Hlavná Vzťahy Gloria Vanderbilt

Gloria Vanderbilt

Gloria Vanderbilt 1924 - 20195911. miesto -2351Vek 95 rokov smrti Zodiac ryby Vzťahy 21 celkom Deti
4 deti

S kým momentálne chodí?

Odpočívaj v pokoji.

Vzťahy

Gloria Vanderbilt bola predtým vydatá za Wyatta Coopera(1963 - 1978), Sidney Lumet(1956 - 1963), Leopold Stokowski(1945 - 1955)a Pat DiCicco(1941 - 1945).



Gloria Vanderbilt mala vzťahy s Gordonom Parksom(2000), Franchot Tone(1955), Bruce Cabot(1939), Bobby Short, Gene Kelly, Michael Lindsay-Hogg, Roald Dahl, Van Heflin, Randolph Scott, William Paley, Lawrence Tierney a George Montgomery.

Gloria Vanderbiltová sa stretla s Frankom Sinatrom(1954), Orson Welles(1945)Howard Hughes(1941), Porfirio Rubirosa a Errol Flynn.

O

Americká dizajnérka Gloria Vanderbiltová zomrela 17. júna 2019 v New Yorku, New York, USA vo veku 95 rokov. Narodila sa Gloria Laura Morgan Vanderbiltová 20. februára 1924 (Ryby) v New Yorku, New York, USA a študovala na Miss Porter. School, Farmington, CT (1941), Gloria Vanderbilt je najviac pripomínaná pre rodinu The Vanderbilt a pre módnu značku Gloria Vanderbilt. Jej znamenie zverokruhu je Ryby.



kto teraz chodí s trinou

Gloria Vanderbilt je členom nasledujúcich zoznamov: Ľudia z New Yorku, americkí návrhári a americkí socialisti.

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Gloria Vanderbilt! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Zoznamka12---
Vydatá414 rokov, 1 mesiac9 rokov, 9 mesiacov5 rokov, 3 mesiace
Stretnutie5---
Celkomdvadsaťjeden14 rokov, 1 mesiac1 rok, 10 mesiacov5 rokov, 3 mesiace

Detaily

Krstné menoSláva
PriezviskoVanderbilt
Celé meno pri narodeníGloria Laura Morgan Vanderbiltová
Alternatívny názovGloria Vanderbilt Cooper, Malá Gloria, Chudobné malé bohaté dievča, Gloria Laura Vanderbilt, Gloria Laura Morgan Vanderbilt, Gloria Laura Morgan Vanderbilt Cooper, Gloria Vanderbilt, Gloria Laura Vanderbilt Cooper
Vek95 (vek pri úmrtí) rokov
Narodeniny20. februára 1924
RodiskoMesto New York, New York, USA
Zomrel17. júna 2019
Miesto smrtiMesto New York, New York, USA
Príčina úmrtiaRakovina žalúdka
StavaťŠtíhla
Farba očíHazel
Farba vlasovHnedá - Tmavá
Znamenia zverokruhuryby
SexualitaRovno
NáboženstvoBudhistické
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Stredná školaKláštor Najsvätejšieho srdca, New York, NY, škola slečny Porterovej, Farmington, CT (1941)
UniverzityLiga študentov umenia, New York, NY
Text povolaniaVýtvarníčka, herečka, módna návrhárka, prominentka
ZamestnanieDizajnér
Nárok na slávuRodina Vanderbiltovcov a módna značka Gloria Vanderbilt
Oficiálne webové stránkywww.gloria-vanderbilt.com, www.gloriavanderbiltfineart.com, www.nndb.com/people/971/000022905/
OtčeReginald Vanderbilt
MatkaGloria Morgan Vanderbiltová
SestraCathleen Vanderbilt (nevlastná sestra)
Rodinný príslušníkAurora Stokowski (vnučka) (umelec, podnikateľ), Abra Stokowski (vnučka), Myles Stokowski (vnuk), Anderson Cooper (syn) (novinár), Leopold Stanislaus 'Stan' Stokowski (syn) (podnikateľ), Christopher Stokowski (syn) (Hudobník), Carter Cooper (Syn) (Editor) (Zomrel 1988)
KamarátCarol Marcus Matthau, Nancy Reagan, Diane von Furstenberg, Kelly Ripa, Kathy Griffin, Nancy Biddle, Ralph Lauren, Truman Capote, Joyce Carol Oates, Amy Hempel, Aurelia Thierree, Judy Collins
Obľúbené jedláKura
Obľúbené farbyHnedá, ružová

Gloria Laura Vanderbiltová (20. februára 1924 - 17. júna 2019) bola americká umelkyňa, autorka, herečka, módna návrhárka, dedička a prominentka. Bola členkou rodiny Vanderbiltovcov v New Yorku a matkou televíznej moderátorky CNN Andersona Coopera.



Cindy Smith Billy Ray Cyrus
Viac o Glorii Vanderbiltovej Menej o Glorii Vanderbiltovej

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
dvadsaťjedenGordon ParksVzťah20002000-
dvadsaťWyatt CooperVydatáDecember 1963Jan 197814 rokov
19Franchot ToneVzťah19551955-
18Sidney LumetVydatá195524. augusta 19638 rokov
17Frank SinatraStretnutie19541954-
16Orson WellesStretnutie19451945-
pätnásťLeopold StokowskiVydatá1944195511 rokov
14Howard HughesStretnutie19411941-
13Pat DiCiccoVydatá1940Apríla 19455 rokov
12Bruce CabotVzťah19391939-
jedenásťLawrence TierneyVzťah -
10George MontgomeryVzťah -
9Porfirio RubirosaStretnutie -
8Errol FlynnStretnutie -
7Bobby ShortVzťah -
6Gene KellyNeznáme R -
5Michael Lindsay-HoggVzťah -
4Roald DahlVzťah -
3Van HeflinVzťah -
dvaRandolph ScottVzťah -
1William PaleyVzťah -
Gordon Parks #dvadsaťjeden

Gordon Parks

2000

Gordon Parks a Gloria Vanderbilt sú od seba ...[zobraziť pár] Wyatt Cooper #dvadsať

Wyatt Cooper

1963 - 1978

Wyatt Cooper a Gloria Vanderbilt boli manželia ...[zobraziť pár] Franchot Tone #19

Franchot Tone

1955

Gloria Vanderbilt a Franchot Tone sú oddelené ...[zobraziť pár] Sidney Lumet #18

Sidney Lumet

1955 - 1963

Sidney Lumet a Gloria Vanderbilt sa rozviedli ...[zobraziť pár] Frank Sinatra #17

Frank Sinatra

1954

Gloria Vanderbilt a Frank Sinatra sú oddelení ...[zobraziť pár] Orson Welles #16

Orson Welles

1945

Gloria Vanderbilt a Orson Welles sú oddelené ...[zobraziť pár] Leopold Stokowski #pätnásť

Leopold Stokowski

1944 - 1955

Leopold Stokowski a Gloria Vanderbilt boli ...[zobraziť pár] Howard Hughes #14

Howard Hughes

1941

Gloria Vanderbilt a Howard Hughes sú oddelení ...[zobraziť pár] Pat DiCicco #13

Pat DiCicco

1940 - 1945

Pat DiCicco a Gloria Vanderbilt sa rozviedli ...[zobraziť pár] Bruce Cabot #12

Bruce Cabot

1939

Bruce Cabot a Gloria Vanderbilt sú oddelení ...[zobraziť pár] Lawrence Tierney #jedenásť

Lawrence Tierney

Lawrence Tierney a Gloria Vanderbilt sú se ...[zobraziť pár] George Montgomery #10

George Montgomery

Gloria Vanderbilt a George Montgomery sú spolu ...[zobraziť pár] Porfirio Rubirosa #9

Porfirio Rubirosa

Gloria Vanderbilt a Porfirio Rubirosa boli ...[zobraziť pár] Errol Flynn #8

Errol Flynn

Errol Flynn a Gloria Vanderbilt boli v r ...[zobraziť pár] Bobby Short #7

Bobby Short

Bobby Short a Gloria Vanderbilt sú oddelené ...[zobraziť pár] Gene Kelly #6Povesť

Gene Kelly

Hovorilo sa o Gene Kelly a Glorii Vanderbiltovej ...[zobraziť pár] Michael Lindsay-Hogg #5

Michael Lindsay-Hogg

Michael Lindsay-Hogg a Gloria Vanderbilt sú ...[zobraziť pár] Roald Dahl #4

Roald Dahl

Roald Dahl a Gloria Vanderbilt sú samostatní ...[zobraziť pár] Van Heflin #3

Van Heflin

Van Heflin a Gloria Vanderbilt sú samostatní ...[zobraziť pár] Randolph Scott #dva

Randolph Scott

Gloria Vanderbilt a Randolph Scott sú oddelené ...[zobraziť pár] William Paley #1

William Paley

William Paley a Gloria Vanderbilt sú oddelení ...[zobraziť pár] #dvadsaťjeden

Gordon Parks

2000

Gordon Parks a Gloria Vanderbilt mali vzťah od roku 2000 do roku 2000.

ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskopdvadsať%Vek44%'> Kompatibilita dvadsaťjeden% pohľadový vzťah #dvadsať

Wyatt Cooper

1963 - 1978

Wyatt Cooper a Gloria Vanderbilt boli manželia 14 rokov predtým, ako Wyatt Cooper zomrel, zanechal po sebe svojho partnera a 2 deti.

Vzťah 14 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop1%Vek52%'> Kompatibilita 33% Deti 2 deti pohľadový vzťah #19

Franchot Tone

1955

Gloria Vanderbilt a Franchot Tone sa datujú v roku 1955.

kto je zoznamka Charlie Heaton
ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop60%Vek13%'> Kompatibilita 2,3% pohľadový vzťah #18

Sidney Lumet

1955 - 1963

Sidney Lumet a Gloria Vanderbilt boli manželmi 6 rokov. Randili spolu jeden rok po stretnutí v roku 1955 a vzali sa 27. augusta 1956. O 6 rokov neskôr sa rozviedli v roku 1963.

Vzťah 8 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskopdvadsať%Vek98%'> Kompatibilita 55% pohľadový vzťah #17

Frank Sinatra

1954

Gloria Vanderbilt a Frank Sinatra sa stretli v roku 1954.

ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop1%Vek69%'> Kompatibilita 2,3% pohľadový vzťah #16

Orson Welles

1945

Gloria Vanderbilt a Orson Welles sa stretli v roku 1945.

ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop1%Vek69%'> Kompatibilita 43% pohľadový vzťah #pätnásť

Leopold Stokowski

1944 - 1955

Leopold Stokowski a Gloria Vanderbilt boli manželmi 9 rokov. Randili spolu jeden rok po stretnutí v roku 1944 a vzali sa 21. apríla 1945. O 9 rokov neskôr sa rozviedli v roku 1955.

Vzťah 11 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskop1%Vek1%'> Kompatibilita 16% Deti 2 deti pohľadový vzťah #14

Howard Hughes

1941

Gloria Vanderbilt a Howard Hughes sa stretli v roku 1941.

ZmerajteVýsledokZverokruh1%čínsky horoskop60%Vek13%'> Kompatibilita 19% pohľadový vzťah #13

Pat DiCicco

1940 - 1945

Pat DiCicco a Gloria Vanderbilt boli manželmi 3 roky. Randili spolu jeden rok po stretnutí v roku 1940 a vzali sa 28. decembra 1941. O 3 roky neskôr sa rozviedli 20. apríla 1945.

Vzťah 5 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskop100%Vek13%'> Kompatibilita 43% pohľadový vzťah #12

Bruce Cabot

1939

Bruce Cabot a Gloria Vanderbiltová sa datovali v roku 1939.

ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskop80%Vek1%'> Kompatibilita 35% pohľadový vzťah #jedenásť

Lawrence Tierney

Lawrence Tierney a Gloria Vanderbilt mali vzťah.

kto je zoznamka
ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop40%Vek72%'> Kompatibilita 33% pohľadový vzťah #10

George Montgomery

Gloria Vanderbilt a George Montgomery mali vzťah.

ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop80%Vek69%'> Kompatibilita 57% pohľadový vzťah #9

Porfirio Rubirosa

Gloria Vanderbilt sa stretla s Porfiriom Rubirosou.

ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskop100%Vek13%'> Kompatibilita 43% pohľadový vzťah #8

Errol Flynn

Errol Flynn sa stretol s Glóriou Vanderbiltovou.

je sara jean underwood vydatá
ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop100%Vek13%'> Kompatibilita 33% pohľadový vzťah #7

Bobby Short

Bobby Short a Gloria Vanderbilt mali vzťah.

ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskopdvadsať%Vek98%'> Kompatibilita päťdesiat% pohľadový vzťah #6

Gene Kelly

(Povesť)

O Gene Kelly sa hovorí, že sa spojil s Gloriou Vanderbiltovou.

ZmerajteVýsledokZverokruh1%čínsky horoskopdvadsať%Vek44%'> Kompatibilita 16% pohľadový vzťah #5

Michael Lindsay-Hogg

Michael Lindsay-Hogg a Gloria Vanderbilt mali vzťah.

ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop80%Vek1%'> Kompatibilita 25% pohľadový vzťah #4

Roald Dahl

Roald Dahl a Gloria Vanderbilt mali vzťah.

ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop80%Vek69%'> Kompatibilita 57% pohľadový vzťah #3

Van Heflin

Van Heflin a Gloria Vanderbilt mali vzťah.

ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop100%Vek13%'> Kompatibilita 33% pohľadový vzťah #dva

Randolph Scott

Gloria Vanderbilt a Randolph Scott mali vzťah.

ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskopdvadsať%Vek1%'> Kompatibilita dvadsať% pohľadový vzťah #1

William Paley

William Paley a Gloria Vanderbilt mali vzťah.

ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop80%Vek1%'> Kompatibilita 30% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Gloria Vanderbilt95 rybyDizajnér
Americký
Gordon Parks93 StrelecFotograf
Americký
Wyatt Cooperpäťdesiat PannaScenárista
Americký
Franchot Tone63 rybyHerec
Americký
Sidney Lumet86 Rakovinariaditeľ
Americký
Frank Sinatra82 StrelecSpevák
Americký
Orson Welles70 BýkHerec
Americký
Leopold Stokowski95 BaranVodič
Angličtina
Howard Hughes70 KozorožecObchodné
Americký
Pat DiCicco69 VodnárObchodné
Americký
Bruce Cabot68 BaranHerec
Americký
Lawrence Tierney82 rybyHerec
Americký
George Montgomery84 PannaHerec
Americký
Porfirio Rubirosa56 VodnárDiplomat
Dominikán
Errol Flynnpäťdesiat BlíženciHerec
Americký
Bobby Short80 PannaHudobník
Americký
Gene Kelly83 LevHerec
Americký
Michael Lindsay-Hogg80 Blíženciriaditeľ
Americký
Roald Dahl74 PannaSpisovateľ
Waleština
Van Heflin62 StrelecHerec
Americký
Randolph Scott89 VodnárHerec
Americký
William Paley89 VáhyFilmový / televízny producent
Americký
Viac partnerov Menej partnerov

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
Leopold StanislavaMuž Leopold Stokowski
KrištofMuž31. januára 195269 rokov Leopold Stokowski
Carter VanderbiltMuž27. januára 196556 rokov Wyatt Cooper
Anderson HaysMuž3. júna 196753 rokov Wyatt Cooper

Fotogaléria

Gloria Vanderbilt a Frank Sinatra Gloria Vanderbilt Gloria Vanderbilt Gloria Vanderbilt Gloria Vanderbilt Gloria Vanderbilt Gloria Vanderbilt Gloria Vanderbilt Gloria Vanderbilt Gloria Vanderbilt Gloria Vanderbilt Gloria Vanderbilt

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Loď lásky1977Gloria VanderbiltTelevízna šou
Divadlo Dicka Powella1961Connie CarmichaelTelevízna šou
Dobrodružstvá v raji1959JudithTelevízna šou
Rozprávková kniha Shirley Temple1958Alice KiplingTelevízna šou
Playhouse 901956ElsieTelevízna šou
Hodina ocele v Spojených štátoch1953Marya Alexandrovna, Myra KentTelevízna šou
Štúdio One v Hollywoode1948Alžbety AlexandrovejTelevízna šou
Kraft divadlo1947DievčaTelevízna šou

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Týždne zimolezu
Týždne zimolezu
28. mája 2021 ... Správy z Týždňa zimolezu, klebety, fotografie Týždňov zimolezu, životopis, zoznam priateľov Týždňov zimolezu 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov so zimolezovými týždňami. História zoznámenia sa s týždňami zimolezu, 2021, 2020, zoznam vzťahov medzi zimolezovými týždňami.
Ingmari Lamy
Ingmari Lamy
28. mája 2021 ... Správy Ingmari Lamy, klebety, fotografie Ingmari Lamy, životopis, zoznam priateľov Ingmari Lamy 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Ingmari Lamy. História zoznámenia Ingmari Lamy, 2021, 2020, zoznam vzťahov Ingmari Lamy.
Damon
Damon
28. mája 2021 ... Správy Una Damona, klebety, fotografie Uny Damona, životopis, zoznam priateľov Uny Damona 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Una Damona. História zoznamovania sa Una Damona, 2021, 2020, zoznam vzťahov Una Damona.
Jeff Goldblum
Jeff Goldblum
28. mája 2021 ... Správy Jeffa Goldbluma, klebety, fotografie Jeffa Goldbluma, životopis, zoznam priateľiek Jeffa Goldbluma 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Jeffa Goldbluma. História Jeffa Goldbluma, 2021, 2020, zoznam vzťahov Jeffa Goldbluma.
Taylor Lautner a Lily Collins
Taylor Lautner a Lily Collins
28. mája 2021 ... Taylor Lautner a Lily Collins fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Rick Aviles
Rick Aviles
28. mája 2021 ... Správy Rick Aviles, klebety, fotografie Ricka Avilesa, životopis, zoznam priateľiek Ricka Avilesa 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Ricka Avilesa. Rick Aviles dating history, 2021, 2020, zoznam vzťahov Rick Aviles.
Amy Stoch
Amy Stoch
28. mája 2021 ... Správy Amy Stoch, klebety, fotografie Amy Stoch, životopis, zoznam priateľov Amy Stoch 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Amy Stoch. História zoznamovania Amy Stoch, 2021, 2020, zoznam vzťahov Amy Stoch.