Hlavná Zoznamka N'Bushe Wright

N'Bushe Wright

NVek 50 rokov Zodiac Panna

S kým momentálne chodí?

Podľa našich záznamov je N'Bushe Wright možno nezadaný.

Vzťahy

Nemáme žiadne záznamy o minulých vzťahoch pre N'Bushe Wrighta.



O

N'Bushe Wright je 50-ročná americká herečka. Narodila sa 20. septembra 1970 v New Yorku, New York, USA. Je známa vďaka Squeeze. Jej znamenie zverokruhu je Panna.

N'Bushe Wright je členom nasledujúcich zoznamov: Ľudia z Brooklynu, narodení v roku 1970 a americké filmové herečky.

manželka travis barker melissa kennedy

Prispieť

Pomôžte nám zostaviť profil N'Bushe Wright! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



Detaily

Krstné menoN'Bushe
PriezviskoWright
Vek50 rokov
Narodeniny20. september 1970
RodiskoMesto New York, New York, USA
Výška175 cm
Váha62 libier
StavaťŠtíhla
Farba očíHnedá - Tmavá
Farba vlasovčierna
Znamenia zverokruhuPanna
SexualitaRovno
Etnicitačierna
NárodnosťAmerický
UniverzityStredná škola múzických umení
Text povolaniaHerečka, tanečnica
ZamestnanieHerečka
Nárok na slávuStlačte
Roky aktívne1992-súčasnosť
Poprsie (palce)3. 4
Veľkosť šálkyB
Pás (palce)25
Boky (palce)35

N'Bushe Wright (vyslovuje sa nuh-BOO-shay; narodená 20. septembra 1970) je americká herečka a tanečnica. Navštevovala a cvičila sa ako tanečnica v Alvin Ailey Dance Center a Martha Graham School of Dance. Je známa predovšetkým vďaka úlohe doktorky Karen Jenson v celovečernom filme Blade z roku 1998.

Viac o N'Bushe Wrightovi Menej o N'Bushe Wrightovi

Fotogaléria

N'Bushe Wright N'Bushe Wright N'Bushe Wright N'Bushe Wright N'Bushe Wright N'Bushe Wright N'Bushe Wright N'Bushe Wright N'Bushe Wright N'Bushe Wright N'Bushe Wright N'Bushe Wright

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Talent na ťažkosti2015.Marissa MontezFilm
Súdny zákaz2006Carla MonroeFilm
Boží zabudnutý dom2005EbenFilm
MVP2003NiaFilm
Chappelleova prehliadka2003Calvinova priateľkaTelevízna šou
Platina2003Maxine 'Max' ColtTelevízna šou
Civilná značka2002Nikki BarnesFilm
Vdovy2002PeknáTelevízna šou
UC: V utajení2001KeishaTelevízna šou
3 štrajky2000Juanita JohnsonFilm
Tretie hodinky1999v rámciTelevízna šou
Čepeľ1998KarenFilm
Žena ako tá1997Film
Jeho a Jej1997SelenaFilm
Stlačte1997JulianaFilm
PRÍBEHY: Príbehy z metra1997Mladé dievča (segment „Červené topánky“)Televízny film
Blízko k nebezpečenstvu1997Detektívka Maggie SinclairováTelevízny film
Johnsdevätnásť deväťdesiat šesťX-Mas JunkieFilm
Rýchla spravodlivosťdevätnásť deväťdesiat šesťSylvie HodgesTelevízna šou
Mŕtvi prezidentidevätnásť deväťdesiat päťDelilah BensonFilm
Americká gotikadevätnásť deväťdesiat päťCheryl TruelaneTelevízna šou
Čerstvé1994NicholeFilm
New York Undercover1994CarolTelevízna šou
Vražda: Život na ulici1993Loretta KenyattaTelevízna šou
Zebrahead1992NikkiFilm
Lifestories: Rodiny v kríze1992LauretteTelevízna šou
Odletím1991Claudia BishopTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Steve Martin
Steve Martin
28. mája 2021 ... Správy Steva Martina, klebety, fotografie Steva Martina, životopis, zoznam priateľov Steva Martina 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov so Stevom Martinom. Steve Martin dating history, 2021, 2020, list of Steve Martin relationships.
Najlepšie páry superhrdinov všetkých čias
Najlepšie páry superhrdinov všetkých čias
Najlepšie superhrdinské páry už existujú, odkedy prví superhrdinovia začali bojovať proti zločinu. Spisovatelia a umelci im dali lásku ...
15 najlepších hier pre viacerých hráčov v Apple Arcade práve teraz
15 najlepších hier pre viacerých hráčov v Apple Arcade práve teraz
Apple Arcade má oveľa viac titulov, ako by ste si mysleli. S viac ako 100 novými a exkluzívnymi hrami (a ich počet stúpa) ponúka herná služba založená na predplatnom ...
Alison Dickey
Alison Dickey
28. mája 2021 ... Správy Alison Dickeyovej, klebety, fotografie Alison Dickeyovej, životopis, zoznam priateľov Alison Dickeyovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Alison Dickey. Alison Dickey dating history, 2021, 2020, list of Alison Dickey relations.
14 šialene presvedčivých teórií fanúšikov o tom, čo motivuje White Walkers
14 šialene presvedčivých teórií fanúšikov o tom, čo motivuje White Walkers
Každý vo Westerose má nejaký motív. Malý prst bol bábkoherec; Varys je najčistejší druh preživšieho; Cersei urobí absolútne všetko, čo je potrebné ...
Rinke Rooyens a Malwina Wedzikowska
Rinke Rooyens a Malwina Wedzikowska
28. mája 2021 ... Rinke Rooyens a Malwina Wedzikowska fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Celý zoznam epizód Hot Wheels Highway 35
Celý zoznam epizód Hot Wheels Highway 35
Nižšie je uvedený úplný zoznam 35 epizód filmu Hot Wheels Highway, ktoré trvali na celom televíznom seriáli. Fotografie z každej epizódy Hot Wheels Highway 35 sú ...