Hlavná Vzťahy Zac Efron

Zac Efron

Zac Efron Slobodný11. miesto 1Vek 33 rokov Zverokruh Váhy Vzťahy celkom 11

S kým momentálne chodí?

Zac Efron je momentálne nezadaný.

Vzťahy

Zac Efron bol vo vzťahoch s Vanessou Valladaresovou(2020 - 2021), Sarah Bro(2019), Halston Sage(2018 - 2020), Sami Miro(2014 - 2016), Lily Collins(2012 - 2013)a Vanessa Hudgens(2005 - 2010).



Zac Efron sa stretol s Michelle Rodriguezovou(2014)a Lindsay Lohan(2011).

Hovorí sa o Zacovi Efronovi, ktorý sa spojil s Alexandrou Daddario(2017)Mel B.(2017)a Alexandria Storm(2012).

O

Zac Efron je 33-ročný americký herec. Narodil sa Zachary David Alexander Efron 18. októbra 1987 v San Luis Obispo v Kalifornii v USA. Preslávil sa titulom High School Musical. Jeho znamení zverokruhu je Váhy.



kto randí s tobey maguire

Zac Efron bol v 26 zápasoch na obrazovke, vrátane Anny Kendrickovej Mike a Dave potrebujú dátumy svadby (2016), Ashley Tisdale v Stredoškolský muzikál (2006), Brenda Song in Sladký život Zacka a Codyho (2005), Claire Danes v Ja a Orson Welles (2008)a Imogen Poots v Ten trápny moment (2014).

Zac Efron je členom nasledujúcich zoznamov: americkí filmoví herci, herci z Kalifornie a americkí televízni herci.

Prispieť

Pomôžte nám zostaviť náš profil Zac Efron! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



je Dylan o brien slobodný

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Zoznamka64 roky, 5 mesiacov1 rok, 9 mesiacov8 mesiacov, 2 dni
Stretnutiedva2 mesiace, 1 deň1 mesiac-
Hovorí sa33 mesiace, 2 dni1 mesiac, 11 dní1 mesiac, 1 deň
Celkomjedenásť4 roky, 5 mesiacov1 rok1 mesiac, 1 deň

Detaily

Krstné menoZac
Stredné menoDávid
PriezviskoEfron
Celé meno pri narodeníZachary David Alexander Efron
Vek33 rokov
Narodeniny18. októbra 1987
RodiskoSan Luis Obispo, Kalifornia, USA
Výška5 '8' (173 cm)
Váha75 libier
StavaťAtletický
Farba očíModrá
Farba vlasovHnedá - Tmavá
Výrazná vlastnosťSvaly, modré oči, atmosféra Macho človeka, fúzy
Znamenia zverokruhuVáhy
SexualitaRovno
NáboženstvoŽidovský
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Stredná školaStredná škola Arroyo Grande, Arroyo Grande, Kalifornia, USA (2006)
UniverzityUniversity of Southern California, Los Angeles, California, USA, Pacific Conservatory of the Performing Arts, Santa Maria, California, USA
Text povolaniaHerec, spevák
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuStredoškolský muzikál
Roky aktívne2002 – súčasnosť
Talentová agentúra (napr. Modeling)Agentúra kreatívnych umelcov, Alchemy Entertainment
Schválenie značkyJohn John Denim
Veľkosť oblečenia5’7 až 5’8
Veľkosť topánky8.5
Oficiálne webové stránkytwitter.com/zacefron, www.facebook.com/ZacEfron, www.zac-efron.com/, www.zac-efron.us, www.zacefron.com/, www.zachary-e.org, www.zefron. com, http://www.zacefron.com
OtčeDavid Efron
MatkaStarla Baskett Efron
BratNicholas Dylan Harrison Efron
KamarátAshley Tisdale, Miley Cyrus, Taylor Schilling, Nikki Blonsky, Nick Jonas, Kevin Jonas, Joe Jonas, Sterling Knight, Ryan Rottman, Taylor Swift, Miles Teller, Michelle Pfeiffer, Nicki Minaj, Vanessa Hudgens (bývalá priateľka), Brenda Song, Selena Gomez, Maria Menounos, Slater Trout, Shiloh Fernandez, Lea Michelle
Združení ľudiaVanessa Hudgens, Nikki Blonsky, Ashley Tisdale, Corbin Bleu, Lucas Gabriel, Monique Coleman, John Travolta (lak na vlasy)
Domáce zvieratáAustrálsky ovčiak (pes - šteňa) [2007-2008], siamská mačka (mačka - Simon)
Obľúbení ľudiaSteven Strait, Tyra Banks, Rosario Dawson, Skylar Astin, Brandon Beemer, Shiloh Fernandez, Maria Menounos, Penelope Cruz, Jessica Alba, Johnny Depp, Kobe Bryant, Vanessa Hudgens
Obľúbené filmyGooines, Dumb and Dumber
Obľúbené televízne programyRocko's Modern Life, Most Extreme Elimination, WSOP, American Idol, The Wiggles., Fairly Odd Parents, World Series of Poker
Obľúbené kapelyWallflowers, The Shins, Gorillaz, The Postal Service, John Mayer
Obľúbené piesneČokoľvek okrem krajiny
Obľúbené knihyRobinson Crusoe (Daniel Defoe), Busting Vegas (Ben Mezrich)
Obľúbené miestaLondýn, San Francisco, Kalifornia
Obľúbené jedláČokoládové mlieko, exotické jedlá, oranžové kurča, sushi, pšeničné riedky, smoothies
Obľúbené farbyModrá, Červená
Obľúbené príslušenstvoHodinky

Zachary David Alexander Efron (; narodený 18. októbra 1987) je americký herec a spevák. Profesionálnemu herectvu sa začal venovať začiatkom 20. rokov 20. storočia a do popredia sa dostal koncom roku 2000 pre svoju vedúcu úlohu Troya Boltona v trilógii High School Musical (2006 - 2008). Počas tejto doby si zahral aj v hudobnom filme Hairspray (2007) a komediálnom filme 17 Again (2009). Efron odvtedy hral vo filmoch Silvester (2011), Šťastný (2012), Paperboy (2012), Susedia (2014), Dirty Grandpa (2016), Baywatch (2017) či Najväčší šoumen (2017). . Teda Bundyho stvárnil v snímkach Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2019).

Viac o Zacovi Efronovi Menej o Zacovi Efronovi

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
jedenásťVanessa valladaresVzťahJúla 2020Február 20218 mesiacov
10Sarah BroVzťah R Feb 2019Októbra 20198 mesiacov
9Halston SageVzťah R Novembra 2018Júla 20201 rok
8Alexandra DaddarioStretnutie R Mája 2017Augusta 20173 mesiace
7Mel B.Stretnutie R 20172017-
6Sami MiroVzťahSeptember 2014Apríla 20161 rok
5Michelle RodriguezStretnutieJúna 2014Augusta 20142 mesiace
4Alexandria StormStretnutie R Júla 2012Augusta 20121 mesiac
3Lily CollinsVzťah R Február 2012Decembra 20131 rok
dvaLindsay lohanStretnutie20112011-
1Vanessa HudgensVzťahSeptember 2005Február 20104 roky
Vanessa valladares #jedenásť

Vanessa valladares

2020 - 2021

Vanessa Valladares a Zac Efron sa oddelili v ...[zobraziť pár] Sarah Bro #10Povesť

Sarah Bro

2019

Hovorilo sa, že Sarah Bro a Zac Efron boli ...[zobraziť pár] Halston Sage #9Povesť

Halston Sage

2018 - 2020

Hovorilo sa, že Halston Sage a Zac Efron sú ...[zobraziť pár] Alexandra Daddario #8Povesť

Alexandra Daddario

2017

Alexandra Daddario a Zac Efron sa hovorili ...[zobraziť pár] Mel B. #7Povesť

Mel B.

2017

Mel B a Zac Efron sú oddelení ...[zobraziť pár] Sami Miro #6

Sami Miro

2014 - 2016

Sami Miro a Zac Efron sa rozišli 24. apríla ...[zobraziť pár] Michelle Rodriguez #5

Michelle Rodriguez

2014

Zac Efron a Michelle Rodriguez sa oddelili v ...[zobraziť pár] Alexandria Storm #4Povesť

Alexandria Storm

2012

O Alexandrii Storm a Zac Efronovi sa hovorilo, že ...[zobraziť pár] Lily Collins #3Povesť

Lily Collins

2012 - 2013

Lily Collins a Zac Efron sa hovorilo, že ...[zobraziť pár] Lindsay lohan #dva

Lindsay lohan

2011

Zac Efron a Lindsay Lohan sú oddelené ...[zobraziť pár] Vanessa Hudgens #1

Vanessa Hudgens

2005 - 2010

Vanessa Hudgens a Zac Efron sa rozišli vo Fe ...[zobraziť pár] #jedenásť

Vanessa valladares

2020 - 2021

Vanessa Valladares a Zac Efron chodili spolu od júla 2020 do marca 2021.

Vzťah 8 mesiacov ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop100%Výška55%Vek69%'> Kompatibilita 81% pohľadový vzťah #10

Sarah Bro

2019 (fáma)

Hovorí sa, že Sarah Bro sa vo februári 2019 spojila so Zacom Efronom.

Vzťah 8 mesiacov ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop100%Výška37%Vek69%'> Kompatibilita 62% pohľadový vzťah #9

Halston Sage

2018 - 2020 (fáma)

O spoločnosti Halston Sage sa hovorí, že sa v novembri 2018 spojil so Zacom Efronom.

Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop1%Výška55%Vek69%'> Kompatibilita 41% pohľadový vzťah #8

Alexandra Daddario

2017 (fáma)

O Alexandre Daddario sa hovorí, že sa v máji 2017 spojila so Zacom Efronom.

Vzťah 3 mesiace ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskopdvadsať%Výška37%Vek98%'> Kompatibilita 49% pohľadový vzťah #7

Mel B.

2017 (fáma)

Hovorí sa, že Mel B sa v roku 2017 spojil so Zacom Efronom.

ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskopdvadsať%Výška55%Vek1%'> Kompatibilita 44% pohľadový vzťah #6

Sami Miro

2014 - 2016

Sami Miro a Zac Efron sa datovali od 5. septembra 2014 do apríla 2016.

Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh80%čínsky horoskopdvadsať%Výška55%Vek98%'> Kompatibilita 63% pohľadový vzťah #5

Michelle Rodriguez

2014

Zac Efron a Michelle Rodriguez sa stretli v júni 2014.

Vzťah 2 mesiace ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskopdvadsať%Výška55%Vek1%'> Kompatibilita 24% pohľadový vzťah #4

Alexandria Storm

2012 (fáma)

O Alexandrii Storm sa hovorí, že sa v júli 2012 spojil so Zacom Efronom.

robert john mutt lange marie anne thiebaud
Vzťah 1 mesiac ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop100%Výška37%Vek52%'> Kompatibilita 57% pohľadový vzťah #3

Lily Collins

2012 - 2013 (fáma)

O Lily Collins sa hovorí, že sa vo februári 2012 spojil so Zacom Efronom.

Vzťah 1 rok ZmerajteVýsledokZverokruh40%čínsky horoskop1%Výška55%Vek84%'> Kompatibilita Štyri. Päť% pohľadový vzťah #dva

Lindsay lohan

2011

Zac Efron a Lindsay Lohan sa stretli v roku 2011.

ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskopdvadsať%Výška55%Vek98%'> Kompatibilita 48% pohľadový vzťah #1

Vanessa Hudgens

2005 - 2010

Vanessa Hudgens a Zac Efron chodili spolu od septembra 2005 do februára 2010.

Vzťah 4 roky ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskopdvadsať%Výška73%Vek98%'> Kompatibilita 73% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Zac Efron33 VáhyHerec
Americký
Vanessa valladares25 LevModel
Austrálsky
Sarah Bro25 rybyPlávanie
Dánsky
Halston Sage28 BýkHerečka
Americký
Alexandra Daddario35 rybyHerečka
Americký
Mel B.Štyri, päť BlíženciHudobník
britský
Sami Miro33 VáhyObchodné
Americký
Michelle Rodriguez42 RakovinaHerečka
Americký
Alexandria Storm37 BýkModel
Lily Collins32 rybyHerečka
britský
Lindsay lohan3. 4 RakovinaHerečka
Americký
Vanessa Hudgens32 StrelecHerečka
Americký
Viac partnerov Menej partnerov

Fotogaléria

Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Zachráňte Ralpha2021Bobby (hlas)Krátky film
Scoob!2020Fred Jones (hlas)Film
Mimoriadne zlý, šokujúco zlý a odporný2019Ted BundyFilm
Pláž Bum2019BlikanieFilm
Objavy človeka2019GaryTelevízna šou
Najväčší šoumen2017Phillip CarlyleFilm
Baywatch2017Matt BrodyFilm
Katastrofa2017„Chris-R“, DanFilm
Zlatý film Anthonyho Hayesa bez názvu2017Muž jedenFilm
Columbia Winter2017Krátky film
Hugo: Zac Efron Commercial2017Krátky film
Špinavý dedko2016Jason KellyFilm
Mike a Dave potrebujú dátumy svadby2016Dave StangleFilm
Neighbors 2: Sorority Rising2016Teddy SandersFilm
Neighbors 3: Zombies Rising2016Teddy SandersKrátky film
Sme vaši priatelia2015.ColeFilm
Firestarter2014Andy McGeeFilm
Ten trápny moment2014JasonFilm
Susedia2014Teddy SandersFilm
Dnešná šou v hlavnej úlohe s Jimmym Fallonom2014Britney AndersonTelevízna šou
Robot Chicken DC Comics Special II: Villains in Paradise2014Brainiac (hlas), SuperboyTelevízny film
Parkland2013Charles „Jim“ CarricoFilm
Štastlivec2012LoganFilm
Lorax2012Ted (hlas)Film
Slobodné umenie2012NocFilm
Paperboy2012Jack JansenFilm
Za každú cenu2012Dean WhippleFilm
John John Denim: The Race2012ChlapKrátky film
Silvester2011Paul (segment „Resolution Tour“)Film
Charlie St. Cloud2010Charlie St. CloudFilm
Robot Chicken: Star Wars III2010Anakin Skywalker (hlas)Televízny film
17 Opäť2009Mike O'DonnellFilm
Muzikál zo strednej 32008Troy BoltonFilm
Ja a Orson Welles2008Richard SamuelsFilm
Lak na vlasy2007Link LarkinFilm
Muzikál zo strednej 22007Troy BoltonTelevízny film
Danimals: Zac Efron & Corbin Bleu Commercial2007Krátky film
Disneyho kniha: Zac Efron a Vanessa Hudgens Commercial2007ZacKrátky film
Stredoškolský muzikál2006Troy BoltonTelevízny film
Keby ste tu žili, teraz by ste boli doma2006CodyTelevízny film
Lúpež2006Pizza Guy # 1Televízna šou
Náhrady2006Davey HunkerhoffTelevízna šou
Derbyov žrebec2005Patrick McCardleFilm
Robot Kurča2005Anakin Skywalker, Muž, Červený StrážcaTelevízna šou
Sladký život Zacka a Codyho2005TrevorTelevízna šou
Zázračný beh2004Stephen MorganTelevízny film
Triple Play2004Harry FullerTelevízna šou
Entourage2004Zac EfronTelevízna šou
Summerland2004Cameronov balíkTelevízna šou
Veľký široký svet Carla Laemkeho2003Pete LaemkeTelevízna šou
NCIS2003Daniel AustinTelevízna šou
Melindin svet2003StuartFilm
CSI: Miami2002Seth DawsonTelevízna šou
Svetluška2002Mladý SimonTelevízna šou
The Guardian2001Lukáš tomelloTelevízna šou
JE1994Bobby NevilleTelevízna šou
Projekt bez názvu John McAfeeAri FurmanFilm
Projekt Skydance bez názvuFilm
Zabíjanie Zac EfronaFilm
Traja muži a dieťaFilm
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Anna Kendrick a Zac EfronAnna Kendrick
    • Mike a Dave potrebujú dátumy svadby
      2016
    [zobraziť zhodu]
  • Ashley Tisdale a Zac EfronAshley Tisdale
    • Stredoškolský muzikál
      2006
    [+1 ďalší]
  • Brenda Song a Zac EfronBrenda Song
    • Sladký život Zacka a Codyho
      2005
    [zobraziť zhodu]
  • Claire Danes a Zac EfronClaire Danes
    • Ja a Orson Welles
      2008
    [zobraziť zhodu]
  • Imogen Poots a Zac EfronImogen Poots
    • Ten trápny moment
      2014
    [zobraziť zhodu]
  • Lily Collins a Zac EfronLily Collins
    • Mimoriadne zlý, šokujúco zlý a odporný
      2019
    [zobraziť zhodu]
  • Michelle Pfeiffer a Zac EfronMichelle Pfeiffer
    • Silvester
      2011
    [zobraziť zhodu]
  • Nikki Blonsky a Zac EfronNikki Blonsky
    • Lak na vlasy
      2007
    [zobraziť zhodu]
  • Zac Efron a Alexandra DaddarioAlexandra Daddario
    • Baywatch
      2017
    [zobraziť zhodu]
  • Zac Efron a Allison MillerAllison Miller
    • 17 Opäť
      2009
    [zobraziť zhodu]
  • Zac Efron a Amanda CrewAmanda Crew
    • Charlie St. Cloud
      2010
    [zobraziť zhodu]
  • Zac Efron a Bretónsko SnowBretónsko Snow
    • Lak na vlasy
      2007
    [zobraziť zhodu]
  • Zac Efron a Crystal HuntCrystal Hunt
    • Derbyov žrebec
      2005
    [zobraziť zhodu]
  • Zac Efron a Emily RatajkowskiEmily Ratajkowski
    • Sme vaši priatelia
      2015.
    [zobraziť zhodu]
  • Zac Efron a Halston SageHalston Sage
    • Susedia
      2014
    [zobraziť zhodu]
  • Zac Efron a Kay PanabakerKay Panabaker
    • Summerland
      2004
    [zobraziť zhodu]
  • Zac Efron a Leslie MannLeslie Mann
    • 17 Opäť
      2009
    [zobraziť zhodu]
  • Zac Efron a Maika MonroeMaika Monroe
    • Za každú cenu
      2012
    [zobraziť zhodu]
  • Zac Efron a Michelle TrachtenbergMichelle Trachtenberg
    • 17 Opäť
      2009
    [zobraziť zhodu]
  • Zac Efron a Nicole KidmanNicole Kidman
    • Paperboy
      2012
    [zobraziť zhodu]
  • Zac Efron a Shelley BucknerShelley Buckner
    • Summerland
      2004
    [zobraziť zhodu]
  • Zac Efron a Taylor SchillingTaylor Schilling
    • Štastlivec
      2012
    [zobraziť zhodu]
  • Zac Efron a Taylor SwiftTaylor Swift
    • Lorax
      2012
    [zobraziť zhodu]
  • Zac Efron a Vanessa Anne HudgensVanessa Hudgens
    • Muzikál zo strednej 2
      2007
    [+3 ďalšie]
  • Zac Efron a ZendayaZendaya
    • Najväčší šoumen
      2017
    [+1 ďalší]
  • Zoey Deutch a Zac EfronZoey deutch
    • Špinavý dedko
      2016
    [zobraziť zhodu]
Viac Zac Efron zápasov na obrazovke Menej zápasov na obrazovke za Zac Efron

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Ian Paola
Ian Paola
28. mája 2021 ... Správy Iana Paola, klebety, fotografie Iana Paola, životopis, zoznam priateľiek Iana Paola 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Iana Paola. História zoznámenia Iana Paola, 2021, 2020, zoznam vzťahov Iana Paola.
Veronica Merrell
Veronica Merrell
28. mája 2021 ... Správy Veroniky Merrellovej, klebety, fotografie Veroniky Merrellovej, životopis, zoznam priateľov Veroniky Merrellovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Veronica Merrell. História datovania Veronica Merrell, 2021, 2020, zoznam vzťahov Veroniky Merrellovej.
Pihla Viitala
Pihla Viitala
28. mája 2021 ... Správy Pihla Viitala, Klebety, fotografie Pihla Viitala, Životopis, Zoznam priateľov Pihla Viitala 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Pihla Viitala. História datovania Pihla Viitala, 2021, 2020, zoznam vzťahov Pihla Viitala.
Eric Close a Keri Close
Eric Close a Keri Close
28. mája 2021 ... Eric Close a Keri Zatvorte fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Doja kat
Doja kat
28. mája 2021 ... Správy Doja Cat, klebety, fotografie Doja Cat, životopis, zoznam priateľov Doja Cat 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Doja Cat. História zoznamovania Doja Cat, 2021, 2020, zoznam vzťahov Doja Cat.
William Chan
William Chan
28. mája 2021 ... Správy, klebety, fotografie Williama Chana, životopis, zoznam priateľiek Williama Chana 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov s Williamom Chanom. História datovania Williama Chana, 2021, 2020, zoznam vzťahov Williama Chana.
Jamie Hector
Jamie Hector
28. mája 2021 ... Novinky Jamie Hectora, klebety, fotografie Jamieho Hectora, životopis, zoznam priateľiek Jamieho Hectora 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Jamieho Hectora. História zoznámenia Jamieho Hectora, 2021, 2020, zoznam vzťahov Jamieho Hectora.