Hlavná Vzťahy Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg444. miesto -42Vek 65 rokov Zodiac Škorpión Vzťahy spolu 13 Deti 1 dieťa

S kým momentálne chodí?

Podľa našich záznamov je Whoopi Goldberg možno nezadaný.

Vzťahy

Whoopi Goldberg bola predtým vydatá za Lylea Trachtenberga(1994 - 1995), David Claessen(1986 - 1988)a Alvin Martin (I)(1973 - 1979).



Whoopi Goldberg má vzťahy s Michaelom Visbalom(2001 - 2004), Frank Langella(1995 - 2001), Jeffrey Cohen(devätnásť deväťdesiat päť), Ted Danson(1992 - 1994), Timothy Dalton(1990 - 1993), Eddie Gold(1987 - 1990)a David Edger(1986).

Whoopi Goldberg sa stretol s Alanom Moorom(1987), Danny Glover a Bill Duke.

je kate hudson randiť s kýmkoľvek

O

Whoopi Goldberg je 65-ročná americká herečka. Caryn Elaine Johnson sa narodila 13. novembra 1955 v New Yorku, New York, USA. Je známa filmom The Purple Purple (Duch v kariére od roku 1982 do súčasnosti). Jej znamenie zverokruhu je Škorpión.



Whoopi Goldberg bol v 2 zápasoch na obrazovke, vrátane Teda Dansona Vyrobené v Amerike (1993)a Ray Liotta v Corrina, Corrina (1994).

Whoopi Goldberg je členom nasledujúcich zoznamov: víťazi najlepšej herečky vo vedľajšej úlohe Zlatý glóbus (film), umelci vydavateľstva Geffen Records a nositelia ceny Grammy.

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Whoopi Goldberg! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá36 rokov3 roky, 3 mesiace1 rok
Zoznamka75 rokov, 7 mesiacov2 roky, 3 mesiace1 rok, 10 mesiacov
Stretnutie3---
Celkom136 rokov1 rok, 11 mesiacov1 rok

Detaily

Krstné menoWhoopi
PriezviskoGoldberg
Meno za slobodnaJohnson
Celé meno pri narodeníCaryn Elaine Johnson
Alternatívny názovDa Whoop, Shuttlehead
Vek65 rokov
Narodeniny13. novembra 1955
RodiskoMesto New York, New York, USA
Výška165 cm
Váha130 libier (59 kg)
StavaťPriemerná
Farba očíHnedá - Tmavá
Farba vlasovčierna
Výrazná vlastnosťOholí jej obočie
Znamenia zverokruhuŠkorpión
SexualitaRovno
Etnicitačierna
NárodnosťAmerický
Stredná školaWashington Irving High School, New York City, NY (vypadli, prvý rok)
Text povolaniaHerečka, komik, rozhlasový diskdžokej, producent, autor, pesničkár, moderátor talk show, hviezda Broadwaya
ZamestnanieHerečka
Nárok na slávuFialová farba, Duch
Hudobný žáner (text)Politická satira / spravodajská satira, pozorovacia komédia, čierna komédia, sarkazmus, hudobná komédia, kamenná tvár, urážlivá komédia, komiksová postava, satira, surrealistický humor, surrealistický humor
Roky aktívne1981 – súčasnosť, 1982 – súčasnosť
Talentová agentúra (napr. Modeling)Agentúra pre rezerváciu zábavy, Celebrity Talent International, Splash Talent, Agentúra pre svetovú zábavu
Schválenie značky(1999) Televízna reklama: flooz.com, (2001) Televízna reklama: pekárne Entenmann, (2004) Tlačené reklamy: Plán chudnutia Slim-Fast., (2004) Televízne reklamy: systém Slim-Fast Weight Loss., (2007) ) Print ads: the LA Weight Loss system, (2007) TV commercials: QVC Shopping Network, (2009) TV commercial: MyTouch mobile phone., (2010) Print ads (as the Mona Lisa): Kimberly-Clark Worldwide's Poise Liners močový mechúr control pads., (2011) TV commercial: Poise panty liners., T-Mobile (2009), MCI
(devätnásť deväťdesiat päť)
Poprsie (palce)3. 4
Veľkosť šálkyC.
Pás (palce)26
Boky (palce)36
Veľkosť oblečenia8
Veľkosť topánkyjedenásť
Oficiálne webové stránkywww.facebook.com/whoopigoldberg, twitter.com/whoopigoldberg, www.nndb.com/people/242/000025167/, www.biography.com/people/whoopi-goldberg-9314384, www.behindthevoiceactors.com/Whoopi-Goldberg /

Caryn Elaine Johnson (narodená 13. novembra 1955), profesionálne známa ako Whoopi Goldberg (), je americký herec, komik, spisovateľ a televízny herec. Bola nominovaná na 13 cien Emmy a je jedným z mála zabávačov, ktorí získali ceny Emmy, Grammy, Akadémiu a Tony. Je tiež druhou černoškou, ktorá získala Oscara za herectvo.

Viac informácií o Whoopi Goldbergovej Menej o Whoopi Goldberg

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
13Michael VisbalVzťah200120043 roky
12Frank LangellaVzťahAugusta 1995Február 20015 rokov
jedenásťJeffrey CohenVzťahdevätnásť deväťdesiat päťdevätnásť deväťdesiat päť-
10Lyle TrachtenbergVydatá1994devätnásť deväťdesiat päť1 rok
9Ted DansonVzťahApríla 1992Február 19941 rok
8Timothy DaltonVzťahNovembra 1990Apríla 19932 roky
7Alan MooreStretnutie19871987-
6Eddie GoldVzťah198719903 roky
5David EdgerVzťah19861986-
4David ClaessenVydatá19861. októbra 19882 roky
3Danny GloverStretnutie -
dvaBill DukeStretnutie -
1Alvin Martin (I)Vydatá197319796 rokov
Michael Visbal #13

Michael Visbal

2001 - 2004

Michael Visbal a Whoopi Goldberg sa rozišli ...[zobraziť pár] Frank Langella #12

Frank Langella

1995 - 2001

Whoopi Goldberg a Frank Langella sú od seba ...[zobraziť pár] #jedenásť

Jeffrey Cohen

devätnásť deväťdesiat päť

Whoopi Goldberg a Jeffrey Cohen sa rozchádzajú ...[zobraziť pár] Lyle Trachtenberg #10

Lyle Trachtenberg

1994 - 1995

Whoopi Goldberg a Lyle Trachtenberg boli di ...[zobraziť pár] Ted Danson #9

Ted Danson

1992 - 1994

Whoopi Goldberg a Ted Danson sa rozišli vo F ...[zobraziť pár] Timothy Dalton #8

Timothy Dalton

1990 - 1993

Whoopi Goldberg a Timothy Dalton sú od seba ...[zobraziť pár] Alan Moore #7

Alan Moore

1987

Alan Moore a Whoopi Goldberg sú oddelení ...[zobraziť pár] Eddie Gold #6

Eddie Gold

1987 - 1990

Whoopi Goldberg a Eddie Gold sú oddelení ...[zobraziť pár] #5

David Edger

1986

David Edger a Whoopi Goldberg sú rozdelení ...[zobraziť pár] David Claessen #4

David Claessen

1986 - 1988

Whoopi Goldberg a David Claessen sa rozviedli ...[zobraziť pár] Danny Glover #3

Danny Glover

Danny Glover a Whoopi Goldberg sú samostatní ...[zobraziť pár] Bill Duke #dva

Bill Duke

Bill Duke a Whoopi Goldberg boli v relatívnom ...[zobraziť pár] Alvin Martin (I) #1

Alvin Martin (I)

1973 - 1979

Alvin Martin (I) a Whoopi Goldberg boli div ...[zobraziť pár] #13

Michael Visbal

2001 - 2004

Michael Visbal a Whoopi Goldberg sa datujú rokmi 2001 až 2004.

Vzťah 3 roky pohľadový vzťah #12

Frank Langella

1995 - 2001

Whoopi Goldberg a Frank Langella sa datujú od roku 1995 do marca 2001.

Vzťah 5 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskopdvadsať%Výška91%Vek13%'> Kompatibilita 51% pohľadový vzťah #jedenásť

Jeffrey Cohen

devätnásť deväťdesiat päť

Whoopi Goldberg a Jeffrey Cohen randili v roku 1995.

pohľadový vzťah #10

Lyle Trachtenberg

1994 - 1995

Whoopi Goldberg a Lyle Trachtenberg boli manželia 3 mesiace. Randili spolu 9 mesiacov po stretnutí v roku 1994 a vzali sa 1. októbra 1994. O 3 mesiace neskôr sa rozviedli 1. októbra 1995.

Vzťah 1 rok pohľadový vzťah #9

Ted Danson

1992 - 1994

Whoopi Goldberg a Ted Danson sa datujú od apríla 1992 do februára 1994.

Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop80%Výška73%Vek69%'> Kompatibilita 76% pohľadový vzťah #8

Timothy Dalton

1990 - 1993

Whoopi Goldberg a Timothy Dalton sa datujú od roku 1990 do apríla 1993.

Vzťah 2 roky ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop1%Výška73%Vek69%'> Kompatibilita 46% pohľadový vzťah #7

Alan Moore

1987

Alan Moore a Whoopi Goldberg sa stretli v roku 1987.

ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop1%Výška91%Vek84%'> Kompatibilita 49% pohľadový vzťah #6

Eddie Gold

1987 - 1990

Whoopi Goldberg a Eddie Gold pochádzajú z rokov 1987 až 1990.

Vzťah 3 roky pohľadový vzťah #5

David Edger

1986

David Edger a Whoopi Goldberg mali vzťah v rokoch 1986 až 1986.

pohľadový vzťah #4

David Claessen

1986 - 1988

Whoopi Goldberg a David Claessen boli manželmi 2 roky. Randili spolu 8 mesiacov po stretnutí v roku 1986 a vzali sa 1. septembra 1986. O 2 roky neskôr sa rozviedli 1. októbra 1988.

Vzťah 2 roky ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop80%Vek33%'> Kompatibilita 38% pohľadový vzťah #3

Danny Glover

Danny Glover sa stretol s Whoopi Goldbergovou.

ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskop1%Výška91%Vek69%'> Kompatibilita 60% pohľadový vzťah #dva

Bill Duke

Bill Duke mal stretnutie s Whoopi Goldbergovou.

ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop1%Výška91%Vek44%'> Kompatibilita 59% pohľadový vzťah #1

Alvin Martin (I)

1973 - 1979

Alvin Martin (I) a Whoopi Goldberg sú rozvedení po 6-ročnom manželstve. Mali 1 dieťa.

Vzťah 6 rokov ZmerajteVýsledokčínsky horoskop40%Vek98%'> Kompatibilita 35% Deti 1 dieťa pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Whoopi Goldberg65 ŠkorpiónHerečka
Americký
Michael Visbal-
Frank Langella83 KozorožecHerec
Americký
Jeffrey Cohen-
Lyle Trachtenberg- Herec
Americký
Ted Danson73 KozorožecHerec
Americký
Timothy Dalton75 BaranHerec
britský
Alan Moore67 ŠkorpiónSpisovateľ
britský
Eddie Gold-
David Edger-
David Claessen62 BaranKameraman
Holandsky
Danny Glover74 RakovinaHerec
Americký
Bill Duke78 rybyHerec
Americký
Alvin Martin (I)66 Manžel
Viac partnerov Menej partnerov

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
AlexandreaŽena Alvin Martin (I)

Fotogaléria

Whoopi Goldberg Whoopi Goldberg - Obrázkový časopis Variety [USA] (21. apríla 2021) Whoopi Goldberg - Obrázkový časopis Variety [USA] (21. apríla 2021) Whoopi Goldberg - Obrázkový časopis Variety [USA] (21. apríla 2021) Stánok - Whoopi Goldberg Stánok - Whoopi Goldberg Star Trek: Nová generácia - Whoopi Goldberg Star Trek: Nová generácia - Whoopi Goldberg Alica v krajine zázrakov - Whoopi Goldberg Scooby-Doo a hádajte kto? Whoopi Goldberg, Eva Marie Saint, Penélope Cruz, Goldie Hawn, Tilda Swinton a Anjelica Huston na 81. výročnom udeľovaní Oscarov - Tlačové stredisko (2009) Penélope Cruz, Goldie Hawn, Whoopi Goldberg, Anjelica Huston, Tilda Swinton a Eva Marie Saint na 81. ročníku udeľovania Oscarov (2009)

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Stánok2020Matka AbagailTelevízna šou
Najveľkolepejšia vec2019Rozprávač (hlas)Krátky film
Furlough2018MamičkyFilm
Inštinkt2018Joan RossTelevízna šou
Lucy in the Sky2018Pani LewisováKrátky film
Náhodné akty muchy2018Dôstojník PearsonTelevízna šou
Ostrov letného tábora2018BarbTelevízna šou
Nikto nie je blázon2018LolaFilm
Potomkovia 22017Ursula (hlas, uncredited)Televízny film
Keď vstaneme2017Pat NormanTelevízna šou
11. september2017MetzieFilm
Kliešť2017Whoopi GoldbergTelevízna šou
Rieka2017Gayle MorgensternFilm
Palác2017Gayle MorgensternKrátky film
Všetko najlepšie k narodeninám2017MatkaKrátky film
Citliví muži2016Duchovný vodcaKrátky film
Yamasong: March of the Hollows2016YariFilm
Eleny z Avaloru2016DlhéTelevízna šou
Zvieratá.2016DorothyTelevízna šou
Nočná čiapka2016Whoopi GoldbergTelevízna šou
Spýtajte sa StoryBots2016Zubná vílaTelevízna šou
Kráľ Dancehall2016Loretta BrixtonFilm
Čierny pes, červený pes2015CalliopeFilm
Big Stone Gap2015Fleeta MullinsFilm
Savva. Serdtse voina2015Mama Zho Zi (anglická verzia, hlas)Film
Míle z Tomorrowlandu2015GameMasterTelevízna šou
Smradľavá a špinavá šou2015Meg, slečna BeeTelevízna šou
Delores a Jermaine2015DeloresTelevízny film
Neskoré predstavenie so Stephenom Colbertom2015Dobrá čarodejnicaTelevízna šou
Teenage Mutant Ninja Turtles2014Bernadette ThompsonFilm
7D2014Magic MirrorTelevízna šou
Prvých päť2014Whoopi GoldbergFilm
Deň neskoro a skratka dolára2014ViolaTelevízny film
Jazdec BoJack2014MikhaelaTelevízna šou
Bol raz v krajine zázrakov2013Pani KrálikováTelevízna šou
Nashville2012Whoopi GoldbergTelevízna šou
666 Park Avenue2012Maris ElderTelevízna šou
Rozpory spravodlivej nádeje2012Film
Muppets2011Whoopi GoldbergFilm
Malý kúsok neba2011BožeFilm
Malý motor, ktorý mohol2011Tower (hlas)Film
Suburgatórium2011YakultTelevízna šou
Uvidíme sa v septembri2010Lindsayov terapeut (uncredited)Film
Príbeh hračiek 32010Stretch (hlas)Film
Modrá krv2010Predsedníčka mestskej rady Regina Thomas, Regina ThomasTelevízna šou
Pre farebné dievčatá2010Alica, bielaFilm
Kambakkht Ishq2009Whoopi GoldgbergFilm
Madea ide do väzenia2009WhoopiFilm
Veselo2009Carmen TibideauxTelevízna šou
Stred2009Jane marshTelevízna šou
Prúd2008JodiKrátky film
Život na Marse2008Brat LovebutterTelevízna šou
Čistič2008Paulína KmecTelevízna šou
Potomkovia2008Červený kvet (hlas)Krátky film
Vianoce Muppets: Listy Ježiškovi2008TaxikárTelevízny film
Keby som to vedel, bol som génius2007MamaFilm
Doogal2006Ermintrude (hlas)Film
Hrdina každého2006Miláčik (hlas)Film
Homie Spumoni2006ThelmaFilm
30 skala2006Whoopi GoldbergTelevízna šou
Takže PRÁVNE2006MaMa BelleTelevízna šou
Fraška tučniakov2006Helen (hlas)Film
Závodné pruhy2005Franny (hlas)Film
Všetci nenávidia Chrisa2005Louise ClarksonTelevízna šou
Robot Kurča2005Celie Johnson, HAL 9000, rýchly vietorTelevízna šou
Jiminy Glick v Lalawoode2004Whoppi GoldbergFilm
Pinocchio 30002004Cyberina (hlas)Film
Superbabies: Baby Geniuses 22004Whoopi GoldbergFilm
Entourage2004Whoopi GoldbergTelevízna šou
Littleburg2004Starosta WhoopiTelevízna šou
Blizzard2003Blizzard (hlas)Film
Pauly Shore je mŕtvy2003Whoopi GoldbergFilm
Dobré ploty2003Mabel radlicaTelevízny film
Sloboda: História nás2003Lucy Parsons, Millie Freeman, Patricia KingTelevízna šou
Whoopi2003Mavis raeTelevízna šou
Showboy2002Whoopi GoldbergFilm
Star Trek: Nemesis2002Guinan (uncredited)Film
Je to veľmi veselý vianočný film o Muppetovi2002Danielov šéfTelevízny film
Madeline: My Fair Madeline2002Slečna Clavel (hlas)Televízny film
Liberty's Kids: Est. 17762002Deborah SamsonTelevízna šou
Kingdom Come2001Raynelle SlocumbFilm
Monkeybone2001SmrťFilm
Rat Race2001Veru pekárkaFilm
The Hollywood Sign2001Woman at Funeral (uncredited)Film
Zlaté sny2001Kalifornia, kráľovná Kalifornie (rozprávač)Krátky film
Volaj ma Claus2001Lucy CullinsTelevízny film
Čo robí rodinu2001Terry HarrisonTelevízny film
Zákon a poriadok: Trestný úmysel2001Chesley WatkinsTelevízna šou
Iba pre mňa príbehy2001RozprávačTelevízna šou
Lil 'Romeo, Nick Cannon a 3LW: Rodičia tomu jednoducho nerozumejú2001Nickova mamaKrátky film
Viac psov ako kosti2000CleoFilm
Dobrodružstvá Rockyho a Bullwinkleho2000Sudca Cameo (uncredited)Film
Silný liek2000Lýdia EmersonTelevízna šou
Weber Show2000Whoopi GoldbergTelevízna šou
Radosť1999Detský klaunFilm
Dievča, prerušené1999ValerieFilm
Hlboký koniec oceánu1999CandyFilm
Alenka v ríši divov1999Cheshire CatTelevízny film
Jackie je späť!1999Zdravotná sestra Ethyl Washington Rue Owens (sestra Jackie)Televízny film
Kúzelná legenda o škriatkoch1999Grand BansheeTelevízna šou
Zákon a poriadok: jednotka osobitných obetí1999Janette GraysonTelevízna šou
Foxbusters1999VýkupnéTelevízna šou
Ako Stella získala svoju drážku späť1998Delilah AbrahamFilm
Sob Rudolfa červenonohého: Film1998Stormella - Zlá ľadová kráľovná (hlas)Film
Rugratsov film1998Ranger Margaret (hlas)Film
Titey1998Ľadovec (hlas)Krátky film
Celebrity Deathmatch1998Whoopi GoldbergTelevízna šou
Film Alana Smithee: Burn Hollywood Burn1997Whoopi GoldbergFilm
Dnu von1997Whoopi Goldberg (uncredited)Film
V Gloaming1997Sestra MyrnaTelevízny film
Mother Goose: A Rappin 'and Rhymin' Special1997Matka Gooseberg (hlas)Televízny film
Medveď vo Veľkom modrom dome1997Veľkí BandiniTelevízna šou
Falošnýdevätnásť deväťdesiat šesťHarriet FranklinFilm
Bordello of Blooddevätnásť deväťdesiat šesťPacient v nemocnici (uncredited)Film
Eddiedevätnásť deväťdesiat šesťEddieFilm
Duchovia z Mississippidevätnásť deväťdesiat šesťMyrlie EversFilm
Spolupracovníkdevätnásť deväťdesiat šesťLaurel ayresFilm
The Sunshine Boysdevätnásť deväťdesiat šesťZdravotná sestra (uncredited)Televízny film
Tracey sa ujíma ...devätnásť deväťdesiat šesťBožeTelevízna šou
Chlapci na bokudevätnásť deväťdesiat päťJaneFilm
Mesačný svit a Valentinodevätnásť deväťdesiat päťSylvie MorrowFilm
Dr. Katz, profesionálny terapeutdevätnásť deväťdesiat päťWhoopi GoldbergTelevízna šou
Šťastne až do smrti: rozprávky pre každé dieťadevätnásť deväťdesiat päťMatka Gooseberg, Zenobia Hoodoo DivaTelevízna šou
Úžasný svet Disneyhodevätnásť deväťdesiat päťDr. Vivien Morgan, kráľovná ConstantinaTelevízna šou
Corrina, Corrina1994Corrina WashingtonFilm
Star Trek: Generácie1994Guinan (uncredited)Film
Leví kráľ1994Shenzi (hlas)Film
Malí darebáci1994Pohánková mamaFilm
Pagemaster1994Fantázia (hlas)Film
Nabitá zbraň 11993Sgt. Billy York (uncredited)Film
Vyrobené v Amerike1993Sarah MathewsFilm
Nahý v New Yorku1993Maska tragédie na stene divadlaFilm
Sestra Act 2: Späť vo zvyku1993DelorisFilm
Nanny1993Edna, Whoopi GoldbergTelevízna šou
Super ako tie Vianoce1993Irwin (hlas), mamaTelevízny film
Sarafina!1992Mary MasembukoFilm
Sesterský zákon1992DelorisFilm
Hráč1992Detektív AveryFilm
Absolútne báječné1992GoldieTelevízna šou
Obrancovia mesta Dynatron1992Pani Megawatt (hlas)Televízny film
House Party 21991The Professor (uncredited)Film
Mydlové1991Rose SchwartzFilm
Blackbird Fly1991Krátky film
Duch1990Oda Mae BrownFilm
Dlhá prechádzka domov1990Odessa CotterováFilm
Bagdadská kaviareň1990v rámciTelevízna šou
Captain Planet and the Planeteers1990GaiaTelevízna šou
Brats z Beverly Hills1989Whoopi GoldbergFilm
Homer a Eddie1989Eddie CerviFilm
Kiss Shot1989Sarah CollinsTelevízny film
Príbehy z krypty1989Nebezpečenstvo, JaTelevízna šou
Klára srdce1988Clara MayfieldFilm
Telefón1988Vashti BlueFilm
Zlodej1987Bernice RhodenbarrFilm
Fatálna krása1987Rita RizzoliFilm
Iný svet1987DR. JordanTelevízna šou
D.C. Follies1987Whoopi GoldbergTelevízna šou
Star Trek: Nová generácia1987GuinanTelevízna šou
Opravy1987HlasKrátky film
Jumpin 'Jack Flash1986Terry DoolittleFilm
Fialová farba1985Celie JohnsonFilm
Mesačné svetlo1985Značka CamilleTelevízna šou
CBS Schoolbreak Special1984Mariah JohnstonTelevízna šou
Občan1982Film
V sobotu večer naživo1975ĽadovecTelevízna šou
Veľmi špinavá svadbaAbernatha ColemanFilm
Les rozprávokRozprávačFilm
Pierre Pigeon-HawkFilm
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Ted Danson a Whoopi GoldbergTed Danson
    • Vyrobené v Amerike
      1993
    [zobraziť zhodu]
  • Whoopi Goldberg a Ray LiottaRay Liotta
    • Corrina, Corrina
      1994
    [zobraziť zhodu]

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Týždne zimolezu
Týždne zimolezu
28. mája 2021 ... Správy z Týždňa zimolezu, klebety, fotografie Týždňov zimolezu, životopis, zoznam priateľov Týždňov zimolezu 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov so zimolezovými týždňami. História zoznámenia sa s týždňami zimolezu, 2021, 2020, zoznam vzťahov medzi zimolezovými týždňami.
Ingmari Lamy
Ingmari Lamy
28. mája 2021 ... Správy Ingmari Lamy, klebety, fotografie Ingmari Lamy, životopis, zoznam priateľov Ingmari Lamy 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Ingmari Lamy. História zoznámenia Ingmari Lamy, 2021, 2020, zoznam vzťahov Ingmari Lamy.
Damon
Damon
28. mája 2021 ... Správy Una Damona, klebety, fotografie Uny Damona, životopis, zoznam priateľov Uny Damona 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Una Damona. História zoznamovania sa Una Damona, 2021, 2020, zoznam vzťahov Una Damona.
Jeff Goldblum
Jeff Goldblum
28. mája 2021 ... Správy Jeffa Goldbluma, klebety, fotografie Jeffa Goldbluma, životopis, zoznam priateľiek Jeffa Goldbluma 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Jeffa Goldbluma. História Jeffa Goldbluma, 2021, 2020, zoznam vzťahov Jeffa Goldbluma.
Taylor Lautner a Lily Collins
Taylor Lautner a Lily Collins
28. mája 2021 ... Taylor Lautner a Lily Collins fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Rick Aviles
Rick Aviles
28. mája 2021 ... Správy Rick Aviles, klebety, fotografie Ricka Avilesa, životopis, zoznam priateľiek Ricka Avilesa 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Ricka Avilesa. Rick Aviles dating history, 2021, 2020, zoznam vzťahov Rick Aviles.
Amy Stoch
Amy Stoch
28. mája 2021 ... Správy Amy Stoch, klebety, fotografie Amy Stoch, životopis, zoznam priateľov Amy Stoch 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Amy Stoch. História zoznamovania Amy Stoch, 2021, 2020, zoznam vzťahov Amy Stoch.