Hlavná Vzťahy Michael Strahan

Michael Strahan

Michael Strahan Zoznamka4959. miesto 3Vek 49 rokov Zodiac Škorpión Vzťahy 5 spolu Deti
4 deti

S kým momentálne chodí?

Marianna Hewitt a Michael StrahanMarianna Hewitt začala randiť s Michaelom Strahanom 10. októbra 2014. pohľadový vzťah

Vzťahy

Michael Strahan bol predtým ženatý s Jean Muggli(1999 - 2006)a Wanda Hutchins Strahan(1991 - 1996).

Michael Strahan bol zasnúbený s Nicole Mitchell Murphy(2009 - 2014).



Michael Strahan bol vo vzťahoch so Stefani Vara(2006 - 2007).

O

Michael Strahan je 49-ročný hráč amerického futbalu. Narodil sa Michael Anthony Strahan 21. novembra 1971 v Houstone v Texase v USA. Je známy tímom New York Giants z Národnej futbalovej ligy Brothers, Live! s Kelly a Michael, Good Morning America, pyramída 100 000 dolárov. Jeho znamení zverokruhu je Škorpión.

Michael Strahan je členom nasledujúcich zoznamov: Osobnosti americkej televízie, rozohrávače amerického futbalu a narodenia v roku 1971.



Prispieť

Pomôžte nám vybudovať náš profil Michaela Strahana! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

jessica serfaty a logan paul

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatádva8 rokov, 6 mesiacov7 rokov, 3 mesiace-
Zasnúbený16 rokov, 9 mesiacov--
Zoznamkadva6 rokov, 7 mesiacov3 roky, 10 mesiacov1 rok
Celkom58 rokov, 6 mesiacov5 rokov, 9 mesiacov1 rok

Detaily

Krstné menoMichal
Stredné menoAnthony
PriezviskoStrahan
Celé meno pri narodeníMichael Anthony Strahan
Vek49 rokov
Narodeniny21. novembra 1971
RodiskoHouston, Texas, USA
Výška6 '5' (196 cm)
Váha275 libier (125 kg)
StavaťAtletický
Farba očíčierna
Farba vlasovčierna
Znamenia zverokruhuŠkorpión
SexualitaRovno
Etnicitačierna
NárodnosťAmerický
UniverzityTexaský juh
Text povolaniaProfesionálny futbalista, osobnosť televízie
ZamestnanieFutbal (americký)
Pozícia amerického futbaluObranný koniec
NávrhVypracoval New York Giants v 2. kole (celkovo 40.) draftu NFL z roku 1993.
Nárok na slávuNew York Giants z národnej futbalovej ligy, Brothers, Live! s Kelly a Michael, Good Morning America, pyramída 100 000 dolárov
MatkaLouise Strahan

Michael Anthony Strahan (; 21. november 1971) je americký televízny moderátor a bývalý profesionálny futbalista, ktorý bol v defenzíve a celú svoju 15-ročnú kariéru strávil v New York Giants v Národnej futbalovej lige (NFL). Strahan vytvoril v roku 2001 rekord v počte vačkov v sezóne a vo svojej poslednej sezóne 2007 pomohol Giants vyhrať Super Bowl XLII nad New England Patriots. Po odchode z NFL sa stal mediálnou osobnosťou. V roku 2014 bol zvolený do siene slávy profesionálneho futbalu.

Viac o Michaelovi Strahanovi Menej o Michaelovi Strahanovi

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
5Marianna HewittVzťahOktóbra 2014prítomný6 rokov
4Nicole Mitchell MurphyVzťahOktóbra 2007Júla 20146 rokov
3Stefani VaraVzťah200620071 rok
dvaMuggli rifleVydatá1998Júla 20068 rokov
1Wanda Hutchins StrahanVydatá1990devätnásť deväťdesiat šesť6 rokov
Marianna Hewitt #5

Marianna Hewitt

2014

Marianna Hewitt začala randiť s Michaelom Strahom ...[zobraziť pár] Nicole Mitchell Murphy #4

Nicole Mitchell Murphy

2007 - 2014

Michael Strahan a Nicole Mitchell Murphy sa ...[zobraziť pár] Stefani Vara #3

Stefani Vara

2006 - 2007

Stefani Vara a Michael Strahan sa rozišli v ...[zobraziť pár] Muggli rifle #dva

Muggli rifle

1998 - 2006

Michael Strahan a Jean Muggli sa rozviedli ...[zobraziť pár] Wanda Hutchins Strahan #1

Wanda Hutchins Strahan

1990 - 1996

Wanda Hutchins Strahan a Michael Strahan ...[zobraziť pár] #5

Marianna Hewitt

2014

Marianna Hewitt a Michael Strahan tvoria pár od októbra 2014.



Vzťah 6 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop100%Výška91%Vek13%'> Kompatibilita 71% pohľadový vzťah #4

Nicole Mitchell Murphy

2007 - 2014

Michael Strahan a Nicole Mitchell Murphy boli zasnúbení 5 rokov. Randili spolu jeden rok po stretnutí v októbri 2007. Boli zasnúbení 22. mája 2009, neskôr sa však rozišli v júli 2014.

Vzťah 6 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop1%Výška73%Vek52%'> Kompatibilita 57% pohľadový vzťah #3

Stefani Vara

2006 - 2007

Stefani Vara a Michael Strahan pochádzajú z rokov 2006 až 2007.

Vzťah 1 rok pohľadový vzťah #dva

Muggli rifle

1998 - 2006

Michael Strahan a Jean Muggli boli manželmi 6 rokov. Randili spolu jeden rok po stretnutí v roku 1998 a vzali sa 18. júla 1999. O 6 rokov neskôr sa rozviedli 20. júla 2006.

Vzťah 8 rokov ZmerajteVýsledokčínsky horoskop40%Vek1%'> Kompatibilita 10% Deti 2 deti pohľadový vzťah #1

Wanda Hutchins Strahan

1990 - 1996

Wanda Hutchins Strahan a Michael Strahan boli manželmi 5 rokov. Randili spolu jeden rok po stretnutí v roku 1990 a vzali sa v roku 1991. O 5 rokov neskôr sa rozviedli v roku 1996.

Vzťah 6 rokov Deti 2 deti pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Michael Strahan49 ŠkorpiónFutbal (americký)
Americký
Marianna Hewitt3. 4 VáhyOsobnosť
Americký
Nicole Mitchell Murphy53 KozorožecModel
Americký
Stefani Vara-
Americký
Muggli rifle56
Americký
Wanda Hutchins Strahan- Relatívne

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
TanitaŽena199229 rokov Wanda Hutchins Strahan
MichalMuždevätnásť deväťdesiat päť26 rokov Wanda Hutchins Strahan
IsabellaŽena28.10.200416 ročný Muggli rifle
SophiaŽena28.10.200416 ročný Muggli rifle

Fotogaléria

Obsadenie „Miss Peregrine“ - ABC Good Morning America - 2016 Obsadenie „Miss Peregrine“ - ABC Good Morning America - 2016 Obsadenie „Miss Peregrine“ - ABC Good Morning America - 2016 Obsadenie „Miss Peregrine“ - ABC Good Morning America - 2016 Obsadenie „Miss Peregrine“ - ABC Good Morning America - 2016 Obsadenie „Miss Peregrine“ - ABC Good Morning America - 2016 Salma Hayek na Good Morning America v New Yorku Kristen Stewart, Naomi Scott a Ella Balinska - Good Morning America v NYC Kristen Stewart, Naomi Scott a Ella Balinska - Good Morning America v NYC Kristen Stewart, Naomi Scott a Ella Balinska - Good Morning America v NYC Kristen Stewart, Naomi Scott a Ella Balinska - Good Morning America v NYC Kristen Stewart, Naomi Scott a Ella Balinska - Good Morning America v NYC

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Charlieho anjeli2019NY BosleyFilm
LEGO Ninjago Movie2017Michael Strahan (hlas)Film
Doba ľadová: Kolízny kurz2016Teddy (hlas)Film
Nočná čiapka2016Michael StrahanTelevízna šou
Magic Mike XXL2015.AugustaFilm
Black-ish2014June BugTelevízna šou
Vo vnútri Amy Schumer2013Michael StrahanTelevízna šou
Už tam budeme?2010VyhadzovačTelevízna šou
Bratia2009Mike TrainorTelevízna šou
Chuck2007MôjTelevízna šou
Entourage2004Michael StrahanTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Ian Paola
Ian Paola
28. mája 2021 ... Správy Iana Paola, klebety, fotografie Iana Paola, životopis, zoznam priateľiek Iana Paola 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Iana Paola. História zoznámenia Iana Paola, 2021, 2020, zoznam vzťahov Iana Paola.
Veronica Merrell
Veronica Merrell
28. mája 2021 ... Správy Veroniky Merrellovej, klebety, fotografie Veroniky Merrellovej, životopis, zoznam priateľov Veroniky Merrellovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Veronica Merrell. História datovania Veronica Merrell, 2021, 2020, zoznam vzťahov Veroniky Merrellovej.
Pihla Viitala
Pihla Viitala
28. mája 2021 ... Správy Pihla Viitala, Klebety, fotografie Pihla Viitala, Životopis, Zoznam priateľov Pihla Viitala 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Pihla Viitala. História datovania Pihla Viitala, 2021, 2020, zoznam vzťahov Pihla Viitala.
Eric Close a Keri Close
Eric Close a Keri Close
28. mája 2021 ... Eric Close a Keri Zatvorte fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Doja kat
Doja kat
28. mája 2021 ... Správy Doja Cat, klebety, fotografie Doja Cat, životopis, zoznam priateľov Doja Cat 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Doja Cat. História zoznamovania Doja Cat, 2021, 2020, zoznam vzťahov Doja Cat.
William Chan
William Chan
28. mája 2021 ... Správy, klebety, fotografie Williama Chana, životopis, zoznam priateľiek Williama Chana 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov s Williamom Chanom. História datovania Williama Chana, 2021, 2020, zoznam vzťahov Williama Chana.
Jamie Hector
Jamie Hector
28. mája 2021 ... Novinky Jamie Hectora, klebety, fotografie Jamieho Hectora, životopis, zoznam priateľiek Jamieho Hectora 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Jamieho Hectora. História zoznámenia Jamieho Hectora, 2021, 2020, zoznam vzťahov Jamieho Hectora.