Hlavná Vzťahy Dylan Sprayberry

Dylan Sprayberry

Dylan Sprayberry Zoznamka1733. miesto 59Vek 22 rokov Zodiac Rakovina Vzťahy 5 spolu

S kým momentálne chodí?

Samantha Jade Logan randí s Dylanom Sprayberry pohľadový vzťah

Vzťahy

Dylan Sprayberry bol vo vzťahoch s Victoria Moroles(2017)Alisha Heng Gillies(2015), Estelle Yves(2015)a Adelaide H. O'Brien(2014).

O

Dylan Sprayberry je 22-ročný americký herec. Dylan Muse Sprayberry sa narodil 7. júla 1998 v Hackettstown, New Jersey, Spojené štáty americké. Je známy mužmi z ocele, Teen Wolfom v kariére od roku 2002 do súčasnosti a 2007 do súčasnosti a 2007 do súčasnosti a do roku 2007. . Jeho znamení zverokruhu je Rak.



Dylan Sprayberry bol v zápase na obrazovke s Victoriou Moroles Teen Wolf (2011).

Dylan Sprayberry je členom nasledujúcich zoznamov: americkí filmoví herci, americkí televízni herci a americkí detskí herci.

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Dylan Sprayberry! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Zoznamka57 rokov, 2 mesiace5 rokov, 8 mesiacov4 roky, 4 mesiace
Celkom57 rokov, 2 mesiace5 rokov, 8 mesiacov4 roky, 4 mesiace

Detaily

Krstné menoDylan
Stredné menoMúza
PriezviskoSprayberry
Celé meno pri narodeníDylan Muse Sprayberry
Vek22 rokov
Narodeniny7. júla 1998
RodiskoHackettstown, New Jersey, Spojené štáty americké
Výška165 cm
Váha75 libier
StavaťAtletický
Farba očíModrá
Farba vlasovHnedá - Tmavá
Znamenia zverokruhuRakovina
SexualitaRovno
NáboženstvoChristian
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Text povolaniaHerec • hudobník
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuMuž z ocele, Teen Wolf
Roky aktívne4, 2002 - súčasnosť, 2007 - súčasnosť, 2007 - súčasnosť, 2007 – súčasnosť

Dylan Muse Sprayberry (narodený 7. júla 1998) je americký herec známy tým, že stvárnil mladého Clarka Kenta vo filme Muž z ocele z roku 2013 a Liama ​​Dunbara v seriáli MTV Teen Wolf v rokoch 2014 až 2017. V rokoch 2018 až 2019 hrala Sprayberry Henryho Richmond v americkom nadprirodzenom thrillerovom televíznom seriáli Svetlo ako pierko.

Viac o Dylanovi Sprayberryovi Menej o Dylanovi Sprayberryovi

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
5Samantha Jade LoganVzťah2017prítomný4 roky
4Victoria MorolesNeznáme R 20172017-
3Alisha Heng GilliesNeznáme R Feb 2015Feb 2015-
dvaEstelle YvesNeznáme R 2015.2015.-
1Adelaide H. O'BrienNeznámeFebruár 2014Február 2014-
Samantha Jade Logan #5

Samantha Jade Logan

2017

Samantha Jade Logan randí s Dylanom Sprayberrom ...[zobraziť pár] Victoria Moroles #4Povesť

Victoria Moroles

2017

Victoria Moroles a Dylan Sprayberry boli ...[zobraziť pár] Alisha Heng Gillies #3Povesť

Alisha Heng Gillies

2015.

Alisha Heng Gillies a Dylan Sprayberry boli ...[zobraziť pár] Estelle Yves #dvaPovesť

Estelle Yves

2015.

Estelle Yves a Dylan Sprayberry sa hovorilo ...[zobraziť pár] Adelaide H. O.'Brien #1

Adelaide H. O'Brien

2014

Adelaide H. O'Brien a Dylan Sprayberry ...[zobraziť pár] #5

Samantha Jade Logan

2017

Samantha Jade Logan a Dylan Sprayberry tvoria pár od roku 2017.

Vzťah 4 roky ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskopdvadsať%Výška37%Vek52%'> Kompatibilita 47% pohľadový vzťah #4

Victoria Moroles

2017 (fáma)

O Victoria Moroles sa hovorí, že sa v roku 2017 spojila s Dylanom Sprayberry.



ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskopdvadsať%Výška37%Vek52%'> Kompatibilita 52% pohľadový vzťah #3

Alisha Heng Gillies

2015 (fáma)

O Alishi Heng Gillies sa hovorí, že sa v marci 2015 spojila s Dylanom Sprayberry.

ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskopdvadsať%Výška55%Vek98%'> Kompatibilita 53% pohľadový vzťah #dva

Estelle Yves

2015 (fáma)

O Estelle Yves sa hovorí, že sa v roku 2015 spojila s Dylanom Sprayberry.

kto randí s Lil Romeom
ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskop80%Výška19%Vek33%'> Kompatibilita 48% pohľadový vzťah #1

Adelaide H. O'Brien

2014

Adelaide H. O'Brien a Dylan Sprayberry mali vzťah od marca 2014 do marca 2014.

ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop1%Výška37%Vek98%'> Kompatibilita 44% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Dylan Sprayberry22 RakovinaHerec
Americký
Samantha Jade Logan24 ŠkorpiónHerečka
Americký
Victoria Moroles24 PannaHerečka
Americký
Alisha Heng Gillies22 BlíženciHerečka
Americký
Estelle Yves28 VodnárModel
Francúzsky
Adelaide H. O'Brien2. 3 BlíženciHerečka
Americký

Fotogaléria

Dylan Sprayberry Dylan Sprayberry Dylan Sprayberry Dylan Sprayberry Dylan Sprayberry Dylan Sprayberry Dylan Sprayberry Dylan Sprayberry Dylan Sprayberry Dylan Sprayberry Dylan Sprayberry Dylan Sprayberry

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Pásky Malibu2019Josh DavidsonFilm
Riadok2018Carter WestFilm
Ľahké ako pierko2018Henry RichmondTelevízna šou
Zľava: zmizlo: ďalšia generácia2016FlynnFilm
Plač motýľa2014Dieťa bez domovaFilm
Muž z ocele2013Clark Kent (13 rokov)Film
Bežný zákon2012LovecTelevízna šou
Teen Wolf2011Liam dunbarTelevízna šou
Seamus a Magellan2010SamKrátky film
Spálne2010MaxFilm
Krajina stratených2009Tar Pits Kid (uncredited)Film
Staré psy2009Roztomilé futbalové dieťaFilm
Veselo2009Mladý CooperTelevízna šou
Honeysting2009Andy WilderKrátky film
Tri dary2009Mike CraneTelevízny film
Zmierenie200910-ročný grantFilm
Futbalová mama2008Sammy HandlerFilm
Rozmiestnené2008Kozí chlapecTelevízny film
Štátu Únie2008JesseTelevízna šou
Môj otec2007Mladý StevenFilm
Nedeľný muž2007TyranKrátky film
iCarly2007MatúšTelevízna šou
Myšlienky zločinca2005Sam CunninghamTelevízna šou
MADtvdevätnásť deväťdesiat päťTylerTelevízna šou
ZamiešaťMladý LovellFilm
Lost Girls: Angie's StoryMárioFilm
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Dylan Sprayberry a Victoria MorolesVictoria Moroles
    • Teen Wolf
      2011
    [zobraziť zhodu]

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Bruce Campbell a Christine Deveau
Bruce Campbell a Christine Deveau
28. mája 2021 ... Fotografie, správy a klebety Bruce Campbell a Christine Deveau. Zistite viac o ...
Laura Fernandez
Laura Fernandez
28. mája 2021 ... Správy Laury Fernandezovej, klebety, fotografie Laury Fernandezovej, životopis, zoznam priateľov Laury Fernandezovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Laury Fernandezovej. Laura Fernandez zoznamka história, 2021, 2020, zoznam vzťahov Laury Fernandezovej.
Vicky karayiannis
Vicky karayiannis
28. mája 2021 ... Správy Vicky Karayiannis, klebety, fotografie Vicky Karayiannis, životopis, zoznam priateľov Vicky Karayiannis 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Vicky Karayiannis. História randenia Vicky Karayiannisovej, 2021, 2020, zoznam vzťahov Vicky Karayiannisovej.
Josh Peck
Josh Peck
28. mája 2021 ... správy, klebety, fotografie Josha Pecka, životopis, zoznam priateľiek Josha Pecka 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Josha Pecka. História datovania Josha Pecka, 2021, 2020, zoznam vzťahov Josha Pecka.
Zeynep Eronat
Zeynep Eronat
28. mája 2021 ... Zeynep Eronat správy, klebety, fotografie Zeynep Eronat, životopis, zoznam priateľov Zeynep Eronat 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Zeynep Eronat. História datovania Zeynep Eronat, 2021, 2020, zoznam vzťahov Zeynep Eronat.
Michal Zewlakow
Michal Zewlakow
28. mája 2021 ... Michal Zewlakow správy, klebety, fotografie Michala Zewlakowa, životopis, zoznam priateľiek Michala Zewlakowa 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Michala Zewlakowa. Michal Zewlakow Zoznamka História, 2021, 2020, Zoznam vzťahov Michala Zewlakowa.
Andreas Kisser a Patricia Perissinotto Kisser
Andreas Kisser a Patricia Perissinotto Kisser
28. mája 2021 ... Andreas Kisser a Patricia Perissinotto Kisser fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...