Hlavná Vzťahy ryan Gosling

ryan Gosling

ryan Gosling Zasnúbený71. miesto -7Vek 40 rokov Zodiac Škorpión Vzťahy 10 spolu Deti 2 deti

S kým momentálne chodí?

Ryan Gosling a Eva MendesRyan Gosling a Eva Mendes sa zasnúbili v októbri 2016. pohľadový vzťah

Vzťahy

Ryan Gosling bol vo vzťahoch s Christinou Hendricksovou(2014), Kat Dennings(2009 - 2010), Rachel McAdams(2004 - 2008), Sandra Bullock(2001 - 2002)a Casey LaBow.

Ryan Gosling sa stretol s Blakeom Livelyom(2010).



O Ryanovi Goslingovi sa hovorí, že sa spojil s Oliviou Wildeovou(2011)Jaime Murray(2009)a Famke Janssen(2004).

O

Ryan Gosling je 40-ročný kanadský herec. Ryan Ryan Gosling, narodený 12. novembra 1980 v Cornwalle v Ontariu v Kanade a vzdelaný na vysokoškolskej a odbornej škole v Cornwalle. Jeho znamení zverokruhu je Škorpión.

Ryan Gosling bol v 9 zápasoch na obrazovke, vrátane Ana Ana Armas Blade Runner 2049 (2017), Mackenzie Davis v Blade Runner 2049 (2017), Rachel McAdams v Zápisník (2004), Claire Foy Prvý človek (2018)a Emma Stone v Gangsterský spolok (2013).



Ryan Gosling je členom nasledujúcich zoznamov: víťazi hudobných alebo komediálnych hercov Zlatý glóbus (film), režiséri v angličtine a kanadskí filmoví herci.

Cindy Smith Billy Ray Cyrus

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Ryana Goslinga! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Zasnúbený19 rokov, 9 mesiacov--
Zoznamka53 roky, 11 mesiacov1 rok, 2 mesiace-
Stretnutie12 mesiace, 1 deň--
Hovorí sa31 mesiac, 29 dní19 dní-
Celkom109 rokov, 9 mesiacov1 rok, 7 mesiacov1 mesiac, 29 dní

Detaily

Krstné menoRyan
Stredné menoThomas
PriezviskoGosling
Celé meno pri narodeníRyan Thomas Gosling
Vek40 rokov
Narodeniny12. novembra 1980
RodiskoCornwall, Ontario, Kanada
Výška6 '1' (185 cm)
StavaťAtletický
Farba očíModrá
Farba vlasovBlondínka
Výrazná vlastnosťBlond vlasy, baby modré oči
Znamenia zverokruhuŠkorpión
SexualitaRovno
Etnicitabiely
NárodnosťKanaďan
Stredná školaStredná škola Lestera B. Pearsona, Burlington, Ontario, Kanada, Colná škola a odborná škola v Cornwalle
Text povolaniaHerec, režisér, spisovateľ, producent a hudobník
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuVražda podľa čísel, Notebook, Half Nelson
Hudobný žáner (text)Indie rock, Folk Rock
Roky aktívne1993 – súčasnosť, 2007 – súčasnosť
Nástroj (text)Spev, klávesnica, gitara, basová gitara, violončelo
Súvisiace zákonyKosti mŕtveho muža, kosti mŕtveho muža
Talentová agentúra (napr. Modeling)Zábava LBI
Oficiálne webové stránkyryangoslingonline.com/, twitter.com/RyanGosling
OtčeThomas Gosling (pracovník papierne)
MatkaDonna Gosling (tajomníčka)
SestraKúpeľ Gosling
Rodinný príslušníkMary Yvette Brown (babička z otcovej strany), Joseph Brown (pradedo z otcovej strany), Mary Ann Bélaire Brown (prababka z otcovej strany), Frederick Brown (pradedo z otcovej strany), Rose Anna Proulx (prababka z otcovej strany)
KamarátZach Shields (spoluzakladateľ Bones Dead Man's Bones) (hudobník)
Domáce zvieratáGeorge (pes - Ryan ho zachránil pred psou librou)
Obľúbené filmyNa východ od Edenu
Obľúbené kapelyChet Baker
Obľúbené jedláCalamari poliate citrónovou šťavou
Obľúbené farbyFialová

Ryan Thomas Gosling (narodený 12. novembra 1980) je kanadský herec a hudobník. Svoju kariéru začal ako detská hviezda v klube The Mickey Mouse Club na Disney Channel (1993–1995). Ďalej sa predstavil v ďalších zábavných programoch pre rodinu, vrátane Bojíte sa tmy? (1995) a husia koža (1996). Jeho prvou hlavnou filmovou rolou bol židovský neonacista vo filmoch The Believer (2001) a hral v niekoľkých nezávislých filmoch ako Murder by Numbers (2002), The Slaughter Rule (2002) alebo The United States of Leland (2003).



kto je alex wassabi priateľka
Viac o Ryanovi Goslingovi Menej o Ryanovi Goslingovi

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
10Christina HendricksNeznáme R 20142014-
9Eva napravíVzťahAugusta 2011prítomný9 rokov
8Olivia WildeStretnutie R Február 2011Apríla 20111 mesiac
7Blake LivelyStretnutieOktóbra 2010Decembra 20102 mesiace
6Jaime MurrayStretnutie R Decembra 2009Decembra 2009-
5Kat DenningsVzťah R Augusta 2009Jan 20105 mesiacov
4Rachel McAdamsVzťahDecembra 2004Novembra 20083 roky
3Famke JanssenStretnutie R November 2004November 2004-
dvaSandra BullockVzťahFebruár 2001Decembra 20021 rok
1Casey LaBowNeznáme R -
Christina Hendricks #10Povesť

Christina Hendricks

2014

Christina Hendricks a Ryan Gosling boli rum ...[zobraziť pár] Eva napraví #9

Eva napraví

2011

Ryan Gosling a Eva Mendes sa zasnúbili s Oc ...[zobraziť pár] Olivia Wilde #8Povesť

Olivia Wilde

2011

Hovorilo sa, že Olivia Wilde a Ryan Gosling ...[zobraziť pár] Blake Lively #7

Blake Lively

2010

Ryan Gosling a Blake Lively sa rozišli v skupine De ...[zobraziť pár] Jaime Murray #6Povesť

Jaime Murray

2009

Jaime Murray a Ryan Gosling sú oddelení ...[zobraziť pár] Kat Dennings #5Povesť

Kat Dennings

2009 - 2010

O Katovi Denningsovi a Ryanovi Goslingovi sa hovorilo, že ...[zobraziť pár] Rachel McAdams #4

Rachel McAdams

2004 - 2008

Ryan Gosling a Rachel McAdams sa rozišli v ...[zobraziť pár] Famke Janssen #3Povesť

Famke Janssen

2004

Ryan Gosling a Famke Janssen sú od seba oddelení ...[zobraziť pár] Sandra Bullock #dva

Sandra Bullock

2001 - 2002

Sandra Bullock a Ryan Gosling sa rozišli v ...[zobraziť pár] Casey LaBow #1Povesť

Casey LaBow

Hovorilo sa, že Casey LaBow a Ryan Gosling ...[zobraziť pár] #10

Christina Hendricks

2014 (fáma)

O Christine Hendricks sa hovorí, že sa v roku 2014 spojila s Ryanom Goslingom.

ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskop100%Výška55%Vek33%'> Kompatibilita 62% pohľadový vzťah #9

Eva napraví

2011

Ryan Gosling a Eva Mendes sú zasnúbení už 4 roky. Začali spolu randiť v auguste 2011 a po 5 rokoch boli zasnúbení v októbri 2016.

Vzťah 9 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop1%Výška73%Vek1%'> Kompatibilita 44% Deti 2 deti pohľadový vzťah #8

Olivia Wilde

2011 (fáma)

Hovorí sa, že Olivia Wilde sa vo februári 2011 spojila s Ryanom Goslingom.

Vzťah 2 mesiace ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop80%Výška73%Vek72%'> Kompatibilita 81% pohľadový vzťah #7

Blake Lively

2010

Ryan Gosling a Blake Lively sa stretli v októbri 2010.

Vzťah 2 mesiace ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop100%Výška55%Vek69%'> Kompatibilita 76% pohľadový vzťah #6

Jaime Murray

2009 (fáma)

O Jaime Murrayovi sa hovorí, že sa v decembri 2009 spojil s Ryanom Goslingom.

ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop80%Výška73%Vek33%'> Kompatibilita 67% pohľadový vzťah #5

Kat Dennings

2009 - 2010 (fáma)

O Kat Dennings sa hovorí, že sa v auguste 2009 spojila s Ryanom Goslingom.

Vzťah 5 mesiacov ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop1%Výška91%Vek69%'> Kompatibilita päťdesiat% pohľadový vzťah #4

Rachel McAdams

2004 - 2008

Ryan Gosling a Rachel McAdams sa datujú od decembra 2004 do novembra 2008.

Vzťah 3 roky ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskopdvadsať%Výška73%Vek52%'> Kompatibilita 41% pohľadový vzťah #3

Famke Janssen

2004 (fáma)

O Ryanovi Goslingovi sa hovorí, že sa v novembri 2004 spojil s Famke Janssen.

ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop40%Výška55%Vek1%'> Kompatibilita 29% pohľadový vzťah #dva

Sandra Bullock

2001 - 2002

Sandra Bullock a Ryan Gosling spolu chodili od marca 2001 do decembra 2002.

Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop80%Výška55%Vek1%'> Kompatibilita 39% pohľadový vzťah #1

Casey LaBow

(Povesť)

O Casey LaBow sa hovorí, že sa spojil s Ryanom Goslingom.

kto je priateľka shemar moore
ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop1%Výška55%Vek69%'> Kompatibilita 36% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
ryan Gosling40 ŠkorpiónHerec
Kanaďan
Christina Hendricks46 BýkHerečka
Americký
Eva napraví47 rybyHerečka
Americký
Olivia Wilde37 rybyHerečka
Americký
Blake Lively33 PannaHerečka
Americký
Jaime Murray44 RakovinaHerečka
britský
Kat Dennings3. 4 BlíženciHerečka
Americký
Rachel McAdams42 ŠkorpiónHerečka
Kanaďan
Famke Janssen55 ŠkorpiónHerečka
Holandsky
Sandra Bullock56 LevHerečka
Americký
Casey LaBow3. 4 LevHerečka
Americký

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
Esmeralda Amada GoslingŽena12. septembra 20146 rokov Eva napraví
Milovaný Lee GoslingŽena29. apríla 20165 rokov starý Eva napraví

Fotogaléria

Ryan Gosling a Christina Hendricks Ryan Gosling a Christina Hendricks Ryan Gosling a Christina Hendricks Blade Runner 2049 (2017) Ryan Gosling - Leviho časopis ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling La La Land - John Legend La La Land - Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Moje obľúbené tvary od Julia Torresa2019Blue Penguin (hlas)Televízny film
Prvý človek2018Neil ArmstrongFilm
Blade Runner 20492017'K'Film
Pieseň k piesni2017BVFilm
The Nice Guys: Word of the Day2017Holland MarchKrátky film
La La Land2016SebastiánFilm
The Nice Guys2016Holland MarchFilm
Veľký skrat2015Jared VennettFilm
Len Boh odpúšťa2013JulianFilm
Gangsterský spolok2013Sgt. Jerry WootersFilm
Šedý muž2012Court GentryFilm
Miesto za borovicami2012LukeFilm
Šoférovať2011VodičFilm
Ides v marci2011Stephen MeyersFilm
Šialená hlúpa láska2011JacobFilm
Dotyk zla2011Neviditeľný mužKrátky film
Opitá história Vianoc2011NužKrátky film
Všetky dobré veci2010David MarksFilm
Modrý Valentín2010dekanFilm
Zlomenina2007Willy BeachumFilm
Lars a skutočné dievča2007Lars LindstromFilm
Opitá história2007OckoTelevízna šou
Polovica Nelsona2006Dan DunneFilm
Pobyt2005Henry LethamFilm
Stále som tu: Skutočné denníky mladých ľudí, ktorí žili počas holokaustu2005Ilya Gerber (hlas)Televízny film
Zápisník2004NoahFilm
Spojené štáty americké Leland2003Leland P. FitzgeraldFilm
Vražda podľa čísel2002Richard HaywoodFilm
Pravidlo zabitia2002Roy ChutneyFilm
Veriaci2001Danny BalintFilm
Pamätajte na titánov2000Alan BosleyFilm
Neuveriteľné1999JoshTelevízny film
Pre kovboja nie je nič dobré1998TommyTelevízny film
Mladý Herkules1998HerkulesTelevízna šou
Breaker High1997Sean HanlonTelevízna šou
Frankenstein a jadevätnásť deväťdesiat šesťKennyFilm
Flash Forwarddevätnásť deväťdesiat šesťScott StuckeyTelevízna šou
Faktor PSI: Kroniky paranormálnych javovdevätnásť deväťdesiat šesťAdamTelevízna šou
Dobrodružstvá Shirley Holmesovejdevätnásť deväťdesiat šesťSeanTelevízna šou
Husia kožadevätnásť deväťdesiat päťGreg BanksTelevízna šou
Hercules: Legendárne cestydevätnásť deväťdesiat päťZylusTelevízna šou
Kung Fu: Legenda pokračuje1993KevinTelevízna šou
Pripravený alebo nie1993Matt KalinskýTelevízna šou
Bojíš sa tmy?1990Jamie LearyTelevízna šou
Avonlea1990Bret McNultyTelevízna šou
Projekt Zdravas MáriaFilm
Vlčí mužFilm
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Ana de Armas a Ryan GoslingAna de Armas
    • Blade Runner 2049
      2017
    [zobraziť zhodu]
  • Mackenzie Davis a Ryan GoslingMackenzie Davis
    • Blade Runner 2049
      2017
    [zobraziť zhodu]
  • Rachel McAdams a Ryan GoslingRachel McAdams
    • Zápisník
      2004
    [zobraziť zhodu]
  • Ryan Gosling a Claire FoyClaire Foy
    • Prvý človek
      2018
    [zobraziť zhodu]
  • Ryan Gosling a Emma StoneEmma Stone
    • La La Land
      2016
    [+2 ďalšie]
  • Ryan Gosling a Eva MendesEva napraví
    • Miesto za borovicami
      2012
    [zobraziť zhodu]
  • Ryan Gosling a Kirsten DunstKirsten Dunst
    • Všetky dobré veci
      2010
    [zobraziť zhodu]
  • Ryan Gosling a Michelle WilliamsMichelle Williams
    • Modrý Valentín
      2010
    [zobraziť zhodu]
  • Ryan Gosling a Sandra BullockSandra Bullock
    • Vražda podľa čísel
      2002
    [zobraziť zhodu]
Viac zápasov na obrazovke Ryana Goslinga Menej zápasov Ryan Gosling na obrazovke

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Alex Gadea
Alex Gadea
28. mája 2021 ... Správy Álex Gadea, klebety, fotografie Álex Gadea, životopis, zoznam priateľiek Álex Gadea 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Álex Gadea. História datovania Álex Gadea, 2021, 2020, zoznam vzťahov Álex Gadea.
Marcos Alonso Mendoza
Marcos Alonso Mendoza
28. mája 2021 ... Marcos Alonso Mendoza správy, klebety, fotografie Marcos Alonso Mendoza, životopis, zoznam partnerov Marcos Alonso Mendoza 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Marcos Alonso Mendoza. História datovania Marcos Alonso Mendoza, 2021, 2020, zoznam vzťahov Marcos Alonso Mendoza.
Asia Pryor
Asia Pryor
28. mája 2021 ... Novinky Azja Pryor, klebety, fotografie Azja Pryor, životopis, zoznam priateľov Azja Pryor 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Azja Pryor. História zoznamovania Azja Pryor, 2021, 2020, zoznam vzťahov Azja Pryor.
Marcello Novaes a Sheyla Beta
Marcello Novaes a Sheyla Beta
28. mája 2021 ... Fotografie, správy a klebety Marcella Novaesa a Sheyly Beta. Zistite viac o ...
Lena Katina
Lena Katina
28. mája 2021 ... Správy Leny Katiny, klebety, fotografie Leny Katiny, životopis, zoznam priateľov Leny Katiny 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Lena Katina. História datovania Leny Katiny, 2021, 2020, zoznam vzťahov Leny Katiny.
Káva Claire
Káva Claire
28. mája 2021 ... Novinky Claire Coffee, klebety, fotky Claire Coffee, životopis, zoznam priateľov Claire Coffee 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov s Claire Coffee. História zoznamiek Claire Coffee, 2021, 2020, zoznam vzťahov Claire Coffee.
Yeliz Dogramacilar
Yeliz Dogramacilar
28. mája 2021 ... Správy Yeliz Dogramacilar, klebety, fotografie Yeliz Dogramacilar, životopis, zoznam partnerov Yeliz Dogramacilar 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Yeliz Dogramacilar. História stretávania Yeliz Dogramacilar, 2021, 2020, zoznam vzťahov Yeliz Dogramacilar.