Hlavná Vzťahy George Lopez

George Lopez

George Lopez Slobodný6083. miesto -843Vek 60 rokov Zodiac Býk Vzťahy 1 spolu Deti 1 dieťa

S kým momentálne chodí?

George Lopez je momentálne nezadaný.

Vzťahy

George Lopez bol predtým ženatý s Ann Serrano Lopez(1993 - 2010).



O

George Lopez je 60-ročný americký herec. George George Lopez sa narodil 23. apríla 1961 v Mission Hills v Los Angeles v Kalifornii v Spojených štátoch a preslávil sa predstavením Georga Lopeza vo filme The George Lopez Show (2002 - 2007). Jeho znamenie je Býk.

George Lopez bol v 3 zápasoch na obrazovke, vrátane Drewa Barrymora Čivava z Beverly Hills (2008), Constance Marie v George Lopez (2002)a Odette Annable v Čivava z Beverly Hills 2 (2011).

George Lopez je členom nasledujúcich zoznamov: americkí filmoví herci, herci z Kalifornie a americkí televízni herci.



Prispieť

Pomôžte nám vybudovať náš profil Georga Lopeza! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá117 rokov, 8 mesiacov--
Celkom117 rokov, 8 mesiacov--

Detaily

Krstné menoGeorge
Stredné menoEdward
PriezviskoLopez
Celé meno pri narodeníGeorge Edward Lopez
Vek60 rokov
Narodeniny23. apríla 1961
RodiskoMission Hills, Los Angeles, Kalifornia, Spojené štáty
Výška5 '10' (178 cm)
StavaťPriemerná
Farba očíHnedá - Tmavá
Farba vlasovčierna
Znamenia zverokruhuBýk
SexualitaRovno
Náboženstvorímsky katolík
EtnicitaMnohonárodnostný
NárodnosťAmerický
Stredná školaStredná škola v San Fernando, San Fernando, Kalifornia, Spojené štáty (1979)
Text povolaniaKomik, herec a moderátor talk show.
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuGeorge Lopez In The George Lopez Show (2002-2007).
Hudobný žáner (text)Pozorovacia komédia, satira, modrá komédia, čierna komédia, urážlivá komédia, fyzická komédia
Roky aktívne1983 – súčasnosť
Oficiálne webové stránkyhttp://www.georgelopez.com/, https://georgelopez.com/

George Edward Lopez (narodený 23. apríla 1961) je americký komik a herec. Je známy tým, že účinkuje v jeho self-produkovanom sitcome ABC. Jeho stand-up comedy skúma rasu a etnické vzťahy vrátane mexicko-americkej kultúry. Lopez získal niekoľko vyznamenaní za svoju prácu a príspevky pre latinskoamerickú komunitu, vrátane ocenenia Imagen Vision Award 2003, ceny Latino Spirit Award for Excellence in Television z roku 2003 a ceny National Hispanic Media Coalition Impact Award. V roku 2005 ho časopis Time vyhlásil za jedného z „25 najlepších Hispáncov v Amerike“.

Viac o Georgovi Lopezovi Menej o Georgovi Lopezovi

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
1Ann Serrano LopezVydatá1993September 201017 rokov
Ann Serrano Lopez #1

Ann Serrano Lopez

1993 - 2010

George Lopez a Ann Serrano Lopez sa rozviedli ...[zobraziť pár] #1

Ann Serrano Lopez

1993 - 2010

George Lopez a Ann Serrano Lopez boli manželmi 16 rokov. Randili spolu 8 mesiacov po stretnutí v roku 1993 a zosobášili sa 18. septembra 1993. O 16 rokov neskôr sa rozviedli v roku 2011.



Vzťah 17 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop100%Výška55%Vek98%'> Kompatibilita 73% Deti 1 dieťa pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
George Lopez60 BýkHerec
Americký
Ann Serrano Lopez60 StrelecFilmový / televízny producent
Americký

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
MayovŽena Ann Serrano Lopez

Fotogaléria

Mnohokrát ocenený komik a skvelý filantrop George Lopez! Čivava z Beverly Hills 2 Multitalentovaný a veľmi zábavný George Lopez podporuje divadelnú spoločnosť East LA Classic Theatre Company Text Bereketli Metin Bereketli a George Lopez Náhradné diely (2015) Náhradné diely (2015) Náhradné diely (2015) Náhradné diely (2015) Náhradné diely (2015) Náhradné diely (2015) Náhradné diely (2015)

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Zachráňte Ralpha2021Ralph (hlas)Krátky film
Zberateľ daní2020Strýko LouisFilm
Krajine nikoho2020RamirezFilm
Mačky a psy 3: Paws Unite2020Kakadu Pablo (hlas)Film
harley Quinn2019George LopezTelevízna šou
Casagrandovci2019Ernesto Estrella, bábika Ernesto Estrella, váha Ernesto EstrellaTelevízna šou
Rieka tečie červená2018JavierFilm
Chicano2018Zástupný obrázok pre Manuel GomezFilm
Susedstvo2018VictorTelevízna šou
Prechádzky s bylinou2018BylinaFilm
Gnome Alone2017Zook (hlas)Film
Komédia Get Down2017George LopezTelevízna šou
Automobilové psy2016ChristianFilm
Zoznámte sa s čiernymi2016PrezidentFilm
Lopez2016George LopezTelevízna šou
5. štvrťrok2016George LopezTelevízna šou
Šou Muž na odpadky2016Beach ManTelevízna šou
Náhradné diely2015Fredi cameronFilm
Skutočný Rob2015George LopezTelevízna šou
Mexičan Donald Trump2015Donaldo TrumpezKrátky film
Mexičan Donald Trump hostí mexickú sobotu večer naživo2015Krátky film
Školský tanec2014OscarFilm
Rio 22014Rafael (hlas)Film
Svätý Juraj2014GeorgeTelevízna šou
Útek z planéty Zem2013Thurman (hlas)Film
Aprílová apokalypsa2013Dr. LyleFilm
Šmolkovia 22013Grouchy Smurf (hlas)Film
Skutoční manželia z Hollywoodu2013Crystal SalasTelevízna šou
Stanica sebazáchovy s Mary Steenburgen a George Lopezom2012Krátky film
Šmolkovia2011Grouchy (hlas)Film
Rieka2011Rafael (hlas)Film
Šmolkovia: Vianočná koleda2011Grouchy (hlas)Krátky film
Sacks West2011GeorgeKrátky film
Starz na scéne: Pohľad za Šmolkovia 3D2011GrouchyTelevízna šou
Valentín2010AlfonsoFilm
Marmaduke2010Carlos (hlas)Film
Špión vo vedľajšej izbe2010GlazúraFilm
Shake It Up2010George MartinezTelevízna šou
Pán vojak mama2009Eddie serranoTelevízny film
Čivava z Beverly Hills2008Papi (hlas)Film
Henry Poole je tu2008Otec SalazarFilm
Swing Hlasovanie2008John SweeneyFilm
Lomax: Pes hudby2008Rafael KoopaTelevízna šou
Balls of Fury2007RodriguezFilm
Tortilla Heaven2007EverardoFilm
Dobrodružstvá Sharkboy a Lavagirl 3-D2005Ice Guardian, pán Electric, ToborFilm
Freddie2005George LopezTelevízna šou
Reno 911!2003Major HernandezTelevízna šou
Outta Time2002FelixFilm
Skutočné ženy majú krivky2002Pán GuzmanFilm
Fidel2002Chucho OsorioTelevízny film
George Lopez2002George LopezTelevízna šou
Frank McKlusky, C.I.2002DetektívFilm
Chlieb a ruže2000PerezFilm
Obmedziť svoje nadšenie2000George LopezTelevízna šou
Bratia Garcíi2000Pán FenderTelevízna šou
Úžasný svet Disneyhodevätnásť deväťdesiat päťHenry ramiroTelevízna šou
Fatálny inštinkt1993Vyšetrovateľ vraždyFilm
Ski Patrol1990Eddie MartinezFilm
Frakcia nájomného vrahaSam C.Film
PotomFilm
NakoniecDiegoKrátky film
Once Upon a Time in AztlanFilm
Veľrybí rozhovorGeorge EspinosaFilm
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Drew Barrymore a George LopezDrew Barrymore
    • Čivava z Beverly Hills
      2008
    [zobraziť zhodu]
  • George Lopez a Constance MarieConstance Marie
    • George Lopez
      2002
    [zobraziť zhodu]
  • George Lopez a Odette YustmanOdette Annable
    • Čivava z Beverly Hills 2
      2011
    [zobraziť zhodu]

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Kim Restello
Kim Restello
28. mája 2021 ... Správy Kim Restell, klebety, fotografie Kim Restell, životopis, zoznam priateľov Kim Restell 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Kim Restell. História spoločnosti Kim Restell, 2021, 2020, zoznam vzťahov Kim Restell.
Chabeli Iglesias
Chabeli Iglesias
28. mája 2021 ... Správy Chabeli Iglesias, klebety, fotografie Chabeli Iglesias, životopis, zoznam priateľov Chabeli Iglesias 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Chabeli Iglesias. História datovania Chabeli Iglesias, 2021, 2020, zoznam vzťahov Chabeli Iglesias.
Victor French a Judith Schenz
Victor French a Judith Schenz
28. mája 2021 ... Victor French a Judith Schenz fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Celebrity Hapa s ázijským rodičom
Celebrity Hapa s ázijským rodičom
Zoznam slávnych ľudí, z ktorých niektorí sú ázijskí, zoradení podľa slávy a popularity. Každý rok dostáva čoraz viac ľudí rodičov rôznych ...
Michael A. Goorjian
Michael A. Goorjian
28. mája 2021 ... Michael A. Goorjian správy, klebety, fotografie Michaela A. Goorjiana, životopis, zoznam priateľiek Michaela A. Goorjiana 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Michaela A. Goorjiana. História datovania Michaela A. Goorjiana, 2021, 2020, zoznam vzťahov Michaela A. Goorjiana.
Najobľúbenejšie ženské youtuberky roku 2020
Najobľúbenejšie ženské youtuberky roku 2020
Od guru pre krásu a líčenie až po domácich majstrov - sú to najobľúbenejší youtuberi roku 2020. Medzi najlepších youtuberov súčasnosti patria ...
Tajomstvá zákulisia „Cena je správna“
Tajomstvá zákulisia „Cena je správna“
'Poď dole! Ste ďalším kandidátom na cenu je správna! „Päť dní v týždni, po celé desaťročia, tieto nesmrteľné slová pochádzali z miliónov ...