Hlavná Vzťahy Laura Fernandez

Laura Fernandez

Laura Fernandez Zoznamka Vzťahy 4 spolu

S kým momentálne chodí?

Laura Fernandez a Nicolás Cabré Laura Fernandez randí s Nicolásom Cabrém pohľadový vzťah

Vzťahy

Laura Fernandez bola vo vzťahoch s Federicom Balom(2016)a Federico Hoppe(2013).

Laura Fernandez sa stretla s Gastónom Soffritim(2014).



O

Laura Fernandez je argentínska tanečnica.

Prispieť

Pomôžte nám zostaviť profil Laury Fernandezovej! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Zoznamka38 rokov5 rokov, 4 mesiace3 roky, 2 mesiace
Stretnutie11 mesiac, 1 deň--
Celkom48 rokov4 roky1 mesiac, 1 deň

Detaily

Krstné menoLaura
PriezviskoFernandez
Celé meno pri narodeníLaurita Fernandez
Alternatívny názovLaurita Fernadez, Laurita Fernández
StavaťŠtíhla
Farba očíHnedá - Tmavá
Farba vlasovOdfarbená blondína
Etnicitabiely
NárodnosťArgentínsky
Text povolaniaTanečnica
ZamestnanieTanečnica
Viac o Laure Fernandezovej Menej o Laure Fernandezovej

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
4Nicolas CabréVzťah2018prítomný3 roky
3Federico BalVzťahMáj 2016 -
dvaGaston SoffrittiStretnutieJan 2014Február 20141 mesiac
1Federico HoppeVzťahFebruár 2013 -
Nicolas Cabré #4

Nicolas Cabré

2018

Laura Fernandez randí s Nicolásom Cabré ...[zobraziť pár] Federico Bal #3

Federico Bal

2016

Federico Bal začal randiť s Laurou Fernandez o ...[zobraziť pár] Gaston Soffritti #dva

Gaston Soffritti

2014

Laura Fernandez a Gastón Soffritti sa rozchádzajú ...[zobraziť pár] Federico Hoppe #1

Federico Hoppe

2013

Laura Fernandez randí s Federicom Hoppeom ...[zobraziť pár] #4

Nicolas Cabré

2018

Laura Fernandez a Nicolás Cabré tvoria pár od roku 2018.



Vzťah 3 roky pohľadový vzťah #3

Federico Bal

2016

Federico Bal a Laura Fernandez tvoria pár od mája 2016.

Vzťah 5 rokov pohľadový vzťah #dva

Gaston Soffritti

2014

Laura Fernandez a Gastón Soffritti sa stretli v januári 2014.

Vzťah 1 mesiac pohľadový vzťah #1

Federico Hoppe

2013

Laura Fernandez a Federico Hoppe tvoria pár od marca 2013.



Vzťah 8 rokov pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Laura Fernandez - Tanečnica
Argentínsky
Nicolas Cabré41 VodnárHerec
Argentínsky
Federico Bal31 Osobnosť televízie
Argentínsky
Gaston Soffritti29 StrelecHerec
Argentínsky
Federico Hoppe- Výrobca
Argentínsky

Fotogaléria

Laura Fernandez a Nicolás Cabré Laura Fernandez Laura Fernandez a Nicolás Cabré Laura Fernandez a Nicolás Cabré Laura Fernandez a Nicolás Cabré Laura Fernandez a Nicolás Cabré Laura Fernandez - Ey! Obrázkový časopis [Argentína] (december 2018) Laura Fernandez - Ey! Obrázkový časopis [Argentína] (december 2018) Laura Fernandez - Ey! Obrázkový časopis [Argentína] (december 2018) Laura Fernandez - Ey! Obrázkový časopis [Argentína] (december 2018) Laura Fernandez - Ey! Obrázkový časopis [Argentína] (december 2018) Laura Fernandez

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Internacionáli2020ValeriaTelevízna šou
Chcem žiť stebou2017.Fernanda 11 epizód, 2017Televízna šou
Strih pre Lozano2017.Vlastný hosťTelevízna šou
PH: Môžeme sa rozprávať2017.Vlastný hosťTelevízna šou
Heslo2016Sama - hráč celebrítTelevízna šou
Lepšie v noci2016Seba - HosťTelevízna šou
Anjeli ranní2016Vlastný účastník diskusieTelevízna šou
To nikdy nie je neskoro2015.JaTelevízna šou
Morfi, všetci za stolom2015.Vlastný hosťTelevízna šou
Boj2014SamohostiteľTelevízna šou
Si môj muž2012Tanečník (1 epizóda, 2012)Televízna šou
Módna klietka2012Panelista s vlastným hosťomTelevízna šou
Mne rovna2010Dievča tancujúce v bowlingu (ako Laura Fernandez)Film
Čistá chémia2010Seba - HosťTelevízna šou
Ukázková kuchyňa2010SamomodelTelevízna šou
Toto je šou2007Seba - HosťTelevízna šou
Tanec za snom2005Self - Pro tanečníkTelevízna šou
Módna ženadevätnásť deväťdesiat šesťVlastný hosťTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Diskusie

Redakcia Choice

Týždne zimolezu
Týždne zimolezu
28. mája 2021 ... Správy z Týždňa zimolezu, klebety, fotografie Týždňov zimolezu, životopis, zoznam priateľov Týždňov zimolezu 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov so zimolezovými týždňami. História zoznámenia sa s týždňami zimolezu, 2021, 2020, zoznam vzťahov medzi zimolezovými týždňami.
Ingmari Lamy
Ingmari Lamy
28. mája 2021 ... Správy Ingmari Lamy, klebety, fotografie Ingmari Lamy, životopis, zoznam priateľov Ingmari Lamy 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Ingmari Lamy. História zoznámenia Ingmari Lamy, 2021, 2020, zoznam vzťahov Ingmari Lamy.
Damon
Damon
28. mája 2021 ... Správy Una Damona, klebety, fotografie Uny Damona, životopis, zoznam priateľov Uny Damona 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Una Damona. História zoznamovania sa Una Damona, 2021, 2020, zoznam vzťahov Una Damona.
Jeff Goldblum
Jeff Goldblum
28. mája 2021 ... Správy Jeffa Goldbluma, klebety, fotografie Jeffa Goldbluma, životopis, zoznam priateľiek Jeffa Goldbluma 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Jeffa Goldbluma. História Jeffa Goldbluma, 2021, 2020, zoznam vzťahov Jeffa Goldbluma.
Taylor Lautner a Lily Collins
Taylor Lautner a Lily Collins
28. mája 2021 ... Taylor Lautner a Lily Collins fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Rick Aviles
Rick Aviles
28. mája 2021 ... Správy Rick Aviles, klebety, fotografie Ricka Avilesa, životopis, zoznam priateľiek Ricka Avilesa 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Ricka Avilesa. Rick Aviles dating history, 2021, 2020, zoznam vzťahov Rick Aviles.
Amy Stoch
Amy Stoch
28. mája 2021 ... Správy Amy Stoch, klebety, fotografie Amy Stoch, životopis, zoznam priateľov Amy Stoch 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Amy Stoch. História zoznamovania Amy Stoch, 2021, 2020, zoznam vzťahov Amy Stoch.