Hlavná Vzťahy Mary J. Blige

Mary J. Blige

Mary J. Blige Slobodný994. miesto 92Vek 50 rokov Zodiac Kozorožec Vzťahy 7 spolu

S kým momentálne chodí?

Mary J. Blige je momentálne nezadaná.

Vzťahy

Mary J. Blige bola predtým vydatá za Kendu Isaacsa(2003 - 2018).



Mary J. Blige bola zasnúbená s K-Ci Hailey(1996 - 2002).

Mary J. Blige udržiavala vzťahy s Nas(1996 - 1997), Prípad(1995 - 1996)a Grand Puba.

Mary J. Blige sa stretla s Tupacom Shakurom(1995 - 1996)a Sean 'Diddy' Combs.



O

Mary J. Blige je 50-ročná americká speváčka. Narodila sa Mary Jane Blige 11. januára 1971 v Bronxe v New Yorku v New Yorku. Preslávila ju Queen Of Hip Hop Soul v kariére od roku 1990 do súčasnosti, 1989 do súčasnosti a 1991 do súčasnosti. Jej znamenie zverokruhu je Kozorožec.

kto je kimberly elise zoznamka

Mary J. Blige je členom nasledujúcich zoznamov: Herci z New Yorku, americkí producenti nahrávok a americkí televízni herci.

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať náš profil Mary J. Blige! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá118 rokov, 2 mesiace--
Zasnúbený19 rokov, 1 mesiac--
Zoznamka310 mesiacov, 5 dní6 mesiacov, 12 dní9 mesiacov, 3 dni
Stretnutiedva3 mesiace, 2 dni1 mesiac, 16 dní-
Celkom718 rokov, 2 mesiace4 roky, 1 mesiac3 mesiace, 2 dni

Detaily

Krstné menoMary
Stredné menoJane
PriezviskoBlige
Celé meno pri narodeníMary Jane Blige
Alternatívny názovKráľovná hip-hopovej duše, Mary Jane Blige, Mary J. Blige, Brook Lynn
Vek50 rokov
Narodeniny11. januára 1971
RodiskoBronx, New York, New York, USA
Výška175 cm
StavaťAtletický
Farba očíHnedá - Tmavá
Farba vlasovOdfarbená blondína
Znamenia zverokruhuKozorožec
SexualitaRovno
NáboženstvoChristian
Etnicitačierna
NárodnosťAmerický
Text povolaniaSpeváčka, skladateľka, herečka, filantropka
ZamestnanieSpevák
Nárok na slávuQueen Of Hip Hop Soul
Hudobný žáner (text)R&B, Soul, Hip Hop Soul, Neo Soul, Hip Hop, New Jack Swing, Gospel
Hudobný žánerR&B / Soul, R&B
Roky aktívne1989 – súčasnosť, 1990 – súčasnosť, 1989 – súčasnosť, 1991 – súčasnosť
Hudobný štýlUrban, súčasný R&B, pop / rock, klub / tanec, elektronika, pop
Hudobná náladaSebavedomý, konfrontačný, hladký, odvážny, párty / slávnostný, elegantný, štýlový, zmyselný, drzý, inteligentný do ulice, energický, ambiciózny, upokojujúci, intímny, dôvtipný, vzrušujúci, vášnivý, sexy, vypracovaný, úhľadný, agresívny
NástrojSpev
Nástroj (text)Spev
NahrávkaMatriarch / Capitol (súčasný), Uptown / MCA / Geffen / Interscope, Verve Records (bývalý), Matriarch, Capitol (súčasný), Uptown, MCA, Geffen, Interscope, Verve (bývalý), Republic (súčasný), Verve, Capitol ( Universal), Capitol, Republic, Matriach (súčasný), MCA (bývalý), Uptown (bývalý), Matriarch (súčasný)
Súvisiace zákonyDiddy, Missy Elliott, Nas, The Notorious B.I.G., Lil 'Kim, R. Kelly, Monica, Method Man, Mariah Carey, Jessie J, Jay-Z, Whitney Houston Celine Dion 2face Idibia
T.I., Tiziano Ferro, Whitney Houston, Celine Dion, 2face Idibia, Sam Smith, Disclosure, Puff Daddy, Musiq Soulchild, Jimmy Napes, Rodney Jerkins, Sean Combs, Dr. Dre, Q-Tip, Swizz Beatz
Oficiálne webové stránkymjblige.com, myspace.com/maryjblige, maryluvs.com, http://www.maryjblige.com/, http://maryjblige.com
OtčeThomas Blige
MatkaCora blige
BratBruce Miller (nevlastný brat)
SestraLaTonya Blige
KamarátMartine McCutcheon
Obľúbení ľudiaMeryl Streep, Frank Sinatra, Angela Bassett, Allison Janney

Mary Jane Blige (narodená 11. januára 1971) je americká speváčka, skladateľka, herečka a filantropka. Jej kariéra sa začala v roku 1991, keď bola podpísaná pod vydavateľstvom Uptown Records. Ďalej vydala 13 štúdiových albumov, z ktorých osem dosiahlo celosvetovo viacplatinové predaje. Skupina Blige predala 50 miliónov albumov v USA a 80 miliónov nahrávok po celom svete. Blige získala deväť cien Grammy, štyri ceny American Music Awards, dvanásť cien Billboard Music Awards a získala tiež tri nominácie na Zlatý glóbus, jednu za vedľajšiu úlohu vo filme Mudbound (2017) a druhú za pôvodnú pieseň Mighty River. Ďalej získala nomináciu na Oscara za najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe a najlepšiu pôvodnú pieseň a v tom istom roku sa stala prvou osobou nominovanou za herecký výkon a tvorbu piesní.

Viac o Mary J. Blige Menej o Mary J. Blige

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
7Odstrániť IsaacsaVydatáApríla 2000Júna 201818 rokov
6VVzťahOktóbra 1996Júla 19979 mesiacov
5PrípadVzťahDecembra 1995Októbra 199610 mesiacov
4Tupac ShakurStretnutieOktóbra 1995Jan 19963 mesiace
3K-Ci HaileyVzťahDecember 1992Jan 20029 rokov
dvaGrand PubaNeznáme -
1Sean 'Diddy' CombsStretnutie -
Odstrániť Isaacsa #7

Odstrániť Isaacsa

2000 - 2018

Kendu Isaacs a Mary J. Blige sa rozviedli ...[zobraziť pár] V #6

V

1996 - 1997

Nas a Mary J. Blige sa rozišli v roku 1997 po ...[zobraziť pár] Prípad #5

Prípad

1995 - 1996

Case a Mary J. Blige sú oddelené ...[zobraziť pár] Tupac Shakur #4

Tupac Shakur

1995 - 1996

Mary J. Blige a Tupac Shakur sa oddelili v J ...[zobraziť pár] K-Ci Hailey #3

K-Ci Hailey

1992 - 2002

K-Ci Hailey a Mary J. Blige sa rozišli v 19 ...[zobraziť pár] Grand Puba #dva

Grand Puba

Grand Puba a Mary J. Blige boli v relatívnom ...[zobraziť pár] Sean #1

Sean 'Diddy' Combs

Mary J. Blige a Sean 'Diddy' Combs sú oddelené ...[zobraziť pár] #7

Odstrániť Isaacsa

2000 - 2018

Kendu Isaacs a Mary J. Blige boli manželmi 14 rokov. Randili spolu 3 roky po stretnutí v apríli 2000 a zosobášili sa 7. decembra 2003. O 14 rokov neskôr sa rozviedli 21. júna 2018.

Vzťah 18 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskop1%Vek84%'> Kompatibilita 36% pohľadový vzťah #6

V

1996 - 1997

Nas a Mary J. Bligeové boli datované od roku 1997 do júla 1997.

Vzťah 9 mesiacov ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop60%Výška37%Vek52%'> Kompatibilita 62% pohľadový vzťah #5

Prípad

1995 - 1996

Case a Mary J. Blige mali vzťah od decembra 1995 do októbra 1996.

Vzťah 10 mesiacov ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop100%Vek33%'> Kompatibilita 38% pohľadový vzťah #4

Tupac Shakur

1995 - 1996

Mary J. Blige a Tupac Shakur sa stretli v októbri 1995.

Vzťah 3 mesiace ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop40%Výška37%Vek98%'> Kompatibilita 49% pohľadový vzťah #3

K-Ci Hailey

1992 - 2002

K-Ci Hailey a Mary J. Blige boli zasnúbení 6 rokov. Randili spolu 4 roky po tom, čo sa dali dohromady v decembri 1992. Boli v roku 1996, ale neskôr sa rozišli v roku 1997.

Vzťah 9 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskopdvadsať%Vek84%'> Kompatibilita 51% pohľadový vzťah #dva

Grand Puba

Grand Puba a Mary J. Blige mali vzťah.

ZmerajteVýsledokZverokruh1%čínsky horoskop80%Vek33%'> Kompatibilita 29% pohľadový vzťah #1

Sean 'Diddy' Combs

Mary J. Blige sa stretla so Seanom 'Diddy' Combsom.

ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskopdvadsať%Výška55%Vek84%'> Kompatibilita 65% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Mary J. Bligepäťdesiat KozorožecSpevák
Americký
Odstrániť Isaacsa52 LevHudobný producent
Americký
V47 PannaRapper
Americký
PrípadŠtyri, päť VáhySpevák
Americký
Tupac Shakur25 BlíženciRapper
Americký
K-Ci Hailey51 PannaSpevák
Grand Puba55 ryby
Sean 'Diddy' Combs51 ŠkorpiónHudobný producent
Americký

Fotogaléria

Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ odohrávajúca sa v Queense Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ odohrávajúca sa v Queense Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ odohrávajúca sa v Queense Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ odohrávajúca sa v Queense Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ odohrávajúca sa v Queense Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ odohrávajúca sa v Queense Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ odohrávajúca sa v Queense Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ odohrávajúca sa v Queense Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ odohrávajúca sa v Queense Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ odohrávajúca sa v Queense Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ odohrávajúca sa v Queense Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ odohrávajúca sa v Queense

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Rešpekt2021Dinah WashingtonFilm
Svetové turné trollov2020Queen Essence (hlas)Film
Body Cam2020Renee Lomito-SmithFilm
Násilné srdce2020NinaFilm
Pink Skies Ahead2020Doktor MonroeFilm
Power Book II: Ghost2020VeľaTelevízna šou
Dáždniková akadémia2019Tanec Cha ChaTelevízna šou
Sherlock Gnomes2018Irene (hlas)Film
Mudbound2017Florence JacksonFilm
Impérium2015.AngieTelevízna šou
Krik: Televízny seriál2015.Sherry ElliotTelevízna šou
The Wiz Live!2015.EvilleneTelevízny film
Ako sa dostať preč s vraždou2014RolandTelevízna šou
Black-ish2014MirabelleTelevízna šou
Betty a Coretta2013Dr. Betty ShabazzTelevízny film
Čierny betlehem2013AnjelFilm
Skala vekov2012SpravodlivostiFilm
Chico a Rita2010Film
Sám si môžem urobiť zle2009Opýtať saFilm
30 skala2006Mary J. BligeTelevízna šou
Duch Whisperer2005Jackie BoydTelevízna šou
Entourage2004Mary J. BligeTelevízna šou
Mary J Blige ft. Ja Rule: Rainy Dayz2002Mary J. BligeKrátky film
Väzenská pieseň2001MamaFilm
Silný liek2000Simone FellowsTelevízna šou
Show Jamieho Foxxadevätnásť deväťdesiat šesťOla MaeTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Alex Gadea
Alex Gadea
28. mája 2021 ... Správy Álex Gadea, klebety, fotografie Álex Gadea, životopis, zoznam priateľiek Álex Gadea 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Álex Gadea. História datovania Álex Gadea, 2021, 2020, zoznam vzťahov Álex Gadea.
Marcos Alonso Mendoza
Marcos Alonso Mendoza
28. mája 2021 ... Marcos Alonso Mendoza správy, klebety, fotografie Marcos Alonso Mendoza, životopis, zoznam partnerov Marcos Alonso Mendoza 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Marcos Alonso Mendoza. História datovania Marcos Alonso Mendoza, 2021, 2020, zoznam vzťahov Marcos Alonso Mendoza.
Asia Pryor
Asia Pryor
28. mája 2021 ... Novinky Azja Pryor, klebety, fotografie Azja Pryor, životopis, zoznam priateľov Azja Pryor 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Azja Pryor. História zoznamovania Azja Pryor, 2021, 2020, zoznam vzťahov Azja Pryor.
Marcello Novaes a Sheyla Beta
Marcello Novaes a Sheyla Beta
28. mája 2021 ... Fotografie, správy a klebety Marcella Novaesa a Sheyly Beta. Zistite viac o ...
Lena Katina
Lena Katina
28. mája 2021 ... Správy Leny Katiny, klebety, fotografie Leny Katiny, životopis, zoznam priateľov Leny Katiny 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Lena Katina. História datovania Leny Katiny, 2021, 2020, zoznam vzťahov Leny Katiny.
Káva Claire
Káva Claire
28. mája 2021 ... Novinky Claire Coffee, klebety, fotky Claire Coffee, životopis, zoznam priateľov Claire Coffee 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov s Claire Coffee. História zoznamiek Claire Coffee, 2021, 2020, zoznam vzťahov Claire Coffee.
Yeliz Dogramacilar
Yeliz Dogramacilar
28. mája 2021 ... Správy Yeliz Dogramacilar, klebety, fotografie Yeliz Dogramacilar, životopis, zoznam partnerov Yeliz Dogramacilar 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Yeliz Dogramacilar. História stretávania Yeliz Dogramacilar, 2021, 2020, zoznam vzťahov Yeliz Dogramacilar.