Hlavná Vzťahy James Lafferty

James Lafferty

James Lafferty Zasnúbený978. miesto -316Vek 35 rokov Zverokruh Lev Vzťahy 5 spolu Deti 1 dieťa

S kým momentálne chodí?

Alexandra Park a James LaffertyAlexandra Park a James Lafferty sa zasnúbili 6. septembra 2020. pohľadový vzťah

Vzťahy

James Lafferty bol vo vzťahoch s Evou Hewsonovou(2010 - 2015), Shantel VanSanten(2009 - 2010), Sophia Bush(2008 - 2009)a Rachael Wilson(2005 - 2006).

O

James Lafferty je 35-ročný americký herec. James James Lafferty, narodený 25. júla 1985 v Hemet, Kalifornia, je známy Nathanom na vrchu One Tree Hill. Jeho znamení zverokruhu je Lev.



James Lafferty bol v 3 zápasoch na obrazovke, vrátane Bethany Joy Lenzovej Jeden kopec stromu (2003), Hilarie Burton v Jeden kopec stromu (2003)a Sophia Bush v Jeden kopec stromu (2003).

James Lafferty je členom nasledujúcich zoznamov: americkí filmoví herci, herci z Kalifornie a americkí televízni herci.

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil James Lafferty! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Zasnúbený13 roky, 4 mesiace--
Zoznamka44 roky, 7 mesiacov2 roky11 mesiacov, 4 dni
Celkom54 roky, 7 mesiacov2 roky, 3 mesiace11 mesiacov, 4 dni

Detaily

Krstné menoJames
Stredné menoMartina
PriezviskoLafferty
Celé meno pri narodeníJames Martin Lafferty
Alternatívny názovJamie, J, Baby James
Vek35 rokov
Narodeniny25. júla 1985
RodiskoHemet, Kalifornia
Výška6 '2' (188 cm)
StavaťAtletický
Farba očíModrá
Farba vlasovHnedá - Tmavá
Výrazná vlastnosť15-stopová strela zo stredného dosahu
Znamenia zverokruhuLev
SexualitaRovno
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Stredná školaStredná škola Hemet, Hemet, CA
UniverzityKalifornská štátna univerzita, Long Beach
Text povolaniaHerec, režisér, producent
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuNathan na kopci One Tree Hill
Roky aktívne1997 – súčasnosť
Talentová agentúra (napr. Modeling)Správa nulovej gravitácie
Oficiálne webové stránkyothfans.com, j-lafferty.com, james-lafferty.com, jlaweb.net, twitter.com/ThisIsLafferty
OtčeJeff Lafferty
MatkaAngie Lafferty
BratStuart Lafferty (Stuart je Jamesov malý brat, ktorý sa skutočne objavil v jednej epizóde v sezóne One Tree Hill 2. Jeho postava bola Jarret Green).
KamarátChad Michael Murray, Sophia Bush, Lee Norris, Tyler Hilton, Bethany Joy Lenz
Domáce zvieratáHusky / ovčiak (pes - Nino)
Obľúbení ľudiaMichael Jordan (jeho idol)
Obľúbené filmyKlub bitkárov [1999], Krásne dievčatá [1996]
Obľúbené televízne programySouth Park, The Sopranos, The Daily Show
Obľúbené kapelyEminem, Gemini, Steve Miller Band, Geto Boys And Kanye West
Obľúbené knihyBrave New World (Aldous Huxley) [2004], hymna

James Martin Lafferty (narodený 25. júla 1985) je americký herec, režisér a producent. Je známy predovšetkým tým, že v rokoch 2003 - 2012 stvárnil Nathana Scotta v tínedžerskom televíznom seriáli WB / CW One Tree Hill.

Viac o Jamesovi Laffertym Menej o Jamesovi Laffertym

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
5Alexandra ParkVzťah2018prítomný3 roky
4Eve HewsonovejVzťahDecembra 2010Júla 20154 roky
3Shantel VanSantenVzťahJúna 2009Máj 201011 mesiacov
dvaSophia BushVzťahApríla 2008Apríla 20091 rok
1Rachael WilsonVzťah R Jan 2005September 20061 rok
Alexandra Park #5

Alexandra Park

2018

Alexandra Park a James Lafferty sa zasnúbili ...[zobraziť pár] Eve Hewsonovej #4

Eve Hewsonovej

2010 - 2015

Eve Hewson a James Lafferty sa rozišli o 20 rokov ...[zobraziť pár] Shantel VanSanten #3

Shantel VanSanten

2009 - 2010

Shantel VanSanten a James Lafferty sa oddelili ...[zobraziť pár] Sophia Bush #dva

Sophia Bush

2008 - 2009

James Lafferty a Sophia Bush sa rozišli v ...[zobraziť pár] Rachael Wilson #1Povesť

Rachael Wilson

2005 - 2006

Rachael Wilson a James Lafferty sa hovorilo ...[zobraziť pár] #5

Alexandra Park

2018

Alexandra Park a James Lafferty sú zasnúbení 6 mesiacov od zasnúbenia 6. septembra 2020.

Vzťah 3 roky ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop80%Výška73%Vek72%'> Kompatibilita 61% pohľadový vzťah #4

Eve Hewsonovej

2010 - 2015

Eve Hewson a James Lafferty sa datujú od roku 2010 do júla 2015.



Vzťah 4 roky ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskop1%Výška91%Vek69%'> Kompatibilita 55% pohľadový vzťah #3

Shantel VanSanten

2009 - 2010

Shantel VanSanten a James Lafferty sa datujú od júna 2009 do mája 2010.

Vzťah 11 mesiacov ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskopdvadsať%Výška73%Vek98%'> Kompatibilita 53% pohľadový vzťah #dva

Sophia Bush

2008 - 2009

James Lafferty a Sophia Bush randia od mája 2008 do apríla 2009.

Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskopdvadsať%Výška73%Vek52%'> Kompatibilita 51% pohľadový vzťah #1

Rachael Wilson

2005 - 2006 (fáma)

O Rachael Wilson sa hovorí, že sa v januári 2005 spojil s Jamesom Laffertym.

Vzťah 1 rok pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
James Lafferty35 LevHerec
Americký
Alexandra Park32 BýkHerečka
Austrálsky
Eve Hewsonovej29 RakovinaHerečka
Írsky
Shantel VanSanten35 LevHerečka
Americký
Sophia Bush38 RakovinaHerečka
Americký
Rachael Wilson- Osobnosť
Americký

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
Jamie Lucas ScottMuž Bethany Joy Lenz

Fotogaléria

Titles: One Tree Hill, Crash Into You People: James Lafferty, Sarah Edwards Postavy: Nathan Scott, Theresa James Lafferty a Eve Hewson James Lafferty a Eve Hewson James Lafferty a Eve Hewson James Lafferty a Eve Hewson James Lafferty a Eve Hewson James Lafferty a Shantel VanSanten James Lafferty a Shantel VanSanten James Lafferty a Shantel VanSanten James Lafferty a Shantel VanSanten James Lafferty a Shantel VanSanten James Lafferty a Shantel VanSanten

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Správna vec2020Scott CarpenterTelevízna šou
Všetci sa majú dobre2018Jeremy DavisTelevízna šou
Haunting of Hill House2018RyanTelevízna šou
Zločin v malomeste2017Tony lamaFilm
Podzemie2016Americký maršál Kyle RisdinTelevízna šou
Waffle Street2015James AdamsFilm
Kríza2014Pán NashTelevízna šou
Stratený zámerne2013HorúčkaFilm
oko2013Michael DumontFilm
The Legend of Hell's Gate: An American Conspiracy2011Eigson HowardFilm
S. Darko2009Irak JackFilm
Chlapci na úteku2003Joe FergusonFilm
Jeden kopec stromu2003Nathan Lee, Nathan ScottTelevízna šou
Prep2002JacksonTelevízny film
Prvý pondelok2002AndrewTelevízna šou
Bostonské verejné2000Michael ScottTelevízna šou
Emeril2000James LagasseTelevízna šou
Stať sa skutočným1999BillyTelevízna šou
Ešte raz1999PotomTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Bethany Galeotti a James LaffertyBethany Joy Lenz
    • Jeden kopec stromu
      2003
    [zobraziť zhodu]
  • James Lafferty a Hilarie BurtonHilarie Burton
    • Jeden kopec stromu
      2003
    [zobraziť zhodu]
  • James Lafferty a Sophia BushSophia Bush
    • Jeden kopec stromu
      2003
    [zobraziť zhodu]

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Týždne zimolezu
Týždne zimolezu
28. mája 2021 ... Správy z Týždňa zimolezu, klebety, fotografie Týždňov zimolezu, životopis, zoznam priateľov Týždňov zimolezu 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov so zimolezovými týždňami. História zoznámenia sa s týždňami zimolezu, 2021, 2020, zoznam vzťahov medzi zimolezovými týždňami.
Ingmari Lamy
Ingmari Lamy
28. mája 2021 ... Správy Ingmari Lamy, klebety, fotografie Ingmari Lamy, životopis, zoznam priateľov Ingmari Lamy 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Ingmari Lamy. História zoznámenia Ingmari Lamy, 2021, 2020, zoznam vzťahov Ingmari Lamy.
Damon
Damon
28. mája 2021 ... Správy Una Damona, klebety, fotografie Uny Damona, životopis, zoznam priateľov Uny Damona 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Una Damona. História zoznamovania sa Una Damona, 2021, 2020, zoznam vzťahov Una Damona.
Jeff Goldblum
Jeff Goldblum
28. mája 2021 ... Správy Jeffa Goldbluma, klebety, fotografie Jeffa Goldbluma, životopis, zoznam priateľiek Jeffa Goldbluma 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Jeffa Goldbluma. História Jeffa Goldbluma, 2021, 2020, zoznam vzťahov Jeffa Goldbluma.
Taylor Lautner a Lily Collins
Taylor Lautner a Lily Collins
28. mája 2021 ... Taylor Lautner a Lily Collins fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Rick Aviles
Rick Aviles
28. mája 2021 ... Správy Rick Aviles, klebety, fotografie Ricka Avilesa, životopis, zoznam priateľiek Ricka Avilesa 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Ricka Avilesa. Rick Aviles dating history, 2021, 2020, zoznam vzťahov Rick Aviles.
Amy Stoch
Amy Stoch
28. mája 2021 ... Správy Amy Stoch, klebety, fotografie Amy Stoch, životopis, zoznam priateľov Amy Stoch 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Amy Stoch. História zoznamovania Amy Stoch, 2021, 2020, zoznam vzťahov Amy Stoch.