek BachchanAbhishek Bachchan
    • Khelein Hum Jee Jaan Sey
      2010
    [zobraziť zhodu]
  • Deepika Padukone a Arjun KapoorArjun Kapoor
    • Hľadá sa Fanny
      2014
    [zobraziť zhodu]
  • Deepika Padukone a Ranveer SinghRanveer Singh
    • Bajirao mastani
      2015
    [+1 ďalší]
  • Deepika Padukone a UpendraUpendra
    • Aishwarya
      2006
    [zobraziť zhodu]
  • Farhan Akhtar a Deepika PadukoneFarhan Akhtar
    • Karthik Volá Karthik
      2010
    [zobraziť zhodu]
  • Imran Khan a Deepika PadukoneImran Khan
    • Break Ke Baad
      2010
    [zobraziť zhodu]
  • John Abraham a Deepika PadukoneJán Abrahám
    • Desi Boyz
      2011
    [zobraziť zhodu]
  • Neil Mukesh a Deepika PadukoneNeil Nitin Mukesh
    • Lafangey parindey
      2010
    [zobraziť zhodu]
  • Ranbir Kapoor a Deepika PadukoneRanbir Kapoor
    • Festival
      2015
    [+2 ďalšie]
  • Saif Ali Khan a Deepika PadukoneSajf Ali Khan
    • Láska Aaj Kal
      2009
    [+1 ďalší]
  • Shahrukh Khan a Deepika PadukoneShah Rukh Khan
    • Chennai Express
      2013
    [+2 ďalšie]
  • Vin Diesel a Deepika PadukoneVin Diesel
    • xXx: Návrat Xandera Cagea
      2017
    [zobraziť zhodu]
Viac zápasov na obrazovke Deepika Padukone Menej zápasov na obrazovke Deepika Padukone

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Steve-O a Kat By d
Steve-O a Kat By d
28. mája 2021 ... Steve-O a Kat Von d fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Burcu Özberk a Akin Akinozu
Burcu Özberk a Akin Akinozu
28. mája 2021 ... Fotografie, správy a klebety Burcu Özberka a Akina Akinozu. Zistite viac o ...
Vechera na khutore bliz Dikanki
Vechera na khutore bliz Dikanki
28. mája 2021 ... Vechera na khutore bliz Dikanki správy, klebety, fotografie Vechera na khutore bliz Dikanki, životopis, Vechera na khutore bliz Dikanki zoznam partnerov 2016. História vzťahov. Vechera na khutore bliz Dikanki zoznam vzťahov. Vechera na khutore bliz Dikanki Zoznamka, 2021, 2020, zoznam vzťahov Vechera na khutore Bliz Dikanki.
Keith Ferguson
Keith Ferguson
28. mája 2021 ... Správy Keitha Fergusona, klebety, fotografie Keitha Fergusona, životopis, zoznam priateľiek Keitha Fergusona 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Keith Ferguson. Keith Ferguson dating history, 2021, 2020, list of Keith Ferguson relations.
Suzi Perry a Bastien Boosten
Suzi Perry a Bastien Boosten
28. mája 2021 ... Suzi Perry a Bastien Boosten fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Max Greenfield
Max Greenfield
28. mája 2021 ... Správy Maxa Greenfielda, klebety, fotografie Maxa Greenfielda, životopis, zoznam priateľiek Maxa Greenfielda 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Maxa Greenfielda. História zoznamovania Maxa Greenfielda, 2021, 2020, zoznam vzťahov Maxa Greenfielda.
Vtip Van De Velde
Vtip Van De Velde
28. mája 2021 ... Správy Joke Van De Velde, klebety, fotografie Joke Van De Velde, životopis, zoznam priateľov Joke Van De Velde 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Joke Van De Velde. História zoznámenia Joke Van De Velde, 2021, 2020, zoznam vzťahov Joke Van De Velde.