Hlavná Vzťahy Salli Richardson-Whitfield

Salli Richardson-Whitfield

Salli Richardson-WhitfieldPoradie 2003 -219Vek 53 rokov Zverokruh Strelec Vzťahy 8 spolu Deti 2 deti

S kým momentálne chodí?

Podľa našich záznamov je Salli Richardson-Whitfield možno nezadaný.

Vzťahy

Salli Richardson-Whitfield bola predtým vydatá za Dondré T. Whitfield(2002).



Salli Richardson-Whitfield bol vo vzťahu s Anthony 'Treach' Criss(2001), Matthew McConaughey(2000 - 2001), Sean 'Diddy' Combs(1990 - 1991), Wanya Morris, Glenn Plummer a Marlon Wayans.

Salli Richardson-Whitfield sa stretol s Tupacom Shakurom.

kto je zoznamka bridgit mendler

O

Salli Richardson-Whitfield je 53-ročná americká herečka. Salli Elise Richardson sa narodila 23. novembra 1967 v Chicagu v štáte Illinois v USA. Je známa tým, že Eureka má kariéru od roku 1991 do súčasnosti. Jej znamenie zverokruhu je Strelec.



Salli Richardson-Whitfield bol v 2 zápasoch na obrazovke, vrátane Keitha Davida Chrliče (1994)a Will Smith v Ja, legenda (2007).

Salli Richardson-Whitfield je členom nasledujúcich zoznamov: americkí hlasoví herci, narodení v roku 1967 a People from Chicago, Illinois.

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Salli Richardson-Whitfield! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá124 rokov, 5 mesiacov--
Zoznamka67 mesiacov, 2 dni2 mesiace, 5 dní6 mesiacov, 1 deň
Stretnutie1---
Celkom824 rokov, 5 mesiacov3 roky, 2 mesiace6 mesiacov, 1 deň

Detaily

Krstné menoKolega
Stredné menoElise
PriezviskoRichardson-Whitfield
Meno za slobodnaRichardson
Celé meno pri narodeníNechajte Elise Richardsonovú
Alternatívny názovSalli Richardson, Salli Elise Richardson, Salli Richardson-Whitfield
Vek53 rokov
Narodeniny23. novembra 1967
RodiskoChicago, Illinois, USA
Výška165 cm
Váha57 libier
StavaťAtletický
Farba očíHnedá - Svetlá
Farba vlasovHnedá - Tmavá
Znamenia zverokruhuStrelec
SexualitaRovno
EtnicitaMnohonárodnostný
NárodnosťAmerický
Stredná školaLaboratórna stredná škola z University of Chicago
Text povolaniaHerečka (62 kreditov) Režisér (3 kredity) Producent (3 kredity)
ZamestnanieHerečka
Nárok na slávuHeuréka
Roky aktívne1987 – súčasnosť, 1991 – súčasnosť
Talentová agentúra (napr. Modeling)Frontline Management
Poprsie (palce)3. 4
Veľkosť šálkyC.
Pás (palce)25
Boky (palce)3. 4
Veľkosť topánky8
Oficiálne webové stránkytwitter.com/sallirichardson, www.facebook.com/sallirw, www.sallirw.com/, http://www.sallirw.com, https://web.archive.org/web/20170918044754/http://sallirw .com /
OtčeDuel Richardson
MatkaMarcia Harris
BratJosh Richardson, Čad Richardson, Nalin Richardson

Salli Elise Richardson-Whitfield (rodená Richardson; narodená 23. novembra 1967) je americká herečka a režisérka. Richardson je známa ako Angela vo filme A Low Down Dirty Shame (1994) a ako doktorka Allison Blake v komediálnom dramatickom seriáli Syfy Eureka (2006–2012).

Viac o Salli Richardson-Whitfield Menej o Salli Richardson-Whitfield

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
8Anthony 'Treach' CrissVzťah R 20012001-
7Matthew McConaugheyVzťah R Augusta 2000Február 20017 mesiacov
6Dondré T. WhitfieldVydatá1997 -
5Sean 'Diddy' CombsVzťahNovembra 1990Máj 19916 mesiacov
4Glenn PlummerVzťah -
3Marlon WayansVzťah -
dvaTupac ShakurStretnutie -
1Wanya MorrisVzťah -
Anthony #8Povesť

Anthony 'Treach' Criss

2001

Anthony 'Treach' Criss a Salli Richardson-W ...[zobraziť pár] Matthew McConaughey #7Povesť

Matthew McConaughey

2000 - 2001

Salli Richardson-Whitfield a Matthew McCona ...[zobraziť pár] Dondré T. Whitfield #6

Dondré T. Whitfield

1997

Dondré T. Whitfield a Salli Richardson-Whit ...[zobraziť pár] Sean #5

Sean 'Diddy' Combs

1990 - 1991

Salli Richardson-Whitfield a Sean 'Diddy' C ...[zobraziť pár] Glenn Plummer #4

Glenn Plummer

Glenn Plummer a Salli Richardson-Whitfield ...[zobraziť pár] Marlon Wayans #3

Marlon Wayans

Salli Richardson-Whitfield a Marlon Wayans ...[zobraziť pár] Tupac Shakur #dva

Tupac Shakur

Tupac Shakur a Salli Richardson-Whitfield a ...[zobraziť pár] Wanya Morris #1

Wanya Morris

Wanya Morris a Salli Richardson-Whitfield a ...[zobraziť pár] #8

Anthony 'Treach' Criss

2001 (fáma)

Hovorí sa, že Anthony 'Treach' Criss sa v roku 2001 spojil so Salli Richardson-Whitfield.

ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop1%Vek52%'> Kompatibilita 38% pohľadový vzťah #7

Matthew McConaughey

2000 - 2001 (fáma)

O Salli Richardson-Whitfieldovi sa hovorí, že sa v auguste 2000 spojil s Matthewom McConaugheym.

Vzťah 7 mesiacov ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskopdvadsať%Výška73%Vek52%'> Kompatibilita 46% pohľadový vzťah #6

Dondré T. Whitfield

1997

Dondré T. Whitfield a Salli Richardson-Whitfield sú manželmi 18 rokov. Chodili spolu 5 rokov potom, čo sa dali dohromady v roku 1997. Po 6 mesiacoch zásnub sa zosobášili 8. septembra 2002.

Vzťah 24 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskopdvadsať%Vek52%'> Kompatibilita 43% Deti 2 deti pohľadový vzťah #5

Sean 'Diddy' Combs

1990 - 1991

Salli Richardson-Whitfield a Sean 'Diddy' Combs mali vzťah od novembra 1990 do mája 1991.

Vzťah 6 mesiacov ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskopdvadsať%Výška55%Vek52%'> Kompatibilita 42% pohľadový vzťah #4

Glenn Plummer

Glenn Plummer a Salli Richardson-Whitfield mali vzťah.

ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop1%Výška55%Vek69%'> Kompatibilita 51% pohľadový vzťah #3

Marlon Wayans

Salli Richardson-Whitfield a Marlon Wayans mali vzťah.

evangeline lilly dominic monaghan sa vydala
ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop60%Výška73%Vek33%'> Kompatibilita 47% pohľadový vzťah #dva

Tupac Shakur

Tupac Shakur sa stretol so Salli Richardson-Whitfieldom.

ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop100%Výška55%Vek33%'> Kompatibilita 72% pohľadový vzťah #1

Wanya Morris

Wanya Morris a Salli Richardson-Whitfield mali vzťah.

ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop1%Vek1%'> Kompatibilita dvadsaťjeden% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Salli Richardson-Whitfield53 StrelecHerečka
Americký
Anthony 'Treach' Crisspäťdesiat StrelecRapper
Americký
Matthew McConaughey51 ŠkorpiónHerec
Americký
Dondré T. Whitfield52 BlíženciHerec
Americký
Sean 'Diddy' Combs51 ŠkorpiónHudobný producent
Americký
Glenn Plummer59 LevHerec
Americký
Marlon Wayans48 RakovinaHerec
Americký
Tupac Shakur25 BlíženciRapper
Americký
Wanya Morris47 LevHudobník
Americký

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
Parker RichardsonŽena200516 ročný Dondré T. Whitfield
Dre TerrellMuž24. januára 200912 ročný Dondré T. Whitfield

Fotogaléria

Škandál (2012) Sam Rogers Sam Rogers Sam Rogers Salli Richardson-Whitfield Salli Richardson-Whitfield Salli Richardson-Whitfield Salli Richardson-Whitfield Salli Richardson-Whitfield Salli Richardson-Whitfield Salli Richardson-Whitfield Salli Richardson-Whitfield

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Pozmenený uhlík2018Vedúci komisieTelevízna šou
Čierny blesk2017Rebecca MontezTelevízna šou
Veštec hriechu2015NiaFilm
Šijacie stroje2015Maggie BaptisteTelevízna šou
Palisander2015Dr. Aubrey JosephTelevízna šou
Byť Mary Jane2013ValerieTelevízna šou
Hrá sa o lásku2013Talisa McCoyFilm
Učitelia2013ChristineTelevízny film
My strana2012Riaditeľ ReynoldsFilm
House of Lies2012Sandra JoyTelevízna šou
Redakcia2012Jane BarrowTelevízna šou
Vyhľadávač2012Athena BrookesTelevízna šou
Tajné životy manželiek2012ReedTelevízny film
Budem nasledovať2010MayeFilm
Čierny dynamit2009SlávaFilm
Hrad2009Americká právnička Elizabeth WestonTelevízna šou
Farár Brown2009Jessica 'Jesse' Brown (ako Salli Richardson)Film
Ja, legenda2007Zoe Neville (ako Salli Richardson)Film
Heuréka2006Allison BlakeTelevízna šou
Heuréka: Skryť a hľadať2006Allison BlakeTelevízna šou
Kosti2005Asistent amerického právnika Kim KurlandTelevízna šou
Myšlienky zločinca2005Tamara BarnesTelevízna šou
Vojna doma2005VanessaTelevízna šou
Anacondas: Hon na krvavú orchideu2004Gail SternFilm
House M.D.2004SharonTelevízna šou
Druhýkrát2004AmandaTelevízna šou
Motorkár Boyz2003Polovica a polovicaFilm
1-800-chýba2003KellyTelevízna šou
Línia streľby2003Erica LoganTelevízna šou
NCIS2003Carrie ClarkováTelevízna šou
Antwone Fisher2002Berta Davenport (ako Salli Richardson)Film
Dieťa rodiny2002Nelli McPherson (ako Salli Richardson)Film
Kniha lásky: Definitívny dôvod, prečo sú muži psy2002Karen (ako Salli Richardson)Film
CSI: Miami2002LauraTelevízna šou
Muž s tajným agentom2000RachelTelevízna šou
Rodinné právo1999Viveca FosterTelevízna šou
Lillie1999Lillie (ako Salli Richardson)Film
Maslo1998Blusette Ford (ako Salli Richardson)Film
Mercy Point1998Por. Kim Salisaw, por. SalisawTelevízna šou
Hrubé prebudenie1998Nancy AdamsTelevízna šou
Pravé ženy1997Martha (ako Salli Richardson)Televízna šou
Medzi bratmi1997VanessaTelevízna šou
Hviezdna brána SG-11997Drey'aucTelevízna šou
Veľký biely hypedevätnásť deväťdesiat šesťBambi (ako Salli Richardson)Film
Duša hrydevätnásť deväťdesiat šesťLahoma (ako Salli Richardson)Televízny film
Chrliče: Goliášove kronikydevätnásť deväťdesiat šesťDelilah, Elisa MazaTelevízna šou
Jamie Foxx Showdevätnásť deväťdesiat šesťCamille TurnerTelevízna šou
Pretekárdevätnásť deväťdesiat šesťCynthia SloanTelevízna šou
Bola raz jedna ... Keď sme sa vyfarbilidevätnásť deväťdesiat päťSlečna Alice (ako Salli Richardson)Film
Nízka špinavá hanba1994Angela (ako Salli Richardson)Film
Mesto Sioux1994Jolene Buckley (ako Salli Richardson)Film
I Spy sa vracia1994Nicole Scott (ako Salli Richardson)Televízny film
Lily v zime1994Ada Covington (ako Salli Richardson)Televízny film
Chrliče1994Delilah, Elisa Maza, SalliTelevízna šou
New York Undercover1994Tammy BarrettTelevízna šou
Ako sa mi teraz páčiš1993Valerie (ako Salli Richardson)Film
Držanie1993Lana (ako Salli Richardson)Film
NYPD modrá1993Bobbi KingstonTelevízna šou
Vesmírni Strážcovia1993Televízna šou
Star Trek: Deep Space Nine1993Fenna, NidellTelevízna šou
Peniaze1992Pretty Customer (ako Salli Richardson)Film
Predohra k bozku1992Družička # 2 (ako Salli Richardson)Film
Hore proti múru1991Denise (ako Salli Richardson)Film
Roč1991Diane HubbardTelevízna šou
Hodvábne prenasledovanie1991ShelleyTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Keith David a Salli Richardson-WhitfieldKeith David
    • Chrliče
      1994
    [zobraziť zhodu]
  • Will Smith a Salli RichardsonWill Smith
    • Ja, legenda
      2007
    [zobraziť zhodu]

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Steve-O a Kat By d
Steve-O a Kat By d
28. mája 2021 ... Steve-O a Kat Von d fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Burcu Özberk a Akin Akinozu
Burcu Özberk a Akin Akinozu
28. mája 2021 ... Fotografie, správy a klebety Burcu Özberka a Akina Akinozu. Zistite viac o ...
Vechera na khutore bliz Dikanki
Vechera na khutore bliz Dikanki
28. mája 2021 ... Vechera na khutore bliz Dikanki správy, klebety, fotografie Vechera na khutore bliz Dikanki, životopis, Vechera na khutore bliz Dikanki zoznam partnerov 2016. História vzťahov. Vechera na khutore bliz Dikanki zoznam vzťahov. Vechera na khutore bliz Dikanki Zoznamka, 2021, 2020, zoznam vzťahov Vechera na khutore Bliz Dikanki.
Keith Ferguson
Keith Ferguson
28. mája 2021 ... Správy Keitha Fergusona, klebety, fotografie Keitha Fergusona, životopis, zoznam priateľiek Keitha Fergusona 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Keith Ferguson. Keith Ferguson dating history, 2021, 2020, list of Keith Ferguson relations.
Suzi Perry a Bastien Boosten
Suzi Perry a Bastien Boosten
28. mája 2021 ... Suzi Perry a Bastien Boosten fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Max Greenfield
Max Greenfield
28. mája 2021 ... Správy Maxa Greenfielda, klebety, fotografie Maxa Greenfielda, životopis, zoznam priateľiek Maxa Greenfielda 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Maxa Greenfielda. História zoznamovania Maxa Greenfielda, 2021, 2020, zoznam vzťahov Maxa Greenfielda.
Vtip Van De Velde
Vtip Van De Velde
28. mája 2021 ... Správy Joke Van De Velde, klebety, fotografie Joke Van De Velde, životopis, zoznam priateľov Joke Van De Velde 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Joke Van De Velde. História zoznámenia Joke Van De Velde, 2021, 2020, zoznam vzťahov Joke Van De Velde.