Hlavná Vzťahy Meg Ryan

Meg Ryan

Meg Ryan649. miesto -3,4Vek 59 rokov Zodiac Škorpión Vzťahy 6 spolu Deti 1 dieťa

S kým momentálne chodí?

Podľa našich záznamov je Meg Ryan možno nezadaná.

Vzťahy

Meg Ryan bola predtým vydatá za Dennisa Quaida(1991 - 2001).



Meg Ryan bola zasnúbená s Johnom Mellencampom(2018 - 2019).

pauley perrette manžel michael bosman

Meg Ryan bola vo vzťahoch s Johnom Cusackom(2002 - 2003), Russell Crowe(1999 - 2001)a Anthony Edwards(1986 - 1987).

Hovorí sa, že Meg Ryan sa spojila s Matthewom Perrym(2007).



O

Meg Ryan je 59-ročná americká herečka. Narodila sa Margaret Mary Emily Anne Hyra 19. novembra 1961 vo Fairfielde v štáte Connecticut a získala vzdelanie na strednej škole v Betheli v Bethel, CT (1979). Je známa filmom Keď Harry stretol Sally, Sleepless In Seattle, City of Angels v kariére, ktorá sa rozprestiera 1981–2016. Jej znamenie zverokruhu je Škorpión.

Meg Ryan bola v 24 zápasoch na obrazovke, vrátane Adama Brodyho V krajine žien (2007), Dennis Quaid v Vnútorný priestor (1987), Vstupuje Kevin Kline francúzsky bozk (devätnásť deväťdesiat päť), Alec Baldwin v Predohra k bozku (1992)a Andy Garcia v Keď muž miluje ženu (1994).

Meg Ryan je členom nasledujúcich zoznamov: americkí filmoví herci, bývalí rímskokatolíci a americkí televízni herci.



Prispieť

Pomôžte nám vytvoriť náš profil Meg Ryan! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá114 rokov, 2 mesiace--
Zasnúbený18 rokov, 11 mesiacov--
Zoznamka31 rok, 2 mesiace1 rok1 rok
Hovorí sa1---
Celkom614 rokov, 2 mesiace4 roky, 4 mesiace1 rok

Detaily

Krstné menoMeg
Stredné menoMary Emily Anne
PriezviskoRyan
Celé meno pri narodeníMargaret Mary Emily Anne Hyra
Vek59 rokov
Narodeniny19. novembra 1961
RodiskoFairfield, Connecticut
Výška5 '7' (170 cm)
Váha57 libier
StavaťŠtíhla
Farba očíModrá
Farba vlasovBlondínka
Znamenia zverokruhuŠkorpión
SexualitaRovno
NáboženstvoBudhistické
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Stredná školaChoate Rosemary Hall, Wallingford, CT, Stredná škola v Beteli, Bethel, CT (1979)
UniverzityŽurnalistika, University of Connecticut, žurnalistika, New York University (predčasne ukončené o 1 semester)
Text povolaniaHerečka
ZamestnanieHerečka
Nárok na slávuKeď Harry stretol Sally, Sleepless In Seattle, City of Angels
Roky aktívne1981 – súčasnosť, 1981–2016
Poprsie (palce)35
Veľkosť šálkyTO
Pás (palce)25
Boky (palce)35
Veľkosť oblečenia6
Veľkosť topánkyjedenásť
Oficiálne webové stránkymegryaninfo.com/
MatkaSusan Jordan
BratAndrew Hyra
SestraDana Hyra, Annie Hyra

Meg Ryan (rodená Margaret Mary Emily Hyra; 19. novembra 1961) je americká herečka a producentka. Ryan začala svoju hereckú kariéru v roku 1981 v menších úlohách, potom sa stala účinkujúcou v telenovele CBS As the World Turns v roku 1982. V polovici 80. rokov sa začala objavovať vo vedľajších úlohách vo filmoch ako kasový trhák Top Gun a získala uznanie v nezávislých filmoch ako Promised Land (1987) pred účinkovaním v romantickej komédii Roba Reinera When Harry Met Sally ... (1989) jej priniesla rozsiahlu pozornosť a prvú nomináciu na Zlatý glóbus.

Viac o Meg Ryan Menej o Meg Ryan

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
6John MellencampVzťahNovember 2010Októbra 20198 rokov
5Matthew PerryStretnutie R 20072007-
4John CusackVzťah200220031 rok
3Russell CroweVzťahNovember 1999Jan 20011 rok
dvaDennis QuaidVydatáMáj 1987Júla 200114 rokov
1Anthony EdwardsVzťah198619871 rok
John Mellencamp #6

John Mellencamp

2010 - 2019

John Mellencamp a Meg Ryan sa rozišli v októbri ...[zobraziť pár] Matthew Perry #5Povesť

Matthew Perry

2007

Meg Ryan a Matthew Perry sú oddelení ...[zobraziť pár] John Cusack #4

John Cusack

2002 - 2003

Meg Ryan a John Cusack sú od seba oddelení ...[zobraziť pár] Russell Crowe #3

Russell Crowe

1999 - 2001

Russell Crowe a Meg Ryan sa rozišli 2. januára ...[zobraziť pár] Dennis Quaid #dva

Dennis Quaid

1987 - 2001

Meg Ryan a Dennis Quaid sa rozviedli 16. apríla ...[zobraziť pár] Anthony Edwards #1

Anthony Edwards

1986 - 1987

Anthony Edwards a Meg Ryan sa rozišli v roku 198 ...[zobraziť pár] #6

John Mellencamp

2010 - 2019

John Mellencamp a Meg Ryan boli zasnúbení 10 mesiacov. Randili spolu 4 roky po stretnutí v novembri 2010. Boli zasnúbení 8. novembra 2018, neskôr sa rozišli v októbri 2019.

Vzťah 8 rokov ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop100%Výška37%Vek44%'> Kompatibilita päťdesiat% pohľadový vzťah #5

Matthew Perry

2007 (fáma)

Hovorí sa, že Meg Ryan sa v roku 2007 spojila s Matthewom Perrym.

ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop100%Výška55%Vek1%'> Kompatibilita 44% pohľadový vzťah #4

John Cusack

2002 - 2003

Meg Ryan a John Cusack mali vzťah v rokoch 2002 až 2003.

Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop1%Výška73%Vek33%'> Kompatibilita 47% pohľadový vzťah #3

Russell Crowe

1999 - 2001

Russell Crowe a Meg Ryan sa datujú od novembra 1999 do januára 2001.

brissia mayagoitia a hector suarez
Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop1%Výška55%Vek52%'> Kompatibilita 37% pohľadový vzťah #dva

Dennis Quaid

1987 - 2001

Meg Ryan a Dennis Quaid boli manželmi 10 rokov. Randili spolu 3 roky po tom, čo sa v máji 1987 dali dokopy, a vzali sa 14. februára 1991. O 10 rokov neskôr sa rozviedli 16. júla 2001.

Vzťah 14 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop1%Výška55%Vek69%'> Kompatibilita 41% Deti 1 dieťa pohľadový vzťah #1

Anthony Edwards

1986 - 1987

Anthony Edwards a Meg Ryan randili v rokoch 1986 až 1987.

Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop1%Výška73%Vek98%'> Kompatibilita 63% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Meg Ryan59 ŠkorpiónHerečka
Americký
John Mellencamp69 VáhySpevák
Americký
Matthew Perry51 LevHerec
Americký
John Cusack54 RakovinaHerec
Americký
Russell Crowe57 BaranHerec
Novozélanďan
Dennis Quaid67 BaranHerec
Americký
Anthony Edwards58 RakovinaHerec
Americký

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
Jack HenryMuž24. apríla 199229 rokov Dennis Quaid

Fotogaléria

Meg Ryan - Nákup cukroviniek v obchode Mollusk Surf Shop v Santa Barbare Meg Ryan - Nákup cukroviniek v obchode Mollusk Surf Shop v Santa Barbare Meg Ryan - Nákup cukroviniek v obchode Mollusk Surf Shop v Santa Barbare Meg Ryan - Nákup cukroviniek v obchode Mollusk Surf Shop v Santa Barbare Meg Ryan - Nákup cukroviniek v obchode Mollusk Surf Shop v Santa Barbare Meg Ryan - Nákup cukroviniek v obchode Mollusk Surf Shop v Santa Barbare Meg Ryan - Nákup cukroviniek v obchode Mollusk Surf Shop v Santa Barbare Meg Ryan - Nákup cukroviniek v obchode Mollusk Surf Shop v Santa Barbare Meg Ryan - Nákup cukroviniek v obchode Mollusk Surf Shop v Santa Barbare Meg Ryan - Nákup cukroviniek v obchode Mollusk Surf Shop v Santa Barbare Meg Ryan - vonku v zelenom hrachovom kabáte, zatiaľ čo vonku v Santa Barbare Meg Ryan - vonku v zelenom hrachovom kabáte, zatiaľ čo vonku v Santa Barbare

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Ithaca2015.Pani MacauleyováFilm
Fanúšikovské dievča2015.Mary FarrowTelevízny film
Ako som stretol tvojho otca2014RozprávačTelevízny film
Webová terapia2011Karen SharpeTelevízna šou
Vážny mesačný svit2009LouiseFilm
Nový priateľ mojej mamy2008Martha DurandFilm
Dohoda2008Deidre HearnFilm
Ženy2008Mary HainesFilm
Webová terapia2008Karen SharpeTelevízna šou
V krajine žien2007Sarah HardwickeFilm
Proti lanám2004Jackie KallenFilm
V Strihu2003Frannie AveryFilm
Kate & Leopold2001Kate McKayFilm
Zavesenie2000EvaFilm
Dôkaz života2000Alice BowmanFilm
Obmedziť svoje nadšenie2000Meg RyanTelevízna šou
Mesto anjelov1998Dr. Maggie RiceováFilm
Hurlyburly1998BonnieFilm
Dostal si poštu1998Kathleen KellyFilm
Závislý na láske1997MaggieFilm
Anastasia1997Anastasia (hlas)Film
Odvaha pod paľboudevätnásť deväťdesiat šesťKaren WaldenFilm
francúzsky bozkdevätnásť deväťdesiat päťKateFilm
Obnovadevätnásť deväťdesiat päťKatharineFilm
I.Q.1994Catherine BoydFilm
Keď muž miluje ženu1994Alice GreenFilm
Mäso a kosti1993Kay DaviesFilm
Bez spánku v Seattli1993Annie ReedFilm
Predohra k bozku1992Rita BoyleFilm
Dvere1991Pamela CoursonFilm
Joe Versus the Volcano1990Angelica, DeDe, PatriciaFilm
Captain Planet and the Planeteers1990Dr. BlightTelevízna šou
Keď Harry stretol Sally ...1989Sally AlbrightováFilm
Simpsonovci1989Dr. SwansonTelevízna šou
D.O.A.1988Sydney FullerFilm
Presidio1988Donna CaldwellFilm
Vnútorný priestor1987Lýdia MaxwellFilm
Zasľúbená zem1987BevFilm
Ozbrojení a nebezpeční1986Maggie CavanaughFilm
Top Gun1986CaroleFilm
Divoká strana1985Cally OaksTelevízna šou
Charles in Charge1984Meagan Parker, MeganTelevízna šou
Amityville 3-D1983LisaFilm
Jeden z chlapcov1982JaneTelevízna šou
Bohatí a slávnidevätnásť osemdesiat jedenDebby vo veku 18 rokovFilm
Špeciálne školské programy ABC1972DeniseTelevízna šou
Ako sa svet otáča1956Betsy Montgomery, Betsy StewartTelevízna šou
Obrázok ParížTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Adam Brody a Meg RyanAdam Brody
    • V krajine žien
      2007
    [zobraziť zhodu]
  • Dennis Quaid a Meg RyanDennis Quaid
    • Mäso a kosti
      1993
    [+2 ďalšie]
  • Kevin Kline a Meg RyanKevin Kline
    • francúzsky bozk
      devätnásť deväťdesiat päť
    [zobraziť zhodu]
  • Meg Ryan a Alec BaldwinAlec Baldwin
    • Predohra k bozku
      1992
    [zobraziť zhodu]
  • Meg Ryan a Andy GarciaAndy garcía
    • Keď muž miluje ženu
      1994
    [zobraziť zhodu]
  • Meg Ryan a Anthony EdwardsAnthony Edwards
    • Top Gun
      1986
    [zobraziť zhodu]
  • Meg Ryan a Antonio BanderasAntonio Banderas
    • Nový priateľ mojej mamy
      2008
    [zobraziť zhodu]
  • Meg Ryan a Billy CrystalBilly Crystal
    • Keď Harry stretol Sally ...
      1989
    [zobraziť zhodu]
  • Meg Ryan a Clark GreggClark Gregg
    • V krajine žien
      2007
    [zobraziť zhodu]
  • Meg Ryan a Frank RunyeonFrank Runyeon
    • Ako sa svet otáča
      1956
    [zobraziť zhodu]
  • Meg Ryan a Hugh JackmanHugh Jackman
    • Kate & Leopold
      2001
    [zobraziť zhodu]
  • Meg Ryan a John CusackJohn Cusack
    • Anastasia
      1997
    [zobraziť zhodu]
  • Meg Ryan a Kiefer SutherlandKiefer Sutherland
    • Zasľúbená zem
      1987
    [zobraziť zhodu]
  • Meg Ryan a Mark HarmonMark Harmon
    • Presidio
      1988
    [zobraziť zhodu]
  • Meg Ryan a Mark RuffaloMark Ruffalo
    • V Strihu
      2003
    [zobraziť zhodu]
  • Meg Ryan a Matthew BroderickMatthew Broderick
    • Závislý na láske
      1997
    [zobraziť zhodu]
  • Meg Ryan a Nicolas CageNicolasova klietka
    • Mesto anjelov
      1998
    [zobraziť zhodu]
  • Meg Ryan a Robert Downey Jr.Robert Downey jr.
    • Obnova
      devätnásť deväťdesiat päť
    [zobraziť zhodu]
  • Meg Ryan a Russell CroweRussell Crowe
    • Dôkaz života
      2000
    [zobraziť zhodu]
  • Meg Ryan a Tim RobbinsTim Robbins
    • I.Q.
      1994
    [zobraziť zhodu]
  • Meg Ryan a Tom HanksTom Hanks
    • Dostal si poštu
      1998
    [+3 ďalšie]
  • Meg Ryan a Val KilmerVal Kilmer
    • Dvere
      1991
    [zobraziť zhodu]
  • Scott Bryce a Meg RyanScott Bryce
    • Ako sa svet otáča
      1956
    [zobraziť zhodu]
  • Timothy Hutton a Meg RyanTimothy Hutton
    • francúzsky bozk
      devätnásť deväťdesiat päť
    [+1 ďalší]
Viac zápasov Meg Ryan na obrazovke Menej veľké, Ryan, zápasy na obrazovke

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Alex Gadea
Alex Gadea
28. mája 2021 ... Správy Álex Gadea, klebety, fotografie Álex Gadea, životopis, zoznam priateľiek Álex Gadea 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Álex Gadea. História datovania Álex Gadea, 2021, 2020, zoznam vzťahov Álex Gadea.
Marcos Alonso Mendoza
Marcos Alonso Mendoza
28. mája 2021 ... Marcos Alonso Mendoza správy, klebety, fotografie Marcos Alonso Mendoza, životopis, zoznam partnerov Marcos Alonso Mendoza 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Marcos Alonso Mendoza. História datovania Marcos Alonso Mendoza, 2021, 2020, zoznam vzťahov Marcos Alonso Mendoza.
Asia Pryor
Asia Pryor
28. mája 2021 ... Novinky Azja Pryor, klebety, fotografie Azja Pryor, životopis, zoznam priateľov Azja Pryor 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Azja Pryor. História zoznamovania Azja Pryor, 2021, 2020, zoznam vzťahov Azja Pryor.
Marcello Novaes a Sheyla Beta
Marcello Novaes a Sheyla Beta
28. mája 2021 ... Fotografie, správy a klebety Marcella Novaesa a Sheyly Beta. Zistite viac o ...
Lena Katina
Lena Katina
28. mája 2021 ... Správy Leny Katiny, klebety, fotografie Leny Katiny, životopis, zoznam priateľov Leny Katiny 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Lena Katina. História datovania Leny Katiny, 2021, 2020, zoznam vzťahov Leny Katiny.
Káva Claire
Káva Claire
28. mája 2021 ... Novinky Claire Coffee, klebety, fotky Claire Coffee, životopis, zoznam priateľov Claire Coffee 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov s Claire Coffee. História zoznamiek Claire Coffee, 2021, 2020, zoznam vzťahov Claire Coffee.
Yeliz Dogramacilar
Yeliz Dogramacilar
28. mája 2021 ... Správy Yeliz Dogramacilar, klebety, fotografie Yeliz Dogramacilar, životopis, zoznam partnerov Yeliz Dogramacilar 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Yeliz Dogramacilar. História stretávania Yeliz Dogramacilar, 2021, 2020, zoznam vzťahov Yeliz Dogramacilar.