Hlavná Vzťahy Matthew Gray Gubler

Matthew Gray Gubler

Matthew Gray Gubler364. miesto -132Vek 41 rokov Zodiac ryby Vzťahy 4 spolu

S kým momentálne chodí?

Podľa našich záznamov je Matthew Gray Gubler možno nezadaný.

Vzťahy

Matthew Gray Gubler bol vo vzťahoch s Victoriou Asher(2010 - 2011), Marisa Morris(2008 - 2010), Kat Dennings(2007)a Eve Wind.



Maria Elisa Camargo a Tony Dalton

O

Matthew Gray Gubler je 41-ročný americký herec. Narodil sa 9. marca 1980 v Las Vegas v Nevade v USA. Vyštudoval Akadémiu medzinárodných štúdií v Las Vegas. Je slávnym filmom Criminal Minds v kariére od roku 2004 do súčasnosti. Jeho znamení zverokruhu je Ryby.

Matthew Gray Gubler bol v 3 zápasoch na obrazovke, vrátane Anny Faris Alvin a Chipmunkovia: Squeakquel (2009), Kat Dennings v Predmestská gotika (2014)a Mindy Cohn v Scooby Doo! Legenda o Phantosaurovi (2011).

Matthew Gray Gubler je členom nasledujúcich zoznamov: americkí filmoví herci, americkí televízni herci a americkí hlasoví herci.



Prispieť

Pomôžte nám vytvoriť náš profil Matthew Gray Gubler! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Zoznamka42 roky10 mesiacov, 27 dní7 mesiacov, 2 dni
Celkom42 roky10 mesiacov, 27 dní7 mesiacov, 2 dni

Detaily

Krstné menoMatúš
Stredné menoŠedá
PriezviskoGubler
Celé meno pri narodeníMatthew Gray Gubler
Alternatívny názovGube
Vek41 rokov
Narodeniny9. marca 1980
RodiskoLas Vegas, Nevada, USA
Výška6 '1¼' (186 cm)
StavaťŠtíhla
Farba očíHnedá - Svetlá
Farba vlasovHnedá - Svetlá
Výrazná vlastnosťVlasy
Znamenia zverokruhuryby
SexualitaRovno
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Stredná školaStredná škola Akadémie peformovacích umení v Las Vegas, Akadémia medzinárodných štúdií v Las Vegas
UniverzityNew York Tisch School of the Arts, Tisch School of the Arts
Text povolaniaHerec / Model
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuMyšlienky zločinca
Roky aktívne2004 - súčasnosť, 2004 – súčasnosť
Talentová agentúra (napr. Modeling)Správa modelov DNA - New York
Oficiálne webové stránkywww.matthewgraygubler.com, www.dnamodels.com/celebrity/matthew-gray-gubler/portfolio#/page/1, models.com/people/matthew-gray-gubler, http://matthewgraygubler.com
OtčeJohn Gubler
MatkaMarilyn Gubler
BratGrey Gubler
SestraLaura Dahl (Je módna návrhárka)
Rodinný príslušníkMaxwell Kelch (starý otec)
Domáce zvieratáMallory (pes)
Obľúbené farbyČervená, Zelená

Matthew Gray Gubler (narozen 9. marca 1980) je americký herec, filmár, módny model, maliar, ilustrátor, režisér a autor. Je známy najmä vďaka role kriminálneho profilera Dr. Spencera Reida v televíznej šou CBS Criminal Minds, ktorý režíroval niektoré epizódy. Gubler sa predstavil v snímkach The Life Aquatic with Steve Zissou, (500) Days of Summer, Life After Beth, Suburban Gothic, Newness, ako Simonov hlas v snímkach Alvin a Chipmunks a jej tri pokračovania.

Viac o Matthewovi Grayovi Gublerovi Menej o Matthewovi Grayovi Gublerovi

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
4Victoria AsherVzťah201020111 rok
3Marisa MorrisVzťah200820102 roky
dvaKat DenningsVzťahJan 2007Augusta 20077 mesiacov
1Predvečerný vietorNeznáme -
Victoria Asher #4

Victoria Asher

2010 - 2011

Victoria Asher a Matthew Gray Gubler sú se ...[zobraziť pár] Marisa Morris #3

Marisa Morris

2008 - 2010

Marisa Morris a Matthew Gray Gubler sa rozchádzajú ...[zobraziť pár] Kat Dennings #dva

Kat Dennings

2007

Matthew Gray Gubler a Kat Dennings sa rozchádzajú ...[zobraziť pár] Predvečerný vietor #1

Predvečerný vietor

Eve Wind a Matthew Gray Gubler boli v re ...[zobraziť pár] #4

Victoria Asher

2010 - 2011

Victoria Asher a Matthew Gray Gubler mali vzťah od roku 2010 do roku 2011.



Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop80%Výška73%Vek72%'> Kompatibilita 81% pohľadový vzťah #3

Marisa Morris

2008 - 2010

Marisa Morris a Matthew Gray Gubler randili v rokoch 2008 až 2010.

Harry karl a debbie reynolds
Vzťah 2 roky ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskop100%Výška55%Vek69%'> Kompatibilita 71% pohľadový vzťah #dva

Kat Dennings

2007

Matthew Grey Gubler a Kat Dennings majú dátumy od januára do augusta 2007.

Vzťah 7 mesiacov ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskop1%Výška91%Vek69%'> Kompatibilita 55% pohľadový vzťah #1

Predvečerný vietor

Eve Wind a Matthew Gray Gubler mali vzťah.

ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop100%Výška73%Vek69%'> Kompatibilita 71% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Matthew Gray Gubler41 rybyHerec
Americký
Victoria Asher37 KozorožecSpevák
Americký
Marisa Morris33 BlíženciHerečka
Portugalčina
Kat Dennings3. 4 BlíženciHerečka
Americký
Predvečerný vietor33 LevSpevák
Americký

Fotogaléria

Alvin a Chipmunkovia: Cestný čip (2015) Alvin a Chipmunkovia: Cestný čip (2015) Alvin a Chipmunkovia: Cestný čip (2015) Alvin a Chipmunkovia: Cestný čip (2015) Alvin a Chipmunkovia: Cestný čip (2015) Alvin a Chipmunkovia: Cestný čip (2015) Alvin a Chipmunkovia: Cestný čip (2015) Alvin a Chipmunkovia: Cestný čip (2015) Alvin a Chipmunkovia: Cestný čip (2015) Alvin a Chipmunkovia: Cestný čip (2015) Alvin a Chipmunkovia: Cestný čip (2015) Alvin a Chipmunkovia: Cestný čip (2015)

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Kino Toast2021Televízna šou
Kráľ rytier2020TŕňFilm
Konské dievča2020Darren ColtFilm
Začiatočnícke šťastie2020FranklinKrátky film
Tvár ako bábika2019WesTelevízna šou
Konce, začiatky2019AdrianFilm
Zoe2018Chudý chlapFilm
Vyznania tábora2018Televízna šou
68 Zabite2017ČipFilm
Novosť2017PavlaFilm
Trash Fire2016CalebFilm
Alvin a Chipmunkovia: Cestný čip2015Simon (hlas)Film
Horúci vzduch2015LesleyFilm
Zbojnícka skupina2015Joe HarperFilm
Nádherné dievča2014ZiggyFilm
Život po Beth2014Kyle OrfmanFilm
Predmestská gotika2014RaymondFilm
Túžba2014JamesKrátky film
El Hormiguero MX2014Televízna šou
Excízia2012Pán ClaybaughFilm
Krása vo vnútri2012Alex # 26, Alex # 42Televízna šou
Krivka učenia2012David Sedaris (hlas)Krátky film
Krása vo vnútri: Alexove videodenníky2012Alex # 42Televízna šou
Magic Valley2011HrnčekFilm
Alvin a Chipmunkovia: Chipwrecked2011Simon (hlas)Film
500 dní leta2009PavlaFilm
Alvin a Chipmunkovia: Squeakquel2009Simon (hlas)Film
Ako sa stať sériovým vrahom2008BartFilm
Veľký Buck Howard2008RussellFilm
Alvin a Chipmunkovia2007Simon (hlas)Film
RV2006Joe joeFilm
Matthew Gray Gubler: Neoprávnený dokument2006Krátky film
Myšlienky zločinca2005Dr. Spencer ReidTelevízna šou
The Life Aquatic so Stevom Zissou2004Stážista # 1Film
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Matthew Gray Gubler a Anna FarisAnna Faris
    • Alvin a Chipmunkovia: Squeakquel
      2009
    [+1 ďalší]
  • Matthew Gray Gubler a Kat DenningsKat Dennings
    • Predmestská gotika
      2014
    [zobraziť zhodu]
  • Mindy Cohn a Matthew Gray GublerMindy Cohn
    • Scooby Doo! Legenda o Phantosaurovi
      2011
    [zobraziť zhodu]

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Ian Paola
Ian Paola
28. mája 2021 ... Správy Iana Paola, klebety, fotografie Iana Paola, životopis, zoznam priateľiek Iana Paola 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Iana Paola. História zoznámenia Iana Paola, 2021, 2020, zoznam vzťahov Iana Paola.
Veronica Merrell
Veronica Merrell
28. mája 2021 ... Správy Veroniky Merrellovej, klebety, fotografie Veroniky Merrellovej, životopis, zoznam priateľov Veroniky Merrellovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Veronica Merrell. História datovania Veronica Merrell, 2021, 2020, zoznam vzťahov Veroniky Merrellovej.
Pihla Viitala
Pihla Viitala
28. mája 2021 ... Správy Pihla Viitala, Klebety, fotografie Pihla Viitala, Životopis, Zoznam priateľov Pihla Viitala 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Pihla Viitala. História datovania Pihla Viitala, 2021, 2020, zoznam vzťahov Pihla Viitala.
Eric Close a Keri Close
Eric Close a Keri Close
28. mája 2021 ... Eric Close a Keri Zatvorte fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Doja kat
Doja kat
28. mája 2021 ... Správy Doja Cat, klebety, fotografie Doja Cat, životopis, zoznam priateľov Doja Cat 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Doja Cat. História zoznamovania Doja Cat, 2021, 2020, zoznam vzťahov Doja Cat.
William Chan
William Chan
28. mája 2021 ... Správy, klebety, fotografie Williama Chana, životopis, zoznam priateľiek Williama Chana 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov s Williamom Chanom. História datovania Williama Chana, 2021, 2020, zoznam vzťahov Williama Chana.
Jamie Hector
Jamie Hector
28. mája 2021 ... Novinky Jamie Hectora, klebety, fotografie Jamieho Hectora, životopis, zoznam priateľiek Jamieho Hectora 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Jamieho Hectora. História zoznámenia Jamieho Hectora, 2021, 2020, zoznam vzťahov Jamieho Hectora.