Hlavná Vzťahy Cat Williams

Cat Williams

Cat Williams Zoznamka3581. miesto 458Vek 47 rokov Zodiac Panna Vzťahy 3 spolu

S kým momentálne chodí?

Katt Williams a Jhonni BlazeJhonni Blaze začala randiť s Katt Williamsovou 4. apríla 2016. pohľadový vzťah

Vzťahy

Katt Williams má vzťahy s Aricou Kaneovou(2014 - 2016).

Katt Williams sa stretla s Loni Love.



O

Katt Williams je 47-ročný americký herec. Micah Sierra Williams, narodený 2. septembra 1973 v Cincinnati, Ohio, Spojené štáty americké. Jeho znamenie zverokruhu je Panna.

Katt Williams je členom nasledujúcich zoznamov: americkí filmoví producenti, umelci spoločnosti Warner Records a americkí herci hlasu.

Prispieť

Pomôžte nám vytvoriť náš profil Katt Williams! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Zoznamkadva5 rokov, 1 mesiac3 roky, 3 mesiace1 rok, 6 mesiacov
Stretnutie1---
Celkom35 rokov, 1 mesiac2 roky, 2 mesiace1 rok, 6 mesiacov

Detaily

Krstné menoKat
PriezviskoWilliams
Celé meno pri narodeníMicah Sierra Williams
Alternatívny názovKatt Williams, peniaze Mike
Vek47 rokov
Narodeniny2. september 1973
RodiskoCincinnati, Ohio, Spojené štáty
Výška165 cm
StavaťPriemerná
Farba očíHnedá - Tmavá
Farba vlasovčierna
Výrazná vlastnosťKlobúky, povolené vlasy
Znamenia zverokruhuPanna
SexualitaRovno
Etnicitačierna
NárodnosťAmerický
Text povolaniaHerec, komiks, rapper
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuNorbit (2007)
Hudobný žáner (text)Čierna komédia, modrá komédia, satira, pozorovacia komédia, fyzická komédia
Roky aktívne1990 – súčasnosť, 1991 – súčasnosť
Oficiálne webové stránkyhttp://www.therealkattwilliams.com/, www.kattwilliams.com, http://www.kattwilliams.com/

Micah Sierra 'Katt' Williams (narodená 2. septembra 1971) je americký stand-up komik, herec, rapper, spevák a hlasový herec. V piatok po ďalšom pôsobil v role Money Mike, pôsobil v divočine Wild 'n Out, stvárnil Bobbyho Shawa v snímke My Wife and Kids (Za manželku a deti), poskytol hlas pasáka pomenovaného ako Slickback vo filmoch The Boondocks, Seamus vo filme Cats & Dogs: The Revenge Kitty Galore a stvárnil lorda Milosrdenstva na Norbite. V roku 2008 sa vyjadril vo videohre Grand Theft Auto IV.

Viac o Katt Williamsovej Menej o Katt Williamsovej

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
3Jhonni BlazeVzťahApríla 2016prítomný5 rokov
dvaArica KaneVzťahSeptember 2014Február 20161 rok
1vlani LoveStretnutie -
Jhonni Blaze #3

Jhonni Blaze

2016

Jhonni Blaze začal randiť s Kattom Williamsom ...[zobraziť pár] Arica Kane #dva

Arica Kane

2014 - 2016

Arica Kane a Katt Williams sa rozišli v marci ...[zobraziť pár] vlani Love #1

vlani Love

Loni Love a Katt Williams sú oddelené ...[zobraziť pár] #3

Jhonni Blaze

2016

Jhonni Blaze a Katt Williams tvoria pár od apríla 2016.

Vzťah 5 rokov ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop1%Výška55%Vek13%'> Kompatibilita 22% pohľadový vzťah #dva

Arica Kane

2014 - 2016

Arica Kane a Katt Williamsová chodia od septembra 2014 do marca 2016.



Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop100%Výška37%Vek69%'> Kompatibilita 77% pohľadový vzťah #1

vlani Love

Loni Love mala stretnutie s Kattom Williamsom.

ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop60%Výška37%Vek52%'> Kompatibilita 62% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Cat Williams47 PannaHerec
Americký
Jhonni Blaze30 BlíženciModel (dospelý / pôvab)
Americký
Arica Kane41 BýkRapper
Americký
vlani Love49 RakovinaKomik
Americký

Fotogaléria

Cat Williams Cat Williams Cat Williams Cat Williams Cat Williams Cat Williams Cat Williams Cat Williams Cat Williams Cat Williams Cat Williams Cat Williams

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Dom vedľa2021DR. MamuwaldeFilm
2 minúty slávy2020ZnačkyFilm
Jack Boyz2019Film
Posledný O.G.2018FredTelevízna šou
Minulý piatok2018Peniaze Mike (hovorí sa)Film
Čísla otca2017StopárFilm
Atlanta2016WillyTelevízna šou
Americký zlý chlapec2015.BruceFilm
Školský tanec2014DarrenFilm
Black-ish2014PerryTelevízna šou
Strašideľný film 52013BlaineFilm
Obamov efekt2012MLKFilm
Mačky a psy: Pomsta Kitty Galore2010Seamus (hlas)Film
Osamelá ulica2009HlodavecFilm
Mladí americkí gangstovia2009Joe Jack BrownFilm
Prvú nedeľu2008RickeyFilm
Výpravný film2007Harry Beaver (hlas, ako Katt M. Williams)Film
Norbit2007Pane zľutuj saFilm
Perfektná dovolenka2007LahodnéFilm
Vianočné divadlo Larry the Cable Guy2007Múdry mužTelevízny film
Nick Cannon Presents: Short Circuitz2007Katt Williams, rôzneTelevízna šou
Za úsmevom2006KomiksFilm
Lil Scrappy: Peniaze v banke2006Krátky film
Odskočiť2005Kazateľ Don's Sidekick (ako Katt Micah Williams)Film
Poklad n tha Hood2005Reverend IkeFilm
Rezne2005BarryTelevízna šou
Boondocks2005Pasák s menom SlickbackTelevízna šou
Funkcia Suga Free. Katt Williams a Max Julien: Thinkin '2004Krátky film
Show Tracy Morganovej2003FreddieTelevízna šou
Piatok po ďalšom2002Peniaze MikeFilm
Moja žena a deti2001Bobby ShawTelevízna šou
Priateľky2000Rick BeattyTelevízna šou
NYPD modrá1993Martel CatesTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Sofia Alvarez a Hector Bonilla
Sofia Alvarez a Hector Bonilla
28. mája 2021 ... Sofia Alvarez a Héctor Bonilla fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Najlepšie kryty Maxim
Najlepšie kryty Maxim
Zoznam najpamätnejších titulných stránok časopisu Maxim s najchladnejšími fotografiami, najhorúcejšími zábermi celebrít a najinovatívnejším dizajnom všetkých čias ...
Matt Nicholls
Matt Nicholls
28. mája 2021 ... Správy Matt Nicholls, klebety, fotografie Matta Nichollsa, životopis, zoznam priateľiek Matt Nicholls 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Matt Nicholls. Matt Nicholls dating history, 2021, 2020, list of Matt Nicholls relations.
Jennifer Sky a Alex Band
Jennifer Sky a Alex Band
28. mája 2021 ... Fotky, správy a klebety Jennifer Sky a Alex Band. Zistite viac o ...
Aude Ambroggi
Aude Ambroggi
28. mája 2021 ... Správy Aude Ambroggi, klebety, fotografie Aude Ambroggi, životopis, zoznam priateľov Aude Ambroggi 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Aude Ambroggi. História zoznamiek Aude Ambroggi, 2021, 2020, zoznam vzťahov Aude Ambroggi.
Daniella Beckerman
Daniella Beckerman
28. mája 2021 ... správy, klebety, fotografie Danielly Beckermanovej, biografia, zoznam priateľov Danielly Beckermanovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Daniella Beckerman. História zoznamiek Daniella Beckerman, 2021, 2020, zoznam vzťahov Danielly Beckerman.
Luke Jacobz
Luke Jacobz
28. mája 2021 ... Správy Luka Jacobza, klebety, fotografie Lukáša Jacobza, životopis, zoznam priateľiek Luka Jacobza 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Luka Jacobza. Luke Jacobz dating history, 2021, 2020, list of Luke Jacobz relations.