Hlavná Vzťahy Milana Vayntrub

Milana Vayntrub

Milana Vayntrub Slobodný572. miesto 668Vek 34 rokov Zodiac ryby Vzťahy 1 spolu

S kým momentálne chodí?

Milana Vayntrub je momentálne nezadaná.

Vzťahy

Milana Vayntrub bola vo vzťahu s Johnom Mayerom(2006 - 2007).



O

Milana Vayntrub je 34-ročná uzbecká herečka. Narodila sa Milana Aleksandrovna Vayntrub 8. marca 1987 v Taškente, Uzbek SSR, ZSSR a získala vzdelanie v odbore GED Certificate. Je známa vďaka postave „Lily Adams“ v televíznych reklamách AT&T. Jej znamenie zverokruhu je Ryby.

Milana Vayntrub bol v zápase na obrazovke s Justinom Hartleyom Toto sme my (2016).

Milana Vayntrub je členom nasledujúcich zoznamov: americkí Židia, narodenie v roku 1987 a americký herec na obrazovke, rodné pahýle v 80. rokoch.



Prispieť

Pomôžte nám vybudovať náš profil Milana Vayntrub! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Zoznamka11 rok--
Celkom11 rok--

Detaily

Krstné menoMilan
Stredné menoAleksandrovna
PriezviskoVayntrub
Celé meno pri narodeníMilana Aleksandrovna Vayntrub
Alternatívny názovMilana Aleksandrovna Vayntrub, Milana Vayntrub, Milana
Vek34 rokov
Narodeniny8. marca 1987
RodiskoTaškent, uzbecká SSR, ZSSR
Výška160 cm
Váha126 libier (57 kg)
StavaťZmyselné
Farba očíHnedá - Svetlá
Farba vlasovHnedá - Svetlá
Výrazná vlastnosťOčarujúca osobnosť, krásny úsmev
Znamenia zverokruhuryby
SexualitaRovno
NáboženstvoŽidovský
Etnicitabiely
NárodnosťUzbekistan
Stredná školaStredná škola v Beverly Hills (jeden rok), certifikát GED
UniverzityKalifornská univerzita v San Diegu
Text povolaniaHerečka, komička, hlasová umelkyňa, sociálna aktivistka
ZamestnanieHerečka
Nárok na slávuPostava Lily Adamsovej v sérii televíznych reklám AT&T
Roky aktívne1995 – súčasnosť
Talentová agentúra (napr. Modeling)3 Arts Entertainment, Dave Becky, manažér 9460 Wilshire Blvd, 7. poschodie Beverly Hills, asi 90212 USA, United Talent Agency
Schválenie značkyReklamy AT&T, AT&T (2014), Buffalo Wild Wings (2013)
Poprsie (palce)35
Veľkosť šálkyC.
Pás (palce)25
Boky (palce)36
Veľkosť oblečenia4
Veľkosť topánky7
Oficiálne webové stránkywww.milanavayntrub.com/, www.facebook.com/MilanaVayntrub, www.youtube.com/user/LivePrudeGirls/featured, www.instagram.com/mintmilana/, www.behindthevoiceactors.com/Milana-Vayntrub/

Milana Aleksandrovna Vayntrub (VYN-troob; ​​uzbecká azbuka: Милана Александровна Вайнтруб; narodená 8. marca 1987) je americká herečka, komička a aktivistka. Dcéra židovských utečencov začala svoju kariéru ako detská herečka krátko po prisťahovaní do Spojených štátov. Dostala sa do povedomia pre svoje účinkovanie v televíznych reklamách AT&T ako predavačka Lily Adamsová v rokoch 2013 až 2016 a od roku 2020. Okrem svojich komerčných vystúpení bola pravidelnou pravidelnou reláciou filmu Other Space (2015) a mala periodickú úlohu v relácii This Is Us (2016–2017). Vayntrub tiež vyjadril veveričku vo franšíze Marvel Rising od roku 2018 potom, čo bol obsadený ako postava v neprítomnom televíznom pilotovi New Warriors.

Viac o Milane Vayntrub Menej o Milana Vayntrub

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
1John MayerVzťah200620071 rok
John Mayer #1

John Mayer

2006 - 2007

Milana Vayntrub a John Mayer sa rozišli v 2 ...[zobraziť pár] #1

John Mayer

2006 - 2007

Milana Vayntrub a John Mayer chodili spolu v rokoch 2006 až 2007.



Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop1%Výška91%Vek44%'> Kompatibilita 44% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Milana Vayntrub3. 4 rybyHerečka
Uzbekistan
John Mayer43 VáhyHudobník
Americký

Fotogaléria

Shabbos Goy - Milana Vayntrub Iný priestor - Milana Vayntrub Milana Vayntrub - oslava udalosti Marvel’s Stan Lee v New Yorku Milana Vayntrub - oslava udalosti Marvel’s Stan Lee v New Yorku Milana Vayntrub - oslava udalosti Marvel’s Stan Lee v New Yorku Milana Vayntrub - oslava udalosti Marvel’s Stan Lee v New Yorku Milana Vayntrub - oslava udalosti Marvel’s Stan Lee v New Yorku Milana Vayntrub - ABC a Marvel Honor Stan Lee v NYC Milana Vayntrub - ABC a Marvel Honor Stan Lee v NYC Milana Vayntrub - ABC a Marvel Honor Stan Lee v NYC Milana Vayntrub - Panel „Robot Chicken“ - Comic Con 2019 v New Yorku Milana Vayntrub - Panel „Robot Chicken“ - Comic Con 2019 v New Yorku

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Vlkodlaci vo vnútri2021Film
The Hart2020LeahTelevízna šou
Marvel Rising: Heart of Iron2019Doreen Green (hlas), Veveričie dievčaTelevízna šou
Kingpin Katie2019HlásateľTelevízna šou
Nie si monštrum2019Prsteň dievčaTelevízna šou
Shabbos Goy2019Hannah LevyFilm
Marvel Rising: Playing with Fire2019Doreen Green (hlas), Veveričie dievčaTelevízny film
Ocko2019Diane, DianebotTelevízna šou
New Warriors (TV seriál)2018Doreen Green, veveričie dievčaTelevízna šou
Marvel Rising: Secret Warriors2018Doreen Green, Veveričie dievča (hlas)Televízny film
Dallas a lúpež2018EllieTelevízna šou
Pohyblivé porušenie2018TaraKrátky film
Marvel Rising: Initiation2018Doreen Green, veveričie dievčaTelevízna šou
Matkine malé pomocníčky2018Lucy PrideFilm
All Nighter2017Terri SadlerFilm
Zdieľať na disku2017CestujúciTelevízna šou
Nite2017Televízna šou
Ten okamih kedy2017JillTelevízna šou
Krotitelia duchov2016Subway Rat WomanFilm
Láska2016NatalieTelevízna šou
Toto sme my2016Sloane SandburgTelevízna šou
Projekt Laura Steinel bez názvu2016AlexTelevízny film
Tesné miesto2016DanielleKrátky film
Osamelý a nadržaný2016ElanaTelevízna šou
Iný priestor2015.Tina ShukshinTelevízna šou
Normálne dvere2015.RoryKrátky film
Silicon Valley2014TaraTelevízna šou
To je dôvod, prečo si slobodný2014Nová MáriaTelevízny film
Šialení2014Nitinova fanynkaFilm
Zabijakov beh2013Opatrovateľka (uncredited)Film
Ocko to vie najlepšie2013NancyTelevízna šou
Bitchy Resting Face2013Mrcha na hojdačkeKrátky film
Poďme na to2013Krátky film
CosmoNots2013AnnieKrátky film
Klaus2013Priateľka dievčenskej dievčinyTelevízna šou
Spolubývajúci nepriatelia2013DeniseTelevízna šou
Spermová banka2013Krátky film
Harabúrd2012NatašaFilm
House of Lies2012ChristyTelevízna šou
Zach Stone bude slávny2012FelciaTelevízna šou
Kľúč a Peele2012UpírTelevízna šou
Utajený2012AnnaTelevízna šou
Vzdať sa ducha2012MargotKrátky film
A Dunno2012JaniceKrátky film
Nadpriemerné darčeky2012PriateľkaTelevízna šou
Život sa stáva2011Jaydeho priateľka TanyaFilm
6 žien2010Natalie StoneKrátky film
Liga2009Roztomilé dievča v bareTelevízna šou
Prisťahovalci (L.A. Dolce Vita)2008Anya (anglická verzia, hlas)Film
Kalifornikácia2007Zlá herečkaTelevízna šou
Jake a Amir2007JúliaTelevízna šou
Originály CollegeHumor2006Zvedavá žena, Milana, MollyTelevízna šou
Robot Kurča2005Helen Henny, Natasha Fatale, Peppa PigTelevízna šou
Lizzie McGuire2001Cute Burper, Dancer, Posse Member # 1Televízna šou
Divízia2001Katerina OminskyTelevízna šou
JE1994TatianaTelevízna šou
Dni našich životov1965Mladá KristenTelevízna šou
Marvel Rising: Chasing GhostsDoreen Green (hlas), Veveričie dievčaTelevízny film
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Milana Vayntrub a Justin HartleyJustin Hartley
    • Toto sme my
      2016
    [zobraziť zhodu]

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Ian Paola
Ian Paola
28. mája 2021 ... Správy Iana Paola, klebety, fotografie Iana Paola, životopis, zoznam priateľiek Iana Paola 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Iana Paola. História zoznámenia Iana Paola, 2021, 2020, zoznam vzťahov Iana Paola.
Veronica Merrell
Veronica Merrell
28. mája 2021 ... Správy Veroniky Merrellovej, klebety, fotografie Veroniky Merrellovej, životopis, zoznam priateľov Veroniky Merrellovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Veronica Merrell. História datovania Veronica Merrell, 2021, 2020, zoznam vzťahov Veroniky Merrellovej.
Pihla Viitala
Pihla Viitala
28. mája 2021 ... Správy Pihla Viitala, Klebety, fotografie Pihla Viitala, Životopis, Zoznam priateľov Pihla Viitala 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Pihla Viitala. História datovania Pihla Viitala, 2021, 2020, zoznam vzťahov Pihla Viitala.
Eric Close a Keri Close
Eric Close a Keri Close
28. mája 2021 ... Eric Close a Keri Zatvorte fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Doja kat
Doja kat
28. mája 2021 ... Správy Doja Cat, klebety, fotografie Doja Cat, životopis, zoznam priateľov Doja Cat 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Doja Cat. História zoznamovania Doja Cat, 2021, 2020, zoznam vzťahov Doja Cat.
William Chan
William Chan
28. mája 2021 ... Správy, klebety, fotografie Williama Chana, životopis, zoznam priateľiek Williama Chana 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov s Williamom Chanom. História datovania Williama Chana, 2021, 2020, zoznam vzťahov Williama Chana.
Jamie Hector
Jamie Hector
28. mája 2021 ... Novinky Jamie Hectora, klebety, fotografie Jamieho Hectora, životopis, zoznam priateľiek Jamieho Hectora 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Jamieho Hectora. História zoznámenia Jamieho Hectora, 2021, 2020, zoznam vzťahov Jamieho Hectora.