Hlavná Vzťahy Jesse Spencer

Jesse Spencer

Jesse Spencer Vydatá1034. miesto 90Vek 42 rokov Zodiac Vodnár Vzťahy 4 spolu

S kým momentálne chodí?

Jesse Spencer a Kali WoodroofO Kali Woodroof a Jesse Spencer sa hovorí, že budú manželmi od 27. júna 2020. pohľadový vzťah

Vzťahy

Jesse Spencer bol zasnúbený s Jennifer Morrison(2006 - 2007).

Jesse Spencer bol vo vzťahoch s Mayou Gabeirovou(2010 - 2014)a Louise Griffiths(2008 - 2010).



O

Jesse Spencer je 42-ročný austrálsky herec. Jesse Gordon Spencer sa narodil 12. februára 1979 v Melbourne vo Victorii a preslávil sa menom House, M. D. Jeho znamení zverokruhu je Vodnár.

Jesse Spencer bol v 5 zápasoch na obrazovke, vrátane Brittany Murphy Uptown Girls (2003), Brooke Satchwell v Susedia (1999), Jennifer Morrison v House M.D. (2004), Teri Reeves v Chicago Fire (2012)a Mary-Kate Olsen Víťazný Londýn (2001).

Jesse Spencer je členom nasledujúcich zoznamov: austrálski detskí herci, austrálski filmoví herci a austrálski televízni herci.



Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Jesse Spencer! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá16 rokov, 10 mesiacov--
Zasnúbený13 roky, 1 mesiac--
Zoznamkadva3 roky, 3 mesiace2 roky, 4 mesiace1 rok, 5 mesiacov
Celkom46 rokov, 10 mesiacov3 roky, 8 mesiacov1 rok, 5 mesiacov

Detaily

Krstné menoJesse
Stredné menoGordon
PriezviskoSpencer
Celé meno pri narodeníJesse Gordon Spencer
Vek42 rokov
Narodeniny12. februára 1979
RodiskoMelbourne, Viktória
Výška5 '10½' (179 cm)
StavaťPriemerná
Farba očíModrá
Farba vlasovBlondínka
Znamenia zverokruhuVodnár
SexualitaRovno
NáboženstvoChristian
Etnicitabiely
NárodnosťAustrálsky
UniverzityScotch College, Melbourne, Austrália
Text povolaniaHerec, hudobník
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuHouse, M.D.
Roky aktívne1991 – súčasnosť
Talentová agentúra (napr. Modeling)Flemingova agentúra
Oficiálne webové stránkytwitter.com/jesse_spencer, www.nndb.com/people/807/000109480/

Jesse Gordon Spencer (narodený 12. februára 1979) je austrálsky herec a hudobník. Je známy najmä vďaka rolám Billyho Kennedyho v austrálskej telenovele Neighbours (1994 - 2000, 2005), Dr. Roberta Chase v americkej lekárskej dráme House (2004 - 2012) a poručíka / kapitána Matthewa Caseyho v americkej dráme v Chicagu. Oheň (2012 - súčasnosť).

Viac o Jesseovi Spencerovi Menej o Jesse Spencer

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
4Kali WoodroofVydatá R Júla 2014prítomný6 rokov
3Maya GabeiraVzťahOktóbra 2010Jan 20143 roky
dvaLouise GriffithsVzťahAugusta 2008Jan 20101 rok
1Jennifer MorrisonVzťahJúla 2004Augusta 20073 roky
Kali Woodroof #4Povesť

Kali Woodroof

2014

Hovorí sa o Kali Woodroof a Jesse Spencer ...[zobraziť pár] Maya Gabeira #3

Maya Gabeira

2010 - 2014

Maya Gabeira a Jesse Spencer sa rozišli v 2 ...[zobraziť pár] Louise Griffiths #dva

Louise Griffiths

2008 - 2010

Louise Griffiths a Jesse Spencer sa rozišli ...[zobraziť pár] Jennifer Morrison #1

Jennifer Morrison

2004 - 2007

Jennifer Morrison a Jesse Spencer sa rozišli ...[zobraziť pár] #4

Kali Woodroof

2014 (fáma)

O Kali Woodroof sa hovorí, že sa v júli 2014 spojil s Jesse Spencerom.



Vzťah 6 rokov pohľadový vzťah #3

Maya Gabeira

2010 - 2014

Maya Gabeira a Jesse Spencer spolu chodili od októbra 2010 do januára 2014.

Vzťah 3 roky ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop100%Vek69%'> Kompatibilita 62% pohľadový vzťah #dva

Louise Griffiths

2008 - 2010

Louise Griffiths a Jesse Spencer spolu chodili od júla 2009 do januára 2010.

Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop100%Výška55%Vek98%'> Kompatibilita 83% pohľadový vzťah #1

Jennifer Morrison

2004 - 2007

Jennifer Morrison a Jesse Spencer boli manželmi 8 rokov. Randili sa spolu 2 roky po tom, čo sa dali dohromady v júli 2004. Po 9-ročných zásnubách sa zosobášili v roku 2016. O 8 rokov neskôr sa v roku 2016 rozišli.

Vzťah 3 roky ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop80%Výška73%Vek98%'> Kompatibilita 83% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Jesse Spencer42 VodnárHerec
Austrálsky
Kali Woodroof- Manžel
Americký
Maya Gabeira3. 4 BaranSurfovanie
Brazílsky
Louise Griffiths42 LevSpevák
britský
Jennifer Morrison42 BaranHerečka
Americký

Fotogaléria

Maya Gabeira a Jesse Spencer Maya Gabeira a Jesse Spencer Maya Gabeira a Jesse Spencer Maya Gabeira a Jesse Spencer Maya Gabeira a Jesse Spencer Maya Gabeira a Jesse Spencer Maya Gabeira a Jesse Spencer Maya Gabeira a Jesse Spencer Maya Gabeira a Jesse Spencer Sezóna 6 Jennifer Morrison a Jesse Spencer House M.D. (2004)

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Divné ryby v Božej čakárni2019LiamFilm
Dievča má problémy2015.MikulášaFilm
Chicago Med2015.Matthew CaseyTelevízna šou
Chicago P.D.2014Matthew CaseyTelevízna šou
Chicago Fire2012Matthew CaseyTelevízna šou
Povedz Tale2010MilovníkKrátky film
Phineas a Ferb2007Liam McCrackenTelevízna šou
Rozkvet2006Eddie GatorFilm
Scenár2006BenKrátky film
House M.D.2004Dr. Robert ChaseTelevízna šou
Plávanie proti prúdu2003Tony FingletonFilm
Uptown Girls2003NealFilm
Smrť vo svätých rádoch2003Raphael ArbuthnotTelevízna šou
Uviaznuté2002Fritz RobinsonTelevízny film
Saishû heiki kanojo2002Shujiin otecTelevízna šou
Kliatba Talizmanu2001Jeremy CampbellTelevízny film
Lorna Doone2000Marwood de WhichehalseTelevízny film
Herkules1998Triton ml.Televízna šou
Modré podpätky1994Lee CruickshankTelevízna šou
Time Trax1993Mladý BillTelevízna šou
Susedia1985Bill Kennedy, Billy KennedyTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Brittany Murphy a Jesse SpencerBrittany Murphy
    • Uptown Girls
      2003
    [zobraziť zhodu]
  • Brooke Satchwell
    • Susedia
      1999
    [zobraziť zhodu]
  • Jennifer Morrison a Jesse SpencerJennifer Morrison
    • House M.D.
      2004
    [zobraziť zhodu]
  • Jesse Spencer a Teri ReevesTeri Reeves
    • Chicago Fire
      2012
    [zobraziť zhodu]
  • Mary-Kate Olsen a Jesse SpencerMary-Kate Olsen
    • Víťazný Londýn
      2001
    [zobraziť zhodu]

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Ian Paola
Ian Paola
28. mája 2021 ... Správy Iana Paola, klebety, fotografie Iana Paola, životopis, zoznam priateľiek Iana Paola 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Iana Paola. História zoznámenia Iana Paola, 2021, 2020, zoznam vzťahov Iana Paola.
Veronica Merrell
Veronica Merrell
28. mája 2021 ... Správy Veroniky Merrellovej, klebety, fotografie Veroniky Merrellovej, životopis, zoznam priateľov Veroniky Merrellovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Veronica Merrell. História datovania Veronica Merrell, 2021, 2020, zoznam vzťahov Veroniky Merrellovej.
Pihla Viitala
Pihla Viitala
28. mája 2021 ... Správy Pihla Viitala, Klebety, fotografie Pihla Viitala, Životopis, Zoznam priateľov Pihla Viitala 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Pihla Viitala. História datovania Pihla Viitala, 2021, 2020, zoznam vzťahov Pihla Viitala.
Eric Close a Keri Close
Eric Close a Keri Close
28. mája 2021 ... Eric Close a Keri Zatvorte fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Doja kat
Doja kat
28. mája 2021 ... Správy Doja Cat, klebety, fotografie Doja Cat, životopis, zoznam priateľov Doja Cat 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Doja Cat. História zoznamovania Doja Cat, 2021, 2020, zoznam vzťahov Doja Cat.
William Chan
William Chan
28. mája 2021 ... Správy, klebety, fotografie Williama Chana, životopis, zoznam priateľiek Williama Chana 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov s Williamom Chanom. História datovania Williama Chana, 2021, 2020, zoznam vzťahov Williama Chana.
Jamie Hector
Jamie Hector
28. mája 2021 ... Novinky Jamie Hectora, klebety, fotografie Jamieho Hectora, životopis, zoznam priateľiek Jamieho Hectora 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Jamieho Hectora. História zoznámenia Jamieho Hectora, 2021, 2020, zoznam vzťahov Jamieho Hectora.