Hlavná Vzťahy Guy Ecker

Guy Ecker

Guy Ecker ZoznamkaVek 62 rokov Zodiac Vodnár Vzťahy 2 spolu Deti
4 deti

S kým momentálne chodí?

Guy Ecker a Estela Sainz Estela Sainz začali spolu chodiť Guy Ecker v roku 1990. pohľadový vzťah

Vzťahy

Guy Ecker bol predtým ženatý s Niou Peeplesovou(1984 - 1986).

O

Guy Ecker je 62-ročný americký herec. Guy Frederick Ecker, ktorý sa narodil 9. februára 1959 v brazílskom Sao Paule, je známy vďaka Cafe con aroma de mujer. Jeho znamenie zverokruhu je Vodnár.



Guy Ecker bol v 4 zápasoch na obrazovke, vrátane Edith González Salome (2001), Kate del Castillo v Lož (1998), Margarita Rosa de Francisco v žena prevoňaná káva (1993)a Susana González v Navždy moja láska (2013).

Guy Ecker je členom nasledujúcich zoznamov: americkí televízni herci, narodenia 1959 a absolventi Texaskej univerzity v Austine.

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať si profil Guy Ecker! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá12 roky--
Zoznamka131 rokov, 4 mesiace--
Celkomdva31 rokov, 4 mesiace16 rokov, 8 mesiacov2 roky

Detaily

Krstné menoChlap
Stredné menoFrederick
PriezviskoEcker
Celé meno pri narodeníGuy Frederick Ecker
Vek62 rokov
Narodeniny9. februára 1959
RodiskoSao Paulo, Brazília
Výška5 '11¾' (182 cm)
StavaťPriemerná
Farba očíHnedá - Svetlá
Farba vlasovBlondínka
Znamenia zverokruhuVodnár
SexualitaRovno
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Text povolaniaHerec
ZamestnanieHerec
Nárok na slávuŽena prevoňaná káva
Roky aktívne1986 – súčasnosť
Oficiálne webové stránkywww.guyecker.com/
OtčeBob Ecker (podnikateľ z Wisconsinu)
MatkaMarion Ecker
Rodinný príslušníkLiam (syn), Sofia (dcéra), John Michael (syn), Kaelam (syn)
Obľúbené farbyzelená

Guy Frederick Ecker (narodený 9. februára 1959) je brazílsky americký herec, ktorý je známejší vďaka svojej práci v telenovelách.

Viac o Guyovi Eckerovi Menej o Guyovi Eckerovi

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
dva Estela Sainz Vzťah1990prítomný31 rokov
1Nia PeeplesVydatá198419862 roky
Estela Sainz #dva

Estela Sainz

1990

Estela Sainz začala randiť s Guyom Eckerom v roku 1990 ...[zobraziť pár] Nia Peeples #1

Nia Peeples

1984 - 1986

Nia Peeples a Guy Ecker sa rozviedli v 19 ...[zobraziť pár] #dva

Estela Sainz

1990

Estela Sainz a Guy Ecker tvoria pár od roku 1990.

Vzťah 31 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop1%Vek13%'> Kompatibilita 29% Deti 3 deti pohľadový vzťah #1

Nia Peeples

1984 - 1986

Nia Peeples a Guy Ecker boli manželmi 1 rok. Randili spolu 4 mesiace potom, čo sa dali dohromady v roku 1984, a vzali sa 26. mája 1984. O rok neskôr sa rozviedli v roku 1986.



Vzťah 2 roky ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskopdvadsať%Výška73%Vek84%'> Kompatibilita 69% Deti 1 dieťa pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Guy Ecker 62 VodnárHerec
Americký
Estela Sainz 47 VodnárAgent
Portugalčina
Nia Peeples59 StrelecHerečka
Americký

Deti

názovrodnarodenýVekIný rodič
Jon MichaelMuž Nia Peeples
LiamMuž Estela Sainz
Kaelan Estela Sainz
SofiaŽena Estela Sainz

Fotogaléria

Eva Luna Guy Ecker - Národná hispánska nadácia pre umenie 2018 Noche De Gala Guy Ecker - Centrum Paley pre mediálne predstavenia PaleyFest Fall TV 2018 - Telemundo - Príchody Guy Ecker - Centrum Paley pre mediálne predstavenia PaleyFest Fall TV 2018 - Telemundo - Príchody Krížové životy - Guy Ecker Forever my love- Official Cast Photos Forever my love- Cast Promotional Photoshoot Forever my love- Cast Promotional Photoshoot Forever my love- Cast Promotional Photoshoot Forever my love- Cast Promotional Photoshoot Forever my love- Cast Promotional Photoshoot Forever my love- Cast Promotional Photoshoot

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Zabil som svojho manžela!2018Piero GrandeFilm
Chovanec2018John MorrisTelevízna šou
Američanka uväznená na telenovele2013AlfonsoTelevízna šou
Pán nebies2013Joe navarroTelevízna šou
Štart vášne2013Elin priateľTelevízna šou
Navždy moja láska2013Arturo de la RivaTelevízna šou
ruženec2012Alejandro MontalbanTelevízna šou
Vášnivé srdce2011Armando MarcanoTelevízna šou
Eva Luna2010Daniel VillanuevaTelevízna šou
Prežili sa životy2009DanielTelevízna šou
Iba Statočný2006Sgt. Robert KingFilm
Rany z lásky2006Alejandro Luque BuenaventuraTelevízna šou
Las Vegas2003Detektív Luis PerezTelevízna šou
Malevolent2002Al VossFilm
Salome2001Julio, Julio MontesinoTelevízna šou
Lož1998Demetrio AzúnsoloTelevízna šou
Guajiradevätnásť deväťdesiat šesťHelmut HeidenbergTelevízna šou
žena prevoňaná káva1993Sebastian Vallejo CortezTelevízna šou
Druhý pruh tigra1993Geo Von LengerkeTelevízna šou
Problémy s Toniou1990GregoryKrátky film
Born Killer1989Guy # 1Film
Nočný teror1989Rick (segment „Stuck With the Drinks“)Film
Diabol nosí biele1986Cole ArcherFilm
Webster1983FrankTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

Diskusie

Redakcia Choice

Jo Yun Ok
Jo Yun Ok
28. mája 2021 ... Jo Yun Ok správy, klebety, fotografie Jo Yun Ok, životopis, zoznam priateľov Jo Yun Ok 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Jo Yun Ok. Jo Yun Ok zoznamka história, 2021, 2020, zoznam vzťahov Jo Yun Ok.
Láska prichádza ku katovi
Láska prichádza ku katovi
28. mája 2021 ... Láska prichádza k katovi správy, klebety, fotografie Lásky prichádza k katovi, životopis, Láska prichádza k katovi zoznam partnerov 2016. História vzťahov. Láska prichádza na zoznam vzťahov s katom. Láska prichádza k katovi, história zoznamiek, 2021, 2020, zoznam vzťahov Láska prichádza k katovi.
Ava Phillippe
Ava Phillippe
28. mája 2021 ... Správy Avy Phillippeovej, klebety, fotografie Avy Phillippeovej, životopis, zoznam priateľov Avy Phillippeovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Ava Phillippe. História zoznamovania Ava Phillippe, 2021, 2020, zoznam vzťahov Avy Phillippe.
Kendra C. Johnson
Kendra C. Johnson
28. mája 2021 ... Správy Kendry C. Johnsonovej, klebety, fotografie Kendry C. Johnsonovej, životopis, zoznam priateľov Kendry C. Johnsonovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Kendra C. Johnson. História datovania Kendra C. Johnson, 2021, 2020, zoznam vzťahov Kendra C. Johnson.
Kerem Bursin a Yagmur Tanrisevsin
Kerem Bursin a Yagmur Tanrisevsin
28. mája 2021 ... Fotky, správy a klebety Kerema Bursina a Yagmura Tanrisevsina. Zistite viac o ...
Michael Raymond-James
Michael Raymond-James
28. mája 2021 ... Správy Michaela Raymonda-Jamesa, klebety, fotografie Michaela Raymonda-Jamesa, životopis, zoznam priateľiek Michaela Raymonda-Jamesa 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Michaela Raymonda a Jamesa. Michael Raymond-James dating history, 2021, 2020, list of Michael Raymond-James relations.
Jackson Browne
Jackson Browne
28. mája 2021 ... Správy Jacksona Browna, klebety, fotografie Jacksona Browna, životopis, zoznam priateľiek Jacksona Browna 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Jacksona Browna. História zoznámenia s Jacksonom Brownom, 2021, 2020, zoznam vzťahov Jacksona Browna.