Hlavná Vzťahy Patrícia Vianoce

Patrícia Vianoce

Patrícia Vianoce SlobodnýVek 48 rokov Zodiac Býk Vzťahy 2 spolu

S kým momentálne chodí?

Patricia Navidad je momentálne nezadaná.

Vzťahy

Patricia Navidad bola zasnúbená s Emirom Athie(2010).



Patricia Navidad mala vzťah Leonardo Bours (2010 - 2018).

kto je zoznamka Demetria McKinney

O

Patricia Navidad je 47-ročná mexická herečka. Ana Ana Patricia Navidad Lara sa narodila 20. mája 1973 v El Carrizal, Culiacán, Sinaloa v Mexiku. Preslávila ju Mariana de la noche v kariére od roku 1992 do súčasnosti. Jej znamenie zverokruhu je Býk.

Patricia Navidad je členom nasledujúcich zoznamov: pôrodov 1973, mexických telenovelových hercov a mexických hercov.



richtár spravodlivosť carney split

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Patricia Navidad! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Zasnúbený12 roky, 4 mesiace--
Zoznamka18 rokov--
Celkomdva8 rokov5 rokov, 2 mesiace2 roky, 4 mesiace

Detaily

Krstné menoPatrícia
Stredné menoAna
PriezviskoVianoce
Celé meno pri narodeníAna Patricia Christmas Lara
Alternatívny názovPaty Navidad, Ana Patricia Navidad Lara, Patricia Navidad, Paty
Vek48 rokov
Narodeniny20. mája 1973
RodiskoEl Carrizal, Culiacán, Sinaloa, Mexiko
Výška172 cm
Váha61 libier
StavaťZmyselné
Farba očíHazel
Farba vlasovHnedá - Tmavá
Výrazná vlastnosťVeľké prsia
Znamenia zverokruhuBýk
SexualitaRovno
EtnicitaMnohonárodnostný
NárodnosťMexická
Text povolaniaHerečka, modelka, speváčka
ZamestnanieHerečka
Nárok na slávuMariana noci
Roky aktívne1992-súčasnosť, 1992 – súčasnosť
Poprsie (palce)38
Veľkosť šálkyD
Pás (palce)24
Boky (palce)38
Oficiálne webové stránkywww.allmovie.com/artist/p550051, www.rottentomatoes.com/celebrity/patricia_navidad
OtčeJežiš
Obľúbení ľudiaAl Pacino, Dustin Hoffman, Robert de Niro, Meryl Streep, Glenn Close

Patricia Navidad (rodená Ana Patricia Navidad Lara 20. mája 1973) je mexická herečka a speváčka.

kto randí s jackie warnerom
Viac o Patrícii vianočných Menej o Patrícii Vianoce

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
dva Leonardo Bours Vzťah201020188 rokov
1Emir AthieStretnutieNovember 2007Február 20102 roky
#dva

Leonardo Bours

2010 - 2018

Leonardo Bours a Patricia Navidad sa rozišli ...[zobraziť pár] Emir Athie #1

Emir Athie

2007 - 2010

Emir Athie a Patricia Navidad sa oddelili v ...[zobraziť pár] #dva

Leonardo Bours

2010 - 2018

Leonardo Bours a Patricia Navidad pochádzajú z rokov 2010 až 2018.



Vzťah 8 rokov pohľadový vzťah #1

Emir Athie

2007 - 2010

Emir Athie a Patricia Navidad sa stretli v novembri 2007.

Vzťah 2 roky ZmerajteVýsledokčínsky horoskop100%Vek1%'> Kompatibilita 25% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Patrícia Vianoce 48 BýkHerečka
Mexická
Leonardo Bours -
Mexická
Emir Athie3. 4
Libanončania

Fotogaléria

Moja rozkošná kliatba - Patricia Navidad Patrícia Vianoce Patrícia Vianoce Patrícia Vianoce Patrícia Vianoce Patrícia Vianoce Patricia Navidad - časopis Q Mexico, august 2013 Patricia Navidad - časopis Q Mexico, august 2013 Patricia Navidad - časopis Q Mexico, august 2013 Patricia Navidad - časopis Q Mexico, august 2013 Patrícia Vianoce Patrícia Vianoce

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Za lásku bez zákona2018Televízna šou
Moje milé prekliatie2017Apolonia OrtegaTelevízna šou
Pred smrťou ako Lichita2015.MarleneTelevízna šou
Parodovanie, kostýmové noci2015.PsychológTelevízna šou
Lady Steel2014Margaret CasanovaTelevízna šou
Pre ňu som Eva2012Mimi de la RoseTelevízna šou
Hviezda22012Ja, rôzne rolyTelevízna šou
Ako sa hovorí2011Adela, ErminiaTelevízna šou
Šťastná rodina2011Mimi de la RoseTelevízna šou
Zacatillo, miesto vo vašom srdci2010Zorayda Dumont de ZárateTelevízna šou
Zabijacke zeny2008Concha GarridoTelevízna šou
Prisahám, že ťa milujem2008Antonia madrigalTelevízna šou
Láska bez mejkapu2007PatríciaTelevízna šou
Najkrajšie škaredé dievča2006Alicia FerreiraTelevízna šou
Sny a cukríky2005DeborahTelevízna šou
Mariana noci2003Yadira z GuerreraTelevízna šou
Cesty lásky2002Rocío ZárateTelevízna šou
Dopravná špička2001Televízna šou
Pružina2001Márie Magdalény OsunyTelevízna šou
Angela1998Ximena ChavezTelevízna šou
Duša nemá farbu1997SaritaTelevízna šou
Mexická škodoradosť1997DirigentTelevízna šou
Canaveral vášnídevätnásť deväťdesiat šesťMireyaTelevízna šou
Acapulco, telo i dušudevätnásť deväťdesiat päťjasnýTelevízna šou
Marimar1994Isabel estradaTelevízna šou
Za mostom1994RosaliaTelevízna šou
Chudobní príbuzní1993EmeraldTelevízna šou
Mária mercedes1992IrisTelevízna šou
Žena, prípady zo skutočného života1985Televízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Diskusie

Redakcia Choice

Steve-O a Kat By d
Steve-O a Kat By d
28. mája 2021 ... Steve-O a Kat Von d fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Burcu Özberk a Akin Akinozu
Burcu Özberk a Akin Akinozu
28. mája 2021 ... Fotografie, správy a klebety Burcu Özberka a Akina Akinozu. Zistite viac o ...
Vechera na khutore bliz Dikanki
Vechera na khutore bliz Dikanki
28. mája 2021 ... Vechera na khutore bliz Dikanki správy, klebety, fotografie Vechera na khutore bliz Dikanki, životopis, Vechera na khutore bliz Dikanki zoznam partnerov 2016. História vzťahov. Vechera na khutore bliz Dikanki zoznam vzťahov. Vechera na khutore bliz Dikanki Zoznamka, 2021, 2020, zoznam vzťahov Vechera na khutore Bliz Dikanki.
Keith Ferguson
Keith Ferguson
28. mája 2021 ... Správy Keitha Fergusona, klebety, fotografie Keitha Fergusona, životopis, zoznam priateľiek Keitha Fergusona 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Keith Ferguson. Keith Ferguson dating history, 2021, 2020, list of Keith Ferguson relations.
Suzi Perry a Bastien Boosten
Suzi Perry a Bastien Boosten
28. mája 2021 ... Suzi Perry a Bastien Boosten fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Max Greenfield
Max Greenfield
28. mája 2021 ... Správy Maxa Greenfielda, klebety, fotografie Maxa Greenfielda, životopis, zoznam priateľiek Maxa Greenfielda 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Maxa Greenfielda. História zoznamovania Maxa Greenfielda, 2021, 2020, zoznam vzťahov Maxa Greenfielda.
Vtip Van De Velde
Vtip Van De Velde
28. mája 2021 ... Správy Joke Van De Velde, klebety, fotografie Joke Van De Velde, životopis, zoznam priateľov Joke Van De Velde 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Joke Van De Velde. História zoznámenia Joke Van De Velde, 2021, 2020, zoznam vzťahov Joke Van De Velde.