Hlavná Vzťahy Lawrence O'Donnell

Lawrence O'Donnell

Lawrence O Dlhý termín2348. miesto -868Vek 69 rokov Zodiac Škorpión Vzťahy 3 spolu

S kým momentálne chodí?

Lawrence O'Donnell and Tamron HallTamron Hall a Lawrence O'Donnell sú od roku 2011 v dlhodobom vzťahu. pohľadový vzťah

Vzťahy

Lawrence O'Donnell bol predtým ženatý s Kathryn Harroldovou(1994 - 2008).

Lawrence O'Donnell bol vo vzťahoch s Kerrym Washingtonom(2008).



nicki minaj a lil wayne spolu

O

Lawrence O'Donnell je 69-ročný americký politik. Narodil sa 7. novembra 1951 v Bostone v Massachusetts v USA. Preslávil ho film Posledné slovo s Lawrencom O'Donnellom. Jeho znamení zverokruhu je Škorpión.

Lawrence O'Donnell je členom nasledujúcich zoznamov: americkí televízni herci, americkí televízni producenti a narodenia v roku 1951.

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Lawrence O'Donnell! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



zoznamka christopher meloni a mariska hargitay

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá114 rokov--
Zoznamkadva10 rokov, 4 mesiace5 rokov, 2 mesiace-
Celkom314 rokov8 rokov, 1 mesiac10 rokov, 4 mesiace

Detaily

Krstné menoLawrence
PriezviskoO'Donnell
Alternatívny názovLarry O'Donnell
Vek69 rokov
Narodeniny7. novembra 1951
RodiskoBoston, Massachusetts, USA
Farba očíModrá
Farba vlasovBlondínka
Znamenia zverokruhuŠkorpión
SexualitaRovno
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Text povolaniaPolitik, spisovateľ, herec
ZamestnaniePolitik
Nárok na slávuPosledné slovo s Lawrencom O'Donnellom
Združení ľudiaBill Clinton, Kristal Ball

Lawrence Francis O'Donnell Jr. (narodený 7. novembra 1951) je americká televízna moderátorka, herečka, politická komentátorka a moderátorka filmu The Last Word. Lawrence O'Donnell, ktorý je názorovým a spravodajským programom MSNBC vysielaným cez víkendy.

Viac o Lawrencovi O'Donnellovi Menej o Lawrencovi O'Donnellovi

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
3Sieň TamronVzťah20112011-
dvaKerry WashingtonVzťah20082008-
1Kathryn HarroldVydatá1994200814 rokov
Sieň Tamron #3

Sieň Tamron

2011

Tamron Hall a Lawrence O'Donnell boli ...[zobraziť pár] Kerry Washington #dva

Kerry Washington

2008

Lawrence O'Donnell a Kerry Washington sú ...[zobraziť pár] Kathryn Harrold #1

Kathryn Harrold

1994 - 2008

Lawrence O'Donnell a Kathryn Harrold sú di ...[zobraziť pár] #3

Sieň Tamron

2011

Tamron Hall a Lawrence O'Donnell mali vzťah od roku 2011 do roku 2011.

kto má datovaný Josh Hutcherson
ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop1%Vek13%'> Kompatibilita 24% pohľadový vzťah #dva

Kerry Washington

2008

Lawrence O'Donnell a Kerry Washington randili v roku 2008.



ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop100%Vek1%'> Kompatibilita 30% pohľadový vzťah #1

Kathryn Harrold

1994 - 2008

Lawrence O'Donnell a Kathryn Harrold sú po 14-ročnom manželstve rozvedení.

Vzťah 14 rokov ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop1%Vek98%'> Kompatibilita 30% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Lawrence O'Donnell69 ŠkorpiónPolitik
Americký
Sieň Tamronpäťdesiat PannaTelevízne noviny
Americký
Kerry Washington44 VodnárHerečka
Americký
Kathryn Harrold70 LevHerečka
Americký

Fotogaléria

Infiltrátor (2016) Infiltrátor (2016) Lawrence O'Donnell a Kerry Washington Lawrence O'Donnell a Kerry Washington Lawrence O'Donnell a Kerry Washington Lawrence O'Donnell Lawrence O'Donnell Lawrence O'Donnell Lawrence O'Donnell Lawrence O'Donnell Lawrence O'Donnell Lawrence O'Donnell

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Milujem ťa, Amerika2017Lawrence O'DonnellTelevízna šou
Londýn padol2016Lawrence O'Donnell (uncredited)Film
Jim Gaffigan Show2015Lawrence O'DonnellTelevízna šou
Domček z kariet2013Lawrence O'DonnellTelevízna šou
Kampaň2012Lawrence O'DonnellFilm
Chasing the Hill2012Guvernér Jack RossTelevízna šou
Susedia2012Lawrence O'DonnellTelevízna šou
Franklin & Bash2011Sudca Paul W. RedfordTelevízna šou
Vlasť2011Lawrence O'DonnellTelevízna šou
Swing Hlasovanie2008Lawrence O'DonnellFilm
Pravá krv2008Lawrence O'DonnellTelevízna šou
Škody2007Hostiteľ posledného slovaTelevízna šou
Veľká láska2006Lee HatcherTelevízna šou
Pani Harrisová2005Sudca Leggett (ako Lawrence O'Donnell Jr.)Televízny film
Lyonské brloh2003Sudca CallowayTelevízna šou
Mních2002Sudca Lawrence BarrTelevízna šou
Obmedziť svoje nadšenie2000Lawrence O'DonnellTelevízna šou
Západné krídlo1999Dr. BartletTelevízna šou
Tréning1997Sudca Franklin BrownTelevízna šou
Simpsonovci1989Lawrence O'DonnellTelevízna šou
Murphy Brown1988Lawrence O'DonnellTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Týždne zimolezu
Týždne zimolezu
28. mája 2021 ... Správy z Týždňa zimolezu, klebety, fotografie Týždňov zimolezu, životopis, zoznam priateľov Týždňov zimolezu 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov so zimolezovými týždňami. História zoznámenia sa s týždňami zimolezu, 2021, 2020, zoznam vzťahov medzi zimolezovými týždňami.
Ingmari Lamy
Ingmari Lamy
28. mája 2021 ... Správy Ingmari Lamy, klebety, fotografie Ingmari Lamy, životopis, zoznam priateľov Ingmari Lamy 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Ingmari Lamy. História zoznámenia Ingmari Lamy, 2021, 2020, zoznam vzťahov Ingmari Lamy.
Damon
Damon
28. mája 2021 ... Správy Una Damona, klebety, fotografie Uny Damona, životopis, zoznam priateľov Uny Damona 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Una Damona. História zoznamovania sa Una Damona, 2021, 2020, zoznam vzťahov Una Damona.
Jeff Goldblum
Jeff Goldblum
28. mája 2021 ... Správy Jeffa Goldbluma, klebety, fotografie Jeffa Goldbluma, životopis, zoznam priateľiek Jeffa Goldbluma 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Jeffa Goldbluma. História Jeffa Goldbluma, 2021, 2020, zoznam vzťahov Jeffa Goldbluma.
Taylor Lautner a Lily Collins
Taylor Lautner a Lily Collins
28. mája 2021 ... Taylor Lautner a Lily Collins fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Rick Aviles
Rick Aviles
28. mája 2021 ... Správy Rick Aviles, klebety, fotografie Ricka Avilesa, životopis, zoznam priateľiek Ricka Avilesa 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Ricka Avilesa. Rick Aviles dating history, 2021, 2020, zoznam vzťahov Rick Aviles.
Amy Stoch
Amy Stoch
28. mája 2021 ... Správy Amy Stoch, klebety, fotografie Amy Stoch, životopis, zoznam priateľov Amy Stoch 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Amy Stoch. História zoznamovania Amy Stoch, 2021, 2020, zoznam vzťahov Amy Stoch.