Hlavná Vzťahy Ricardo Hurtado

Ricardo Hurtado

Ricardo Hurtado Zasnúbený3549. miesto 123Vek 21 rokov Zodiac Lev Vzťahy 3 spolu

S kým momentálne chodí?

Ricardo Hurtado a ZuZu HollandZuZu Holland a Ricardo Hurtado 16. novembra 2020 sa zasnúbili. pohľadový vzťah

Vzťahy

Ricardo Hurtado bol vo vzťahoch s Lizzy Greene(2018)a Jada Facer(2016).

O

Ricardo Hurtado je 21-ročný americký herec. Ricardo Javier Hurtado sa narodil 22. augusta 1999 v Miami na Floride v Spojených štátoch a preslávil sa školou rocku. Jeho znamení zverokruhu je Lev.



kto je Tom Cruise datovania teraz v roku 2016

Ricardo Hurtado bol v zápase na obrazovke s Lizzy Greeneovou Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (2014).

Ricardo Hurtado je členom nasledujúcich zoznamov: americkí kresťania, americký televízny herec, pahýle z 90. rokov a narodenia 1999.

marc st louis patrice rushen

Prispieť

Pomôžte nám zostaviť profil Ricarda Hurtada! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Zasnúbený11 rok, 4 mesiace--
Zoznamkadva4 roky, 8 mesiacov3 roky, 11 mesiacov-
Celkom34 roky, 8 mesiacov3 roky1 rok, 4 mesiace

Detaily

Krstné menoRichard
Stredné menoJavier
PriezviskoUkradnuté
Celé meno pri narodeníRicardo Javier Hurtado
Alternatívny názovRicky, Rico
Vek21 rokov
Narodeniny22. augusta 1999
RodiskoMiami, Florida, Spojené štáty
Výška5 '7' (170 cm)
Váha140 libier (64 kg)
StavaťŠtíhla
Farba očíHazel
Farba vlasovBlondínka
Znamenia zverokruhuLev
SexualitaRovno
NáboženstvoChristian
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Text povolaniaHerec, spevák
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuSchool of Rock
Roky aktívne2016 – súčasnosť
Oficiálne webové stránkyhttp://officialricardo.com

Ricardo Javier Hurtado (narodený 22. augusta 1999) je americký herec. Je známy pre svoju rolu Freddyho v televíznom seriáli Nickelodeon z roku 2016 School of Rock a svoju úlohu Tylera v televíznom seriáli Malibu Rescue z roku 2019.

Viac o Ricardovi Hurtadovi Menej o Ricardovi Hurtadovi

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
3ZuZu HollandVzťah2020prítomný1 rok
dvaLizzy GreeneVzťah R Feb 2018Feb 2018-
1Jada FacerVzťahSeptember 201620181 rok
ZuZu Holland #3

ZuZu Holland

2020

ZuZu Holland a Ricardo Hurtado sa zasnúbili ...[zobraziť pár] Lizzy Greene #dvaPovesť

Lizzy Greene

2018

Ricardo Hurtado a Lizzy Greene sú samostatní ...[zobraziť pár] Jada Facer #1

Jada Facer

2016

Ricardo Hurtado a Jada Facer sú oddelení ...[zobraziť pár] #3

ZuZu Holland

2020

ZuZu Holland a Ricardo Hurtado sú zasnúbení 5 mesiacov od zasnúbenia 16. novembra 2020.

Vzťah 1 rok pohľadový vzťah #dva

Lizzy Greene

2018 (fáma)

O Ricardovi Hurtadovi sa hovorí, že sa v marci 2018 spojil s Lizzy Greene.



ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop100%Výška55%Vek72%'> Kompatibilita 62% pohľadový vzťah #1

Jada Facer

2016

Ricardo Hurtado a Jada Facer pochádzajú zo septembra 2016 až 2018.

adrianne curry a chris knight
ZmerajteVýsledokZverokruh1%čínsky horoskop1%Výška55%Vek84%'> Kompatibilita 35% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Ricardo Hurtado dvadsaťjeden LevHerec
Americký
ZuZu Holland-
Americký
Lizzy Greene18 BýkHerečka
Americký
Jada Facerdvadsať rybyHerečka
Americký

Fotogaléria

Ricardo Hurtado Klamstvá, ktoré si hovorím Klamstvá, ktoré si hovorím Klamstvá, ktoré si hovorím Klamstvá, ktoré si hovorím Ricardo Hurtado Ricardo Hurtado Ricardo Hurtado Ricardo Hurtado Ricardo Hurtado Ricardo Hurtado Ricardo Hurtado

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Country Comfort2021TuckTelevízna šou
Glitch Techs2020Vysoká päťkaTelevízna šou
Je to Pony2020BlakeTelevízna šou
Záchrana Malibu2019TylerTelevízna šou
Záchrana Malibu2019TylerFilm
Magnáti zo strednej školy2019NájsťTelevízna šou
Knieža Peoria2018RaphaelTelevízna šou
Mick2017NicoTelevízna šou
Nickelodeon Kids 'Choice Awards 20172017Sám sebaTelevízna šou
Špeciálny letný tábor Nickelodeon's Sizzling2017Succotash PeteTelevízny film
School of Rock2016Freddy huertaTelevízna šou
Nemý2016ConnorTelevízna šou
Bunk'd2015Austin JustinTelevízna šou
Nicky, Ricky, Dicky a Dawn2014Joey MontagelliTelevízna šou
Goldbergovci2013Brian McMahonTelevízna šou
Alexis Joy VIP prístup2011Sám sebaTelevízna šou
Televízia Piper2008Vlastný hosťTelevízna šou
Klamstvá, ktoré si hovorímFilm
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Lizzy Greene a Ricardo HurtadoLizzy Greene
    • Nicky, Ricky, Dicky a Dawn
      2014
    [zobraziť zhodu]

Diskusie

Redakcia Choice

Steve Martin
Steve Martin
28. mája 2021 ... Správy Steva Martina, klebety, fotografie Steva Martina, životopis, zoznam priateľov Steva Martina 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov so Stevom Martinom. Steve Martin dating history, 2021, 2020, list of Steve Martin relationships.
Najlepšie páry superhrdinov všetkých čias
Najlepšie páry superhrdinov všetkých čias
Najlepšie superhrdinské páry už existujú, odkedy prví superhrdinovia začali bojovať proti zločinu. Spisovatelia a umelci im dali lásku ...
15 najlepších hier pre viacerých hráčov v Apple Arcade práve teraz
15 najlepších hier pre viacerých hráčov v Apple Arcade práve teraz
Apple Arcade má oveľa viac titulov, ako by ste si mysleli. S viac ako 100 novými a exkluzívnymi hrami (a ich počet stúpa) ponúka herná služba založená na predplatnom ...
Alison Dickey
Alison Dickey
28. mája 2021 ... Správy Alison Dickeyovej, klebety, fotografie Alison Dickeyovej, životopis, zoznam priateľov Alison Dickeyovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Alison Dickey. Alison Dickey dating history, 2021, 2020, list of Alison Dickey relations.
14 šialene presvedčivých teórií fanúšikov o tom, čo motivuje White Walkers
14 šialene presvedčivých teórií fanúšikov o tom, čo motivuje White Walkers
Každý vo Westerose má nejaký motív. Malý prst bol bábkoherec; Varys je najčistejší druh preživšieho; Cersei urobí absolútne všetko, čo je potrebné ...
Rinke Rooyens a Malwina Wedzikowska
Rinke Rooyens a Malwina Wedzikowska
28. mája 2021 ... Rinke Rooyens a Malwina Wedzikowska fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Celý zoznam epizód Hot Wheels Highway 35
Celý zoznam epizód Hot Wheels Highway 35
Nižšie je uvedený úplný zoznam 35 epizód filmu Hot Wheels Highway, ktoré trvali na celom televíznom seriáli. Fotografie z každej epizódy Hot Wheels Highway 35 sú ...