Hlavná Vzťahy Michal C. Hall

Michal C. Hall

Michal C. Hall Vydatá3267. miesto 284Vek 50 rokov Zodiac Vodnár Vzťahy 5 spolu

S kým momentálne chodí?

Michael C. Hall a Morgan MacgregorMorgan Macgregor a Michael C. Hall sú od 29. februára 2016 manželmi 5 rokov. pohľadový vzťah

Vzťahy

Michael C. Hall bol predtým ženatý s Jennifer Carpenter(2008 - 2010)a Amy Spanger(2002 - 2006).

Michael C. Hall bol vo vzťahoch s Vanessou Abrue(2011)a Julia Stiles(2010).



O

Michael C. Hall je 50-ročný americký herec. Narodil sa Michael Carlyle Hall 1. februára 1971 v Raleigh v Severnej Karolíne. Je známy Davidom Fisherom vo filme Six Feet Under a Dexterom Morganom v Dexterovi v kariére od roku 1995 do súčasnosti. Jeho znamenie zverokruhu je Vodnár.

Michael C. Hall bol v 8 zápasoch na obrazovke, vrátane Dana DeHaana Zabijem tvojich miláčikov (2013), Jaime Murray v Dexter (2006), Jodi Balfour Koruna (2016), Dovnútra Julia Stiles Dexter (2006)a Mathew St. Patrick v Six Feet Under (2001).

Michael C. Hall je členom nasledujúcich zoznamov: americkí filmoví herci, americkí televízni herci a americkí divadelní herci.



Prispieť

Pomôžte nám vybudovať náš profil Michaela C. Halla! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá38 rokov, 8 mesiacov5 rokov, 7 mesiacov3 roky, 1 mesiac
Zoznamkadva9 mesiacov, 5 dní4 mesiace, 17 dní-
Celkom58 rokov, 8 mesiacov3 roky, 6 mesiacov9 mesiacov, 5 dní

Detaily

Krstné menoMichal
Stredné menoCarlyle
Priezviskohala
Celé meno pri narodeníMichael Carlyle Hall
Vek50 rokov
Narodeniny1. februára 1971
RodiskoRaleigh, Severná Karolína
Výška5 '10½' (179 cm)
StavaťAtletický
Farba očízelená
Farba vlasovNet
Znamenia zverokruhuVodnár
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
UniverzityEarlham College, Richmond, IN (1993), MFA, New York University
Text povolaniaHerec.
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuDavid Fisher v relácii Six Feet Under a Dexter Morgan v relácii Dexter
Roky aktívne1999 – súčasnosť, 1995 – súčasnosť
Oficiálne webové stránkywww.michaelchall.org
OtčeWilliam Carlyle Hall
MatkaSála Janice Styons

Michael Carlyle Hall (narodený 1. februára 1971) je americký herec, hudobník a producent. Je známy predovšetkým vďaka rolám ako Dexter Morgan, analytik sériového vraha a rozstrekovania krvi v seriáli Detime, Showtime, či David Fisher v dramatickom seriáli HBO Six Feet Under. V roku 2010 získal Hall za rolu v Dexterovi cenu Zlatý glóbus a cenu Screen Actors Guild Award. Účinkoval tiež v predstaveniach na Broadwayi, rozprával audioknihy a v súčasnosti je hlavným vokalistom skupiny Princess Goes to the Butterfly Museum.

Viac o Michaelovi C. Hall Menej o Michaelovi C. Hallovi

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
5Morgan MacgregorVydatáSeptember 2012prítomný8 rokov
4Vanessa AbrueVzťah R Február 2011December 20119 mesiacov
3Julia StilesVzťah R 20102010-
dvaJennifer CarpenterVydatáNovember 2007Decembra 20103 roky
1Amy SpangerVydatá200120065 rokov
Morgan Macgregor #5

Morgan Macgregor

2012

Morgan Macgregor a Michael C. Hall majú včelie ...[zobraziť pár] Vanessa Abrue #4Povesť

Vanessa Abrue

2011

Vanessa Abrue a Michael C. Hall sa hovorili ...[zobraziť pár] Julia Stiles #3Povesť

Julia Stiles

2010

Michael C. Hall a Julia Stiles sú samostatní ...[zobraziť pár] Jennifer Carpenter #dva

Jennifer Carpenter

2007 - 2010

Jennifer Carpenter a Michael C. Hall boli manželia ...[zobraziť pár] Amy Spanger #1

Amy Spanger

2001 - 2006

Amy Spanger a Michael C. Hall sa rozviedli ...[zobraziť pár] #5

Morgan Macgregor

2012

Morgan Macgregor a Michael C. Hall sú manželmi 5 rokov. Randili sa spolu 3 roky po tom, čo sa dali dohromady v septembri 2012, a zosobášili sa 29. februára 2016.



Vzťah 8 rokov ZmerajteVýsledokčínsky horoskop100%Vek13%'> Kompatibilita 28% pohľadový vzťah #4

Vanessa Abrue

2011 (fáma)

O Vanesse Abrue sa hovorí, že sa v marci 2011 spojila s Michaelom C. Hall.

Vzťah 9 mesiacov ZmerajteVýsledokčínsky horoskop60%Vek44%'> Kompatibilita 26% pohľadový vzťah #3

Julia Stiles

2010 (fáma)

Hovorí sa, že Michael C. Hall sa v roku 2010 spojil s Juliou Stilesovou.

ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskopdvadsať%Výška55%Vek44%'> Kompatibilita päťdesiat% pohľadový vzťah #dva

Jennifer Carpenter

2007 - 2010

Jennifer Carpenter a Michael C. Hall boli manželia 1 rok. Randili spolu jeden rok po stretnutí v novembri 2007 a vzali sa 31. decembra 2008. O rok neskôr sa rozviedli 2. decembra 2011.

Vzťah 3 roky ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop100%Výška55%Vek69%'> Kompatibilita 81% pohľadový vzťah #1

Amy Spanger

2001 - 2006

Amy Spanger a Michael C. Hall boli manželmi 3 roky. Randili spolu jeden rok po stretnutí v roku 2001 a vzali sa 1. mája 2002. O 3 roky neskôr sa rozviedli v roku 2006.

Vzťah 5 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop40%Vek98%'> Kompatibilita Štyri. Päť% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Michal C. Hallpäťdesiat VodnárHerec
Americký
Morgan Macgregor3. 4 Spisovateľ
Kanaďan
Vanessa Abrue35 Iné
Americký
Julia Stiles40 BaranHerečka
Americký
Jennifer Carpenter41 StrelecHerečka
Americký
Amy Spanger49 PannaHerečka
Americký

Fotogaléria

Koruna - Michael C. Hall Koruna (2016) Koruna (2016) Mark Felt: Muž, ktorý zrazil Biely dom (2017) Dexter Michael C. Hall sa venoval venčeniu svojho psa v Los Feliz v Kalifornii 24. decembra 2013 Michael C. Hall sa venoval venčeniu svojho psa v Los Feliz v Kalifornii 24. decembra 2013 Michael C. Hall sa venoval venčeniu psa v Los Feliz v Kalifornii 24. decembra 2013 Michael C. Hall sa venoval venčeniu svojho psa v Los Feliz v Kalifornii 24. decembra 2013 Michael C. Hall sa venoval venčeniu svojho psa v Los Feliz v Kalifornii 24. decembra 2013 Michael C. Hall sa venoval venčeniu svojho psa v Los Feliz v Kalifornii 24. decembra 2013 Michael C. Hall sa venoval venčeniu svojho psa v Los Feliz v Kalifornii 24. decembra 2013

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Správa2019Thomas EastmanFilm
V tieni mesiaca2019HoltFilm
Herná noc2018BulharFilm
Bezpečné2018Tom DelaneyTelevízna šou
Mark Felt: Muž, ktorý zrútil Biely dom2017John DeanFilm
Adresa Gettysburg2016Leonard Swett (hlas)Film
Christine2016GeorgeFilm
Koruna2016Prezident KennedyTelevízna šou
Po Adderall2016riaditeľFilm
Hviezda vs. Sily zla2015.Ďalšie hlasy, karamelkaTelevízna šou
Teraz dokumentárne!2015.Billy May 'Dead Eyes' DempseyTelevízna šou
Justice League: Gods and Monsters Chronicles2015.Batman, Kirk LangstromTelevízna šou
V júli zima2014ÚdajeFilm
Zabijem tvojich miláčikov2013David KammererFilm
Rieka2013GuruKrátky film
Ruth a Erica2012TomTelevízna šou
Problémy s blaženosťou2011Morris BlissFilm
Peep World2010Jack MeyerwitzFilm
Hráč2009Ken CastleFilm
Dexter: Skoré strihy2009Dexter MorganTelevízna šou
Ako lyžice s Michaelom C. Hall2009Rozprávač (hlas)Krátky film
Dexter2006Dexter MorganTelevízna šou
Záhady slobodomurárov2006Rozprávač (hlas)Televízny film
Originály CollegeHumor2006BryanTelevízna šou
Zbavený2004JonathanTelevízny film
Výplata2003Agent KleinFilm
Six Feet Under2001David FisherTelevízna šou
Ako sa svet otáča1956Jerry KleinTelevízna šou
Shadowplay (televízny seriál)Tom FranklinTelevízna šou
Jána a dieruBradFilm
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Dane DeHaan a Michael C. HallDane DeHaan
    • Zabijem tvojich miláčikov
      2013
    [zobraziť zhodu]
  • Michael C. Hall a Jaime MurrayJaime Murray
    • Dexter
      2006
    [zobraziť zhodu]
  • Michael C. Hall a Jodi BalfourJodi Balfour
    • Koruna
      2016
    [zobraziť zhodu]
  • Michael C. Hall a Julia StilesJulia Stiles
    • Dexter
      2006
    [zobraziť zhodu]
  • Michael C. Hall a Mathew St. PatrickMathew St. Patrick
    • Six Feet Under
      2001
    [zobraziť zhodu]
  • Michael C. Hall a Rebecca HallRebecca Hall
    • Christine
      2016
    [zobraziť zhodu]
  • Michael C. Hall a Yvonne StrahovskiYvonne Strahovski
    • Dexter
      2006
    [zobraziť zhodu]
  • Michael Hall a Julie BenzJulie Benz
    • Dexter
      2006
    [zobraziť zhodu]

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Alex Gadea
Alex Gadea
28. mája 2021 ... Správy Álex Gadea, klebety, fotografie Álex Gadea, životopis, zoznam priateľiek Álex Gadea 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Álex Gadea. História datovania Álex Gadea, 2021, 2020, zoznam vzťahov Álex Gadea.
Marcos Alonso Mendoza
Marcos Alonso Mendoza
28. mája 2021 ... Marcos Alonso Mendoza správy, klebety, fotografie Marcos Alonso Mendoza, životopis, zoznam partnerov Marcos Alonso Mendoza 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Marcos Alonso Mendoza. História datovania Marcos Alonso Mendoza, 2021, 2020, zoznam vzťahov Marcos Alonso Mendoza.
Asia Pryor
Asia Pryor
28. mája 2021 ... Novinky Azja Pryor, klebety, fotografie Azja Pryor, životopis, zoznam priateľov Azja Pryor 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Azja Pryor. História zoznamovania Azja Pryor, 2021, 2020, zoznam vzťahov Azja Pryor.
Marcello Novaes a Sheyla Beta
Marcello Novaes a Sheyla Beta
28. mája 2021 ... Fotografie, správy a klebety Marcella Novaesa a Sheyly Beta. Zistite viac o ...
Lena Katina
Lena Katina
28. mája 2021 ... Správy Leny Katiny, klebety, fotografie Leny Katiny, životopis, zoznam priateľov Leny Katiny 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Lena Katina. História datovania Leny Katiny, 2021, 2020, zoznam vzťahov Leny Katiny.
Káva Claire
Káva Claire
28. mája 2021 ... Novinky Claire Coffee, klebety, fotky Claire Coffee, životopis, zoznam priateľov Claire Coffee 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov s Claire Coffee. História zoznamiek Claire Coffee, 2021, 2020, zoznam vzťahov Claire Coffee.
Yeliz Dogramacilar
Yeliz Dogramacilar
28. mája 2021 ... Správy Yeliz Dogramacilar, klebety, fotografie Yeliz Dogramacilar, životopis, zoznam partnerov Yeliz Dogramacilar 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Yeliz Dogramacilar. História stretávania Yeliz Dogramacilar, 2021, 2020, zoznam vzťahov Yeliz Dogramacilar.