Hlavná Vzťahy Eddie Cibrian

Eddie Cibrian

Váš Horoskop Na Zajtra

Eddie Cibrian Vydatá2855. miesto 477Vek 47 rokov Zodiac Blíženci Vzťahy 4 spolu Deti 2 deti

S kým momentálne chodí?

LeAnn Rimes a Eddie CibrianLeAnn Rimes a Eddie Cibrian sú manželmi 10 rokov od 22. apríla 2011. pohľadový vzťah

Vzťahy

Eddie Cibrian bol predtým ženatý s Brandi Glanville(2001 - 2010).






Eddie Cibrian bol vo vzťahoch so Scheanou Shay(2009)a Julianne Morris(1995 - 1997).



O

Eddie Cibrian je 47-ročný americký herec. Edward Edward Carl Cibrian, narodený 18. júna 1973 v Burbanku v Kalifornii v USA, je slávny vďaka Jimmymu Dohertymu z Third Watch. Jeho znamení zverokruhu je Blíženci.






Eddie Cibrian bol v 6 zápasoch na obrazovke, vrátane Ana Ortiz v ňom Škaredá Betty (2006), Beth Broderick v Sabrina, dospievajúca čarodejnica (devätnásť deväťdesiat šesť), Kim Raver v Tretie hodinky (1999), Lisa Guerrero v Sunset Beach (1997)a Vanessa Dormanová v Sunset Beach (1997).



Eddie Cibrian je členom nasledujúcich zoznamov: americkí filmoví herci, herci z Kalifornie a americkí popoví speváci.

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Eddie Cibrian! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatádva12 rokov, 3 mesiace12 rokov, 1 mesiac12 rokov
Zoznamkadva2 roky1 rok1 mesiac, 1 deň
Celkom412 rokov, 3 mesiace6 rokov, 7 mesiacov1 mesiac, 1 deň

Detaily

Krstné menoEddie
Stredné menoCarl
PriezviskoCibrian
Celé meno pri narodeníEdward Carl Cibrian
Vek47 rokov
Narodeniny18. júna 1973
RodiskoBurbank, Kalifornia, USA
Výška6 '2' (188 cm)
StavaťAtletický
Farba očíHnedá - Svetlá
Farba vlasovHnedá - Tmavá
Výrazná vlastnosťJamky
Znamenia zverokruhuBlíženci
SexualitaRovno
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
UniverzityKalifornská univerzita v Los Angeles
Text povolaniaHerec
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuJimmy Doherty v relácii Third Watch
Roky aktívne1993 – súčasnosť
Talentová agentúra (napr. Modeling)William Morris Endeavour Entertainment, Media Four
Schválenie značkyTelevízna reklama pre Coca-Cola (1986), televízna reklama pre Dayrunner, televízna reklama pre L'Oreal (2003)
Oficiálne webové stránkytwitter.com/eddiecibrian, www.nndb.com/people/395/000109068/
OtčeCarl Cibrian
MatkaCibrijská hortenzia
Rodinný príslušníkMason Cibrian (syn), Jake Cibrian (syn)
Domáce zvieratáRaven, Panna, Precious (psy)

Edward Carl Cibrian (SIB-ree-ən; narodený 16. júna 1973) je americký herec. Hral Coleho Deschanela v televíznom seriáli Sunset Beach. Účinkoval aj vo filmoch a ako člen hereckej zostavy v niekoľkých ďalších televíznych seriáloch. Medzi jeho úlohy patrili napríklad Jimmy Doherty vo filme Third Watch, Russell Varon vo filme Invasion, Jesse Cardoza vo filmoch CSI: Miami a Eddie. Valetik v hre Take Two.

Viac o Eddiem Cibrianovi Menej o Eddiem Cibrianovi

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
4LeAnn RimesVydatá2. februára 2009prítomný12 rokov
3Scheana ShayVzťah R Jan 2009Feb 20091 mesiac
dvaBrandi GlanvilleVydatáSeptember 1998September 201012 rokov
1Julianne MorrisVzťahJúla 1995Júla 19972 roky
LeAnn Rimes #4

LeAnn Rimes

2009

LeAnn Rimes a Eddie Cibrian boli manželmi ...[zobraziť pár] Scheana Shay #3Povesť

Scheana Shay

2009

Scheana Shay a Eddie Cibrian sa hovorili o ...[zobraziť pár] Brandi Glanville #dva

Brandi Glanville

1998 - 2010

Brandi Glanville a Eddie Cibrian sa rozviedli ...[zobraziť pár] Julianne Morris #1

Julianne Morris

1995 - 1997

Julianne Morris a Eddie Cibrian sa rozišli ...[zobraziť pár] #4

LeAnn Rimes

2009

LeAnn Rimes a Eddie Cibrian sú manželmi 10 rokov. Randili sa spolu 1 rok po tom, čo sa dňa 2. februára 2009 dali dokopy. Po 3 mesiacoch zasnúbenia sa vzali 22. apríla 2011.

Vzťah 12 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh1%čínsky horoskopdvadsať%Výška73%Vek69%'> Kompatibilita 41% pohľadový vzťah #3

Scheana Shay

2009 (fáma)

O Scheane Shay sa hovorí, že sa v januári 2009 spojil s Eddiem Cibrianom.

Vzťah 1 mesiac ZmerajteVýsledokZverokruh1%čínsky horoskopdvadsať%Výška73%Vek44%'> Kompatibilita 35% pohľadový vzťah #dva

Brandi Glanville

1998 - 2010

Brandi Glanville a Eddie Cibrian boli manželmi 9 rokov. Randili spolu jeden rok po stretnutí v septembri 1998. Po ročných zásnubách sa zosobášili 12. mája 2001. O 9 rokov neskôr sa rozišli v júli 2009 a rozviedli sa 30. septembra 2010.

Vzťah 12 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop100%Výška55%Vek98%'> Kompatibilita 73% Deti 2 deti pohľadový vzťah #1

Julianne Morris

1995 - 1997

Julianne Morris a Eddie Cibrian spolu randili od júla 1995 do júla 1997.

Vzťah 2 roky ZmerajteVýsledokZverokruh1%čínsky horoskop100%Výška73%Vek33%'> Kompatibilita 52% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Eddie Cibrian47 BlíženciHerec
Americký
LeAnn Rimes38 PannaCountry hudobník
Americký
Scheana Shay36 BýkRealitná televízia
Americký
Brandi Glanville48 ŠkorpiónModel
Americký
Julianne Morris53 BýkHerečka
Americký

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
Mason EdwardMuž2. júna 200317 ročný Brandi Glanville
Jake AustinMuž15. apríla 200714 rokov Brandi Glanville

Fotogaléria

Vezmite dvoch - Eddieho Cibriana Country Comfort - Eddie Cibrian Country Comfort - Eddie Cibrian Eddie Cibrian - Mladí a nepokojní Eddie Cibrian - 3 hlboký Eddie Cibrian - 3 hlboký Vezmite dvoch - Eddieho Cibriana Vezmite dvoch - Eddieho Cibriana Vezmite dvoch - Eddieho Cibriana Vezmite dvoch - Eddieho Cibriana Dobré skutky - Eddie Cibrian Dobré skutky - Eddie Cibrian

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Country Comfort2021NádheraTelevízna šou
Zober dva2018Eddie ValetikTelevízna šou
Palisander2015Kapitán Ryan SladeTelevízna šou
Klub slobodných mamičiek2014SvätýchFilm
Poznámky od otca2013Clay AllenTelevízny film
Najlepší mužský sviatok2013BrianFilm
Dobré skutky2012JánFilm
Baby ocko2012Ross Goodman, Ross GoodsonTelevízna šou
Klub Playboy2011Nick DaltonTelevízna šou
Pre lepšie alebo horšie2011ChrisTelevízna šou
Liečivé ruky2010Buddy HoytTelevízny film
Horúce v Clevelande2010SeanTelevízna šou
Rizzoli a ostrovy2010Dennis RockmondTelevízna šou
naháňačka2010Ben CrowleyTelevízna šou
Nie je ľahko zlomený2009Brock HousemanFilm
Severné svetlá2009Nate BurnsTelevízny film
Washington Field2009SA Tommy DiazTelevízny film
Štartérka2008Detektív Eddie La RocheTelevízna šou
Futbalové manželky2007Jason AustinTelevízny film
Špinavé sexy peniaze2007Sebastiánska flotilaTelevízna šou
Samantha Kto?2007KevinTelevízna šou
Škaredá Betty2006Tréner DiazTelevízna šou
Zmizol2006Agent Daniel LucasTelevízna šou
Jaskyňa2005Tyler McAllisterFilm
Myšlienky zločinca2005Joe SmithTelevízna šou
Invázia2005Russell VaronTelevízna šou
Nakloniť2005Eddie TowneTelevízna šou
Pouličný právnik2003Michael BrockTelevízny film
CSI: Miami2002Jesse CardozaTelevízna šou
Povedzte, že to tak nie je2001Jack MitchelsonFilm
Na začiatku2000JozefaTelevízna šou
Občan Baines2000Curtis danielTelevízna šou
Ale ja som roztlieskavačka1999RockFilm
Jackie je späť!1999Eddie CibrianTelevízny film
Tretie hodinky1999Jimmy DohertyTelevízna šou
3hlboko1999EddieTelevízny film
Living Out Loud1998MasérFilm
Logan's War: Bound by Honour1998Logan FallonTelevízny film
Sunset Beach: Shockwave1998Cole deschanelTelevízny film
Sunset Beach1997Cole Deschanel, Cole St. JohnTelevízna šou
Sabrina, dospievajúca čarodejnicadevätnásť deväťdesiat šesťDarryl, Eddie CibrianTelevízna šou
Baywatch Nightsdevätnásť deväťdesiat päťRukoväť WalkerTelevízna šou
Saved by the Bell: The College Years1993ŠkolníkTelevízna šou
Beverly Hills 902101990Casey WatkinsTelevízna šou
CBS Schoolbreak Special1984Drsný chlapTelevízna šou
Mladí a nepokojní1973Matt ClarkTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Ana Ortiz
    • Škaredá Betty
      2006
    [zobraziť zhodu]
  • Eddie Cibrian a Beth BroderickBeth Broderick
    • Sabrina, dospievajúca čarodejnica
      devätnásť deväťdesiat šesť
    [zobraziť zhodu]
  • Kim Raver
    • Tretie hodinky
      1999
    [zobraziť zhodu]
  • Lisa bojovník
    • Sunset Beach
      1997
    [zobraziť zhodu]
  • Vanessa Dorman
    • Sunset Beach
      1997
    [zobraziť zhodu]
  • LeAnn Rimes a Eddie CibrianLeAnn Rimes
    • Severné svetlá
      2009
    [zobraziť zhodu]





Zaujímavé Články

Kompenzácia Za Znamenie Zverokruhu
Celebrity Nahraditeľnosti C

Zistite Kompatibilitu Znamením Zverokruhu