Hlavná Vzťahy James franco

James franco

James franco Dlhý termín211. miesto -75Vek 43 rokov Zodiac Baran Vzťahy celkom 12

S kým momentálne chodí?

James Franco a Isabel PakzadIsabel Pakzad a James Franco sú od júla 2017 v dlhodobom vzťahu. pohľadový vzťah

Vzťahy

James Franco bol vo vzťahoch s Amber Heard(2016), Erin Johnson(2014 - 2017), Emilia Clarke(2013), Amanda Seyfried(2011 - 2012)Agyness Deyn(2010 - 2011)prime O'Reilly(2006 - 2011), Ashley Hartman(2004 - 2005)a Marla Sokoloff(1999 - 2002).

James Franco sa stretol so Siennou Millerovou(2006)a Lindsay Lohan(2005).



vzťah sofia boutella a chris pine

O Jamesovi Francovi sa hovorí, že sa spojil s Lanou Del Rey(2014).

O

James Franco je 43-ročný americký herec. Narodil sa James Edward Franco 19. apríla 1978 v Palo Alto v Kalifornii v USA a vzdelanie získal na strednej škole v Palo Alto v Palo Alto v Kalifornii (1996). Preslávil ho film Freaks and Geeks, Spider Man (1 - 3). Jeho znamenie zverokruhu je Baran.

James Franco bol v 20 zápasoch na obrazovke, vrátane Aarona Tveita Howl (2010), Ashley Benson v Jarné prerušovače (2012), Emma Roberts v Ja som Michael (2017), Busy Philipps v Čudáci a geekovia (1999)a Jordana Brewster vo vnútri Annapolis (2006).



James Franco je členom nasledujúcich zoznamov: americkí filmoví herci, americkí filmoví producenti a víťazi Najlepších hudobných alebo komediálnych hercov Zlatý glóbus (film).

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať náš profil James Franco! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Zoznamka95 rokov, 3 mesiace2 roky2 mesiace, 2 dni
Stretnutiedva1 mesiac15 dní-
Hovorí sa14 mesiace, 2 dni--
Celkom125 rokov, 3 mesiace1 rok, 6 mesiacov1 mesiac

Detaily

Krstné menoJames
Stredné menoEdward
PriezviskoFrank
Celé meno pri narodeníJames Edward Franco
Alternatívny názovTeddy, Ted
Vek43 rokov
Narodeniny19. apríla 1978
RodiskoPalo Alto, Kalifornia, USA
Výška5 '11' (180 cm)
Váha70 kg
StavaťAtletický
Farba očíHnedá - Tmavá
Farba vlasovHnedá - Tmavá
Výrazná vlastnosťJednostranný úsmev, Často hrá postavy z reálneho života, Kučeravé vlasy, Vrásky okolo očí
Znamenia zverokruhuBaran
SexualitaRovno
NáboženstvoŽidovský
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Stredná školaStredná škola v Palo Alto, Stredná škola v Palo Alto, Palo Alto, CA (1996)
UniverzityUCLA, Los Angeles, Kalifornia, program písania MFA na Kolumbijskej univerzite, Tisch School of Arts na Newyorskej univerzite, Yaleova Ph.D. program v angličtine, Warren Wilson College
Text povolaniaHerec, producent, režisér
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuFreaks and Geeks, Spider Man (1-3)
Roky aktívne1997 – súčasnosť
Talentová agentúra (napr. Modeling)Creative Artists Agency, James / Levy Management
Schválenie značkyGuess kolínska voda, Gucci kolínska voda
Veľkosť topánky41
Oficiálne webové stránkyjfranco.net/, james-franco.com/, jamesfranco.com/, www.facebook.com/JamesFranco, instagram.com/jamesfrancotv, jamesfranco.tumblr.com/, twitter.com/JamesFrancoTV, www.nndb.com/ ľudia / 188/000026110 /
OtčeDoug Franco (zosnulý)
MatkaBetsy Lou Verne
BratTom Franco (umelec), Dave Franco (herec)
Rodinný príslušníkDaniel Verne (dedko), Mitzie Verne (babička)
KamarátMila Kunis, Jason Segel, Gus Van Sant, Terry Richardson, Jared Leto, Vince Jolivette, Jamal Hammadi, Danny McBride, Jonah Hill, Bill Hader, Andy Samberg, Harmony Korine, Travis Mathews, Val Lauren, Scott Haze, Jim Parrack, Ahna O'Reilly, Tobey Maguire, Busy Phillips
Domáce zvieratáSammy (mačka), Zelda (mačka)
Obľúbení ľudiaFriedrich Nietzsche (autor), James Joyce (autor), Marcel Proust (autor), William Golding (autor), Vladimir Nabokov (autor), Gus Van Sant (riaditeľ), Charles Bukowski (autor), Cormac McCarthy (autor), Hart Crane (básnik), Mona Simpson (prozaik), Roger Garth (osobnosť televízneho vysielania), James Dean (herec), River Phoenix (herec)
Obľúbené filmyJeden prelet nad kukučím hniezdom [1976], Šťastie [1975], Posledný detail [1973], Päť ľahkých kúskov [1970], Moje vlastné súkromné ​​Idaho [1991]
Obľúbené televízne programyNepozerá televíziu
Obľúbené kapelyBob Dylan, Kings of Leon
Obľúbené knihyFinnegans Wake (James Joyce), Lord of the Flies (William Golding), Portrét umelca ako mladý muž (James Joyce), Pamäť minulosti (Marcel Proust), Ulysses (James Joyce), Božie dieťa (McCarthy) ) As I Lay Dying (Faulkner)
Obľúbené miestaCurate, Asheville, NC, USA, Cafe Borrone, Menlo Park, CA, USA, Yolk, Chicago, IL, USA, Think Coffee, New York, NY, USA, Main Street Pizza & Noodle, Park City, UT, USA, Calafia , Palo Alto, CA, USA, Smith & Mills, New York
Obľúbené farbyzelená
Obľúbené príslušenstvoČokoľvek Armani, košele Marca Jacobsa, obleky od návrhárky Nany Boatang z L.A., LRG Streetwear

James Edward Franco (narodený 19. apríla 1978) je americký herec, režisér, scenárista, komik, filmový producent, televízny producent, akademik, maliar a spisovateľ. Za úlohu vo filme 127 hodín (2010) bol nominovaný na Oscara pre najlepšieho herca. Franco je známy vďaka svojim úlohám v hraných filmoch, ako je napríklad trilógia Spider-Mana Sama Raimiho (2002–2007); Mlieko (2008); Pineapple Express (2008); Jesť, modliť sa, milovať (2010); Rise of the Planet of the Apes (2011); Spring Breakers (2012); Oz Veľký a mocný (2013); Toto je koniec (2013); a The Disaster Artist (2017), za ktorý získal cenu Zlatý glóbus pre najlepšieho herca. Je známy vďaka spolupráci s hereckým kolegom Sethom Rogenom, ktorý s ním účinkoval v ôsmich filmoch a jednom televíznom seriáli.



Viac o Jamesovi Francovi Menej o Jamesovi Francovi

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
12Isabel pakzadVzťahNovembra 2017Novembra 2017-
jedenásťAmber HeardVzťah R 20162016-
10Erin JohnsonVzťah R Decembra 2014September 20172 roky
9Kráľovská vlnaStretnutie R Augusta 2014Decembra 20144 mesiace
8Emilia ClarkeVzťah R Júna 2013Októbra 20134 mesiace
7Amanda SeyfriedVzťah R December 2011Február 20122 mesiace
6Agyness DeynVzťahJan 2010Augusta 20111 rok
5Sienna MillerStretnutieJúna 2006Júla 20061 mesiac
4a O'ReillyVzťahApríla 2006Júla 20115 rokov
3Lindsay lohanStretnutieFebruár 2005Február 2005-
dvaAshley HartmanVzťah200420051 rok
1Marla SokoloffVzťahMáj 1999Októbra 20023 roky
Isabel pakzad #12

Isabel pakzad

2017

Isabel Pakzad a James Franco boli v ...[zobraziť pár] Amber Heard #jedenásťPovesť

Amber Heard

2016

Amber Heard a James Franco sú oddelení ...[zobraziť pár] Erin Johnson #10Povesť

Erin Johnson

2014 - 2017

O Erin Johnson a Jamesovi Francovi sa hovorilo, že ...[zobraziť pár] Kráľovská vlna #9Povesť

Kráľovská vlna

2014

O Lane Del Rey a Jamesovi Francovi sa hovorilo, že ...[zobraziť pár] Emilia Clarke #8Povesť

Emilia Clarke

2013

Emilia Clarke a James Franco sa hovorili o ...[zobraziť pár] Amanda Seyfried #7Povesť

Amanda Seyfried

2011 - 2012

O Amande Seyfriedovej a Jamesovi Francovi sa hovorilo ...[zobraziť pár] Agyness Deyn #6

Agyness Deyn

2010 - 2011

Agyness Deyn a James Franco sú oddelení ...[zobraziť pár] Sienna Miller #5

Sienna Miller

2006

Sienna Miller a James Franco sa rozišli v J ...[zobraziť pár] Ahna O #4

a O'Reilly

2006 - 2011

Ahna O'Reilly a James Franco sa rozišli v J ...[zobraziť pár] Lindsay lohan #3

Lindsay lohan

2005

Lindsay Lohan a James Franco sú oddelení ...[zobraziť pár] Ashley Hartman #dva

Ashley Hartman

2004 - 2005

Ashley Hartman a James Franco sa rozišli v ...[zobraziť pár] Marla Sokoloff #1

Marla Sokoloff

1999 - 2002

Marla Sokoloff a James Franco sa oddelili v ...[zobraziť pár] #12

Isabel pakzad

2017

Isabel Pakzad a James Franco mali vzťah od novembra 2017 do novembra 2017.

ZmerajteVýsledokZverokruh1%čínsky horoskop1%Výška55%Vek13%'> Kompatibilita 18% pohľadový vzťah #jedenásť

Amber Heard

2016 (fáma)

O Amber Heard sa hovorí, že sa v roku 2016 spojil s Jamesom Francom.

ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop100%Výška55%Vek69%'> Kompatibilita 66% pohľadový vzťah #10

Erin Johnson

2014 - 2017 (fáma)

O Erin Johnson sa hovorí, že sa v decembri 2014 spojil s Jamesom Francom.

Vzťah 2 roky ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskopdvadsať%Vek69%'> Kompatibilita 47% pohľadový vzťah #9

Kráľovská vlna

2014 (fáma)

O Lane Del Rey sa hovorí, že sa v auguste 2014 spojila s Jamesom Francom.

Vzťah 4 mesiace ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop1%Výška55%Vek69%'> Kompatibilita 56% pohľadový vzťah #8

Emilia Clarke

2013 (fáma)

O Emilii Clarke sa hovorí, že sa v júni 2013 spojila s Jamesom Francom.

Vzťah 4 mesiace ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop100%Výška73%Vek69%'> Kompatibilita 71% pohľadový vzťah #7

Amanda Seyfried

2011 - 2012 (fáma)

O Amande Seyfriedovej sa hovorí, že sa v decembri 2011 spojila s Jamesom Francom.

Vzťah 2 mesiace ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop1%Výška73%Vek69%'> Kompatibilita 56% pohľadový vzťah #6

Agyness Deyn

2010 - 2011

Agyness Deyn a James Franco mali vzťah od januára 2010 do augusta 2011.

Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop80%Výška55%Vek72%'> Kompatibilita 72% pohľadový vzťah #5

Sienna Miller

2006

Sienna Miller a James Franco sa stretli v júni 2006.

Vzťah 1 mesiac ZmerajteVýsledokZverokruh1%čínsky horoskop1%Výška73%Vek84%'> Kompatibilita 40% pohľadový vzťah #4

a O'Reilly

2006 - 2011

Ahna O'Reilly a James Franco sa datujú od apríla 2006 do júla 2011.

Vzťah 5 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskop1%Výška73%Vek69%'> Kompatibilita 51% pohľadový vzťah #3

Lindsay lohan

2005

Lindsay Lohan a James Franco sa stretli v marci 2005.

ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop100%Výška73%Vek69%'> Kompatibilita 66% pohľadový vzťah #dva

Ashley Hartman

2004 - 2005

Ashley Hartman a James Franco randili v rokoch 2004 až 2005.

Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskop1%Výška55%Vek69%'> Kompatibilita 46% pohľadový vzťah #1

Marla Sokoloff

1999 - 2002

Marla Sokoloff a James Franco sa datujú od roku 1999 do októbra 2002.

charlize theron, ktorá chodila s kým
Vzťah 3 roky ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskopdvadsať%Výška73%Vek84%'> Kompatibilita 64% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
James franco43 BaranHerec
Americký
Isabel pakzad28 KozorožecHerečka
Americký
Amber Heard35 BýkHerečka
Americký
Erin Johnson3. 4 Blíženci
Kráľovská vlna35 BlíženciSpevák
Americký
Emilia Clarke3. 4 ŠkorpiónHerečka
britský
Amanda Seyfried35 StrelecHerečka
Americký
Agyness Deyn38 VodnárModel
britský
Sienna Miller39 KozorožecHerečka
britský
a O'Reilly36 PannaHerečka
Americký
Lindsay lohan3. 4 RakovinaHerečka
Americký
Ashley Hartman35 PannaHerečka
Americký
Marla Sokoloff40 StrelecHerečka
Americký
Viac partnerov Menej partnerov

Fotogaléria

James franco James franco James franco Amber Heard a James Franco Amber Heard a James Franco James franco James franco Budúci svet - James Franco James franco James franco James franco James franco

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Zeroville2019NáhradníkFilm
Arktické psy2019Lemmy (hlas)Film
Dlhý domov2019Dallas HardinFilm
Pretekári2018MaxwellFilm
Budúci svet2018VojvodcaFilm
Kin2018Taylor Balik |Film
Balada o Busterovi Scruggsovi2018Cowboy (segment „Blízko Algodones“)Film
Ruža pre Emily2018Homér BarónKrátky film
Trezor2017Ed MaasFilm
Alien: Covenant2017Jacob Branson (uncredited)Film
Toto je tvoja smrť2017Mužský hostiteľFilm
Labyrint2017Rozprávač (hlas)Film
Katastrofa2017„Johnny“, TommyFilm
Ja som Michael2017Michael BaldFilm
Anonymní herci2017Jake LamontFilm
Dvojka2017Frankie Martino, Vincent MartinoTelevízna šou
Nevráťte sa z Mesiaca2017Roman SmalleyFilm
Šialená veľryba2017Edward FryFilm
Inštitút2017Dr. CairnFilm
Krvavá lúpež2017Farmár SimonFilm
Blood Surf2017Metalhead TroyFilm
Milovník strednej školy2017Rick WintersTelevízny film
Alien: Covenant - Prológ: Posledná večera2017BransonKrátky film
Ozara a Katessa2017... (hlas), Damsel in Distress, Ozara, RobbieTelevízny film
Klobásová párty2016Druggie (hlas)Film
11.22.632016Jake EppingTelevízna šou
Burn Country2016LindsayFilm
Angie Tribeca2016Sgt. Eddie PepperTelevízna šou
V Dubious Battle2016MacFilm
Koza2016MitchFilm
Prečo on?2016Laird MayhewFilm
Kráľ kobra2016JoeFilm
Zabite cára2016Film
Matka, môžem spať s nebezpečenstvom?2016riaditeľTelevízny film
Adderallove denníky2015Stephen ElliottFilm
Všetko bude v poriadku2015VezmiFilm
Malý princ2015The Fox (hlas)Film
Kráľovná púšte2015Henry CadoganFilm
Pravdivý príbeh2015Christian LongoFilm
Čierny pes, červený pes2015LevFilm
Yosemite2015PhilFilm
Pamäť2015Pán WyckoffFilm
Noc predtým2015James francoFilm
Don Quijote2015PasamonteFilm
Rozkvet necitlivých bastardov2015ConradFilm
Prechádzka v zime2015ConradKrátky film
Divoké kone2015Ben BriggsFilm
Dobrí ľudia2014Tom WrightFilm
Veronica Mars2014James Franco (uncredited)Film
The Sound and the Fury2014Benjy CompsonFilm
Rozhovor2014Dave SkylarkFilm
Deadbeat2014JohnnyTelevízna šou
Tvorba scény s Jamesom Francom2014Eric Forman, Jack, JamesTelevízna šou
Dave Skylark's Very Special VMA Special2014David SkylarkTelevízna šou
Myslím, že sa úplne mýliš: Hádka2014JamesFilm
Grow Guy2014Čad, pestovateľKrátky film
O myšiach a ľudoch2014George MiltonFilm
Toto je koniec2013James francoFilm
Oz veľký a mocný2013OzFilm
Lovelace2013Hugh HefnerFilm
Ako som zomrel2013Darl BundrenFilm
Domovská stránka2013Morgan 'Gator' BodineFilm
Tretia osoba2013RickFilm
Interiér. Kožená lišta.2013JamesFilm
Božie dieťa2013JerryFilm
Palo Alto2013Pán BFilm
Skutočný svet: Toto je konečné vydanie2013James francoTelevízna šou
Hracia doba2013Obchodník s umenímFilm
Sobotňajší večer naživo: Strih na čas2013Chris Bearstick, Princ, Mladý JežiškoTelevízna šou
Ľadovec2012Marty FreemanFilm
Choroby2012JamesFilm
List2012TyroneFilm
O Cherry2012FrancúzskyFilm
Jarné prerušovače2012VotrelecFilm
Hollywood Heights2012Osbourne SilverTelevízna šou
Projekt Mindy2012Paul LeotardTelevízna šou
Farba času2012C.K. WilliamsFilm
Rebel Dabble Babble2012James Dean, Jim StarkKrátky film
Zelený sršeň2011Danny Crystal Cleer (uncredited)Film
Vaša Výsosť2011FabiousFilm
Úsvit planéty opíc2011Will RodmanFilm
Rozbitá veža2011Hart CraneFilm
Soľ2011Milton KatselasFilm
Rebel2011Krátky film
Jesť, meditovať, milovať2010Malý DávidFilm
Howl2010Allen GinsbergFilm
Nočné rande2010OchutnajteFilm
127 hodín2010Aron RalstonFilm
FCU: Jednotka kontroly faktov2010JamesTelevízna šou
Mužskosť a ja2010Krátky film
Tiene a klamstvá2010Viliam VincentFilm
Mlieko2008Scott SmithFilm
Noci v Rodanthe2008Mark Flanner (uncredited)Film
Ananásový expres2008Saul SilverFilm
Americký zločin2007AndyFilm
Camille2007SILIFilm
Dokončenie hry: Hľadanie nového Brucea Leeho2007Dekan SiloFilm
Dobrý čas max2007MaxFilm
V údolí Elah2007Sgt. Dan CarnelliFilm
Rozhovor2007Boyfriend on Phone (hlas)Film
Zrazený2007Sol (uncredited)Film
Spider-Man 32007Harry Osborn, New GoblinFilm
Annapolis2006Jake huardFilm
Flyboys2006Blaine RawlingsFilm
Mŕtve dievča2006DerekFilm
Dovolenka2006James Franco (uncredited)Film
Prútený muž2006Bar Guy # 1Film
Tristan + Isolda2006TristanFilm
Kobylka2006TravisKrátky film
30 skala2006James francoTelevízna šou
Bláznovo zlato2005BrentFilm
Ape2005Harry WalkerFilm
Veľký nájazd2005Kapitán princFilm
Spider-Man 22004Harry OsbornFilm
Spoločnosť2003JoshFilm
Slepá škvrna2002DannyFilm
Mesto pri mori2002JoeyFilm
Deuces Wild2002TinoFilm
Matka matka2002SkejtbordistaFilm
Sonny2002SonnyFilm
Pavúčí muž2002Harry OsbornFilm
Vždy stopujete tých, ktorých máte radi2002Film
The Car Kid2002Krátky film
Nejaké Telo2001Apartment Guy # 3 (uncredited)Film
Zlí ľudia sajú2001CaseyKrátky film
James Dean2001James DeanTelevízny film
Ak zajtra príde2000Film
Za akúkoľvek cenu2000ChrisFilm
Za každú cenu2000MikeTelevízny film
Nikdy nebol pobozkaný1999Jason (ako James Edward Franco)Film
Slúžiť a chrániť1999Matt CarrTelevízna šou
Čudáci a geekovia1999Daniel DesarioTelevízna šou
19731998GregTelevízny film
Pacifická modrádevätnásť deväťdesiat šesťBrianTelevízna šou
Profilydevätnásť deväťdesiat šesťStevieTelevízna šou
Akty X.1993Dôstojník # 2Televízna šou
Všeobecná nemocnica1963FrankTelevízna šou
Mississippi RequiemFilm
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Aaron Tveit a James FrancoAaron Tveit
    • Howl
      2010
    [zobraziť zhodu]
  • Ashley Benson a James FrancoAshley Benson
    • Jarné prerušovače
      2012
    [zobraziť zhodu]
  • Emma Roberts a James FrancoEmma Roberts
    • Palo Alto
      2013
    [+1 ďalší]
  • James Franco a Busy PhilippsBusy Philipps
    • Čudáci a geekovia
      1999
    [zobraziť zhodu]
  • James Franco a Jordana BrewsterJordana Brewster
    • Annapolis
      2006
    [zobraziť zhodu]
  • James Franco a Kirsten DunstKirsten Dunst
    • Pavúčí muž
      2002
    [zobraziť zhodu]
  • James Franco a Marla SokoloffMarla Sokoloff
    • Za akúkoľvek cenu
      2000
    [zobraziť zhodu]
  • James Franco a Mila KunisMila Kunis
    • Nočné rande
      2010
    [+3 ďalšie]
  • James Franco a Selena GomezSelena Gomez
    • V Dubious Battle
      2016
    [+1 ďalší]
  • James Franco a Sophia MylesSophia Myles
    • Tristan + Isolda
      2006
    [zobraziť zhodu]
  • James Franco a Zooey DeschanelZooey deschanel
    • Vaša Výsosť
      2011
    [zobraziť zhodu]
  • Julia Roberts a James FrancoJulia Roberts
    • Jesť, meditovať, milovať
      2010
    [zobraziť zhodu]
  • Keegan Allen a James FrancoKeegan Allen
    • Kráľ kobra
      2016
    [zobraziť zhodu]
  • Megan Fox a James FrancoMegan Fox
    • Zeroville
      2019
    [zobraziť zhodu]
  • Michelle Williams a James FrancoMichelle Williams
    • Oz veľký a mocný
      2013
    [zobraziť zhodu]
  • Neve Campbell a James FrancoNeve Campbell
    • Spoločnosť
      2003
    [zobraziť zhodu]
  • Nicole Kidman a James FrancoNicole Kidman
    • Kráľovná púšte
      2015
    [zobraziť zhodu]
  • Sean Penn a James FrancoSean Penn
    • Mlieko
      2009
    [+1 ďalší]
  • Sienna Miller a James FrancoSienna Miller
    • Camille
      2007
    [zobraziť zhodu]
  • Zoey Deutch a James FrancoZoey deutch
    • Prečo on?
      2016
    [zobraziť zhodu]
Viac zápasov Jamesa Franca na obrazovke Menej zápasov Jamesa Franca na obrazovke

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Steve-O a Kat By d
Steve-O a Kat By d
28. mája 2021 ... Steve-O a Kat Von d fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Burcu Özberk a Akin Akinozu
Burcu Özberk a Akin Akinozu
28. mája 2021 ... Fotografie, správy a klebety Burcu Özberka a Akina Akinozu. Zistite viac o ...
Vechera na khutore bliz Dikanki
Vechera na khutore bliz Dikanki
28. mája 2021 ... Vechera na khutore bliz Dikanki správy, klebety, fotografie Vechera na khutore bliz Dikanki, životopis, Vechera na khutore bliz Dikanki zoznam partnerov 2016. História vzťahov. Vechera na khutore bliz Dikanki zoznam vzťahov. Vechera na khutore bliz Dikanki Zoznamka, 2021, 2020, zoznam vzťahov Vechera na khutore Bliz Dikanki.
Keith Ferguson
Keith Ferguson
28. mája 2021 ... Správy Keitha Fergusona, klebety, fotografie Keitha Fergusona, životopis, zoznam priateľiek Keitha Fergusona 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Keith Ferguson. Keith Ferguson dating history, 2021, 2020, list of Keith Ferguson relations.
Suzi Perry a Bastien Boosten
Suzi Perry a Bastien Boosten
28. mája 2021 ... Suzi Perry a Bastien Boosten fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Max Greenfield
Max Greenfield
28. mája 2021 ... Správy Maxa Greenfielda, klebety, fotografie Maxa Greenfielda, životopis, zoznam priateľiek Maxa Greenfielda 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Maxa Greenfielda. História zoznamovania Maxa Greenfielda, 2021, 2020, zoznam vzťahov Maxa Greenfielda.
Vtip Van De Velde
Vtip Van De Velde
28. mája 2021 ... Správy Joke Van De Velde, klebety, fotografie Joke Van De Velde, životopis, zoznam priateľov Joke Van De Velde 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Joke Van De Velde. História zoznámenia Joke Van De Velde, 2021, 2020, zoznam vzťahov Joke Van De Velde.