Hlavná Vzťahy Nicki Aycox

Nicki Aycox

Nicki Aycox SlobodnýVek 46 rokov Zodiac Blíženci Vzťahy 1 spolu

S kým momentálne chodí?

Nicki Aycox je momentálne nezadaná.

Vzťahy

Nicki Aycox sa stretol s Al Santosom(2002).



O

Nicki Aycox je 45-ročná americká herečka. Narodila sa Nicki Lynn Aycoxová 26. mája 1975 v Hennessey v Oklahome v USA. Je známa tým, že hrala Minxie Hayes vo filme Jeepers Creepers II v kariére od roku 1996 do súčasnosti. Jej znamenie zverokruhu je Blíženci.

Nicki Aycox bol v 2 zápasoch na obrazovke, vrátane Corin Nemec CSI: Miami (2002)a Danny borovica v Studený prípad (2003).

Nicki Aycox je členom nasledujúcich zoznamov: americkí filmoví herci, americkí televízni herci a narodení v roku 1975.



Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Nicki Aycox! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Stretnutie13 mesiace, 2 dni--
Celkom13 mesiace, 2 dni--

Detaily

Krstné menoNicki
Stredné menoLynn
PriezviskoAycox
Celé meno pri narodeníNicki Lynn Aycox
Vek46 rokov
Narodeniny26. mája 1975
RodiskoHennessey, Oklahoma, USA
Výška165 cm
Váha52 libier
StavaťŠtíhla
Farba očíHazel
Farba vlasovBlondínka
Znamenia zverokruhuBlíženci
SexualitaRovno
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Text povolaniaHerečka, speváčka
ZamestnanieHerečka
Nárok na slávuZahrala si Minxie Hayes vo filme Jeepers Creepers II
Roky aktívne1996-súčasnosť, 1996 – súčasnosť, 1996–2015
Talentová agentúra (napr. Modeling)Innovative Artists L.A., Coronet Entertainment
Poprsie (palce)3. 4
Veľkosť šálkyTO
Pás (palce)24
Boky (palce)3. 4
Oficiálne webové stránkywww.nndb.com/people/451/000346410/, twitter.com/RealNickiAycox
MatkaMargare Aycox
BratSteve Aycox
Rodinný príslušníkLillie (babička)

Nicki Lynn Aycox (narodená 26. mája 1975) je americká herečka a hudobníčka, ktorá je známa svojimi úlohami v snímkach Supernatural, Jeepers Creepers 2, Perfect Stranger a The X-Files: I Want to Believe. V roku 2015 vydala svoje debutové EP Red Velvet Room.

Viac o Nicki Aycoxovej Menej o Nicki Aycox

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
1Al SantosStretnutieMáj 2002Augusta 20023 mesiace
Al Santos #1

Al Santos

2002

Al Santos a Nicki Aycox sa rozišli 20. augusta ...[zobraziť pár] #1

Al Santos

2002

Al Santos a Nicki Aycox sa stretli v máji 2002.



Vzťah 3 mesiace ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskopdvadsať%Výška73%Vek98%'> Kompatibilita 58% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Nicki Aycox 46 BlíženciHerečka
Americký
Al Santos44 RakovinaHerec
Americký

Fotogaléria

Perfect Stranger - Nicki Aycox Nicki Aycox Nicki Aycox - Step Up Women's Network Toast, Los Angeles, 19. apríla 2007 Nicki Aycox - Step Up Women's Network Toast, Los Angeles, 19. apríla 2007 Nicki Aycox - Step Up Women's Network Toast, Los Angeles, 19. apríla 2007 Nicki Aycox - Step Up Women's Network Toast, Los Angeles, 19. apríla 2007 Nicki Aycox - Step Up Women's Network Toast, Los Angeles, 19. apríla 2007 Nicki Aycox - Step Up Women's Network Toast, Los Angeles, 19. apríla 2007 Nicki Aycox - Step Up Women's Network Toast, Los Angeles, 19. apríla 2007 Tmavomodrá (2009) Tmavomodrá (2009) Tmavomodrá (2009)

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Dievča vo vlaku2014LexiFilm
Mŕtvy na akademickej pôde2014Danielle WilliamsFilm
Zamestnávateľ2013Maggie JordanFilm
Profil vraždy2013JackieTelevízny film
Longmire2012HelenTelevízna šou
Za tabuľou2011CandyTelevízny film
The Glades2010DianeTelevízna šou
Zdvihnutý2010Lisa MatthewsFilm
BlackBoxTV2010StilettoTelevízna šou
Christina2010Christina VogelFilm
Tom Cool2009BridgetFilm
Tmavomodrá2009Jaimie Allen, Jamie AllenTelevízna šou
Zvieratá2008NoraFilm
Akty X: Chcem veriť20082. obeť - Cheryl CunninghamFilm
Žoldnier2008DievčaKrátky film
Perfektný cudzinec2007GraceFilm
Jána z Cincinnati2007JaneTelevízna šou
Myšlienky zločinca2005Amber CanardoTelevízna šou
Tam2005Pvt. Brenda 'pani B. ' MitchellTelevízna šou
Nadprirodzené2005Meg MajstriTelevízna šou
Mŕtve vtáky2004AnnabelleFilm
LOSOS2004ChristineTelevízna šou
Jeepers Creepers II2003Minxie HayesFilm
Spád2003Strašný huslistaTelevízny film
Studený prípad2003Christina RushTelevízna šou
Las Vegas2003Tammi CampbellTelevízna šou
Facku ... Je Francúzka2002Tanner JenningsFilm
CSI: Miami2002Molly RestonTelevízna šou
Zóna súmraku2002RickiTelevízna šou
Rave Macbeth2001LidiaFilm
Trestný čin a trest na predmestí2000CecilFilm
CSI: Vyšetrovanie kriminálnej scény2000Ellie BrassTelevízna šou
Ed2000Stella VesseyTelevízna šou
Temný anjel2000SylTelevízna šou
Opačné pohlavie2000JoelyTelevízna šou
Dogwalker1999Susan (ako Nicki Lynn Aycox)Film
Rodinné právo1999Patty MichelTelevízna šou
Prozreteľnosť1999Lily GallagherTelevízna šou
Krutá spravodlivosť1999Amy MetcalfTelevízny film
Významné ďalšie1998Bretónsko, modelkaTelevízna šou
Proti gravitácii1997Gretchen (ako Nicki Lynn Aycox)Film
Dvojité poklepanie1997Dospievajúce dievča (ako Nicki Lynn Aycox)Film
Ally McBeal1997Kim PuckettTelevízna šou
USA vysoko1997Katherine HanleyTelevízna šou
3. skala zo slnkadevätnásť deväťdesiat šesťAlysonTelevízna šou
L.A. Heatdevätnásť deväťdesiat šesťBetty JoeTelevízna šou
Divná veda1994TammyTelevízna šou
Chlapec spoznáva svet1993JenniferTelevízna šou
Akty X.1993Cudnosť RainesTelevízna šou
Právo a poriadok1990Kate WestwoodTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

Diskusie

Redakcia Choice

Ian Paola
Ian Paola
28. mája 2021 ... Správy Iana Paola, klebety, fotografie Iana Paola, životopis, zoznam priateľiek Iana Paola 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Iana Paola. História zoznámenia Iana Paola, 2021, 2020, zoznam vzťahov Iana Paola.
Veronica Merrell
Veronica Merrell
28. mája 2021 ... Správy Veroniky Merrellovej, klebety, fotografie Veroniky Merrellovej, životopis, zoznam priateľov Veroniky Merrellovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Veronica Merrell. História datovania Veronica Merrell, 2021, 2020, zoznam vzťahov Veroniky Merrellovej.
Pihla Viitala
Pihla Viitala
28. mája 2021 ... Správy Pihla Viitala, Klebety, fotografie Pihla Viitala, Životopis, Zoznam priateľov Pihla Viitala 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Pihla Viitala. História datovania Pihla Viitala, 2021, 2020, zoznam vzťahov Pihla Viitala.
Eric Close a Keri Close
Eric Close a Keri Close
28. mája 2021 ... Eric Close a Keri Zatvorte fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Doja kat
Doja kat
28. mája 2021 ... Správy Doja Cat, klebety, fotografie Doja Cat, životopis, zoznam priateľov Doja Cat 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Doja Cat. História zoznamovania Doja Cat, 2021, 2020, zoznam vzťahov Doja Cat.
William Chan
William Chan
28. mája 2021 ... Správy, klebety, fotografie Williama Chana, životopis, zoznam priateľiek Williama Chana 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov s Williamom Chanom. História datovania Williama Chana, 2021, 2020, zoznam vzťahov Williama Chana.
Jamie Hector
Jamie Hector
28. mája 2021 ... Novinky Jamie Hectora, klebety, fotografie Jamieho Hectora, životopis, zoznam priateľiek Jamieho Hectora 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Jamieho Hectora. História zoznámenia Jamieho Hectora, 2021, 2020, zoznam vzťahov Jamieho Hectora.