Hlavná Vzťahy Sam Elliott

Sam Elliott

Sam Elliott4037. miesto -151Vek 76 rokov Zodiac Lev Vzťahy 2 spolu Deti 1 dieťa

S kým momentálne chodí?

Podľa našich záznamov je Sam Elliott možno nezadaný.

Vzťahy

Sam Elliott bol predtým ženatý s Katharine Rossovou(1984).



aký starý je freddie jackson

Sam Elliott bol vo vzťahu s Barbrou Streisandovou.

O

Sam Elliott je 76-ročný americký herec. Narodil sa Samuel Pack Elliott 20. augusta 1944 v Sacramente v Kalifornii v USA. Je známy Rushom, The Hulkom v kariére, ktorá trvala od roku 1968 do súčasnosti, od roku 1967 do súčasnosti a do roku 1966. Jeho znamení zverokruhu je Lev.

Sam Elliott bol v 3 zápasoch na obrazovke, vrátane Cher v zápase Maska (1985), Farrah Fawcett v Vražda v Texase (devätnásť osemdesiat jeden)a Mary Steenburgen v Počuli ste už o Morganoch? (2009).



Sam Elliott je členom nasledujúcich zoznamov: americkí filmoví herci, herci z Kalifornie a americkí televízni herci.

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať náš profil Sam Elliott! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá143 rokov, 4 mesiace--
Zoznamka1---
Celkomdva43 rokov, 4 mesiace21 rokov, 8 mesiacov-

Detaily

Krstné menoSam
Stredné menoBalenie
PriezviskoElliott
Celé meno pri narodeníSamuel Pack Elliott
Vek76 rokov
Narodeniny20. augusta 1944
RodiskoSacramento, Kalifornia, USA
Výška6 '2' (188 cm)
StavaťPriemerná
Farba vlasovŠedá
Výrazná vlastnosťHlboko ovládajúci hlas, sivé vlasy a husté fúzy
Znamenia zverokruhuLev
SexualitaRovno
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Stredná školaStredná škola Davida Douglasa v Portlande
UniverzityClark College, Vancouver, WA, Oregonská univerzita
Text povolaniaHerec, spisovateľ, producent
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuRush, Hulk
Roky aktívne1968-súčasnosť, 1968 – súčasnosť, 1967 – súčasnosť, 1966 – súčasnosť
Talentová agentúra (napr. Modeling)Gersh Agency, Inc.
Schválenie značky1998: Televízne reklamy (komentáre) pre Ford Trucks., 1999-: Televízne reklamy (komentáre) pre US Beef Council., Televízne reklamy (komentáre) pre vozidlá Chevy., Televízne reklamy (komentáre) pre Union Pacific Railroad., 2006: TV komerčný (komentár) pre IBM, (6. júna 2008) Voiceoverová práca pre Coor's Beer v televízii., (august 2008) Voiceoverová práca TV pre reklamu SmokeyBear v televízii, (jún 2009) Voiceover v televízii pre kempingové vybavenie Coleman., (2010 ) Televízna reklama (Voiceover) na dodávkové vozidlá Dodge Ram pre „Nákladné auto roka Motor Trend Mag 2010“., (Február 2012) Televízna reklama na rok 2012 Dodge Ram Truck Month (komentovanie).
Oficiálne webové stránkywww.nndb.com/people/607/000024535/

Samuel Pack Elliott (narodený 9. augusta 1944) je americký herec. Je držiteľom niekoľkých ocenení vrátane ocenenia National Board of Review Award a bol nominovaný na Oscara, dve ceny Zlatý glóbus, dve ceny Primetime Emmy a dve ceny Screen Actors Guild Awards.



Viac o Samovi Elliotte Menej o Samovi Elliotte

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
dvaKatharine RossVydatáFebruár 1978 -
1Barbra StreisandNeznáme -
Katharine Ross #dva

Katharine Ross

1978

Sam Elliott a Katharine Ross boli manželia ...[zobraziť pár] Barbra Streisand #1

Barbra Streisand

Sam Elliott a Barbra Streisand boli v re ...[zobraziť pár] #dva

Katharine Ross

1978

Sam Elliott a Katharine Ross sú manželmi už 37 rokov. Chodili spolu 6 rokov po tom, čo sa dali dohromady vo februári 1978, a zosobášili sa 1. mája 1984.

robert de niro a naomi campbell
Vzťah 43 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop80%Výška73%Vek33%'> Kompatibilita 67% Deti 1 dieťa pohľadový vzťah #1

Barbra Streisand

Sam Elliott a Barbra Streisand mali vzťah.

ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskopdvadsať%Výška91%Vek52%'> Kompatibilita 46% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Sam Elliott76 LevHerec
Americký
Katharine Ross81 VodnárHerečka
Americký
Barbra Streisand79 BýkSpevák
Americký

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
Cleo RoseŽena17. september 198436 rokov Katharine Ross

Fotogaléria

Lady Gaga a Sam Elliott na 25. ročníku ceny Screen Actors Guild Awards (2019) 25. výročná cena Screen Actors Guild Awards (2019) Lady Gaga a Sam Elliott na 25. ročníku ceny Screen Actors Guild Awards (2019) Lady Gaga a Sam Elliott na 25. ročníku ceny Screen Actors Guild Awards (2019) Rockový pes (2016) Rockový pes (2016) Rockový pes (2016) Rockový pes (2016) Rockový pes (2016) Rockový pes (2016) Uvidíme sa vo svojich snoch (2015) Uvidíme sa vo svojich snoch (2015)

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Dáma a tulák2019Trusty (hlas)Film
Zrodila sa hviezda2018BobbyFilm
Muž, ktorý zabil Hitlera a potom Bigfoot2018Calvin BarrFilm
Hrdina2017.Lee HaydenFilm
Skalný pes2016Fleetwood Yak (hlas)Film
Adresa Gettysburg2016Ward Hill Lamon (hlas)Film
Ranč2016Beau BennettTelevízna šou
Limbo2016Pes (hlas)Krátky film
Dobrý dinosaurus2015.Butch (hlas)Film
Uvidíme sa vo svojich snoch2015.BillFilm
Kopanie pre oheň2015.Pop PopFilm
Grace a Frankie2015.PhilTelevízna šou
Babka2015.KarlFilm
Návrhový deň2014Tréner MooreFilm
Firma, ktorú vlastníte2012Mac McleodFilm
Os policajta2012Ocko policajný otecTelevízna šou
Marmaduke2010Chupadogra (hlas)Film
Odôvodnený2010Avery MarkhamTelevízna šou
Veľký tresk2010Simon KestralFilm
Novembrové Vianoce2010Jess SanfordTelevízny film
Vo vzduchu2009Maynard FinchFilm
Parky a rekreácia2009Ron DunnTelevízna šou
Počuli ste už o Morganoch?2009Clay WheelerFilm
Ghost Rider2007SprávcaFilm
Zlatý kompas2007Lee ScoresbyFilm
Lodenica2006Ben the Cow (hlas)Film
Klamstvá a Alibis2006MormonFilm
pomstiteľ2006Calvin DexterTelevízny film
Ďakujem za fajčenie2005Lorne LutchFilm
Americký otec!2005Veľký John TannerTelevízna šou
Robot Kurča2005Sam Elliott, Skito, rozprávač bieleho vínaTelevízna šou
Hulka2003RossFilm
Mimo mapy2003CharleyFilm
Boli sme vojaci2002Sgt. Mjr. Basil PlumleyFilm
Pekná, keď plačeš2001Detektív Lukas BlackFilm
Uchádzač2000Kermit NewmanFilm
Fail Safe2000Kongresman RaskobTelevízny film
Poznáš moje meno1999Bill TilghmanTelevízny film
Rodinný chlap1999Sam Elliott, Divoký divoký západTelevízna šou
Veľký Lebowski1998CudzinecFilm
Ahoj krajina1998Jim Ed LoveFilm
Texarkana1998Televízny film
Drsní jazdci1997Kapitán Bucky O'NeilTelevízna šou
Konečná verziadevätnásť deväťdesiat šesťJohn PierceFilm
Woman Undonedevätnásť deväťdesiat šesťRoss BishopTelevízny film
Modrá riekadevätnásť deväťdesiat päťHenry HowlandTelevízny film
Buffalo Girlsdevätnásť deväťdesiat päťDivoký Bill HickokTelevízna šou
Strážca, kuchár a diera v nebidevätnásť deväťdesiat päťBill BellTelevízny film
Gettysburg1993Brig. Gén. John BufordFilm
Náhrobný kameň1993Virgil EarpFilm
Utekavé noci: Nebezpečenstvo v púšti1993Lyn CutterTelevízny film
Rush1991DoddFilm
Conagher1991Conn ConagherTelevízny film
Súrodenecká rivalita1990Charles Turner ml.Film
Prancer1989John RiggsFilm
Road House1989Wade GarrettFilm
Shakedown1988Richie MarksFilm
Fatálna krása1987Mike MarshakFilm
Rýchli a mŕtvi1987S VallianomTelevízny film
Houston: The Legend of Texas1986Sam HoustonTelevízny film
Modrý blesk1986Harry WingateTelevízny film
Maska1985VôbecFilm
Smrť v Kalifornii1985D. Jordan WilliamsTelevízna šou
Travis McGee1983Travis McGeeTelevízny film
Žltá ruža1983Šanca McKenzieTelevízna šou
Tieňoví jazdci1982Z TravenaTelevízny film
Vražda v Texasedevätnásť osemdesiat jedenDr. John HillTelevízny film
Divoké časy1980Hugh CardiffTelevízna šou
The Sacketts1979Povedz to SackettoviTelevízna šou
Aspen1977Tom zabíjaTelevízna šou
Plavčík1976RickFilm
Raz Orol1976Sam DamonTelevízna šou
Už nikdy nebudem bojovať1975Kapitán WoodTelevízny film
Evel Knievel1974Evel KnievelTelevízny film
Policajná žena1974Michael GregoryTelevízna šou
Manhunter1974Will GantryTelevízna šou
Modrý rytier1973Detektív Charlie BronskiTelevízny film
Hawkins1973Luther WilkesTelevízna šou
Doc Elliot1973Lee BarrowsTelevízna šou
Žaby1972Pickett SmithFilm
Molly a Lawless John1972Johnny LawlerFilm
Ulice San Francisca1972Ken JohnsonTelevízna šou
Útok na Wayna1971Ensign William 'Bill' SandoverTelevízny film
Hry1970Richie RobinsonFilm
Výzva1970BryantTelevízny film
Butch Cassidy and the Sundance Kid1969Hráč karty č. 2Film
Brackenov svet1969Todd SkinnerTelevízna šou
Hawaii Five-O1968Jack HoustonTelevízna šou
Spustiť1968Canopus McKillen, kovboj, RensloTelevízna šou
Krajina obrov1968Martin ReedTelevízna šou
Mod Squad1968Rick PriceTelevízna šou
Cesta na západ1967Missouri Townsman (uncredited)Film
Judd pre obranu1967Dan KenyonTelevízna šou
Mannix1967Bill SaundersTelevízna šou
Zločinná jednotka1966Jack, námorný vedúci, obsluha staniceTelevízna šou
Nemožná misia1966Doug RobertTelevízna šou
Spoločnosť F.B.I.1965SAC Kendall LisabonTelevízna šou
Gunsmoke1955Cory SoamesTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Cher a Sam ElliottDrahé
    • Maska
      1985
    [zobraziť zhodu]
  • Farrah Fawcett a Sam ElliottFarrah Fawcett
    • Vražda v Texase
      devätnásť osemdesiat jeden
    [zobraziť zhodu]
  • Mary Steenburgen a Sam ElliottMary Steenburgen
    • Počuli ste už o Morganoch?
      2009
    [zobraziť zhodu]

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Steve Martin
Steve Martin
28. mája 2021 ... Správy Steva Martina, klebety, fotografie Steva Martina, životopis, zoznam priateľov Steva Martina 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov so Stevom Martinom. Steve Martin dating history, 2021, 2020, list of Steve Martin relationships.
Najlepšie páry superhrdinov všetkých čias
Najlepšie páry superhrdinov všetkých čias
Najlepšie superhrdinské páry už existujú, odkedy prví superhrdinovia začali bojovať proti zločinu. Spisovatelia a umelci im dali lásku ...
15 najlepších hier pre viacerých hráčov v Apple Arcade práve teraz
15 najlepších hier pre viacerých hráčov v Apple Arcade práve teraz
Apple Arcade má oveľa viac titulov, ako by ste si mysleli. S viac ako 100 novými a exkluzívnymi hrami (a ich počet stúpa) ponúka herná služba založená na predplatnom ...
Alison Dickey
Alison Dickey
28. mája 2021 ... Správy Alison Dickeyovej, klebety, fotografie Alison Dickeyovej, životopis, zoznam priateľov Alison Dickeyovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Alison Dickey. Alison Dickey dating history, 2021, 2020, list of Alison Dickey relations.
14 šialene presvedčivých teórií fanúšikov o tom, čo motivuje White Walkers
14 šialene presvedčivých teórií fanúšikov o tom, čo motivuje White Walkers
Každý vo Westerose má nejaký motív. Malý prst bol bábkoherec; Varys je najčistejší druh preživšieho; Cersei urobí absolútne všetko, čo je potrebné ...
Rinke Rooyens a Malwina Wedzikowska
Rinke Rooyens a Malwina Wedzikowska
28. mája 2021 ... Rinke Rooyens a Malwina Wedzikowska fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Celý zoznam epizód Hot Wheels Highway 35
Celý zoznam epizód Hot Wheels Highway 35
Nižšie je uvedený úplný zoznam 35 epizód filmu Hot Wheels Highway, ktoré trvali na celom televíznom seriáli. Fotografie z každej epizódy Hot Wheels Highway 35 sú ...