Hlavná Vzťahy Ed Harris

Ed Harris

Ed Harris VydatáVek 70 rokov Zodiac Strelec Vzťahy 2 spolu Deti 1 dieťa

S kým momentálne chodí?

Amy Madigan a Ed HarrisEd Harris a Amy Madigan sú od 21. novembra 1983 manželmi už 37 rokov. pohľadový vzťah

Vzťahy

Ed Harris sa stretol s Jeanom Silverom.

O

Ed Harris je 70-ročný americký herec. Edward Allen Harris sa narodil 28. novembra 1950 v Englewoode v štáte New Jersey. Preslávil sa filmmi The Abyss (1989), Apollo 13 (1995), The Rock (1996). v kariére, ktorá trvá od roku 1967 do súčasnosti a do roku 1975. Jeho znamenie zverokruhu je Strelec.



Ed Harris bol v 11 zápasoch na obrazovke, vrátane Barbary Hersheyovej Parížsky pstruh (1991), Jennifer Connelly v Pollock (2000)„Madeleine Stoweová Čínsky mesiac (1994), Marcia Gay Harden v Pollock (2000)a Mary Elizabeth Mastrantonio v Priepasť (1989).

Ed Harris je členom nasledujúcich zoznamov: Herci z New Jersey, americkí filmoví herci a americkí filmoví producenti.

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať náš profil Ed Harris! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá138 rokov, 4 mesiace--
Stretnutie1---
Celkomdva38 rokov, 4 mesiace19 rokov, 2 mesiace-

Detaily

Krstné menoEd
PriezviskoHarris
Celé meno pri narodeníEdward Allen Harris
Vek70 rokov
Narodeniny28. novembra 1950
RodiskoEnglewood, New Jersey, Spojené štáty americké
Výška175 cm
StavaťAtletický
Farba očíModrá
Farba vlasovBlondínka
Znamenia zverokruhuStrelec
SexualitaRovno
NáboženstvoPresbyterián
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Stredná školaStredná škola Tenafly, Tenafly, New Jersey, USA (1969)
UniverzityColumbus University, Manhattan, New York City, New York, USA (prevedené na University of Oklahoma), University of Oklahoma, Norman, Oklahoma, USA, BFA, Theater, California Institute of the Arts, Valencia, Santa Clarita, California, USA (1975)
Text povolaniaHerec, scenárista a režisér.
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuThe Abyss (1989), Apollo 13 (1995), The Rock (1996).
Roky aktívne1978 – súčasnosť, 1967 – súčasnosť, 1975 – súčasnosť
OtčeRobert L. Harris (ktorý spieval s zborom Freda Waringa a pracoval v kníhkupectve Inštitútu umenia v Chicagu v Chicagu, Illinois, USA.)
MatkaMargaret (cestovná kancelária).
KamarátFred Ward

Edward Allen Harris (narodený 28. novembra 1950) je americký herec, producent, režisér a scenárista. Jeho úspechy v snímkach Apollo 13 (1995), The Truman Show (1998), Pollock (2000) a The Hours (2002) mu priniesli okrem nominácií na Oscara aj veľké ohlasy. Harris sa predstavil v niekoľkých hlavných a vedľajších úlohách, napríklad v snímkach Knightriders (1981), Creepshow (1982), The Right Stuff (1983), The Abyss (1989), Glengarry Glen Ross (1992), The Firm (1993), Nixon (1995), The Rock (1996), Stepmom (1998), A Beautiful Mind (2001), Enemy at the Gates (2001), A History of Violence (2005), Gone Baby Gone (2007), Snowpiercer (2013), Pain & Gain (2013), Run All Night (2015) a Mother! (2017). Okrem réžie Pollocka režíroval Harris aj western Appaloosa (2008).

Viac o Edovi Harrisovi Menej o Edovi Harrisovi

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
dvaAmy MadiganVydatá1983prítomný38 rokov
1Jean SilverStretnutie -
Amy Madigan #dva

Amy Madigan

1983

Ed Harris a Amy Madigan sa zosobášili ...[zobraziť pár] Jean Silver #1

Jean Silver

Jean Silver a Ed Harris sú oddelení ...[zobraziť pár] #dva

Amy Madigan

1983

Ed Harris a Amy Madigan sú manželia už 37 rokov. Chodili spolu 10 mesiacov po tom, čo sa dali dohromady v roku 1983, a vzali sa 21. novembra 1983.

Vzťah 38 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskopdvadsať%Výška55%Vek98%'> Kompatibilita 58% Deti 1 dieťa pohľadový vzťah #1

Jean Silver

Jean Silverová sa stretla s Edom Harrisom.



ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop80%Vek44%'> Kompatibilita 36% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Ed Harris70 StrelecHerec
Americký
Amy Madigan70 PannaHerečka
Americký
Jean Silver60 RakovinaPornohviezda
Americký

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
Lily DoloresŽena3. mája 199328 rokov Amy Madigan

Fotogaléria

Jazdci fialového mudrca - Amy Madigan a Ed Harris Jazdci fialového mudrca - Ed Harris Ed Harris a Madeleine Stowe Ed Harris a Diane Keaton Jessica Lange a Ed Harris Ed Harris a Melanie Griffith Ed Harris ROZHLAS - Cuba Gooding Jr. Posledné celé opatrenie (2019) Posledné celé opatrenie (2019) Posledné celé opatrenie (2019) Ed Harris - Obrázkový časopis Zycie na goraco [Poľsko] (17. septembra 2015)

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Najlepšia zbraň: Maverick2021Film
Odpor2020Generál PattonFilm
Posledné celé opatrenie2019Ray MottFilm
Kodachrome2017BenFilm
Geostorm2017Leonard DekkomFilm
Matka!2017MužFilm
Krivý niekto2017Sam VaughnFilm
Westworld2016Muž v čiernomTelevízna šou
Pravidlá neplatia2016Pán BransfordFilm
V Dubious Battle2016RadosťFilm
Pochované dieťa2016DodgeFilm
Adderallove denníky2015Neil ElliottFilm
Behať celú noc2015Shawn MaguireFilm
Hranica2014RoyFilm
Lietadlá: Hasiči a záchranári2014Blade Ranger (hlas)Film
Cymbeline2014CymbelineFilm
Gravitácia2013Mission Control (hlas)Film
Tvár lásky2013Garret Mathis, Tom YoungFilm
Snowpiercer2013WilfordFilm
Fantóm2013PolovicaFilm
Bolesť a zisk2013Ed DuBoisFilm
Sladká voda2013Šerif JacksonFilm
Muž na hrane2012David EnglanderFilm
Zmena hry2012John McCainTelevízny film
Spasiteľský bulvár2011Peter BlaylockFilm
To je to, čo som2011Pán SimonFilm
Cesta späť2010Pán SmithFilm
Raz padli2010LiamFilm
Virgínia2010Richard TiptonFilm
Appaloosa2008Virgil ColeFilm
Dotknite sa Domov2008Charlie WinstonFilm
Čistič2007Eddie LorenzoFilm
Gone Baby Gone2007Remy BressantFilm
Národný poklad: Kniha tajomstiev2007Mitch WilkinsonFilm
Kopírovanie Beethovena2006Ludwig van BeethovenFilm
Dve vstupenky do raja2006MelvilleFilm
Dejiny násilia2005Carl FogartyFilm
Zimné pasovanie2005Don HoldenFilm
Empire Falls2005Miles RobyTelevízna šou
Maskované a anonymné2003Oscar VogelFilm
Rádio2003Tréner JonesFilm
Ľudská škvrna2003Lester FarleyFilm
Len sen2002Starší Henry Sturbuck (hlas)Film
Hodiny2002Richard BrownFilm
Nádherná myseľ2001ParcherFilm
Buffalo Soldiers2001Plukovník BermanFilm
Nepriateľ pred bránami2001Major KingFilm
Pollock2000Jackson PollockFilm
Prime Gig2000Kelly GrantFilm
Prebúdzanie mŕtvych2000Jerry CharmichaelFilm
Tretí zázrak1999Frank ShoreFilm
Nevlastná matka1998Luke HarrisonFilm
Truman Show1998ChristofFilm
Absolútna sila1997Seth FrankFilm
Oko za okodevätnásť deväťdesiat šesťMack McCannFilm
The Rockdevätnásť deväťdesiat šesťGenerál František X. HummelFilm
Jazdci fialového mudrcadevätnásť deväťdesiat šesťJim LassiterTelevízny film
Apollo 13devätnásť deväťdesiat päťGénový veniecFilm
Len pretodevätnásť deväťdesiat päťBlair SullivanFilm
Nixondevätnásť deväťdesiat päťE. Howard HuntFilm
Čínsky mesiac1994Kyle BodineFilm
Mliečne peniaze1994TomFilm
Stánok1994Generál StarkeyTelevízna šou
Potrebné veci1993Šerif Alan PangbornFilm
Firma1993Wayne TarranceFilm
Frasier1993RobTelevízna šou
Glengarry Glen Ross1992Dave MossFilm
Bežiaci kamaráti1992Hugh HathawayTelevízny film
Parížsky pstruh1991Harry SeagravesFilm
Štát milosti1990FrankieFilm
Pole snov1989Hlas (hlas, ako hlas, nepotvrdený)Film
Jacknife1989DaveFilm
Priepasť1989Bud BrigmanFilm
Zabiť kňaza1988ŠtefanaFilm
Walker1987William WalkerFilm
Posledný nevinný muž1987Harry NashTelevízny film
Alamská zátoka1985ShangFilm
Kódové meno: Emerald1985Gus LangFilm
Sladké sny1985Charlie DickFilm
Miesta v srdci1984Wayne LomaxFilm
Swing Shift1984Jack WalshFilm
Správna vec1983John GlennFilm
Pod paľbou1983OatesFilm
Creepshow1982Hank Blaine (segment „Deň otcov“)Film
Cassie & Co.1982Televízna šou
Snívaj ďalej!devätnásť osemdesiat jedenFilm
Rytieridevätnásť osemdesiat jedenBillyFilm
Hranica1980HotchkissFilm
Mimozemšťania prichádzajú1980Chuck PolcheckTelevízny film
Americké divadlo1980Jimmy WingTelevízna šou
Hľadači1979Poručík Wm ClarkTelevízna šou
Hart Hartovi1979Arnold HarmonTelevízna šou
Paríž1979John DantleyTelevízna šou
Jesť1978Rezident patológie č. 2Film
David Cassidy - Muž v utajení1978BenTelevízna šou
Úžasný Howard Hughes1977RussTelevízny film
Lupienky1977Lonny WilsonTelevízna šou
Lou Grant1977Ralph Cooper, Rick Reiner, WarrenTelevízna šou
Delvecchio1976Davey BresnihanTelevízna šou
Gibbsville1976SteveTelevízna šou
Rockfordské súbory1974Rudy KempnerTelevízna šou
Barnaby Jones1973Glenn MorganTelevízna šou
Stratená dcéraFilm
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Barbara Hershey a Ed HarrisBarbara Hershey
    • Parížsky pstruh
      1991
    [zobraziť zhodu]
  • Ed Harris a Jennifer ConnellyJennifer Connelly
    • Pollock
      2000
    [zobraziť zhodu]
  • Ed Harris a Madeleine StoweMadeleine Stowe
    • Čínsky mesiac
      1994
    [zobraziť zhodu]
  • Ed Harris a Marcia Gay HardenMarcia Gay Harden
    • Pollock
      2000
    [zobraziť zhodu]
  • Ed Harris a Mary Elizabeth MastrantonioMary Elizabeth Mastrantonio
    • Priepasť
      1989
    [zobraziť zhodu]
  • Goldie Hawn a Ed HarrisGoldie Hawn
    • Swing Shift
      1984
    [zobraziť zhodu]
  • Jessica Lange a Ed HarrisJessica Lange
    • Sladké sny
      1985
    [zobraziť zhodu]
  • Julia Roberts a Ed HarrisJulia Roberts
    • Nevlastná matka
      1998
    [zobraziť zhodu]
  • Melanie Griffith a Ed HarrisMelanie Griffith
    • Mliečne peniaze
      1994
    [zobraziť zhodu]
  • Nicole Kidman a Ed HarrisNicole Kidman
    • Ľudská škvrna
      2003
    [zobraziť zhodu]
  • Sally Field a Ed HarrisSally Field
    • Oko za oko
      devätnásť deväťdesiat šesť
    [zobraziť zhodu]
Viac zápasov na obrazovke od Eda Harrisa Menej zápasov na obrazovke Eda Harrisa

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Bruce Campbell a Christine Deveau
Bruce Campbell a Christine Deveau
28. mája 2021 ... Fotografie, správy a klebety Bruce Campbell a Christine Deveau. Zistite viac o ...
Laura Fernandez
Laura Fernandez
28. mája 2021 ... Správy Laury Fernandezovej, klebety, fotografie Laury Fernandezovej, životopis, zoznam priateľov Laury Fernandezovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Laury Fernandezovej. Laura Fernandez zoznamka história, 2021, 2020, zoznam vzťahov Laury Fernandezovej.
Vicky karayiannis
Vicky karayiannis
28. mája 2021 ... Správy Vicky Karayiannis, klebety, fotografie Vicky Karayiannis, životopis, zoznam priateľov Vicky Karayiannis 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Vicky Karayiannis. História randenia Vicky Karayiannisovej, 2021, 2020, zoznam vzťahov Vicky Karayiannisovej.
Josh Peck
Josh Peck
28. mája 2021 ... správy, klebety, fotografie Josha Pecka, životopis, zoznam priateľiek Josha Pecka 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Josha Pecka. História datovania Josha Pecka, 2021, 2020, zoznam vzťahov Josha Pecka.
Zeynep Eronat
Zeynep Eronat
28. mája 2021 ... Zeynep Eronat správy, klebety, fotografie Zeynep Eronat, životopis, zoznam priateľov Zeynep Eronat 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Zeynep Eronat. História datovania Zeynep Eronat, 2021, 2020, zoznam vzťahov Zeynep Eronat.
Michal Zewlakow
Michal Zewlakow
28. mája 2021 ... Michal Zewlakow správy, klebety, fotografie Michala Zewlakowa, životopis, zoznam priateľiek Michala Zewlakowa 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Michala Zewlakowa. Michal Zewlakow Zoznamka História, 2021, 2020, Zoznam vzťahov Michala Zewlakowa.
Andreas Kisser a Patricia Perissinotto Kisser
Andreas Kisser a Patricia Perissinotto Kisser
28. mája 2021 ... Andreas Kisser a Patricia Perissinotto Kisser fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...