Hlavná Vzťahy Firat Celik

Firat Celik

Firat CelikVek 40 rokov Zodiac Baran Vzťahy 1 spolu

S kým momentálne chodí?

Podľa našich záznamov je Firat Çelik možno nezadaný.

Vzťahy

Firat Çelik bol vo vzťahu so Saadet Aksoy(2010).



O

Firat Çelik je 40-ročný turecký herec narodený 25. marca 1981 v Ostfilderne v Nemecku. Jeho znamenie zverokruhu je Baran

Firat Çelik bol v 2 zápasoch na obrazovke, vrátane Beren Saat v Aká je chyba Fatmagül? (2010)a Selma Ergec v srdcové záležitosti (2014).

Firat Çelik je členom nasledujúcich zoznamov: 1981 narodení, Nemci tureckého pôvodu a tureckí mužskí filmoví herci.



Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Firat Çelik! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Zoznamka17 mesiacov, 4 dni--
Celkom17 mesiacov, 4 dni--

Detaily

Krstné menoOslavovaný
PriezviskoOceľ
Celé meno pri narodeníFirat Celik
Vek40 rokov
Narodeniny25. marca 1981
RodiskoOstfildern, Nemecko
StavaťAtletický
Farba očízelená
Farba vlasovHnedá - Svetlá
Znamenia zverokruhuBaran
SexualitaRovno
NáboženstvoMoslim
Etnicitabiely
NárodnosťTurecké
Text povolaniaBývalý model, herec
ZamestnanieHerec
Roky aktívne2008 – súčasnosť

Fırat Çelik (narodený 25. marca 1981) je turecko-nemecký herec.

Viac o spoločnosti Firat Çelik Menej o Firat Çelik

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
1Saadet AksoyVzťahApríla 2010November 20107 mesiacov
Saadet Aksoy #1

Saadet Aksoy

2010

Firat Celik a Saadet Aksoy sa rozišli v novembri ...[zobraziť pár] #1

Saadet Aksoy

2010

Firat Çelik a Saadet Aksoy chodili od apríla do novembra 2010.



owen wilson na rande
Vzťah 7 mesiacov ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskopdvadsať%Vek84%'> Kompatibilita 41% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Firat Celik 40 BaranHerec
Turecké
Saadet Aksoy37 PannaHerečka
Turecké

Fotogaléria

Srdce - televízne fotografie Srdce - televízne fotografie Srdce - televízne fotografie Srdce - televízne fotografie Srdce - televízne fotografie Srdce - televízne fotografie Srdce - televízne fotografie Srdce - televízne fotografie Fırat Çelik: Premiéra filmu „Spýtajte sa na účet“ Firat Celik 20 minút (2012) / 24. epizóda 20 minút (2012) / 14. epizóda

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Blight2018EliášKrátky film
Pôda2017.OtecKrátky film
Sneh je biely2016VictorKrátky film
8 sekúnd2015.TajfúnFilm
Poyraz Karayel2015.Mete DurukanTelevízna šou
srdcové záležitosti2014AsrinTelevízna šou
20 minút2013Komisár OzanTelevízna šou
tyrkysová2013OguzTelevízna šou
Nemôžem spať, keď Mesiac vyrastie2011PretožeFilm
Životné príbehy2010Barbes podvodníkTelevízna šou
Aká je chyba Fatmagül?2010Mustafa NalcinTelevízna šou
Utajený2010Barbès podvodníkTelevízny film
Vitajte2009KobanFilm
Kmotra2006Krátky film
Hostiteľská rodina2001IlhanTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

Diskusie

Redakcia Choice

Steve Martin
Steve Martin
28. mája 2021 ... Správy Steva Martina, klebety, fotografie Steva Martina, životopis, zoznam priateľov Steva Martina 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov so Stevom Martinom. Steve Martin dating history, 2021, 2020, list of Steve Martin relationships.
Najlepšie páry superhrdinov všetkých čias
Najlepšie páry superhrdinov všetkých čias
Najlepšie superhrdinské páry už existujú, odkedy prví superhrdinovia začali bojovať proti zločinu. Spisovatelia a umelci im dali lásku ...
15 najlepších hier pre viacerých hráčov v Apple Arcade práve teraz
15 najlepších hier pre viacerých hráčov v Apple Arcade práve teraz
Apple Arcade má oveľa viac titulov, ako by ste si mysleli. S viac ako 100 novými a exkluzívnymi hrami (a ich počet stúpa) ponúka herná služba založená na predplatnom ...
Alison Dickey
Alison Dickey
28. mája 2021 ... Správy Alison Dickeyovej, klebety, fotografie Alison Dickeyovej, životopis, zoznam priateľov Alison Dickeyovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Alison Dickey. Alison Dickey dating history, 2021, 2020, list of Alison Dickey relations.
14 šialene presvedčivých teórií fanúšikov o tom, čo motivuje White Walkers
14 šialene presvedčivých teórií fanúšikov o tom, čo motivuje White Walkers
Každý vo Westerose má nejaký motív. Malý prst bol bábkoherec; Varys je najčistejší druh preživšieho; Cersei urobí absolútne všetko, čo je potrebné ...
Rinke Rooyens a Malwina Wedzikowska
Rinke Rooyens a Malwina Wedzikowska
28. mája 2021 ... Rinke Rooyens a Malwina Wedzikowska fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Celý zoznam epizód Hot Wheels Highway 35
Celý zoznam epizód Hot Wheels Highway 35
Nižšie je uvedený úplný zoznam 35 epizód filmu Hot Wheels Highway, ktoré trvali na celom televíznom seriáli. Fotografie z každej epizódy Hot Wheels Highway 35 sú ...