Hlavná Vzťahy Alicia Witt

Alicia Witt

Alicia Witt Zoznamka2918. miesto -553Vek 45 rokov Zodiac Lev Vzťahy 3 spolu

S kým momentálne chodí?

Ben Folds začal randiť s Aliciou Wittovou 1. januára 2017. pohľadový vzťah

Vzťahy

Alicia Witt bola predtým vydatá za Nathana Foulgera(2003 - 2006).

Alicia Witt udržiavala vzťahy s Petrom Krauseom(1995 - 1999).



O

Alicia Witt je 45-ročná americká herečka. Alicia Roanne Witt sa narodila 21. augusta 1975 vo Worcesteri v štáte Massachusetts v USA. Je slávnou Natalie Simonovou v snímke Urban Legend; Zoey Woodbine v Cybill; Kim Cummings za 88 minút; Alia v Dune. Jej znamenie zverokruhu je Lev.

Alicia Witt bola v 9 zápasoch na obrazovke, vrátane Gabriela Hogana Vianoce u Cartwrighta (2014), Vošiel Hugh Grant Oznámenie o dvoch týždňoch (2002), Jared Leto a Mestská legenda (1998), Benjamin Ayres v Modrý dym (2007)a Benno Fürmann v Kliatba Prsteňa (2004).

Alicia Witt je členom nasledujúcich zoznamov: držiteľky ocenení na filmovom festivale Sundance, americkí filmoví herci a speváčky.



Prispieť

Pomôžte nám vytvoriť náš profil Alicia Witt! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

christina el moussa zoznamka kto

Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Vydatá17 rokov--
Zoznamkadva9 rokov, 4 mesiace6 rokov, 8 mesiacov4 roky
Celkom39 rokov, 4 mesiace6 rokov, 9 mesiacov4 roky

Detaily

Krstné menoAlicia
Stredné menoRoanne
Meno za slobodnaWitt
Celé meno pri narodeníAlicia Roanne Witt
Alternatívny názovAlicia Roanne Witt, Alicia Witt
Vek45 rokov
Narodeniny21. augusta 1975
RodiskoWorcester, Massachusetts USA
Výška5 '8½' (174 cm)
Váha58 libier
StavaťŠtíhla
Farba očíHazel
Farba vlasovNet
Výrazná vlastnosťDlhé červené vlasy, jasne červený rúž
Znamenia zverokruhuLev
SexualitaRovno
Etnicitabiely
NárodnosťAmerický
Stredná škola(diplom, súkromná školská dochádzka 14 rokov)
Text povolaniaHerečka, speváčka, modelka
ZamestnanieHerečka
Nárok na slávuNatalie Simon v Urban Legend; Zoey Woodbine v Cybill; Kim Cummings za 88 minút; Alia v Dune
Roky aktívne1984 – súčasnosť
Talentová agentúra (napr. Modeling)Brillstein Entertainment Partners, The Schiff Co, zábavná rezervačná agentúra
Poprsie (palce)3. 4
Veľkosť šálkyB
Pás (palce)24
Boky (palce)35
Veľkosť oblečeniadva
Veľkosť topánky7
Oficiálne webové stránkywww.alicia-witt.com, www.nndb.com/people/218/000047077/, www.aliciawittmusic.com/, twitter.com/aliciawitty, www.facebook.com/alicia.witt, www.myspace.com/ aliciawittmusic, http://www.aliciawittmusic.com, http://www.aliciawittmusic.com/
OtčeRobert
MatkaDiane
BratIan Rob Witt

Alicia Roanne Witt (narodená 21. augusta 1975) je americká herečka, speváčka, skladateľka a klaviristka. Najprv sa preslávila ako detská herečka po tom, čo ju objavil David Lynch, ktorý ju obsadil do role Alie Atreidesovej vo filme Duna (1984) a hosťujúcej role v televíznom seriáli Twin Peaks (1990).

Viac o Alicii Witt Menej o Alicii Witt

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
3Ben FoldsVzťah2012prítomný9 rokov
dvaNathan FoulgerVydatá199920067 rokov
1Peter KrauseVzťahdevätnásť deväťdesiat päť19994 roky
Ben Folds #3

Ben Folds

2012

Ben Folds začal randiť s Aliciou Witt 2. januára ...[zobraziť pár] #dva

Nathan Foulger

1999 - 2006

Nathan Foulger a Alicia Witt sa rozviedli ...[zobraziť pár] Peter Krause #1

Peter Krause

1995 - 1999

Peter Krause a Alicia Witt sú od seba oddelení ...[zobraziť pár] #3

Ben Folds

2012

Ben Folds a Alicia Witt tvoria pár od roku 2012.



Vzťah 9 rokov ZmerajteVýsledokZverokruh60%čínsky horoskopdvadsať%Vek69%'> Kompatibilita 37% pohľadový vzťah #dva

Nathan Foulger

1999 - 2006

Nathan Foulger a Alicia Witt boli manželmi 2 roky. Randili sa spolu dva roky po tom, čo sa dali dohromady v roku 1999. Po dvojročných zásnubách sa vzali 7. júla 2003. O 2 roky neskôr sa rozviedli v roku 2006.

Vzťah 7 rokov pohľadový vzťah #1

Peter Krause

1995 - 1999

Peter Krause a Alicia Witt pochádzajú z rokov 1995 až 1999.

Vzťah 4 roky ZmerajteVýsledokZverokruhdvadsať%čínsky horoskop1%Výška55%Vek44%'> Kompatibilita 30% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Alicia WittŠtyri, päť LevHerečka
Americký
Ben Folds54 PannaSpevák
Americký
Nathan Foulger-
Peter Krause55 LevHerec
Americký

Fotogaléria

I Care a Lot (2020) I Care a Lot (2020) I Care a Lot (2020) CSI: Miami Dune - Alicia Witt Dune - Alicia Witt Dune - Alicia Witt Alicia Witt - The Art Of Elysium Presents WE ARE HEAR’S HEAVEN 2020 v LA Alicia Witt - The Art Of Elysium Presents WE ARE HEAR’S HEAVEN 2020 v LA Alicia Witt - The Art Of Elysium Presents WE ARE HEAR’S HEAVEN 2020 v LA Alicia Witt - The Art Of Elysium Presents WE ARE HEAR’S HEAVEN 2020 v LA The Walking Dead - Alicia Witt

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Moderné presviedčanie2020Wren CosgroveFilm
Starám sa o veľa2020AmosFilm
Lane vianočný stromček2020Meg ReillyTelevízny film
Vianoce na zimolezovej ulici2018Emma ReynoldsTelevízny film
Twin Peaks2017.Gersten HaywardTelevízna šou
Nespojitý2017.Rosie BushTelevízna šou
Lore2017.Marjorie cameronTelevízna šou
Nebo2017.Krátky film
The Mistletoe Inn2017.KimTelevízny film
Bronxský býk2016Denise BakerFilm
Exorcista2016NicoleTelevízna šou
Šesť milostných príbehov z LA2016Terry KerrFilm
Vianočný zoznam2016Isobel GreyTelevízny film
Nie som pripravený na Vianoce2015.Holly NolanTelevízny film
Knihovníci2014Lucinda McCabe, Morgan le FayTelevízna šou
Kráľovstvo2014MelanieTelevízna šou
Vianoce u Cartwrighta2014Nicky TalbotTelevízny film
Štátni príslušníci Wiener Dog2013Melanie WestFilm
Pasadena2013NinaFilm
Oranžová je nová čierna2013ZeldaTelevízna šou
Plochý hrudník2013AmandaKrátky film
dôvod2013Cindy VernonTelevízna šou
A Madea Christmas od Tylera Perryho2013JantárováFilm
Zrada2013ZoeTelevízna šou
Veľmi veselé zmiešanie2013AlicaTelevízny film
Vianoce zo snehovej gule2013MegTelevízny film
Ohýbanie pravidiel2012Rosalyn NoFilm
House of Lies2012MajaTelevízna šou
Cowgirls 'n Angels2012ElaineFilm
Elementárne2012Dana PowellTelevízna šou
Nashville2012Jesenná honičkaTelevízna šou
Ja áno2012Mya EdwardsováFilm
Strúhanka2012Krátky film
Spoločný orgán2011Michelle PageFilm
Let labute2011MáriaFilm
Osoba záujmu2011Connie WylerTelevízna šou
Peep World2010Amy HarrisonFilm
Odôvodnený2010Wendy CroweTelevízna šou
Chodiaci mŕtvy2010PaulaTelevízna šou
Dvorná svadba2010Kim TylerTelevízny film
Penzión2010LilyFilm
Edgar pláva2010SandraTelevízny film
Rybník2010ShellyKrátky film
Mentalista2008Rosalind HarkerTelevízna šou
Šteňatá láska2008ClaireTelevízna šou
88 minút2007Kim CummingsFilm
Modrý dym2007Reena HaleTelevízny film
Wainy Days2007LauraTelevízna šou
Posledné prázdniny2006Pani BurnsováFilm
Svetlá v piatok večer2006CherylTelevízna šou
Upside of Anger2005Hadley WolfmeyerFilm
Nadprirodzené2005Lily SunderTelevízna šou
Konflikt2005Hodvábne brúskyKrátky film
Dievčenský obed2004Krátky film
Kliatba Prsteňa2004KriemhildTelevízny film
Dva a pol chlapa2003Dolores PasternakTelevízna šou
americké dievča2002BarbieFilm
Oznámenie o dvoch týždňoch2002Júna CarverFilm
Desať maličkých príbehov lásky2002DvaFilm
CSI: Miami2002Michelle BaldwinTelevízna šou
Zóna súmraku2002LizTelevízna šou
Vanilková obloha2001LibbyFilm
Zákon a poriadok: Trestný úmysel2001Nola FalacciTelevízna šou
Cecil B. Odobraté2000Vážte siFilm
Hrá Mona Lisa2000Claire GoldsteinFilm
Passion's Way1999Sophy VinerTelevízny film
The Sopranos1999Amy SafirTelevízna šou
Mestská legenda1998Natalie SimonFilm
Bongwater1997SerenaFilm
Ally McBeal1997Dúfam, že MerceyTelevízna šou
Občan Ruthdevätnásť deväťdesiat šesťCheryl StoneyFilm
Štyri izbydevätnásť deväťdesiat päťKiva (segment „Chýbajúca prísada“)Film
Opus pána Hollandadevätnásť deväťdesiat päťGertrude LangFilm
Cybilldevätnásť deväťdesiat päťOtec, Zoey WoodbineTelevízna šou
Zábava1994BonnieFilm
Zmiznutie Vonnie1994JanineTelevízny film
Telá, odpočinok a pohyb1993AlžbetyFilm
Hotelová izba1993DianeTelevízna šou
Liebestraum1991Dievča v sne (ako Alicia Roanne Witt)Film
Twin Peaks1990Gersten HaywardTelevízna šou
Piesočná duna1984Alia (ako Alicia Roanne Witt)Film
Mississippi RequiemFilm
Náhradná izbaGinnyFilm
Naša vianočná pieseň o láske (TV film)Melody JonesTelevízny film
Fuzzy HeadMatkaFilm
AlicaRachelFilm
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Alicia Witt a Gabriel HoganGabriel Hogan
    • Vianoce u Cartwrighta
      2014
    [zobraziť zhodu]
  • Alicia Witt a Hugh GrantHugh Grant
    • Oznámenie o dvoch týždňoch
      2002
    [zobraziť zhodu]
  • Alicia Witt a Jared LetoJared Leto
    • Mestská legenda
      1998
    [zobraziť zhodu]
  • Benjamin Ayres a Alicia WittBenjamin Ayres
    • Modrý dym
      2007
    [zobraziť zhodu]
  • Benno Fürmann a Alicia WittBenno Fürmann
    • Kliatba Prsteňa
      2004
    [zobraziť zhodu]
  • Casey Manderson a Alicia WittCasey Manderson
    • The Mistletoe Inn
      2017.
    [zobraziť zhodu]
  • Jeff Branson a Alicia WittJeff Branson
    • CSI: Miami
      2002
    [zobraziť zhodu]
  • John Reardon
    • Modrý dym
      2007
    [zobraziť zhodu]
  • Matthew Settle a Alicia WittMatthew Settle
    • Modrý dym
      2007
    [zobraziť zhodu]
Viac zápasov Alicia Witt na obrazovke Menej zápasov Alicia Witt na obrazovke

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Vicky Krieps a Jonas Laux
Vicky Krieps a Jonas Laux
28. mája 2021 ... Vicky Krieps a Jonas Laux fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Dave „Had“ Sabo
Dave „Had“ Sabo
28. mája 2021 ... Správy Dave „The Snake“ Sabo, klebety, fotografie Dave „The Snake“ Sabo, životopis, zoznam priateľiek Dave „The Snake“ Sabo 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Dave 'The Snake' Sabo. Dave 'The Snake' Sabo dating history, 2021, 2020, zoznam vzťahov Dave 'The Snake' Sabo.
Robertha Portella
Robertha Portella
28. mája 2021 ... Robertha Portella správy, klebety, fotky Roberthy Portelly, životopis, zoznam priateľov Roberta Portelly 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Roberta Portellu. História zoznámenia sa s Roberthou Portellou, 2021, 2020, zoznam vzťahov Roberthy Portelly.
Gabriella Montez
Gabriella Montez
28. mája 2021 ... správy Gabriella Montez, klebety, fotografie Gabrielly Montezovej, životopis, zoznam partnerov Gabrielly Montezovej 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Gabriella Montez. História datovania Gabrielly Montezovej, 2021, 2020, zoznam vzťahov Gabrielly Montezovej.
Paula Toller a Lui Farias
Paula Toller a Lui Farias
28. mája 2021 ... Paula Toller a Lui Farias fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...
Maria del Mar Molárny krk
Maria del Mar Molárny krk
28. mája 2021 ... María del Mar Cuello Molar správy, klebety, fotografie María del Mar Cuello Molar, životopis, zoznam priateľov María del Mar Cuello Molar 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov María del Mar Cuello Molár. María del Mar Cuello Molárna Zoznamka história, 2021, 2020, zoznam vzťahov María del Mar Cuello Molár.
Larry The Cable Guy a Cara Whitney
Larry The Cable Guy a Cara Whitney
28. mája 2021 ... Larry The Cable Guy a Cara Whitney fotografie, správy a klebety. Zistite viac o ...