Hlavná Vzťahy Serena Williamsová

Serena Williamsová

Serena Williamsová Vydatá361. miesto 1Vek 39 rokov Zodiac Váhy Vzťahy celkom 12 Deti 1 dieťa

S kým momentálne chodí?

Serena Williams a Alexis OhanianAlexis Ohanian a Serena Williams sú od 16. novembra 2017 manželmi 3 roky. pohľadový vzťah

Vzťahy

Serena Williamsová bola vo vzťahoch s Patrickom Mouratoglouom(2012 - 2015), Drake(2010 - 2015), Amar'e Stoudemire(2010), Hosea Chanchez(2008), Bežné(2007 - 2011)Jackie Long(2007 - 2008), Brett Ratner(2004 - 2005), Corey Maggette(2004), Keyshawn Johnson(2002 - 2003)a LaVar Arrington(2001 - 2002).

Serena Williamsová sa stretla s Grigorom Dimitrovom(2012).



O

Serena Williams je 39-ročná americká tenistka narodená 26. septembra 1981 v Saginaw, Michigan, USA. Jej znamenie zverokruhu je Váhy

gwyneth paltrow s kým chodila

Serena Williams je členom nasledujúcich zoznamov: narodenia 1981, olympijskí tenisti USA a tenis z Floridy.

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Serena Williamsová! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá15 rokov, 7 mesiacov--
Zoznamka105 rokov, 1 mesiac1 rok, 6 mesiacov1 mesiac, 1 deň
Stretnutie16 mesiacov, 2 dni--
Celkom125 rokov, 7 mesiacov1 rok, 9 mesiacov1 mesiac, 1 deň

Detaily

Krstné menoSerena
Stredné menoJameka
PriezviskoWilliams
Celé meno pri narodeníSerena Jameka Williams
Alternatívny názovMama smeč
Vek39 rokov
Narodeniny26. september 1981
RodiskoSaginaw, Michigan, USA
Výška175 cm
Váha70 kg
StavaťVeľký
Farba očíHnedá - Tmavá
Farba vlasovčierna
Výrazná vlastnosťPiercing do brušných gombíkov, široké plecia, svalnaté paže
Znamenia zverokruhuVáhy
SexualitaRovno
NáboženstvoSvedok Jahova
Etnicitačierna
NárodnosťAmerický
Stredná škola(doma učený)
Univerzity(módny dizajn) Inštitút umenia na Floride
Text povolaniaTenistka, herečka, producentka
ZamestnanieTenis
Roky aktívne1995 - súčasnosť
Talentová agentúra (napr. Modeling)Celebrity Talent International, propagácia športovcov, agentúra pre rezervácie zábavy
Schválenie značkyTelevízna reklama pre McDonalds (2002), tlačené reklamy na zubnú pastu Close-Up „Serena Williams Limited Edition“ Red Gel (2003), televízna reklama na gumu Double-Mint Gum so sestrou Venus, tlačená reklama na Hyper Hyper Hammer 6.3 Hyper-Carbon raketa. (2000), Print ads for Doublemint Chewing Gum. (2003), Print ad for Avon, 2002., Print ads for the America's Milk Processors''got milk? ' kampaň na fúzy s mliekom. (2005-06), Tlačené reklamy na výrobky Vicks Sinus NyQuil & DayQuil a propagácia výletu do Wimbledonu (2007)., (2009) Televízne reklamy na sušienky „Oreo“ so sestrou Venus Williamsovou v súťaži s bratmi Manningovými z profesionálneho futbalu , (2009-11) Tlačené reklamy na tampóny Tampax Pearl od spoločnosti Playtex Products Inc., 2008) Tlačené reklamy na raketu Wilson [K] Blade so sestrou Venus., (2010) Tlačené reklamy na športové nápoje Gatorade jej blahoželali ako k „ queen of aces '., (2011) Tlač reklám pre OPI emaily na nechty a laky na nechty.
Poprsie (palce)36
Veľkosť šálkyD
Pás (palce)28
Boky (palce)44
Veľkosť oblečeniapätnásť
Veľkosť topánky10
Oficiálne webové stránkywww.serenawilliams.com/, twitter.com/serenawilliams, www.facebook.com/SerenaWilliams, www.wtatennis.com/players/player/9044, www.nndb.com/people/205/000023136/
OtčeRichard Williams (tenisový tréner)
MatkaOracene Price (tréner)
SestraVenus Williams (tenista)
KamarátCaroline Wozniacki, Freida Pinto, Eva Longoria, Colton haynes

Serena Jameka Williams (* 26. september 1981) je americká profesionálna tenistka a bývalá svetová jednotka v ženskom tenise. Získala 23 grandslamových titulov vo dvojhre, čo je najviac zo všetkých hráčok v otvorenej ére, a druhú najvyššiu priečku v histórii za Margaret Court (24). Ženská tenisová asociácia (WTA) zaradila svoju svetovú jednotku vo dvojhre na osem samostatných príležitostí v rokoch 2002 až 2017. Na prvé miesto v rebríčku sa dostala 8. júla 2002. Šiestu priečku obsadila počas 186 po sebe nasledujúcich týždňov viazal rekord Steffi Grafovej. Celkovo je na prvom mieste už 319 týždňov, čo jej patrí v Open Era na treťom mieste medzi hráčkami za Grafom a Martinou Navrátilovou.

Viac o Serene Williamsovej Menej o Serene Williamsovej

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
12Alexis OhanianVydatáOktóbra 2015prítomný5 rokov
jedenásťPatrick MouratoglouVzťahJúna 2012Augusta 20153 roky
10Grigor DimitrovStretnutieFebruár 2012Augusta 20126 mesiacov
9DrakeVzťahSeptember 2010Októbra 20155 rokov
8Amar'e StoudemireVzťahAugusta 2010Októbra 20102 mesiace
7Hosea ChanchezVzťahFebruár 2008Apríla 20081 mesiac
6BežnéVzťahSeptember 2007Február 20113 roky
5Jackie LongVzťahApríla 2007Jan 20089 mesiacov
4Brett RatnerVzťahFebruár 2004Augusta 20051 rok
3Corey MaggetteVzťahJan 2004Február 20042 mesiace
dvaKeyshawn JohnsonVzťahOktóbra 2002Február 20034 mesiace
1LaVar ArringtonVzťahDecember 2001Apríla 20024 mesiace
Alexis Ohanian #12

Alexis Ohanian

2015.

Alexis Ohanian a Serena Williams boli ...[zobraziť pár] Patrick Mouratoglou #jedenásť

Patrick Mouratoglou

2012 - 2015

Patrick Mouratoglou a Serena Williams sa rozchádzajú ...[zobraziť pár] Grigor Dimitrov #10

Grigor Dimitrov

2012

Grigor Dimitrov a Serena Williams sa rozišli ...[zobraziť pár] Drake #9

Drake

2010 - 2015

Drake a Serena Williams sa rozišli v roku 2015 a ...[zobraziť pár] Amar #8

Amar'e Stoudemire

2010

Serena Williams a Amar'e Stoudemire sa rozchádzajú ...[zobraziť pár] Hosea Chanchez #7

Hosea Chanchez

2008

Hosea Chanchez a Serena Williams sa rozišli ...[zobraziť pár] Bežné #6

Bežné

2007 - 2011

Spoločná a Serena Williamsová sú oddelené ...[zobraziť pár] Jackie Long #5

Jackie Long

2007 - 2008

Jackie Long a Serena Williams sa rozišli v ...[zobraziť pár] Brett Ratner #4

Brett Ratner

2004 - 2005

Serena Williams a Brett Ratner sú samostatní ...[zobraziť pár] Corey Maggette #3

Corey Maggette

2004

Corey Maggette a Serena Williams sa rozišli ...[zobraziť pár] Keyshawn Johnson #dva

Keyshawn Johnson

2002 - 2003

Keyshawn Johnson a Serena Williams sú oddelené ...[zobraziť pár] LaVar Arrington #1

LaVar Arrington

2001 - 2002

LaVar Arrington a Serena Williams sa rozišli ...[zobraziť pár] #12

Alexis Ohanian

2015.

Alexis Ohanian a Serena Williams sú manželmi 3 roky. Randili spolu 1 rok po tom, čo sa dali dohromady v októbri 2015. Po 11 mesiacoch zásnub sa 16. novembra 2017 zosobášili.

Vzťah 5 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskopdvadsať%Výška73%Vek52%'> Kompatibilita 46% Deti 1 dieťa pohľadový vzťah #jedenásť

Patrick Mouratoglou

2012 - 2015

Patrick Mouratoglou a Serena Williamsová chodia od júna 2012 do augusta 2015.



Vzťah 3 roky ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop1%Vek44%'> Kompatibilita 36% pohľadový vzťah #10

Grigor Dimitrov

2012

Grigor Dimitrov a Serena Williamsová sa stretli vo februári 2012.

Vzťah 6 mesiacov ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskopdvadsať%Výška73%Vek1%'> Kompatibilita 3,4% pohľadový vzťah #9

Drake

2010 - 2015

Drake a Serena Williamsové majú dátumy od septembra 2010 do októbra 2015.

cameron fuller a chloe milosť moretz
Vzťah 5 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop80%Výška55%Vek33%'> Kompatibilita 62% pohľadový vzťah #8

Amar'e Stoudemire

2010

Serena Williamsová a Amar'e Stoudemireová mali rande od augusta do októbra 2010.

Vzťah 2 mesiace ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop1%Výška91%Vek98%'> Kompatibilita 68% pohľadový vzťah #7

Hosea Chanchez

2008

Hosea Chanchez a Serena Williamsová chodili od marca do apríla 2008.

Vzťah 1 mesiac ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop1%Výška55%Vek98%'> Kompatibilita 49% pohľadový vzťah #6

Bežné

2007 - 2011

Common a Serena Williams mali vzťah od septembra 2007 do februára 2011.

Vzťah 3 roky ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop1%Výška55%Vek69%'> Kompatibilita 41% pohľadový vzťah #5

Jackie Long

2007 - 2008

Jackie Long a Serena Williamsová chodili od apríla 2007 do januára 2008.

Vzťah 9 mesiacov ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop1%Výška55%Vek98%'> Kompatibilita 59% pohľadový vzťah #4

Brett Ratner

2004 - 2005

Serena Williams a Brett Ratner mali vzťah od marca 2004 do augusta 2005.

Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop1%Výška37%Vek44%'> Kompatibilita 46% pohľadový vzťah #3

Corey Maggette

2004

Corey Maggette a Serena Williamsová chodili od januára do marca 2004.

Vzťah 2 mesiace ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskopdvadsať%Výška73%Vek84%'> Kompatibilita 64% pohľadový vzťah #dva

Keyshawn Johnson

2002 - 2003

Keyshawn Johnson a Serena Williams mali vzťah od októbra 2002 do februára 2003.

je sara jean underwood vydatá
Vzťah 4 mesiace ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop1%Výška73%Vek69%'> Kompatibilita 41% pohľadový vzťah #1

LaVar Arrington

2001 - 2002

LaVar Arrington a Serena Williamsová chodili od decembra 2001 do apríla 2002.

Vzťah 4 mesiace ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop1%Výška73%Vek84%'> Kompatibilita 65% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Serena Williamsová39 VáhyTenis
Americký
Alexis Ohanian38 BýkObchodné
Americký
Patrick Mouratogloupäťdesiat BlíženciTenis
Francúzsky
Grigor Dimitrov30 BýkTenis
Bulharský
Drake3. 4 ŠkorpiónRapper
Kanaďan
Amar'e Stoudemire38 ŠkorpiónBasketbal
Americký
Hosea Chanchez39 PannaHerec
Americký
Bežné49 rybyRapper
Americký
Jackie Long39 ŠkorpiónHerec
Americký
Brett Ratner52 BaranFilmový režisér
Americký
Corey Maggette41 ŠkorpiónBasketbal
Americký
Keyshawn Johnson48 RakovinaFutbal (americký)
Americký
LaVar Arrington42 BlíženciFutbal (americký)
Americký
Viac partnerov Menej partnerov

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
Alexis OlympiaŽena1. september 20173 roky starý Alexis Ohanian

Fotogaléria

Serena Williams - V sezóne 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - V sezóne 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - V sezóne 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - V sezóne 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - V sezóne 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - V sezóne 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - V sezóne 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - V sezóne 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - V sezóne 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - V sezóne 2 Ultimate Tennis Showdown v Biot Serena Williams - účasť na VC Monaka F1 2021 Serena Williams - účasť na VC Monaka F1 2021

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Kozí tábor2020Krátky film
Nikdy príliš ďaleko2020Krátky film
Ocean's Eight2018Serena WilliamsováFilm
Nad hlukom2017Krátky film
Pixely2015.Serena WillamsFilm
7 dní v pekle2015.Serena WilliamsováTelevízny film
Oficiálny film Wimbledon 20152015.Film
Legenda o Korre2012Ženská šalviaTelevízna šou
Drop Dead Diva2009Kelly StevensTelevízna šou
Hra2006Serena WilliamsováTelevízna šou
Avatar: Posledný airbender2005MingTelevízna šou
Loonatics Unleashed2005Kráľovná AthénaTelevízna šou
Hair Show2004Agent RossFilm
Camp Lazlo!2004VeronikaTelevízna šou
Higglytown Heroes2004Hrdina vodiča snežného pluhuTelevízna šou
Čas ulice2002Meeka HayesTelevízna šou
Moja žena a deti2001Slečna WigginsováTelevízna šou
Bernie Mac Show2001Serena WilliamsováTelevízna šou
Divízia2001Jennifer DavisTelevízna šou
Zákon a poriadok: jednotka osobitných obetí1999Chloe SpiersTelevízna šou
JE1994Alice WatsonTelevízna šou
Simpsonovci1989Serena WilliamsováTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Keith Richards
Keith Richards
28. mája 2021 ... Novinky, keith Richards, klebety, fotografie Keitha Richardsa, životopis, zoznam priateľiek Keitha Richardsa 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Keitha Richardsa. História randenia s Keithom Richardsom, 2021, 2020, zoznam vzťahov Keitha Richardsa.
Damir Markota
Damir Markota
28. mája 2021 ... Správy Damir Markota, klebety, fotografie Damira Markotu, životopis, zoznam priateľiek Damira Markotu 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Damira Markotu. Damir Markota dating history, 2021, 2020, list of Damir Markota relations.
Renato Lopez a Alexandra Ivaniševič
Renato Lopez a Alexandra Ivaniševič
28. mája 2021 ... Fotografie, správy a klebety Renata Lopeza a Alexandry Ivaniševičovej. Zistite viac o ...
Susie Redmond
Susie Redmond
28. mája 2021 ... Správy Susie Redmondovej, klebety, fotografie Susie Redmondovej, životopis, zoznam priateľov Susie Redmondovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Susie Redmond. História datovania Susie Redmondovej, 2021, 2020, zoznam vzťahov Susie Redmondovej.
Chelsea Gilligan
Chelsea Gilligan
28. mája 2021 ... Správy Chelsea Gilligan, klebety, fotografie Chelsea Gilligan, životopis, zoznam priateľov Chelsea Gilligan 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Chelsea Gilligan. História datovania Chelsea Gilligan, 2021, 2020, zoznam vzťahov Chelsea Gilligan.
Eddy vilard
Eddy vilard
28. mája 2021 ... Správy Eddyho Vilarda, klebety, fotografie Eddyho Vilarda, životopis, zoznam priateľiek Eddyho Vilarda 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Eddyho Vilarda. História randenia Eddyho Vilarda, 2021, 2020, zoznam vzťahov Eddyho Vilarda.
Stephen Mulhern
Stephen Mulhern
28. mája 2021 ... Správy Stephen Mulhern, klebety, fotografie Stephena Mulhern, životopis, zoznam priateľiek Stephena Mulhern 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Stephena Mulherna. História datovania Stephena Mulhern, 2021, 2020, zoznam vzťahov Stephena Mulhern.