Hlavná Vzťahy Shaquille O'Neal

Shaquille O'Neal

Shaquille O528. miesto 152Vek 49 rokov Zodiac ryby Vzťahy celkom 11 Deti
5 detí

S kým momentálne chodí?

Podľa našich záznamov je Shaquille O'Neal možno nezadaný.

Vzťahy

Shaquille O'Neal bol predtým ženatý s Shaunie O'Neal(2002 - 2010).



Shaquille O'Neal bol zasnúbený s Laticiou Rolleovou(2016).

Shaquille O'Neal bol vo vzťahoch s Annie Ilonzeh(2019), Nicole Alexander(2010 - 2013), Laura Govan(2008 - 2009), Dominica Westling(2007 - 2010), Karrine Steffans(2004 - 2005), Arnetta Yardbourgh(1995 - 1996)a Ananda Lewis.

evangeline lilly dominic monaghan sa vydala

Shaquille O'Neal sa stretol s Trinou a Cindy Crawfordovou(devätnásť deväťdesiat päť).



O

Shaquille O'Neal je 49-ročný americký basketbalista. Narodil sa Shaquille Rashaun O'Neal 6. marca 1972 v Newarku v New Jersey. Preslávil ho Shaq Attack. Jeho znamení zverokruhu je Ryby.

Shaquille O'Neal je členom nasledujúcich zoznamov: Herci z New Jersey, narodení v roku 1972 a účastníci amerických televíznych seriálov o realite.

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Shaquille O'Neal! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



kto je zoznamka Mickey Rourke

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá112 rokov, 10 mesiacov--
Zasnúbený17 rokov, 4 mesiace--
Zoznamka73 roky1 rok, 5 mesiacov9 dní
Stretnutiedva26 rokov, 4 mesiace13 rokov, 2 mesiace-
Celkomjedenásť26 rokov, 4 mesiace5 rokov, 1 mesiac9 dní

Detaily

Krstné menoShaquille
Stredné menoRashaun
PriezviskoO'Neal
Celé meno pri narodeníShaquille Rashaun O'Neal
Alternatívny názovShaq-Fu, Shaq, Diesel, Superman, Veľký Aristoteles, Majster, Veľká agáve
Vek49 rokov
Narodeniny6. marca 1972
RodiskoNewark, New Jersey
Výška7 '1' (216 cm)
Váha385 libier (175 kg)
StavaťVeľký
Farba očíčierna
Farba vlasovČoskoro
Výrazná vlastnosťVysoký, plešatý
Znamenia zverokruhuryby
SexualitaRovno
NáboženstvoMoslim
Etnicitačierna
NárodnosťAmerický
Stredná školaRobert G. Cole, junior-senior stredná škola, San Antonio, TX
UniverzityBA, Štátna univerzita v Louisiane (2000), MBA, Univerzita vo Phoenixe (2005), Syrakúzska univerzita (zúčastnené, 2009), PhD, Vývoj ľudských zdrojov, Barry University (2012)
Text povolaniaBasketbalový hráč na dôchodku, autor, rapper, herec
ZamestnanieBasketbal
Pozícia basketbaluStred
Dátum prvého zápasu NBA6. novembra 1992
NávrhOrlando Magic, 1. kolo (1. výber, 1. celkovo), draft 1992 NBA
Nárok na slávuShaq Attack
Hudobný žánerRap
Hudobný štýlKlubové / tanečné, pop-rapové, elektronické
Hudobná náladaPárty / slávnostné, bezstarostné, hravé
NástrojSpev
Talentová agentúra (napr. Modeling)William Morris Endeavour Entertainment (LA), Celebrity Talent International
Schválenie značky(2000) Televízna reklama: freeinternet.com, (1995) Televízna reklama: Pepsi-Cola, (1997) Televízna reklama: Taco Bell („TNS“), (1997) Televízna reklama: Pepsi-Cola (s Michaelom J. Foxom) ., (2000-01) Tlačené reklamy: Digex, (2001) Televízna reklama: Nestle's Crunch, (2002) Televízna reklama: Burger King, (2002) Televízna reklama: Elektronické obchody Radio Shack., (2001) Tlačená reklama: Nestle's Crunch čokoládová tyčinka, (1996) Televízna reklama: Allsport drinky, (1992) Televízna reklama: Reebok, (2003) Televízna reklama: Icy-Hot proti bolesti., (2003-04) Tlačené reklamy: Icy Hot proti bolesti Back Patch, (2004) ) Televízna reklama: Nestle's Crunch, (2002) Tlačený inzerát: Burger King, (2004-05) Tlačené inzeráty: Chattem Inc. Icy-Hot Medicated Sleeve, (2006-08) Tlačené inzeráty: Chattem Inc.'s Icy-Hot Pro - Therapy Support & Pain Relief System., (2007) Tlačené reklamy: Mighty Milk and Muscle Milk Nutričné ​​doplnkové nápoje, (apríl 2009) Televízna reklama Public Service Announcements (PSA) pre Childhelp, réžia: Casper Van Dien., (2009) TV komerčný: Comcast Cable Internet, s Ben St ein., (2012) Televízna reklama: Buick Lacrosse automobile., (2013) Televízna reklama: Pánske krémy „Gold Bond“. (2013-14) Vytlačte reklamy na prášok Gold Bond v novej podobe „No Mess Powder Spray“., (2013) Televízna reklama „Shaq - 1, bolesť - 0“ pre Icy Hot liek proti bolesti. (Máj 2014) Televízna reklama „A Little Shake, A Little Tingle“ pre Gold Bond Medicated Powder., (Máj 2014) Televízna reklama „Zapnite Smart Relief a Turn Off Pain“ pre nový inteligentný (elektronický) Tens Therapy od IcyHot., (2014) reproduktor Bluetooth Monster Superstar.
Oficiálne webové stránkyshaq.com/, www.nndb.com/people/236/000023167/, www.lsusports.net/ViewArticle.dbml?DB_OEM_ID=5200&ATCLID=174841, www.basketball-reference.com/players/o/onealsh01.html, www.biography.com/people/shaquille-oneal-9542515, twitter.com/SHAQ, www.facebook.com/Shaq, www.instagram.com/shaq/, www.linkedin.com/in/shaquilleoneal?authType=NAME_SEARCH&authToken = 6oSP a národné = sk & srchid = 4257243241459551736164 a srchindex = 1 srchtotal = 4 trk = vsrp_people_res_name & trkInfo = VSRPsearchId% 3A4257243241459551736164% 2CVSRPary% CantgetId% 2CVSRypeC% 2C54SANPANC 2CVSRPary% C54S54% 2CmptRype 2C54SRPARGETId% 2CmptRypeC1254% 2CmptId% 2CVSRPary% C54SANPANC % 2CVSRP128S54% 2CmptRypeCOMA% C54SPANCYRPARGETId

Shaquille Rashaun 'Shaq' O'Neal (shə-KEEL;
SHAK; Narodil sa 6. marca 1972) je americký bývalý profesionálny basketbalista, analytik športu v televíznom programe Inside the NBA na TNT. Je všeobecne považovaný za jedného z najväčších hráčov v histórii Národnej basketbalovej asociácie (NBA). S výškou 2,16 m a hmotnosťou 147 kg bol jedným z najvyšších a najťažších hráčov vôbec. O'Neal počas svojej 19-ročnej kariéry hral za šesť tímov.

Viac o Shaquille O'Neal Menej o Shaquille O'Neal

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
jedenásťAnnie IlonzehNeznáme20192019-
10Laticia RolleVzťah2014 -
9Nicole AlexanderVzťah2010Jan 20133 roky
8Laura govanVzťah R 23. decembra 2008Jan 2009<1 month
7TrinaStretnutieAugusta 2007November 20073 mesiace
6Dominika WestlingováVzťahJúla 2007Jan 20102 roky
5Karrine SteffansVzťah200420051 rok
4Shaunie O'NealVydatá19989. novembra 201012 rokov
3Cindy CrawfordStretnutiedevätnásť deväťdesiat päťdevätnásť deväťdesiat päť-
dvaArnetta YardbourghVzťahdevätnásť deväťdesiat päťdevätnásť deväťdesiat šesť1 rok
1Ananda LewisNeznáme -
Annie Ilonzeh #jedenásť

Annie Ilonzeh

2019

Annie Ilonzeh a Shaquille O'Neal boli v ...[zobraziť pár] Laticia Rolle #10

Laticia Rolle

2014

Laticia Rolle a Shaquille O'Neal sa zapojili ...[zobraziť pár] Nicole Alexander #9

Nicole Alexander

2010 - 2013

Nicole Alexander a Shaquille O'Neal sa rozchádzajú ...[zobraziť pár] Laura govan #8Povesť

Laura govan

2008 - 2009

Laura Govan a Shaquille O'Neal sa hovorili ...[zobraziť pár] Trina #7

Trina

Trina a Shaquille O'Neal sú oddelené ...[zobraziť pár] Dominika Westlingová #6

Dominika Westlingová

2007 - 2010

Dominica Westling a Shaquille O'Neal separa ...[zobraziť pár] Karrine Steffans #5

Karrine Steffans

2004 - 2005

Karrine Steffans a Shaquille O'Neal osobitne ...[zobraziť pár] Shaunie O #4

Shaunie O'Neal

1998 - 2010

Shaunie O'Neal a Shaquille O'Neal boli divo ...[zobraziť pár] Cindy Crawford #3

Cindy Crawford

devätnásť deväťdesiat päť

Shaquille O'Neal a Cindy Crawford boli v ...[zobraziť pár] Arnetta Yardbourgh #dva

Arnetta Yardbourgh

1995 - 1996

Arnetta Yardbourgh a Shaquille O'Neal rozchádzajú ...[zobraziť pár] Ananda Lewis #1

Ananda Lewis

Shaquille O'Neal a Ananda Lewis boli v r ...[zobraziť pár] #jedenásť

Annie Ilonzeh

2019

Annie Ilonzeh a Shaquille O'Neal mali vzťah od roku 2019 do roku 2019.

ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop80%Výška91%Vek44%'> Kompatibilita 64% pohľadový vzťah #10

Laticia Rolle

2014

Laticia Rolle a Shaquille O'Neal boli zasnúbení už 5 rokov od 30. marca 2016.

s kým sa randí James Woods
Vzťah 7 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskop100%Výška91%Vek13%'> Kompatibilita 66% pohľadový vzťah #9

Nicole Alexander

2010 - 2013

Nicole Alexander a Shaquille O'Neal sa datujú od roku 2010 do januára 2013.

Vzťah 3 roky ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop80%Výška73%Vek44%'> Kompatibilita 74% pohľadový vzťah #8

Laura govan

2008 - 2009 (fáma)

O Laure Govan sa hovorí, že sa 23. decembra 2008 pripojila k Shaquille O'Neal.

ZmerajteVýsledokZverokruh1%čínsky horoskop60%Výška91%Vek69%'> Kompatibilita 55% pohľadový vzťah #7

Trina

Trina a Shaquille O'Neal sa stretli v auguste 2007.

ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskopdvadsať%Výška73%Vek84%'> Kompatibilita 49% pohľadový vzťah #6

Dominika Westlingová

2007 - 2010

Dominica Westling a Shaquille O'Neal chodili spolu od roku 2007 do januára 2010.

Vzťah 2 roky ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskopdvadsať%Výška73%Vek44%'> Kompatibilita 44% pohľadový vzťah #5

Karrine Steffans

2004 - 2005

Karrine Steffans a Shaquille O'Neal pochádzajú z rokov 2004 až 2005.

Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh1%čínsky horoskop1%Výška91%Vek69%'> Kompatibilita 41% pohľadový vzťah #4

Shaunie O'Neal

1998 - 2010

Shaunie O'Neal a Shaquille O'Neal boli manželmi 7 rokov. Randili spolu 4 roky potom, čo sa dali dohromady v roku 1998, a vzali sa 26. decembra 2002. O 7 rokov neskôr sa rozviedli 9. novembra 2010.

Vzťah 12 rokov ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskopdvadsať%Výška91%Vek84%'> Kompatibilita 54% Deti
4 deti
pohľadový vzťah #3

Cindy Crawford

devätnásť deväťdesiat päť

Shaquille O'Neal a Cindy Crawford sa stretli v roku 1995.

ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop1%Výška91%Vek1%'> Kompatibilita 28% pohľadový vzťah #dva

Arnetta Yardbourgh

1995 - 1996

Arnetta Yardbourgh a Shaquille O'Neal pochádzajú z rokov 1995 až 1996.

Vzťah 1 rok Deti 1 dieťa pohľadový vzťah #1

Ananda Lewis

Shaquille O'Neal a Ananda Lewis mali vzťah.

vzťah spencera boldmana a kelli berglunda
ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskop100%Výška91%Vek98%'> Kompatibilita 87% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Shaquille O'Neal49 rybyBasketbal
Americký
Annie Ilonzeh37 LevHerečka
Americký
Laticia Rolle33 VodnárModel
Americký
Nicole Alexander37 RakovinaRealitná televízia
Americký
Laura govan41 PannaRealitná televízia
Americký
Trina46 StrelecRapper
Americký
Dominika Westlingová36 VáhyModel (dospelý / pôvab)
Švédsky
Karrine Steffans42 PannaAutor
Americký
Shaunie O'Neal46 StrelecOsobnosť televízie
Americký
Cindy Crawford55 rybyModel
Americký
Arnetta Yardbourgh- Relatívne
Americký
Ananda Lewis48 BaranVideo džokej
Americký
Viac partnerov Menej partnerov

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
TaahirahŽena18. júla 199624 rokov Arnetta Yardbourgh
Shareef RashaunMuž11. januára 200021 rokov starý Shaunie O'Neal
Amirah SanaaŽena13. novembra 200119 ročný Shaunie O'Neal
Shaquir rashaunMuž19. apríla 200318 ročný Shaunie O'Neal
Me'arah SanaaŽena1. mája 200615 ročný Shaunie O'Neal

Fotogaléria

Metin Fertile a Shaquille O'Neal Strýko Drew (2018) Strýko Drew (2018) Strýko Drew (2018) Strýko Drew (2018) Strýko Drew (2018) Strýko Drew (2018) Strýko Drew (2018) Strýko Drew (2018) Strýko Drew (2018) Strýko Drew (2018) Strýko Drew (2018)

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Hubie Halloween2020DJ AuroraFilm
Domáci film: Princezná nevesta2020FezzikTelevízna šou
Čo muži chcú2019Shaquille O'NealFilm
All Elite Wrestling: Dynamite2019ShaqTelevízna šou
Zobraziť psy2018Karma (hlas)Film
Strýko kreslil2018Veľký FellaFilm
Shaq Talk2018Film
Úžasná desiatka Jimmyho Kimmela2017VežaKrátky film
Uhorka a arašidy2015.Medveď z 90. rokov, dobrodružstvo z 90. rokovTelevízna šou
Zmiešané2014DougFilm
Lego film2014Shaq (hlas)Film
Šmolkovia 22013Smooth Smurf (hlas)Film
Dospeláci 22013Dôstojník FluzooFilm
Skutoční manželia z Hollywoodu2013Shaquille O'NealTelevízna šou
Thunderstruck2012Shaquille O'NealFilm
Jack a Jill2011Shaquille O'NealFilm
Klasika NBA z tvrdého dreva2011Televízna šou
Southland2009Detektív Earl DaytonTelevízna šou
Domček zajačik2008Shaquille O'NealFilm
Strašidelný film 42006ShaqFilm
Po západe slnka2004Shaquille O'NealFilm
Show Tracy Morganovej2003Shaquille O'NealTelevízna šou
Freddy dostal prsty2001ShaquilleFilm
The Wash2001NormanFilm
Bernie Mac Show2001Shaquille O'NealTelevízna šou
Obmedziť svoje nadšenie2000Shaquille O'NealTelevízna šou
predseda Rady1998Strážca múzea (ako Shaquille)Film
Pepsi: Shaq1998Krátky film
Dobrý burger1997Shaquille O'NealFilm
Oceľ1997John Henry Irons, oceľFilm
Kazaamdevätnásť deväťdesiat šesťKazaamFilm
Arli $$devätnásť deväťdesiat šesťShaquille O'NealTelevízna šou
Modré čipy1994NeónFilm
Simpsonovci1989Shaquille O'NealTelevízna šou
Projekt Barona Davisa bez názvuShaq (2018)Televízna šou
HighstonShaqTelevízna šou
Shaqova garážBig Diesel (hlas)Film
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Kim Restello
Kim Restello
28. mája 2021 ... Správy Kim Restell, klebety, fotografie Kim Restell, životopis, zoznam priateľov Kim Restell 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Kim Restell. História spoločnosti Kim Restell, 2021, 2020, zoznam vzťahov Kim Restell.
Chabeli Iglesias
Chabeli Iglesias
28. mája 2021 ... Správy Chabeli Iglesias, klebety, fotografie Chabeli Iglesias, životopis, zoznam priateľov Chabeli Iglesias 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Chabeli Iglesias. História datovania Chabeli Iglesias, 2021, 2020, zoznam vzťahov Chabeli Iglesias.
Victor French a Judith Schenz
Victor French a Judith Schenz
28. mája 2021 ... Victor French a Judith Schenz fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Celebrity Hapa s ázijským rodičom
Celebrity Hapa s ázijským rodičom
Zoznam slávnych ľudí, z ktorých niektorí sú ázijskí, zoradení podľa slávy a popularity. Každý rok dostáva čoraz viac ľudí rodičov rôznych ...
Michael A. Goorjian
Michael A. Goorjian
28. mája 2021 ... Michael A. Goorjian správy, klebety, fotografie Michaela A. Goorjiana, životopis, zoznam priateľiek Michaela A. Goorjiana 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Michaela A. Goorjiana. História datovania Michaela A. Goorjiana, 2021, 2020, zoznam vzťahov Michaela A. Goorjiana.
Najobľúbenejšie ženské youtuberky roku 2020
Najobľúbenejšie ženské youtuberky roku 2020
Od guru pre krásu a líčenie až po domácich majstrov - sú to najobľúbenejší youtuberi roku 2020. Medzi najlepších youtuberov súčasnosti patria ...
Tajomstvá zákulisia „Cena je správna“
Tajomstvá zákulisia „Cena je správna“
'Poď dole! Ste ďalším kandidátom na cenu je správna! „Päť dní v týždni, po celé desaťročia, tieto nesmrteľné slová pochádzali z miliónov ...