Hlavná Vzťahy Drita D'Avanzo

Drita D'Avanzo

Drita D'Avanzo VydatáVek 45 rokov Zodiac Vodnár Vzťahy 1 spolu

S kým momentálne chodí?

Lee D'avanzo a Drita D'Avanzo sú od roku 2000 manželmi 21 rokov. pohľadový vzťah

Vzťahy

Drita D'Avanzo nemala žiadne ďalšie vzťahy, o ktorých by sme vedeli.

O

Drita D'Avanzo je 45-ročná albánska súťažiaca v reality show, ktorá sa narodila 6. februára 1976 v Albánsku. Jej znamenie zverokruhu je Vodnár



Drita D'Avanzo je členom nasledujúcich zoznamov: Účastníci amerických televíznych seriálov o realite, 1976 narodení a účastníci televíznych reality show.

Pauley Perrette sa vydala za Michala Bosmana

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Drita D'Avanzo! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá121 rokov, 2 mesiace--
Celkom121 rokov, 2 mesiace--

Detaily

Krstné menosvetlo
PriezviskoD'Avanzo
Meno za slobodnaSalman
Celé meno pri narodeníDrita Selmani
Alternatívny názovDrita D'Avanzo, Drita Selmani
Vek45 rokov
Narodeniny6. februára 1976
RodiskoAlbánsko
StavaťŠtíhla
Farba očíHnedá - Tmavá
Farba vlasovHnedá - Svetlá
Znamenia zverokruhuVodnár
Etnicitabiely
NárodnosťAlbánsky
Text povolaniaReality Star
ZamestnanieRealitná televízia

Drita D'Avanzo (rodená Selmani; narodená 6. februára 1976) je albánsko-americká reality hviezda, ktorá sa objavila v seriáli VH1 Mob Wives od roku 2011 do roku 2016. Účinkovala aj v seriáli Mob Wives spinoff Big Ang.



Viac o Drita D'Avanzo Menej o Drita D'Avanzo

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
1Lee D'avanzoVydatá2000prítomný21 rokov
#1

Lee D'avanzo

2000

Lee D'avanzo a Drita D'Avanzo majú včely ...[zobraziť pár] #1

Lee D'avanzo

2000

Lee D'avanzo a Drita D'Avanzo sú manželmi 21 rokov.

Vzťah 21 rokov pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Drita D'AvanzoŠtyri, päť VodnárRealitná televízia
Albánsky
Lee D'avanzo- Trestný

Fotogaléria

Drita D'Avanzo

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Reálne2013JaTelevízna šou
Bethenny2012Sama (1 epizóda, 2014)Televízna šou
Mob Wives2011Sama sebaTelevízna šou
Big Morning Buzz naživo2011JaTelevízna šou
Sledujte, čo sa stane: naživo2009JaTelevízna šou
Šou Wendy Williamsovej2008JaTelevízna šou
Príbehy celebrít2008Sama sebaTelevízna šou
Rachael Ray2006JaTelevízna šou

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Bruce Campbell a Christine Deveau
Bruce Campbell a Christine Deveau
28. mája 2021 ... Fotografie, správy a klebety Bruce Campbell a Christine Deveau. Zistite viac o ...
Laura Fernandez
Laura Fernandez
28. mája 2021 ... Správy Laury Fernandezovej, klebety, fotografie Laury Fernandezovej, životopis, zoznam priateľov Laury Fernandezovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Laury Fernandezovej. Laura Fernandez zoznamka história, 2021, 2020, zoznam vzťahov Laury Fernandezovej.
Vicky karayiannis
Vicky karayiannis
28. mája 2021 ... Správy Vicky Karayiannis, klebety, fotografie Vicky Karayiannis, životopis, zoznam priateľov Vicky Karayiannis 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Vicky Karayiannis. História randenia Vicky Karayiannisovej, 2021, 2020, zoznam vzťahov Vicky Karayiannisovej.
Josh Peck
Josh Peck
28. mája 2021 ... správy, klebety, fotografie Josha Pecka, životopis, zoznam priateľiek Josha Pecka 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Josha Pecka. História datovania Josha Pecka, 2021, 2020, zoznam vzťahov Josha Pecka.
Zeynep Eronat
Zeynep Eronat
28. mája 2021 ... Zeynep Eronat správy, klebety, fotografie Zeynep Eronat, životopis, zoznam priateľov Zeynep Eronat 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Zeynep Eronat. História datovania Zeynep Eronat, 2021, 2020, zoznam vzťahov Zeynep Eronat.
Michal Zewlakow
Michal Zewlakow
28. mája 2021 ... Michal Zewlakow správy, klebety, fotografie Michala Zewlakowa, životopis, zoznam priateľiek Michala Zewlakowa 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Michala Zewlakowa. Michal Zewlakow Zoznamka História, 2021, 2020, Zoznam vzťahov Michala Zewlakowa.
Andreas Kisser a Patricia Perissinotto Kisser
Andreas Kisser a Patricia Perissinotto Kisser
28. mája 2021 ... Andreas Kisser a Patricia Perissinotto Kisser fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...