Hlavná Vzťahy Eva Gutowski

Eva Gutowski

Eva Gutowski Zoznamka5171. miesto -1500Vek 26 rokov Zodiac Lev Vzťahy 4 spolu

S kým momentálne chodí?

Eva Gutowski a Olav StubberudOlav Stubberud randí s Evou Gutowski pohľadový vzťah

Vzťahy

Eva Gutowski bola vo vzťahoch s Brentom Riverom(2019 - 2020), Adam Bartoshesky(2016 - 2018)a Andrew Kingsbury(2013 - 2015).

robil Fred Savage a Candace Cameron dátum

O

Eva Gutowski je 26-ročná americká zábavná spoločnosť. Narodila sa Eva Marisol Gutowski 29. júla 1994 v Brea v Kalifornii v USA. Je známa kanálom YouTube „MyLifeAsEva“. Jej znamenie zverokruhu je Lev.



Eva Gutowski je členom nasledujúcich zoznamov: narodenia 1994, Kalifornská štátna univerzita, absolventi Fullertona a Američania írskeho pôvodu.

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Eva Gutowski! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Zoznamka42 roky, 1 mesiac1 rok, 6 mesiacov1 rok, 2 mesiace
Celkom42 roky, 1 mesiac1 rok, 6 mesiacov1 rok, 2 mesiace

Detaily

Krstné menoEva
Stredné menoMarisol
PriezviskoGutowski
Celé meno pri narodeníEva Marisol Gutowski
Alternatívny názovMyLifeAsEva, Eva, Eva Marisol Gutowski, Eva Gutowski
Vek26 rokov
Narodeniny29. júla 1994
RodiskoBrea, Kalifornia, USA
Výška5 '6' (168 cm)
Váha61 libier
StavaťŠtíhla
Farba očíHnedá - Tmavá
Farba vlasovOdfarbená blondína
Výrazná vlastnosťDlhé vlasy, husté obočie, široký úsmev
Znamenia zverokruhuLev
SexualitaBisexuálne
EtnicitaMnohonárodnostný
NárodnosťAmerický
UniverzityKalifornská štátna univerzita
Text povolaniaYouTuber, herečka, autorka
ZamestnanieZabávač
Nárok na slávuKanál YouTube '' MyLifeAsEva ''
Hudobný žáner (text)Krása, móda, komédia, životný štýl
Roky aktívne2011 – súčasnosť
Talentová agentúra (napr. Modeling)Vyberte skupinu riadenia
Schválenie značkyProactiv, Chevrolet
Poprsie (palce)33
Veľkosť šálkyTO
Pás (palce)2. 3
Boky (palce)33
Oficiálne webové stránkyhttp://Mylifeaseva.com
SestraMaya Gutowski
Obľúbené farbyžltá

Eva Marisol Gutowski (tiež známa ako „MyLifeasEva“) je influencerka a herečka na YouTube s viac ako 10 miliónmi predplatiteľov na Youtube. Vyštudovala strednú školu Brea Olinda v Brea v Kalifornii. Navštevovala tiež Kalifornskú štátnu univerzitu vo Fullertone. V zozname Varietys Famechangers Digital Star Ranking bola zaradená na 4. miesto. Ľudia ju označili za najrýchlejšie rastúcu hviezdu na YouTube. Bola tiež zahrnutá do zoznamu hviezd sociálnej siete Billboard. Je autorkou knihy o životnom štýle a poradenstve s názvom Môj život ako Eva: Boj je skutočný. Zahrala si tiež vo webovom seriáli YouTube Red s názvom Ja a moja babička, ktorý mal premiéru na Gutowského kanáli Youtube 22. marca 2017.



Viac o Eve Gutowski Menej o Eve Gutowski

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
4Olav StubberudVzťahFebruár 2020prítomný1 rok
3Brent riveraNeznáme R Feb 2019September 20201 rok
dvaAdam BartosheskyVzťahNovembra 2016Januára 20181 rok
1Andrew KingsburyVzťah2013Feb 20152 roky
Olav Stubberud #4

Olav Stubberud

2020

Olav Stubberud randí s Evou Gutowski ...[zobraziť pár] Brent rivera #3Povesť

Brent rivera

2019-2020

Brent Rivera a Eva Gutowski sú oddelení ...[zobraziť pár] Adam Bartoshesky #dva

Adam Bartoshesky

2016 - 2018

Adam Bartoshesky a Eva Gutowski sa rozišli ...[zobraziť pár] Andrew Kingsbury #1

Andrew Kingsbury

2013 - 2015

Andrew Kingsbury a Eva Gutowski sú od seba ...[zobraziť pár] #4

Olav Stubberud

2020

Olav Stubberud a Eva Gutowski tvoria pár od marca 2020.

Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%'> Kompatibilita 5% pohľadový vzťah #3

Brent rivera

2019 - 2020 (fáma)

Hovorí sa, že Brent Rivera sa v marci 2019 spojil s Evou Gutowski.

Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskop80%Výška55%Vek33%'> Kompatibilita 57% pohľadový vzťah #dva

Adam Bartoshesky

2016 - 2018

Adam Bartoshesky a Eva Gutowski chodili spolu od novembra 2016 do januára 2018.



Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskop80%Výška73%Vek84%'> Kompatibilita 74% pohľadový vzťah #1

Andrew Kingsbury

2013 - 2015

Andrew Kingsbury a Eva Gutowski mali vzťah od roku 2013 do marca 2015.

Vzťah 2 roky pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Eva Gutowski26 LevZabávač
Americký
Olav Stubberud- Býk
Brent rivera2. 3 KozorožecOsobnosť
Americký
Adam Bartoshesky28 RakovinaFotograf
Americký
Andrew Kingsbury- Blíženci

Fotogaléria

Eva Gutowski a Olav Stubberud Eva Gutowski a Olav Stubberud Eva Gutowski a Olav Stubberud Eva Gutowski a Olav Stubberud Eva Gutowski a Olav Stubberud Eva Gutowski a Olav Stubberud Eva Gutowski a Olav Stubberud Eva Gutowski a Olav Stubberud Eva Gutowski Eva Gutowski - 3. ročník instabeachovej párty Instagramu v Pacific Palisades Eva Gutowski - 3. ročník instabeachovej párty Instagramu v Pacific Palisades Eva Gutowski - 3. ročník instabeachovej párty Instagramu v Pacific Palisades

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Celú noc2018Lyssee HavershamTelevízna šou
Ja a moja babka2017Janey 6 epizód, 2017Televízna šou
Bizaardvark2016JaTelevízna šou
Štvorka2016RosamundaTelevízna šou
Útek z noci2016NovinárTelevízna šou
Shane a priatelia2016Seba - HosťTelevízna šou
Ako prežiť strednú školu2015.Sama sebaTelevízna šou
Dospievajúci chcú vedieť2012JaTelevízna šou
YouTubers reagujú2012Sama sebaTelevízna šou
Nerdy Nummies2011JaTelevízna šou
Prístup každý deň2010JaTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Jo Yun Ok
Jo Yun Ok
28. mája 2021 ... Jo Yun Ok správy, klebety, fotografie Jo Yun Ok, životopis, zoznam priateľov Jo Yun Ok 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Jo Yun Ok. Jo Yun Ok zoznamka história, 2021, 2020, zoznam vzťahov Jo Yun Ok.
Láska prichádza ku katovi
Láska prichádza ku katovi
28. mája 2021 ... Láska prichádza k katovi správy, klebety, fotografie Lásky prichádza k katovi, životopis, Láska prichádza k katovi zoznam partnerov 2016. História vzťahov. Láska prichádza na zoznam vzťahov s katom. Láska prichádza k katovi, história zoznamiek, 2021, 2020, zoznam vzťahov Láska prichádza k katovi.
Ava Phillippe
Ava Phillippe
28. mája 2021 ... Správy Avy Phillippeovej, klebety, fotografie Avy Phillippeovej, životopis, zoznam priateľov Avy Phillippeovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Ava Phillippe. História zoznamovania Ava Phillippe, 2021, 2020, zoznam vzťahov Avy Phillippe.
Kendra C. Johnson
Kendra C. Johnson
28. mája 2021 ... Správy Kendry C. Johnsonovej, klebety, fotografie Kendry C. Johnsonovej, životopis, zoznam priateľov Kendry C. Johnsonovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Kendra C. Johnson. História datovania Kendra C. Johnson, 2021, 2020, zoznam vzťahov Kendra C. Johnson.
Kerem Bursin a Yagmur Tanrisevsin
Kerem Bursin a Yagmur Tanrisevsin
28. mája 2021 ... Fotky, správy a klebety Kerema Bursina a Yagmura Tanrisevsina. Zistite viac o ...
Michael Raymond-James
Michael Raymond-James
28. mája 2021 ... Správy Michaela Raymonda-Jamesa, klebety, fotografie Michaela Raymonda-Jamesa, životopis, zoznam priateľiek Michaela Raymonda-Jamesa 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Michaela Raymonda a Jamesa. Michael Raymond-James dating history, 2021, 2020, list of Michael Raymond-James relations.
Jackson Browne
Jackson Browne
28. mája 2021 ... Správy Jacksona Browna, klebety, fotografie Jacksona Browna, životopis, zoznam priateľiek Jacksona Browna 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Jacksona Browna. História zoznámenia s Jacksonom Brownom, 2021, 2020, zoznam vzťahov Jacksona Browna.