Hlavná Vzťahy Jorge Enrique Abello

Jorge Enrique Abello

Jorge Enrique AbelloVek 53 rokov Zodiac ryby Vzťahy 1 spolu Deti 1 dieťa

S kým momentálne chodí?

Podľa našich záznamov je Jorge Enrique Abello možno nezadaný.

Vzťahy

Jorge Enrique Abello bol predtým ženatý s Marcelou Salazarovou(1998).



O

Jorge Enrique Abello je 52-ročný kolumbijský herec. Narodil sa Jorge Enrique Abello Moreno 28. februára 1968 v Bogote v Kolumbii. Preslávil ho Armando Mendoza Saenz v. Jeho znamení zverokruhu je Ryby.

Jorge Enrique Abello bol v zápase na obrazovke s Anou Maríou Orozcovou Som škaredá Betty (1999).

Jorge Enrique Abello je členom nasledujúcich zoznamov: narodenia v roku 1968, pahýly juhoamerických hercov a päty Kolumbijčanov.



Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Jorge Enrique Abello! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá123 rokov, 1 mesiac--
Celkom123 rokov, 1 mesiac--

Detaily

Krstné menoJorge
Stredné menoEnrique
PriezviskoAbello
Celé meno pri narodeníJorge Enrique Abello Moreno
Vek53 rokov
Narodeniny28. februára 1968
RodiskoBogota Kolumbia
Výška5 '11¾' (182 cm)
StavaťPriemerná
Farba očíHnedá - Tmavá
Farba vlasovHnedá - Tmavá
Znamenia zverokruhuryby
SexualitaRovno
Etnicitabiely
NárodnosťKolumbijský
Stredná školaModerná tretia telocvičňa
UniverzityJaveriana univerzita
Text povolaniaHerec
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuArmando Mendoza Saenz v
Roky aktívne1996 – súčasnosť
OtčeAlberto Abello
MatkaSukreia Heidi Moreno

Jorge Enrique Abello (narodený 28. februára 1968) je kolumbijský herec.

Viac o Jorge Enrique Abellovi Menej o Jorge Enrique Abellovi

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
1Marcela salazarVydatá19981998-
Marcela salazar #1

Marcela salazar

1998

Marcela Salazar a Jorge Enrique Abello boli ...[zobraziť pár] #1

Marcela salazar

1998

Marcela Salazar a Jorge Enrique Abello boli manželmi 11 mesiacov. Randili spolu 11 mesiacov po stretnutí v roku 1998 a vzali sa 7. decembra 1998. O 11 mesiacov neskôr sa rozviedli v roku 2006.



Deti 1 dieťa pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Jorge Enrique Abello 53 rybyHerec
Kolumbijský
Marcela salazar-

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
CandelariaŽena12. februára 200219 ročný Marcela salazar

Fotogaléria

Jorge Abello Ana Maria Orozco a Jorge Enrique Abello Jorge Enrique Abello Jorge Enrique Abello Jorge Enrique Abello Jorge Enrique Abello Jorge Enrique Abello Jorge Enrique Abello Jorge Enrique Abello Jorge Enrique Abello Jorge Enrique Abello Jorge Enrique Abello

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Operácia Pacifik2020Maunel Mejía Montes 'El Señor M.'Televízna šou
Betty a NY2019Don ArmandoTelevízna šou
Realita2018Film
Noc2017Mario Quinones PurcellTelevízna šou
Politický dedo2016Alvaro guzmanFilm
Sinú, rieka vášní2016Televízna šou
Odpadám od smiechu2016HostiteľTelevízna šou
Absolventi2014Televízna šou
Zločin s výhľadom na oceán2013Enrique ZabaletaFilm
Kde je Elisa?2012Krištof RivasTelevízna šou
Otvorené srdce2010Mauricio HernandezTelevízna šou
Nežije tu nikto - Kolumbia2008FernandoTelevízna šou
V Eviných pätách2006Eva María León Jaramillo Vdova po Zuloagu, Juan CamiloTelevízna šou
Merlina božská žena2006Damien AngelTelevízna šou
Anita, neboj sa!2004Eduardo ContrerasTelevízna šou
Pobrežie a Cachaco2003Antonio AndradeTelevízna šou
Eko móda2001Armando Mendoza SaenzTelevízna šou
Som škaredá Betty1999Armando Mendoza SaenzTelevízna šou
Július1999ArchitektTelevízna šou
Psia láska1998Diego TamayoTelevízna šou
Láska ako tá naša1998Televízna šou
Žena v zrkadle1997Camilo LinaresTelevízna šou
Biela vdovadevätnásť deväťdesiat šesťDr. Dimas PantojaTelevízna šou
Konateliadevätnásť deväťdesiat šesťTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

Diskusie

Redakcia Choice

Steve Martin
Steve Martin
28. mája 2021 ... Správy Steva Martina, klebety, fotografie Steva Martina, životopis, zoznam priateľov Steva Martina 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov so Stevom Martinom. Steve Martin dating history, 2021, 2020, list of Steve Martin relationships.
Najlepšie páry superhrdinov všetkých čias
Najlepšie páry superhrdinov všetkých čias
Najlepšie superhrdinské páry už existujú, odkedy prví superhrdinovia začali bojovať proti zločinu. Spisovatelia a umelci im dali lásku ...
15 najlepších hier pre viacerých hráčov v Apple Arcade práve teraz
15 najlepších hier pre viacerých hráčov v Apple Arcade práve teraz
Apple Arcade má oveľa viac titulov, ako by ste si mysleli. S viac ako 100 novými a exkluzívnymi hrami (a ich počet stúpa) ponúka herná služba založená na predplatnom ...
Alison Dickey
Alison Dickey
28. mája 2021 ... Správy Alison Dickeyovej, klebety, fotografie Alison Dickeyovej, životopis, zoznam priateľov Alison Dickeyovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Alison Dickey. Alison Dickey dating history, 2021, 2020, list of Alison Dickey relations.
14 šialene presvedčivých teórií fanúšikov o tom, čo motivuje White Walkers
14 šialene presvedčivých teórií fanúšikov o tom, čo motivuje White Walkers
Každý vo Westerose má nejaký motív. Malý prst bol bábkoherec; Varys je najčistejší druh preživšieho; Cersei urobí absolútne všetko, čo je potrebné ...
Rinke Rooyens a Malwina Wedzikowska
Rinke Rooyens a Malwina Wedzikowska
28. mája 2021 ... Rinke Rooyens a Malwina Wedzikowska fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Celý zoznam epizód Hot Wheels Highway 35
Celý zoznam epizód Hot Wheels Highway 35
Nižšie je uvedený úplný zoznam 35 epizód filmu Hot Wheels Highway, ktoré trvali na celom televíznom seriáli. Fotografie z každej epizódy Hot Wheels Highway 35 sú ...